Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beruska253 píše:
Snad uz nikam na takhle delsi dobu
To je dobře ![]()
Ještě dodám, že rehabilitace jezdíme společně. 2 týdny jsou pro oba relax. Využijeme jak sportovní akce, tak i rehabky jako takové, sauna, vířivka, masáž apod ![]()
@Lusianes píše:
@Lekninka91 - tak to je ideální vztah bych řekla, nemají si co vyčítatJsou i spolu na útvaru?
jojo a pracovní dobu mají téměř,,úřednickou'' ![]()
@Anonymní píše:
Ještě dodám, že rehabilitace jezdíme společně. 2 týdny jsou pro oba relax. Využijeme jak sportovní akce, tak i rehabky jako takové, sauna, vířivka, masáž apod
Taky pojedu příští rok s mužem
prý ho to tam beze me nebavi, tak jsem se nechala ukecat ![]()
@Lekninka91 píše:
jojo a pracovní dobu mají téměř,,úřednickou''
Tak to je parada, nelezou si ale na nervy 24/7? ![]()
@Lusianes ani ne, taky mají každej svoje zájmy a tak
a plánují svatbu zrovna ![]()
@Lekninka91 píše:
@Lusianes ani ne, taky mají každej svoje zájmy a taka plánují svatbu zrovna
Tak to je uzasne, doufám, ze to budu mit stejné. My si občas “lezeme na nervy” ale pak stačí nebýt 1-2 dny spolu a jsme z toho naměko.
Ziji s vojákem z povolání. Je to skvelej chlap a pro mě naprosto ideální partner.
Na nervy si nikdy nelezeme, i po letech se na sebe každý den těšíme.
Cvičení zvládám v pohodě, je to prostě součást jeho práce, nejsem závislá chudinka. Zrovna tak rehabky, naopak mu je přeju, v práci se načte, tak si 14 denní odpočinek, kdy vůbec nic nemusí, zaslouží. Zrovna před 14 dny se z lázeňské rehabky vrátil.
Chemik s vysokou hodností.
@Lusianes píše:
To máš pravdu, ono jsou 2 týdny a 2 týdny. Kdybych také někam jela, tak mi to uteče, ale když člověk chodí jen do práce a o víkendu nemá co podniknout, tak je to horší. Věřím, tomu, že to jsou dobré pařbyI když já na tohle moc nejsem a to mám na to věk. Ty masáže a cvičení, to jooo, to bych si nechala líbit. To má PČR i lepší koukám. AČR tam procedury nemá. Jídlo
![]()
souhlas…konečně nemuset vařit
![]()
AČR procedury má. Několik procedur denně.
@káťa píše:
AČR procedury má. Několik procedur denně.
Jak kde, saunu a virivku nepocitam…
@Lusianes píše:
Jak kde, saunu a virivku nepocitam…
Můj má pokaždé klasické lazenske procedury, masáže, uhličité koupele, zábaly, elektroléčbu atd., prostě klasika lázně.
Před dvěma týdny se vrátil z Fr. Lazni, loni i predloni byl ve Varech, předtím myslím Teplice, všude včetně lázeňských procedur..
Já osobně zkušenost nemám, ale moje opravdu blízká kamarádka žije s vojákem. On je voják od školy, takže přes 20 let. Na misi byl už myslím 5×, z toho naposledy už během vztahu. Ale tam to bylo ještě komplikované, když spolu začali už jako navážno, tak měl misi již naplánovanou, zanedlouho se sestěhovali, no a docela natěsno než odjel se jim zadařilo mimčo. Takže on odjel tuším ve třetím - čtvrtém měsíci, s tím, že by se měl vrátit cca 14 dní před termínem porodu, takže zase těsně… No ale tak to nebylo, vrátil se, když bylo prckovi cca 2 měsíce. Mezitím denně skype a telefonáty, takže to asi tak nějak šlo, spíš říkala, že kolem toho porodu jí bylo hodně smutno. Prcek už chodí teď do školky a je pravda, že zase začíná o misi trochu přemýšlet, kámoška je pro i proti… proti aby se prostě vrátil v pořádku, pro jen z finančních důvodů, že by jim to dost pomohlo (ale nejsou na mizině, takže to jako nezbytné není)… To uvidíme jak to dopadne. Ta cvičení apod, to on jezdí dost, je to paragán, takže to docela řešila, když byla na mateřský, že jela k s prckem k babče, no to už teď nejde, když už chodí do práce, takže jí to spíš dost štve, kvůli tomu, že je pak na všechno sama
Ale nestěžuje si, spíš právě že jí je pak třeba smutno a prckovi taky. Ale já myslím, že na druhou stranu je zas hezký se na sebe pak těšit ![]()
@káťa píše:
Můj má pokaždé klasické lazenske procedury, masáže, uhličité koupele, zábaly, elektroléčbu atd., prostě klasika lázně.
Před dvěma týdny se vrátil z Fr. Lazni, loni i predloni byl ve Varech, předtím myslím Teplice, všude včetně lázeňských procedur..
Tak to je parádní. Asi záleží kam jedou nebo nevim ![]()
@Anonymní píše:
Já osobně zkušenost nemám, ale moje opravdu blízká kamarádka žije s vojákem. On je voják od školy, takže přes 20 let. Na misi byl už myslím 5×, z toho naposledy už během vztahu. Ale tam to bylo ještě komplikované, když spolu začali už jako navážno, tak měl misi již naplánovanou, zanedlouho se sestěhovali, no a docela natěsno než odjel se jim zadařilo mimčo. Takže on odjel tuším ve třetím - čtvrtém měsíci, s tím, že by se měl vrátit cca 14 dní před termínem porodu, takže zase těsně… No ale tak to nebylo, vrátil se, když bylo prckovi cca 2 měsíce. Mezitím denně skype a telefonáty, takže to asi tak nějak šlo, spíš říkala, že kolem toho porodu jí bylo hodně smutno. Prcek už chodí teď do školky a je pravda, že zase začíná o misi trochu přemýšlet, kámoška je pro i proti… proti aby se prostě vrátil v pořádku, pro jen z finančních důvodů, že by jim to dost pomohlo (ale nejsou na mizině, takže to jako nezbytné není)… To uvidíme jak to dopadne. Ta cvičení apod, to on jezdí dost, je to paragán, takže to docela řešila, když byla na mateřský, že jela k s prckem k babče, no to už teď nejde, když už chodí do práce, takže jí to spíš dost štve, kvůli tomu, že je pak na všechno samaAle nestěžuje si, spíš právě že jí je pak třeba smutno a prckovi taky. Ale já myslím, že na druhou stranu je zas hezký se na sebe pak těšit
Pekny příběh
Ta žena si proste hodně zkusí no, o to silnější pak je. Holt to není pro každou
Alespoň si budou stále vzácní ![]()
Život s vojákem není pro všechny. Ale za mě přítel (budeme se brát za půl roku) je vojakem z povolání a já take, seznámí jsme se v práci, ale každý jsme na jiné jednotce… V tuto chvíli jsem na MD s naší 4 měsíční holčičkou… Příští rok ho čekají kurzy i na 5 týdnu včetně vikendu a příprava na misi, kam mi odjíždí… Já to plně chápu, protože jsem že stejného prostředí… Ale ne zdy to je jednoduché, ale neměnila bych ![]()