Život s vojákem z povolání - diskuze 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
12.12.19 18:48
@Anonymní píše:
Kamarád je voják neustále pryč i dva měsíce, ale na mise nejezdí

Není v Žatci? Ti mají furt nějaká cvičení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.19 18:50
@Lusianes píše:
Není v Žatci? Ti mají furt nějaká cvičení :think:

ne není, ale je fakt hodně pryč a jeho vztah to docela začíná poznamenávat, myslela jsem že takhle jezdí všichni, ale když to tu čtu tak asi ne

• Citovat
  • Upravit
57
12.12.19 18:53

@Beruska253 - takže už si s tím do toho šla, no stejně, je to šílené. Bylo to 6 nebo 9 měsíců? Jak si se zabavila? S tou nepravidelnou prac. dobou to slyším poprvé. Většinou to mají jako všechny úřední pozice, od rána cca do 16h.

S miminkem mě to mrzí, snad se zadaří teď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.12.19 18:55
@Anonymní píše:
ne není, ale je fakt hodně pryč a jeho vztah to docela začíná poznamenávat, myslela jsem že takhle jezdí všichni, ale když to tu čtu tak asi ne

Podle toho kde slouží, ten můj je taky často pryč. Oni mají minimálně 3 povinná cvičení za rok :think: Cvičení může trvat týden až měsíc, pak jsou různé kurzy a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.12.19 18:59
@Lusianes píše:
@Beruska253 - takže už si s tím do toho šla, no stejně, je to šílené. Bylo to 6 nebo 9 měsíců? Jak si se zabavila? S tou nepravidelnou prac. dobou to slyším poprvé. Většinou to mají jako všechny úřední pozice, od rána cca do 16h.S miminkem mě to mrzí, snad se zadaří teď :)

Bylo to na 6 mesicu :) hodne jsem pracovala, a brala i nejake sluzby v praci navic a precetla hodne knizek. Skoro kazdy den jsme si skypovali. Nejhorsi byl zacatek nez jsem si zvykla, ze je pryc, pak to celkem slo, a tak nejak ubihalo. Pak jsem byla hodne nervozni, kdyz se mel vracet, pripadala jsem si jak kdyz jsem se chystala na prvni rande :D :D

Takze tvuj pritel/ manzel se chysta na misi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
12.12.19 19:00

Já docela v pohodě, ale malá skoro v každým vojákovi viděla tátu i na ně volala. Kurs na praporčíka. Jj bude jezdit na víkendy. Někdy možná vynechá, že by přijel až za 14 dni,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.12.19 19:16

@Beruska253

@Beruska253 píše:
Bylo to na 6 mesicu :) hodne jsem pracovala, a brala i nejake sluzby v praci navic a precetla hodne knizek. Skoro kazdy den jsme si skypovali. Nejhorsi byl zacatek nez jsem si zvykla, ze je pryc, pak to celkem slo, a tak nejak ubihalo. Pak jsem byla hodne nervozni, kdyz se mel vracet, pripadala jsem si jak kdyz jsem se chystala na prvni rande :D :DTakze tvuj pritel/ manzel se chysta na misi?

Trochu jsem si myslela, že to řekneš s tou prací, já bych se asi upracovala :D Už takhle jsem workoholik, ale teď jsem musela dost ubrat. Ještě, že dovolí alespoň ten skype že? Jeeee to věřím s tím prvním randem :D Reagovala bych úplně stejně.

Manžel ještě ne, ale doufám, že jednou bude :lol: Zatím přítel a naštěstí ne nechystá nebo o ničem nevím. Dobrovolně se tam přihlásit má zakázané :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.12.19 19:20
@Luska píše:
Já docela v pohodě, ale malá skoro v každým vojákovi viděla tátu i na ně volala. Kurs na praporčíka. Jj bude jezdit na víkendy. Někdy možná vynechá, že by přijel až za 14 dni,

Jééé, to je náhodou roztomilé. Tak snad ty 3 měsíce utečou, alespoň ty víkendy, že bude jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.12.19 19:21
@Lusianes píše:
@Beruska253

Trochu jsem si myslela, že to řekneš s tou prací, já bych se asi upracovala :D Už takhle jsem workoholik, ale teď jsem musela dost ubrat. Ještě, že dovolí alespoň ten skype že? Jeeee to věřím s tím prvním randem :D Reagovala bych úplně stejně.

Manžel ještě ne, ale doufám, že jednou bude :lol: Zatím přítel a naštěstí ne nechystá nebo o ničem nevím. Dobrovolně se tam přihlásit má zakázané :mrgreen:

Bez toho skypu by to bylo tezky. I tak to samozrejme bylo narocny. Par slzicek ukaplo, ale urcite nas to hodne posililo :)

Vtipne bylo, ze jsme si zvykli na hlas ze skypu, a kdyz jsme se poprve pak videli, tak jak kdyby na me promluvil cizi clovek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25507
12.12.19 19:28

Já teda mohu mluvit jen o těch ozdravných 2týdenních pobytech, protože nejde o AČR, ale PČR, jezdíme na ně oba už x let (nárok je po 15odsloužených letech) - obvykle dostaneme lázně K.Vary nebo F. Lázně, do letoška i Mariánky (ale ty byly nyní zavřeny), pro manželství je to úžasné, skvělý relax od rodiny.. musí být tedy oba tolerantní a schopni se postarat o děti.. v prvním roce věku holek jsem se lázní vzdala a vzala si individuální rehabku v místě bydliště (jezdila jsem jen na bazén), což zákon u rodičů malých dětí umožňuje… neměj z toho strach - z misí bych teda měla větší, půl roku, to bych osobně fakt nechtěla… (to bych za sebe asi úplně neručila :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.12.19 19:32
@Beruska253
@Beruska253 píše:
Bez toho skypu by to bylo tezky. I tak to samozrejme bylo narocny. Par slzicek ukaplo, ale urcite nas to hodne posililo :)Vtipne bylo, ze jsme si zvykli na hlas ze skypu, a kdyz jsme se poprve pak videli, tak jak kdyby na me promluvil cizi clovek :D

Ještě, že už je tolik vymožeností jak komunikovat. Když vztah překoná takovéhle odloučení, tak už snad vydrží navždy 8) Ještě se někam chystá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.12.19 19:38
@Lucy75 píše:
Já teda mohu mluvit jen o těch ozdravných 2týdenních pobytech, protože nejde o AČR, ale PČR, jezdíme na ně oba už x let (nárok je po 15odsloužených letech) - obvykle dostaneme lázně K.Vary nebo F. Lázně, do letoška i Mariánky (ale ty byly nyní zavřeny), pro manželství je to úžasné, skvělý relax od rodiny.. musí být tedy oba tolerantní a schopni se postarat o děti.. v prvním roce věku holek jsem se lázní vzdala a vzala si individuální rehabku v místě bydliště (jezdila jsem jen na bazén), což zákon u rodičů malých dětí umožňuje… neměj z toho strach - z misí bych teda měla větší, půl roku, to bych osobně fakt nechtěla… (to bych za sebe asi úplně neručila :mrgreen: :mrgreen: )

Ahoj, to jsem nevěděla, že to má PČR taky :palec: Věřím, že je to fajn relax, ale někteří toho zneužívají. Slyšela jsem, že se dějou pěkný věci (hlavně ve Špindlu) :nevim:
I ten bazén je fajn, alespoň něco :) Taky bych tu misi asi nedala, mám problém, když je přítel na cvičení třeba 14 dní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25507
12.12.19 19:45

@Lusianes jasný… dva týdny jsou fakt fajn, hodně si lidi od sebe odpočinou, nadechneš se, zažiješ a poznáš nové lidi, zážitky, kolegy, se kterými máš hodně společného (my máme ta zařízení vnitrácká, takže jezdíme s hasičema), bývají to dobré pařby :mrgreen: hlavně dostaneš i masáže, cvičení, prostě celkový relax, což je za ten celý rok fakt potřeba, plus fajn jídlo, kdy hlavně my ženské jsme na vrcholu blaha, že dva týdny nezavadíme o sporák :mrgreen: i když třeba člověk vaří rád, ale i tak.. ;) ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.12.19 19:48
@Lusianes píše:
@Beruska253Ještě, že už je tolik vymožeností jak komunikovat. Když vztah překoná takovéhle odloučení, tak už snad vydrží navždy 8) Ještě se někam chystá?

Snad uz nikam na takhle delsi dobu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.12.19 19:58
@Lucy75 píše:
@Lusianes jasný… dva týdny jsou fakt fajn, hodně si lidi od sebe odpočinou, nadechneš se, zažiješ a poznáš nové lidi, zážitky, kolegy, se kterými máš hodně společného (my máme ta zařízení vnitrácká, takže jezdíme s hasičema), bývají to dobré pařby :mrgreen: hlavně dostaneš i masáže, cvičení, prostě celkový relax, což je za ten celý rok fakt potřeba, plus fajn jídlo, kdy hlavně my ženské jsme na vrcholu blaha, že dva týdny nezavadíme o sporák :mrgreen: i když třeba člověk vaří rád, ale i tak.. ;) ;) :potlesk:

To máš pravdu, ono jsou 2 týdny a 2 týdny. Kdybych také někam jela, tak mi to uteče, ale když člověk chodí jen do práce a o víkendu nemá co podniknout, tak je to horší. Věřím, tomu, že to jsou dobré pařby :mrgreen: I když já na tohle moc nejsem a to mám na to věk. Ty masáže a cvičení, to jooo, to bych si nechala líbit. To má PČR i lepší koukám. AČR tam procedury nemá. Jídlo :oops: :oops: souhlas…konečně nemuset vařit :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí