Zkouška záměrně zplodit pohlaví (kluk/holka) miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Snažíte se o miminko? Přečtěte si důležité rady eMimina
Zeptejte se odborníka na vše, co vás zajímá o snažení
Delší dobu se snažení nedaří? Poraďte se v centru asistované reprodukce
Reakce:
Nic nefunguje.
Ale pokud chceš zkoušet, tak zkousej. Máš to 50/50.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Umis anglicky? Slysela jsem kdysi vypravet tady manzelku Steva Irwina, co zkouseli…hlavne dietu…a vyslo jim to.
http://www.crocodilehunter.com.au/…_of_diet.htm
Problem je v tom, ze ta sance uspet je hodne vysoka, jelikoz je to cca
50/50, resp. statisticky je sance na kluka mirne pravdepodobnejsi, uz si to
z demografie nepamatuji, ale nejak cca 50,5/49,5 nebo jak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano. Švagrová něco zkoušela. Mají 3 holky takže to zřejmě nefungovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, vím asi je to blbost, ale experimentoval tu někdo ohledně pohlaví miminka? Dle babskych rad a podobných věcí? A vyšlo to někomu? Co vše jste zkusili, podpořili pro určité pohlaví?
Ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jediné kde mi to fungovalo nějak ovlivnit bylo v the Sims u mě ty babské rady sedí úplně
naopak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kluka jsme zplodili ani nevim jak. Holku jsme měli sex 3 dny před ovulaci
a v den ovulace. Zapomněla jsem ty spermie barevne oznackovat, po porodu by to
bylo jasne s jakého sexu já chtěla druhé dítě a zbytek zarizoval
chlap
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, vím asi je to blbost, ale experimentoval tu někdo ohledně pohlaví miminka? Dle babskych rad a podobných věcí? A vyšlo to někomu? Co vše jste zkusili, podpořili pro určité pohlaví?

Mám 4kluky a musím přiznat, že příroda nám nadělí přesně to, co se k nám hodí a ve výsledku je to lepší než naše přání. Já měla chvilky kdy jsem si moc přála holku nebo aby dítě bylo nemocné (jo, jo i to se stalo) a nakonec jsem ráda, že moje přání nevyšly, protože člověk je omylný a svoje přání mění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mám 4kluky a musím přiznat, že příroda nám nadělí přesně to, co se k nám hodí a ve výsledku je to lepší než naše přání. Já měla chvilky kdy jsem si moc přála holku nebo aby dítě bylo nemocné (jo, jo i to se stalo) a nakonec jsem ráda, že moje přání nevyšly, protože člověk je omylný a svoje přání mění.
Ty jsi si přála aby bylo dítě nemocné???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jaké chceš pohlaví? My máme 2 kluky, pokaždé buď v den ovu nebo do tři dnů po ovu. Jindy jsme to nedělali. Ne ze by to byl cíl, ale byli plánování a otěhotnět jen tak na volnej prubeh mi nikdy neslo. Pak jsem se zpetne dozvěděla, že vysokokaloricka strava podporuje mužské spermie. Já jim hodně kaloricky. Nizkokaloricka strava, ideálně bez masa zase podporuje holcici spermie.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@MatildaMatilda píše:
@axlpolTy jsi si přála aby bylo dítě nemocné???![]()

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobrý téma. My máme dvojčata holky. Vůbec nevím, jak to tenkrát vzniklo, protože jsem byla u Dr., která mi řekla, že vidí vajíčko, a že druhý, max. 3. den bychom to měli zkusit. My se k dělání dětí dostali až skoro za týden, a byly z toho dvojčata.
Celkem by mě zajímalo, jak tyhle rady a tipy fungují, když jsou pak z toho vícečetná těhotenství kluk+holka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No nevím. Máš třeba sto milionů spermií v jedné dávce, z toho je mnoho nepoužitelných, mnoho jde ven namísto dovnitř a zbytek zahyne po cestě, a ty myslíš, že tělo všechny pečlivě vytřídí, a když budeš jíst netopýří ocasky a mít sex dva dny před ovulací, ta jedna úspěšná bude zrovna holka?
Jsem si jistá, že řadě párů se tohle „plánování“ povedlo. Akorát jen díky tomu, že máme pouze dvě pohlaví, takže šance je víc než slušná.
Nicméně jestli na tom opravdu trváš, tak jedině ivf se vstřícným
doktorem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@axlpol píše:![]()
![]()
jen jsme nad tím přemýšleli, jak by to bylo fajn, kdyby něco fungovalo.Mám 4kluky a musím přiznat, že příroda nám nadělí přesně to, co se k nám hodí a ve výsledku je to lepší než naše přání. Já měla chvilky kdy jsem si moc přála holku nebo aby dítě bylo nemocné (jo, jo i to se stalo) a nakonec jsem ráda, že moje přání nevyšly, protože člověk je omylný a svoje přání mění.
Jestli ti to nevadí… jak se stane že si člověk přeje aby se mu narodilo nemocné dítě? To jako chce aby se mu narodilo s nějakou nevyléčitelnou nemocní aby jsi s ním musela chodit po doktorech nebo se dokonce bát o život? Nebo aby mělo nějaký mentální hendikep nebo aby neslyšelo či nevidělo? Jakou nemoc jsi měla vymyšlenou? A proč jsi to tak chtěla co jsi na tom viděla pozitivního?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ludmilaadamkova píše:
Jestli ti to nevadí… jak se stane že si člověk přeje aby se mu narodilo nemocné dítě? To jako chce aby se mu narodilo s nějakou nevyléčitelnou nemocní aby jsi s ním musela chodit po doktorech nebo se dokonce bát o život? Nebo aby mělo nějaký mentální hendikep nebo aby neslyšelo či nevidělo? Jakou nemoc jsi měla vymyšlenou? A proč jsi to tak chtěla co jsi na tom viděla pozitivního?
Předpokládám, po zjištění ze i čtvrté je kluk, tak by rada šla na
přerušení kdyby bylo nemocne, aby měla pro sebe omluvu. Takhle ho musela
dovolit, protože zdrave dítě - to nikdo potrat po prvním trimestru
neudela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Miminko nechce jist-stitna zlaza-jak resit
- Jaké šaty do tanečních pro holky?
- Jak uspat miminko 6 týdnů ve dne ?
- Spineni po sexu ( snažení o miminko )
- Miminko hlavou dolů už ve 26 tt
- 1. screening a pohlaví miminka
- Jaké příkrými jste dávali 7 měsíčnímu miminku ?
- Miminko me nevzbudi