Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
narazila jsem na eShop Bonami.cz. mají tam celkem pěkné věci, od módy po nábytek. Vypada to ale, ze vznikl teprve nedavno. Zajímalo by mě, v jaké je jimi nabízené zboží kvalitě a jestli je tento eShop solidní? Nakupujute nebo nakoupil jste u nich někdo? Byly jste spokojene? Ceny jsou tam i vyšší a nerada bych byla zklamaná. Žádné recenze jsem nenašla.
Pěkný večer ![]()
Nemusíš se bát. Nakoupila jsem zatím 2×. Zboží došlo snad už druhý den a s kvalitou a vzhledem jsem byla spokojená.
Nedavno? ja tam nakupovala urcite uz pred vic jak rokem, hodinky, nejake designové veci do kuchyne apod.Vse uplne v pohode.
@Poeema jo a prvne jsem tam nakupovala to bude jrcite tri roky zpet takze zas tak novy nejsou ![]()
Nakoupila jsem v nějaké kampani, kdy se nakupuje jakoby dopředu… zboží v pořádku dorazilo v udaném čase (za měsíc). v pořádku a krásné. asi za 500,–
sice jedna objednávka, ale i tak - dobrá zkušenost
Já tam kupovala loni, kamarádka pořád něco, žádný problém nikdy nebyl, vše v pořádku. Je trochu dražší, to jo, ale maj fakt pěkný věci. Ted i vím, jak bych získala slevu, resp. tzv. peníze zpět z nákupu, ale zas už nechci nic kupovat ![]()
Holky, nemáte náhodou od nich někdo povlečení? Mají nádherné barvičky, ode všecho mají neustále „poslední kus“ což mi přijde divné… tak váhám.
Taky bych se ráda zeptala, jestli má někdo od nich povlečení… Moc se mi tam líbí, tak jestli i kvalita stojí za to ![]()
Ahoj, já mám povlečení od Bonami. Koupila jsem si krásné, barevné na dvoudeku. Vzhledově je moc krásné. Chtěla jsem bavlněný satén. Pravda je, že od Matějovského mám bavlněný satén příjemnější a měkčí. A moc se mi nelíbí ten systém bez zapínání, mám raději zipy. Ale jsem i tak spokojená, design je fakt efektní. Ještě si myslím na přehoz na dvoupostel, podle obrázků to vypadá krásně a dá se pod tím nejspíš spát. No, vybrala bych si toho u nich dost…
Tak já jsem se v posledních pár měsících pro Bonami zpočátku velmi nadchla. Momentálně si ale po zkušenostech říkám, že se mu raději budu vyhýbat obloukem.
Moje zkušenost je - většina věcí nechutně předražených, kvalita často velmi pokulhává. Výjimka tedy potvrzuje pravidlo - třeba jsem si objednala věšák „němý sluha“ a s tím jsem spokojená - kvalitní a cena byla solidní. Ale jinak - povlečení - jedna hrůza. Řídká bavlna, tisk nic moc, u zipu není vůbec zaentlované (!), tisk jen z jedné strany povlaku na peřinu, jinak i polštář pouze bílý (navíc značně atypický rozměr). To snad povlečení z JYSKu za 3 stovky je lepší kvality. A to z Bonami stálo tisícovku! Vracím, ale mám dost obavu, zda to bude bez problémů (našla jsem teď tedy dost šílené recenze na http://skrz.cz/…i-cz/recenze). Mám objednáno ještě jedno povlečení, tak se děsím, co přijde.
Jinak jsem si tam koupila lustr - no, ok, ale vypadal teda na fotce lépe; pak spešl designovou žárovku do něj - ta je zabarvena dohněda (což nikde v popisu nebylo zmíněno), takže světlo je pak dost oranžové, což je vcelku nepříjemné. Pak jsem si objednala externí baterii do telefonu - má vystačit na plné nabití telefonu, ale v praxi mi to víc než 50 % nedalo.
No a dětský příbor - tam jsem teda taky čekala trochu víc.
Připadá mi, že v globálu jen draze přeprodávají levné (často) šunty - Made in Poland, Italy, Spain… (polskou mini pohovku za cca 6 tis. jsem našla na jiném českém eshopu s nábytkem o 2 tis. levnější - navíc to nebyla žádná „úžasná“ sleva jako na Bonami, ale standardní cena).
Je vcelku zajímavé podívat se do obchodního rejstříku na vlastníky této akciové společnosti - pár relativně mladých kluků.
Ahoj holky,
já mám bohužel také aktuálně velmi špatnou zkušenost s Bonami.
Několikrát jsem u nich už nakupovala (cca 10-15×) a kvalita nebyla příliš dobrá, tak třetinu věcí jsem hned vrátila, třetina byla v pořádku a třetina tak na hraně, ale nechala jsem si je. Poslední zkušenost s relativně drahým stolem mne přesvědčila, že už nikdy…
Bonami poslali stůl se 3 týdenním zpožděním, což u nich je spíše pravidlo než výjimka. Dohoda s dopravcem o době doručení nebo vynesení balíku je taky tragická, prostě se přizpůsobím a budu doma v rozmezí 2 hodin, které oni určí ten den ráno, nebo to pošlou zpátky (abych nebyla nespravedlivá, posílají zpátky po druhém neúspěšném pokusu o doručení, ale „nejsou žádný sklad“, tak to musí být během několika málo dní).
Nicméně abych se dostala k tomu podstatnému, po rozbalení neoriginálního/provizorního balení oblepeného páskou Bonami jsem zjistila, že je stůl poškozený a to výrazně. Byl prasklý na přední straně, poškrábaný, odřený lak, notně zaprášený a na nenalakovaných částech nohou bylo něco jako plíseň nebo houba (cosi zelenobílého vločkovitého).
Bylo zřejmé, že poškození nevzniklo po cestě dopravou, ale že z Bonami POSLALI VADNÝ, PONIČENÝ, POUŽÍVANÝ A ŠPATNĚ SKLADOVANÝ STUL a vydávali ho za nový kus.
Nutno říci, že jejich reakce na takovouto reklamaci a mé rozhořčení nebyla nijak vyjimečná, řekli, že je to mrzí a objednali odvoz stolu. Nejspíš to nebyl ojedinělý případ… Že jsem zaplatila přepravní společnosti 500,– Kč za vynesení stolu (masiv 30 kg), je nezajímalo, a samozřejmě musím stůl zabalit a snést zase 3 patra dolů vlastními silami (v 6. měsíci těhotenství…) v době, kdy si ho kurýr vyzvedne, takže zase v pracovní době.
Takže ruším další 3 objednávky, které jsou na cestě a mají opět několik týdnů zpoždění. Objednala jsem nábytek v celkové hodnotě přes 50 000 ale ani to je nepřimělo k jinému chování. Nebudu riskovat, že zaplatím dalších 1000,– Kč za vynesení vitríny, která váží 102 Kg a v bytě zjistím, že je vadná…
Deposud jsem nikde nedávala negativní hodnocení, ale tohle si prostě už nemůžu nechat pro sebe…