Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Térouš No právě a to mě na tom štve nejvíc, ta bezmoc ochránit ne sebe, ale své dítě ![]()
@Lindsay15 píše:
@Térouš @magicalee Ale ona to není p*delCo kdyby se to stalo? Já bych byla asi totálně v háji
Se mi zdál sen, že jsem si na velkým strmým kopci postavila velkej barák kam jsem nahnala lidi co jsem chtěla aby přežili, v kopci byl zabudovanej výtah a byl ovládán mou myšlenkou, chodili jsme s chlapama do vsi pro zásoby, ženský se starali o děti, kuchaři vařili
Taky bxch býla v riti :-/ jeste s deckem.. Nevim.. Vubec si ani nepredstavuju.. Chjo zas neusnu ![]()
@Lindsay15 to ne, pokud by je nevylomili, musela bys tam dat jeste neco tezkyho za ty dvere nebo je zatlouct, protoze rev nasich ditek by je burcoval
@magicalee tak ja te uklidnim, ono by to zacalo urcite v Americe ![]()
Ja bych byla totalne v riti.. Nevim jak bych s ditkem mohla chodit pro zasoby a tak..
a co kdyby se mi neco stalo..fuj fuj radej nemýslet ![]()
@Térouš My máme taky psa, ale takovej malej posera je to, na něj se spolehnout nemůžu
Já myslím že bych je zatloukla tak, že by se tam nedostal nikdo
To je fakt, že by je řev přivolával
No, to právě nevím, jestli je to dost vysoko
(Jak se dostali mrtváci do těch vysokopodlažních domů?)
@Térouš píše:
@magicalee tak ja te uklidnim, ono by to zacalo urcite v Americe
Ja vsazim spis na made in china jako vše ![]()
@Térouš Tak jestli to začne v Americe, jsem pozadu tak 30 let…Tak máme šanci se pořádně připravit ![]()
Příspěvek upraven 17.10.13 v 22:24
@Lindsay15 po schodech? no to bylo ve smyslu, ze by ho asi sezrali, protoze ten muj pesan se zas na vsechno vrha ![]()
@Térouš Tak my jsme tak 2,5-3m vysoko
Ale teoreticky by se přes zamčené dveře dostat neměli, ne? 
Jinak já věřím že něco takového se jednou stane. Tolik experimentů všude, samé biologické zbraně…Je to jen otázka času