Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mango_Lassi píše:
To směřování je ten nátlak. Ocitováno
Jen jsem to navrhla, uznam, mohlo to vzbudit fantazie, kterak se zakl manipuluji, ale ani jsem zakl neoslovila. zda se to vycucane z palce. A hlavne nevis, jak by to moje smerovani probihalo. Takze? ![]()
Vždycky to tu bude tak, že obhájce života od početí si má svůj názor nechat od cesty. Protože je fanatik, logicky. I když svůj názor sděluje vstřícně, dostane se mu násobek reakcí typu: zalez do boudy.
Ono kdyby zakladatelka zjistila, že se k sobě nehodí s přítelem až za půl roku, taky to dítě nenacpe do kontejneru.
@Verun83 píše:
@brko hádat se nechci, jen mě překvapuje, že se nějak neumíš vžít do situace zakladatelky. ono je krásný mít dítě. sama mám 2 a upřímně, být v této situaci, tak si další prostě nenechám. a je jedno, jaký postoj mám k potratům. ale jsem realista a ne snílek.
Ja se prave do ni vzivam a reaguji na jeji;" druhatko jsem si moc prala". Nvm, asi jsem jedina, kdo v tom vidi rozpolcenost a spis touhu dite mit, nez nemit. Ale pochopitelne, pokud zakl na potrat pujde, je TO JEJI VEC a ne, fakt ji nebudu bombardovat nenavistnymi mejly
( na odlehcenou) ![]()
@Verun83 píše:
tenhle tvůj fanatismus, kterého jsem si všimla z jiných diskuzí je opravdu smutný. tvůj nátlak spočívá v tom, jak donekonečna opakuješ, jak si nechat to dítě, i přesto co zakladatelka psala.
Fanatismus? Aha. No, ja bych rekla ucta k zivotu, ale podle toho, co zas ctu od tebe, ty bys vznikajici zivot klidne splachla do hajzliku.
proste ja to mam jinak, ty to mas jinak. Cece, to skoro vypada, ze mas radost, ze zakl chce jit na potrat a uplne lobbujes za to, aby ji to probuh nikdo nerozmluvil
. ![]()
@brko píše:
Fanatismus? Aha. No, ja bych rekla ucta k zivotu, ale podle toho, co zas ctu od tebe, ty bys vznikajici zivot klidne splachla do hajzliku.proste ja to mam jinak, ty to mas jinak. Cece, to skoro vypada, ze mas radost, ze zakl chce jit na potrat a uplne lobbujes za to, aby ji to probuh nikdo nerozmluvil
.
Nezlob se, ale nevsimla jsem si, že by se zakladatelka ptala, zda si dítě nechat nebo ne. Ptá se pouze na typ interrupce. Nevím tedy, co společného mají tvoje příspěvky s tímto tématem.
@Mango_Lassi píše:
Nezlob se, ale nevsimla jsem si, že by se zakladatelka ptala, zda si dítě nechat nebo ne. Ptá se pouze na typ interrupce. Nevím tedy, co společného mají tvoje příspěvky s tímto tématem.
Přečti si znovu, kolik příspěvků je k tématu, tedy kolik přispěvatelek má zkušenost. Zbytek jsou reakce mimo téma. Včetně tvé, mé a @brko .
Kde je problém? Prointerupcni názory mají místo a protiinterupcni ne? ![]()
@Mango_Lassi píše:
@brko píše:
Fanatismus? Aha. No, ja bych rekla ucta k zivotu, ale podle toho, co zas ctu od tebe, ty bys vznikajici zivot klidne splachla do hajzliku.proste ja to mam jinak, ty to mas jinak. Cece, to skoro vypada, ze mas radost, ze zakl chce jit na potrat a uplne lobbujes za to, aby ji to probuh nikdo nerozmluvil
.
spláchla do hajzlíku? nemám pocit, že 2 pobíhající děti, co tu mám, bych spláchla do hajzlíku. a věř, že jsem druhé dítko tak brzo neplánovala.
myslím, že už trochu přeháníš ve snaze prosadit svůj názor. mě je upřímně jedno, zda si zakladatelka dítě nechá či nikoli, za to ty seš posedlá.
tak si to užij zlato ![]()
Dobrý den,
rada bych se podělila se svou zkušeností s chemickou interrupci.
První tři pilulky v pořádku, nic se nedělo, mírné bolesti v podbříšku jako před menstruaci.
Druhá pilulka za dva dny. První den nic. Druhý den špinění. Třetí den přišla silná menstruace trvající 9 dní. Pak ještě pár dní špinění. Bolesti břicha jako při silné menstruaci.
Za tři týdny kontrolní ultrazvuk v pořádku.
@brko hádat se nechci, jen mě překvapuje, že se nějak neumíš vžít do situace zakladatelky. ono je krásný mít dítě. sama mám 2 a upřímně, být v této situaci, tak si další prostě nenechám. a je jedno, jaký postoj mám k potratům. ale jsem realista a ne snílek.