Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xxalea
Ne, víc jak dva roky to nebudou, max. 2,5 roku, ale to je maximum. Protože celá první a druhá sezona se odehrála během 2-3 měsíců, to jsou slova samotných tvůrců seriálu. Jak dlouho asi mohl být Rick v komatu bez jídla a pití? Pár dní, než našel skupinu u Atlanty uběhlo také jenom pár dní. Na farmě také nebyli nijak dlouho. Pak uběhlo devět měsíců Loriina těhotenství a to už je třetí série, ta se také odehrála během pár týdnů. Poslední díly už bylo vidět, že je podzim a časový skok mezi třetí a čtvrtou je 6-8 měsíců (opět údaje scénáristů)
Takže 2 roky a víc nic. Dokoce řešili problém s hercem, co hraje Carla, protože jím roste rychleji než plyne čas v TWD.
@Imane píše:
@xxalea
Ne, víc jak dva roky to nebudou, max. 2,5 roku, ale to je maximum. Protože celá první a druhá sezona se odehrála během 2-3 měsíců, to jsou slova samotných tvůrců seriálu. Jak dlouho asi mohl být Rick v komatu bez jídla a pití? Pár dní, než našel skupinu u Atlanty uběhlo také jenom pár dní. Na farmě také nebyli nijak dlouho. Pak uběhlo devět měsíců Loriina těhotenství a to už je třetí série, ta se také odehrála během pár týdnů. Poslední díly už bylo vidět, že je podzim a časový skok mezi třetí a čtvrtou je 6-8 měsíců (opět údaje scénáristů)
Takže 2 roky a víc nic. Dokoce řešili problém s hercem, co hraje Carla, protože jím roste rychleji než plyne čas v TWD.
- Hawk, domluvil jsem
![]()
Me se teda jeste libi velkolepe stoleti- nikdy bych neverila, ale prisla jsem tomu na chut. a to jsem se ze zacatku tomu smala
@PetiteFillette jé přátele sleduju taky. Jednou za čas si je pustím k úklidu jako kulisu a pak mi tu hrajou dokud to nedokoukám celý. Jednou bych chtěla mít kompletní originál DVD.
Já se tedy přiznám, bez mučení, že ze seriálu koukám vážně jen na TWD. Tím myslím, že jsem opravdu viděla všechny díly. Jinak např. Ztraceni, to jsem vydržela první řadu a ne všechny díly, pak jsem uznala, že jediný, kdo se v tom ztratil, jsou scénáristi a pak jsem viděla závěrečné díly
. Aneb, jak se z toho vykroutit. Tak mi to celé přišlo. ![]()
Ale to, co mě spolehlivě pobaví je My name´s Earl
. A zase Přátele mě nudí. Prostě každému se líbí něco. ![]()
@Imane. Ja ztraceni videla taky jen 1 radu tak na to koukám až téď
treba me to casem taky prijde. Jako chaos ![]()
@magicalee Mně to zklamalo. Na to ostrově se děje hrozně moc záhadných věcí, většinu nikdy nevysvětlí, protože ani nemají jak. Chtěli udělat strašně záhadný seriál a pak už to jsou jen nesmysly a jako nesmysl to taky skončí.
.
Jediný, kdo tam za něco stojí je Said
![]()
(Holky, komu se to líbí, berte to jen jako můj osobní názor
)
@Imane píše:
@xxalea
- Hawk, domluvil jsem
![]()