Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee píše:
Tak to furt nevykrikujte co bude dál.. Já na to fakt chci koukat v nevedomosti a svama taky rada pokecám tak mi nekažte dojem.. Dik @Imane @lleennttiillkkaaprosím..
Já to už budu psát malým písmem
![]()
@Tuco ježiš, tak si založ vlastní diskuzi, my tu prostě jenom zabíjíme čas mezi jednotlivými díly. Na seriál nekoukej, když se ti nelíbí a začni se koukat na nějaký jiný seriál, kde budou ve 4 seriích jenom chodit zombie. V seriálu totiž opravdu nemuseli být jako zlo chodci, ale třeba papoušci a jak se před nima ubránit.
Sama vidíš, že přežít v postapokalyptickým světě sám, zvládne akorát hrstka jedinců, jako je Michone, slabší jedinec nemá šanci a proto se musí uchýlit k někomu jinýmu a už mezi 2 lidmi se vyvine vztah, jako třeba mezi Michone a Andreou a ten vztah nemusí být nutně milostný.
Já pokud nechci koukat na vztahy, tak si pustím dokument o zvířátkách, kde to není bezduchý kecání o tom jestli se milujou nebo ne.
@magicalee já nevím co bude dál, jen mě napadlo, že ta holka umře…
@lleennttiillkkaa Papoušci
. Jo, máš pravdu, stejně tak by to mohl být svět po výbuchu bomby, dopadu meteoritu, po smrtíci pandemii moru, prostě cokoliv, to že si vybrali živé mrtvoly byla jen volba autora, o nich to není.
@Imane píše:
@lleennttiillkkaa Papoušci. Jo, máš pravdu, stejně tak by to mohl být svět po výbuchu bomby, dopadu meteoritu, po smrtíci pandemii moru, prostě cokoliv, to že si vybrali živé mrtvoly byla jen volba autora, o nich to není.
Mor taky ještě očekávám ![]()
http://i.idnes.cz/…88444852.jpg
tak ono to defacto o smrtící epidemii moru je
@Tuco doporučuji za název diskuze zvolit Twd -taky vam tak vadi vztahmy přeživších? ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
http://i.idnes.cz/…88444852.jpg
tak ono to defacto o smrtící epidemii moru je
Ale zobák má hroznej
![]()
@magicalee tak maj v těle nějaký virus, který způsobí přeměnu, takže to vlastně mor je ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@magicalee tak maj v těle nějaký virus, který způsobí přeměnu, takže to vlastně mor je
Tak jó, třeba se o té nákaze jedwnou neco dovíme ![]()
@lleennttiillkkaa Tak jako jo, je to nemoc, já jsem ten mor dala prostě jenom jako příklad.
@Tuco Jenže to nikdy nebyl seriál o zombie apokalypse a nikdy nebude. Samotný autor celého tohohle fiktivního světa to říkal „100 krát“. Je to jenom pozadí.