Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
23.10.13 13:29

@Tuco Jenže to nikdy nebyl seriál o zombie apokalypse a nikdy nebude. Samotný autor celého tohohle fiktivního světa to říkal „100 krát“. Je to jenom pozadí.

• Citovat
  • Upravit
Imane
23.10.13 13:31
@magicalee píše:
Tak to furt nevykrikujte co bude dál.. Já na to fakt chci koukat v nevedomosti a svama taky rada pokecám tak mi nekažte dojem.. Dik @Imane @lleennttiillkkaa :roll: prosím..

Já to už budu psát malým písmem :oops: :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
27263
23.10.13 13:32

@Tuco ježiš, tak si založ vlastní diskuzi, my tu prostě jenom zabíjíme čas mezi jednotlivými díly. Na seriál nekoukej, když se ti nelíbí a začni se koukat na nějaký jiný seriál, kde budou ve 4 seriích jenom chodit zombie. V seriálu totiž opravdu nemuseli být jako zlo chodci, ale třeba papoušci a jak se před nima ubránit.
Sama vidíš, že přežít v postapokalyptickým světě sám, zvládne akorát hrstka jedinců, jako je Michone, slabší jedinec nemá šanci a proto se musí uchýlit k někomu jinýmu a už mezi 2 lidmi se vyvine vztah, jako třeba mezi Michone a Andreou a ten vztah nemusí být nutně milostný.
Já pokud nechci koukat na vztahy, tak si pustím dokument o zvířátkách, kde to není bezduchý kecání o tom jestli se milujou nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.10.13 13:33

@magicalee já nevím co bude dál, jen mě napadlo, že ta holka umře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.10.13 13:37

@lleennttiillkkaa Papoušci :mrgreen:. Jo, máš pravdu, stejně tak by to mohl být svět po výbuchu bomby, dopadu meteoritu, po smrtíci pandemii moru, prostě cokoliv, to že si vybrali živé mrtvoly byla jen volba autora, o nich to není.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
23.10.13 13:40

:mrgreen: papoušci me taky dorazili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
23.10.13 13:41
@Imane píše:
@lleennttiillkkaa Papoušci :mrgreen:. Jo, máš pravdu, stejně tak by to mohl být svět po výbuchu bomby, dopadu meteoritu, po smrtíci pandemii moru, prostě cokoliv, to že si vybrali živé mrtvoly byla jen volba autora, o nich to není.

Mor taky ještě očekávám :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
23.10.13 13:43
@magicalee píše: :mrgreen: papoušci me taky dorazili :mrgreen:
:lol:.
  • Citovat
  • Upravit
27263
23.10.13 13:44

http://i.idnes.cz/…88444852.jpg
tak ono to defacto o smrtící epidemii moru je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
23.10.13 13:44

@Tuco doporučuji za název diskuze zvolit Twd -taky vam tak vadi vztahmy přeživších? :palec:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
23.10.13 13:45

@lleennttiillkkaa ovšem po moru bys asi nevstala :-D

• Citovat
  • Upravit
Imane
23.10.13 13:45
@lleennttiillkkaa píše:
http://i.idnes.cz/…88444852.jpg
tak ono to defacto o smrtící epidemii moru je

Ale zobák má hroznej :think: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27263
23.10.13 13:48

@magicalee tak maj v těle nějaký virus, který způsobí přeměnu, takže to vlastně mor je :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
23.10.13 13:49
@lleennttiillkkaa píše:
@magicalee tak maj v těle nějaký virus, který způsobí přeměnu, takže to vlastně mor je :D

Tak jó, třeba se o té nákaze jedwnou neco dovíme :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
23.10.13 13:49

@lleennttiillkkaa Tak jako jo, je to nemoc, já jsem ten mor dala prostě jenom jako příklad.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!