Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee píše:
@lleennttiillkkaa a toho bíbra by mohl Norman trochu zkrouhnout
ale jenom trošinku, jsem se teď koukala na fotky z první serie, kdy byl ostříhaný na krátko a to vůbec nebyl tak hezký.
Jinak teď budu možná působit jako mimoň, ale jak to vlastně začalo? Myslím nákaza a apokalypsa?
@lleennttiillkkaa píše:
ale jenom trošinku, jsem se teď koukala na fotky z první serie, kdy byl ostříhaný na krátko a to vůbec nebyl tak hezký.
Jinak teď budu možná působit jako mimoň, ale jak to vlastně začalo? Myslím nákaza a apokalypsa?
nebylo řečeno ![]()
@magicalee že jo? Já nad tím už od včera přemýšlím, bohužel starý díly už mám smazaný, takže se ani nekouknu. Mě to fakt zajímá, třeba jestli je to napsaný v tomkomiksu.
Mimochodem mi můj muž včera řekl, že komiks má v kompu, ale ve slovenštině…tak envím, jestli to do toho jít…
@lleennttiillkkaa. Myslim ze ani tam to není řečeno
ale to nevim jiste jen mam pocit ze mi to nekdo rikal..ze o nakaze se nic neví nezjistili to aniv te atlante v te organizaci pro výzkum chorndbt
jediný co nam řekltbylo ze to maj vsichni v sobe ![]()
Tak já myslím že tam říkali, že se začali lidi přeměňovat, ne?
Tak odešli…
@Lindsay15 píše:
Tak já myslím že tam říkali, že se začali lidi přeměňovat, ne?Tak odešli…
Teď jsem to nepobrala ![]()
@Imane myslim, ze neposune. ona ho ma rada, ale myslim, ze Daryl si zacne s jinou, treba s Beth ![]()
@magicalee mas recht, ja taky ne. tenhle serial fakt tahne a manzel si vcera nad nama klepal na celo
![]()
@magicalee Lori že říkala, že se lidi začali přeměňovat a bylo rabování a tak se rozhodli že utečou ![]()
@lleennttiillkkaa aaaachhh ta laska! krasna fotka, zas me simra v brise
![]()
@lleennttiillkkaa a toho bíbra by mohl Norman trochu zkrouhnout