Zkušenost s exekucí?

Anonymní
21.1.15 08:55

Zkušenost s exekucí ????

Dobrý den, poradí někdo? Mám já i manžel obstavený účet kvůli exekuci a chceme to dnes uhradit, bohužel banka u které mají účet nemáme v místě bydliště. Zajímá mně - když dejme tomu dnes vložíme peníze na NÁŠ účet, za jak dlouho si exekuční úřad strhne peníze, odblokují nám účet hned??Popř. když by jsme zaslali přímo peníze na účet exekutorského uradu, bude to odblokování účtů rychlejší? Moc potřebujeme mít odblokované účty tak nevím co je rychlejší..moc děkuju!!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.1.15 09:05

Mají na to měsíc. Pokud vložíte na svůj. Pokud na jejich tak do týdne.

• Citovat
  • Upravit
1253
21.1.15 09:08
@Anonymní píše:
Dobrý den, poradí někdo? Mám já i manžel obstavený účet kvůli exekuci a chceme to dnes uhradit, bohužel banka u které mají účet nemáme v místě bydliště. Zajímá mně - když dejme tomu dnes vložíme peníze na NÁŠ účet, za jak dlouho si exekuční úřad strhne peníze, odblokují nám účet hned??Popř. když by jsme zaslali přímo peníze na účet exekutorského uradu, bude to odblokování účtů rychlejší? Moc potřebujeme mít odblokované účty tak nevím co je rychlejší..moc děkuju!!!

Pokud si uděláte výlet a zajedete to zaplatit přímo na pokladnu té banky, tak tam peníze budou ihned. Jinak by to tam mělo být do druhého dne, ale pozor na to, každá banka má uzávěrku v jinou hodinu, takže nejlépe se zeptat ve vaší bance. Ale nerozumím tomu, že píšeš, zda to máš zaplatit na jejich účet nebo na účet ze kterého si to strhnou? Nechápu jak to myslíš… Určitě si dostala přímo od nich číslo účtu, kam máš zaplatit.

Pokud jde o odblokování. Nebude to určitě na počkání. Jakmile budou peníze, tak bych jim tam třeba na druhý den zavolala, ať si to zkontrolují a volala klidně třeba obden a ptala se, zda to už zaslali do banky. Protože účet ti odblokuje až na jejich žádost banka a to bude chvíli trvat. Na jednom úřadu jsem pracovala, takže vím, že se občas i na něco zapomene nebo je prostě hodně případů a než se k tomu ten dotyčný dostane, tak se to prohatuje, proto je lepší se průběžně upomínat, aspoň na mě to fungovalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.15 09:20

@Manonka
myslela jsem to tak že mám na svém účtu zustatek -xxxxxx (ta částka kterou dlužíme)tak pokud bych to poslala na svuj učet jestli si to hned strhnou a budu mit k dispozici svuj učet

• Citovat
  • Upravit
1253
21.1.15 09:26
@Anonymní píše:
@Manonka
myslela jsem to tak že mám na svém účtu zustatek -xxxxxx (ta částka kterou dlužíme)tak pokud bych to poslala na svuj učet jestli si to hned strhnou a budu mit k dispozici svuj učet

A zkusila se domluvit přímo na úřadu. To by bylo určitě nejlepší, říct, že to chceš vyřešit a co ti doporučí přímo ten, kdo tě ten případ má na starosti a pak to bude řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4684
21.1.15 09:26
@Anonymní píše:
@Manonka
myslela jsem to tak že mám na svém účtu zustatek -xxxxxx (ta částka kterou dlužíme)tak pokud bych to poslala na svuj učet jestli si to hned strhnou a budu mit k dispozici svuj učet

Ne. Na svuj zablokovany ucet nedavat, to by bylo nejdelsi. Pisu z mobilu a je to slozite na vysvetlovani. Nejrychlejsi je zaplatit hotove v exekutorove kancelari a rovnou se dotazat, kdy a jak to vsechno probehne. A nebo tedy vlozit na ucet exekutora v jeho bance, pripadne poslat z jineho uctu na ucet exekutora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
21.1.15 09:45

@Kauree

Jasne, moc dekuju, pošleme to tedy na ex. učet…ještě jednou mockrát dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
21.1.15 10:03
@Anonymní píše:
@Manonka

A proč to chceš vkládat na svůj účet na nechat proběhnout drahou exekuci, když můžeš dluh za levnější peníz zaplatit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.15 08:08

Tak dluh zaplacen, ted už jen pevně doufám že brzo odemknou bankovní účet… někdo zkušenost jak dloho to tak trvá??? Moc díky

• Citovat
  • Upravit
Hermiona1719
21.5.19 14:40

Dotaz

Mám dotaz byla mi doručena od Karlovy Univerzity Vyzva k splnění vymáhané povinnosti spolu s exekucim příkaz k provedení exekuce prodejem movitých věcí. Myslela ze mám třicet dní na dobrovolne splácení ale bojím se aby nepřišli udělat do bytu soupis majetku. Nevíte náhodou někdo jak to je jestli během těch 30 dnu můžou přijít sepsat majetek?

• Citovat
  • Upravit
20912
21.5.19 14:51

@Hermiona1719 dobrovolne jste na to mela spooooustu casu to zaplatit. Kazdopadne pokud hnedka zaplatite, tak k vam neprijdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel