Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
22.10.13 12:43

@Acinore me to teda neva, ale ostatnim nekaz dojem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
22.10.13 12:54

@Térouš to bude jen pro ty, co tu spoilujou! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 12:54

@xxalea
Ne, víc jak dva roky to nebudou, max. 2,5 roku, ale to je maximum. Protože celá první a druhá sezona se odehrála během 2-3 měsíců, to jsou slova samotných tvůrců seriálu. Jak dlouho asi mohl být Rick v komatu bez jídla a pití? Pár dní, než našel skupinu u Atlanty uběhlo také jenom pár dní. Na farmě také nebyli nijak dlouho. Pak uběhlo devět měsíců Loriina těhotenství a to už je třetí série, ta se také odehrála během pár týdnů. Poslední díly už bylo vidět, že je podzim a časový skok mezi třetí a čtvrtou je 6-8 měsíců (opět údaje scénáristů)
Takže 2 roky a víc nic. Dokoce řešili problém s hercem, co hraje Carla, protože jím roste rychleji než plyne čas v TWD.

1. Hawk, domluvil jsem :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
8743
22.10.13 12:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
22.10.13 12:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
22.10.13 13:05
  • Citovat
  • Upravit
Elessar
22.10.13 13:08
@Imane píše:
@xxalea
Ne, víc jak dva roky to nebudou, max. 2,5 roku, ale to je maximum. Protože celá první a druhá sezona se odehrála během 2-3 měsíců, to jsou slova samotných tvůrců seriálu. Jak dlouho asi mohl být Rick v komatu bez jídla a pití? Pár dní, než našel skupinu u Atlanty uběhlo také jenom pár dní. Na farmě také nebyli nijak dlouho. Pak uběhlo devět měsíců Loriina těhotenství a to už je třetí série, ta se také odehrála během pár týdnů. Poslední díly už bylo vidět, že je podzim a časový skok mezi třetí a čtvrtou je 6-8 měsíců (opět údaje scénáristů)
Takže 2 roky a víc nic. Dokoce řešili problém s hercem, co hraje Carla, protože jím roste rychleji než plyne čas v TWD.
:mrgreen: díky za info ;)
  • Citovat
  • Upravit
8743
22.10.13 13:13

Me se teda jeste libi velkolepe stoleti- nikdy bych neverila, ale prisla jsem tomu na chut. a to jsem se ze zacatku tomu smala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
22.10.13 13:13
@Acinore píše: :mrgreen: díky za info ;)

Jsem to nějak rozpitvala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27263
22.10.13 13:17

@PetiteFillette jé přátele sleduju taky. Jednou za čas si je pustím k úklidu jako kulisu a pak mi tu hrajou dokud to nedokoukám celý. Jednou bych chtěla mít kompletní originál DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
22.10.13 13:21

Já se tedy přiznám, bez mučení, že ze seriálu koukám vážně jen na TWD. Tím myslím, že jsem opravdu viděla všechny díly. Jinak např. Ztraceni, to jsem vydržela první řadu a ne všechny díly, pak jsem uznala, že jediný, kdo se v tom ztratil, jsou scénáristi a pak jsem viděla závěrečné díly :zed: :zed:. Aneb, jak se z toho vykroutit. Tak mi to celé přišlo. :nevim:
Ale to, co mě spolehlivě pobaví je My name´s Earl :lol: :lol:. A zase Přátele mě nudí. Prostě každému se líbí něco. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
22.10.13 13:25

@Imane. Ja ztraceni videla taky jen 1 radu tak na to koukám až téď :-) treba me to casem taky prijde. Jako chaos :-D

• Citovat
  • Upravit
Imane
22.10.13 13:27

@magicalee Mně to zklamalo. Na to ostrově se děje hrozně moc záhadných věcí, většinu nikdy nevysvětlí, protože ani nemají jak. Chtěli udělat strašně záhadný seriál a pak už to jsou jen nesmysly a jako nesmysl to taky skončí. :zed:.
Jediný, kdo tam za něco stojí je Said :oops: :mrgreen: :mrgreen:
(Holky, komu se to líbí, berte to jen jako můj osobní názor :kytka: )

• Citovat
  • Upravit
27263
22.10.13 13:29
@Imane píše:
@xxalea
:palec: ono je to vidět i mezi druhou a třetí serií, jak Carl strašně vyrostl a to bylo vlastně přes zimu.
Já jsem fakt seriálový maniak. Přátelé, Simpsonovi, Dexter(toho miluju), Chuck, Everwood, Chirurgové, TWD, Jmenuji se Earl, Star Trek, Pohotovost, Jak jsem poznal vaší matku, Plastická chirurgie sro., Četnické humoresky, Sanitka(ale jen starý díly). Samozřejmě nesleduju všechno najednou, ale třeby když vím, že v televizi běží četníci, tak se na ně koukám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
22.10.13 13:30

@lleennttiillkkaa máš podobný vkus :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat