Zkušenosti s Bohemia Energy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
6.11.13 22:05

Zdravím,

spíše než „Vari“, by jste mohl používat „Nevěřící Tomáš z ČEZu“. Při vaší „objektivitě“, kterou jsem zde již zaznamenal mi nad vaším posměškem klesala čelist údivem.

Nevím, jaká myšlenka rozvybrovala vaší bránici ale pokud neznáte můj dům, pak smích zřejmě pramenil ze špatného úsudku.

(mj. pokud jste u měl byl na návštěvě a já nebyl doma, pak by jsem to musel nahlásit! :cert: )

D45, 32 A, T1 10 MW, T2 15 MW.

Počítal jsme na kalkulačce http://kalkulator.eru.cz/. Pokud by jsem byl u ČEZ, nejspíš by došlo k změně na eTarif, u Bohémie mi nabídli garanci 2012 - tedy setrval jsem a podle současné ceny také počítal.

Hezký den (či sen) Vari a smíchu s mírou :)

Cena je pro mě u ČEZ vyšší o 4 954,95 Kč / rok.

@Vari1 píše:
Ale no tak Vorel, nejste tady po roce, ale po 7 měsících.

Můžete nám napsat Vaší spotřebu, distrib. sazbu, jistič. Kouknem do ceníků a uvidíme, jak to je.

Úspora s Bohemkou 4500kč proti Čezu, no to jste mne pobavil!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktus Pochodóvy
6.11.13 23:36

Taky pěkně blábolíš

@Vorel píše:
Zdravím přátelé

je hezké dozvědět se, že někoho pobavíte. Vašeho pana Ježka jsem (domnívám se) zahlédl jednou na stránkách http://podvodnefirmy.cz/

Třeba to však byl jiný Ježek.. Ani ježci nejsou charita. Na takové raději dávat pozor.

Když už jsme však u změn, tento rok nastává chvíle, kdy by jsem i zauvažoval. Ze zdejších (z hůry znalostmi obdařených), jsem se dozvěděl spoustu směšného ale i zajímavého.

Jak se prosím jmenuje společnost vašeho ježka, rád by jsem se seznámil s jablíčky které nosí na bodlinkách :mavam:

Zdravím… Pan Franěk mě informoval, že mě tu někdo špiní. Je možné, že mé jméno může být někde zmíněno, ale jestli to nepsal někdo od konkurence. Hodně nenaběhnutých smluv ruším a tím i konkurence přichází o peníze. Proč nabízím levné a spolehlivé společnosti? Nepotřebuji mít za smlouvu třeba 2000kč, mě stačí 400kč a vím, že mohu v klidu spát. Nemusím se bát, že mi to klient zruší a když ho někde potkám, tak nemusím utíkat. Drahý dodavatel má vysoké provize a levný nízké… Pro mě je lepší pomoci lidem a vědět, že budou spokojení, než se bát, že je naštvané někde potkám. Dělám sólo, jen spolupracuji s přáteli z branže. Vorle já Vás nebudu učit lítat,, sám jsem se také naučil píchat. A pokud víte co je etický kodex, můžeme spolupracovat i spolu. Je mi jasné, že jste obchodní zástupce konkurence. Začal jsem jako podomní prodejce,, ovce co byla naučená jako robot, ale pak jsem se o to začal zajímat a jsem tam kde jsem. Liberecký, Jihlavský, Středočeský, Olomoucký, Jihočeský a Ústecký kraj. O své klienty se starám i do budoucna a tak jim posílám aktualizace aby věděli jak si jejich společnost vede oproti konkurenci… Mojí reklamou jsou spokojení zákazníci a kontakty na doporučení.

• Citovat
  • Upravit
Kaktus Pochodóvy
7.11.13 00:55

Pomluva je trestná, mohu se bránit

@Vorel
Napište mi kde je mé jméno vedené jako podvodná fyzická osoba. Na stránkách Vámi uvedených jsem hledal kde co o mě je a nic jsem nenašel až do doby, co jsem s touto činností začal.
Zákon č. 140/1961 Sb., trestní zákon § 206 Pomluva
(1) Kdo o jiném sdělí nepravdivý údaj, který je způsobilý značnou měrou ohrozit jeho vážnost u spoluobčanů, zejména poškodit jej v zaměstnání, narušit jeho rodinné vztahy nebo způsobit mu jinou vážnou újmu, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok.
(2) Odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným obdobně účinným způsobem.

• Citovat
  • Upravit
20116
7.11.13 07:45
@Vorel píše:
Nevím, jaká myšlenka rozvybrovala vaší bránici …

Tohle rozvibrovalo mou bránici, díky! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hana Oličová
16.11.13 12:43

Odstoupení

Dobrý den, prosím Vás o radu, smlouvu u Bohemia Energy jsem podepsala již v srpnu 2013.Po tom co mi došel dopis od mého stávajícího dodavatele že pokud ukončím dřív, budu platit, jsem kontaktovala BEE kteří mi přechod k nim po zaslání kopií vyúčtování a smluv s původními dodavateli přesunuli na 1.1 2014 abych se vyhla poplatkům u pův dodavatelů. Lze ještě nějak odstoupit od smlouvy která byla podepsána v srpnu ale přechod k nim je až následující rok? Popřípadě poradíte mi na koho se obrátit? Díky!

• Citovat
  • Upravit
poradci lidem
16.11.13 14:02

bohemku nebrat

Kdo je Váš dodavatel nyní?

• Citovat
  • Upravit
18
25.11.13 13:12

Dobry den, taky jsem naletela :( U me doma zazvonil chlapek, ktery me řekl ze patri k ČEZU, ze si cche jen něco zkontrolovat na mych smlouvách od cezu..sama jsem si rikala ze je to nejaka kravina..Celou dobu mi lhal ze patri k cezu podvodnik jeden! a tak jsem ja blba podepsala smlouvu..další den jsem premylela a tak jsem zavolala do cezu a tam mi rekli ze vůbec knim nepatri, ze je to jiny dodavatel atak.tak me poslali z cezu na email formular plnou moc ze odstupovat od cezu nechci.tak když bohemia energy posle do cezu vypoved tak jim to odmitnou. jeste ze tak :) ale pani na cezu mi rikala ze bude lepsi ještě do bohemia energy poslat nejakou vypoved, abych mela radsi další kopii ze jsem unich dala vypoved. Prosim vas mohli byste mi poslat nejakou tu vypoved do bohemia energy aspoň na email???nevim kde to hledat. doufam ze to dobře dopadne a nebudu platit nejakou pokutu..tak jsem zvedava. Smlouva byla sepsana 14.11.2013 a 15.11 jsem zavolala na cez se presvedcit, jenze jsem zjistila ze lhali..a tak 21.11 mi cez poslal na email ten formular o plne moci ze to rusit nechci.tak ještě ten den 21.11 jsem to podepsala a poslala zpet na cez emailem.tak uz me zbyva poslat aspoň nejaky doporuceny dopis tu vypoved pro tu bohemia energy. poradite mi někdo kde to hledat nebo aspoň jak to sepsat??dekuji moc za pomoc..uz snad takovym podvodnikum nenaletim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Srix
25.11.13 13:31

Energiejenda cz tam najdete formulář k Odstoupení od Smlouvy… přímý odkaz nejde vložit

• Citovat
  • Upravit
20116
25.11.13 13:37
@hanulka135 píše:
Dobry den, taky jsem naletela :( U me doma zazvonil chlapek, ktery me řekl ze patri k ČEZU, ze si cche jen něco zkontrolovat na mych smlouvách od cezu..sama jsem si rikala ze je to nejaka kravina..Celou dobu mi lhal ze patri k cezu podvodnik jeden! a tak jsem ja blba podepsala smlouvu..další den jsem premylela a tak jsem zavolala do cezu a tam mi rekli ze vůbec knim nepatri, ze je to jiny dodavatel atak.tak me poslali z cezu na email formular plnou moc ze odstupovat od cezu nechci.tak když bohemia energy posle do cezu vypoved tak jim to odmitnou. jeste ze tak :) ale pani na cezu mi rikala ze bude lepsi ještě do bohemia energy poslat nejakou vypoved, abych mela radsi další kopii ze jsem unich dala vypoved. Prosim vas mohli byste mi poslat nejakou tu vypoved do bohemia energy aspoň na email???nevim kde to hledat. doufam ze to dobře dopadne a nebudu platit nejakou pokutu..

Budete platit smluvní pokutu dodavateli Bohemia Energy, se kterým jste podepsala smlouvu, a to v tom případě, že od této smlouvy neodstoupíte a pouze sdělíte dosavadnímu dodavateli, že jste BEE odebrala plnou moc. V takovém případě totiž vaše smlouva s BEE zůstane v platnosti a pouze zmaříte její naplnění, což by bylo podle téže smlouvy pokutováno (asi 6 tisíci korunami).

Naopak v případě, že byste jen odstoupila od smlouvy a nespojila se s dosavadním dodavatelem, mohlo by se stát, že BEE by vaším jménešm v mezičase stihla dát dosavadnímu dodavateli výpověď, takže byste zůstala bez dodavatele a distributor by vás - jakožto černého odběratele - odpojil.

Vzor odstoupení od smlouvy je na stránkách ERÚ: http://www.eru.cz/…%2057_OZ.doc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.13 13:38

DEkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.13 13:42

Ale však ja jsem to jen podepsala a druhy den hned zrusilas pani na cezu jsem se otom bavila a rikala ze když mi poslou tebn formular tak tam mi unich smlouva zustane..a ze zadnou pokutu bych nemela platit ze mam nato mesic na odstoupeni jinak pak bych platila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.11.13 13:46

Zavolejte přímo na BEE a smlouvu zrušte, jde to i po telefonu. Co jsme měli my zkušenosti (s naší babi) tak do druhého dne vždy volali z dané společnosti pro ověření smlouvy a my to jednoduše zrušili po telefonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20116
25.11.13 13:55
@hanulka135 píše:
Ale však ja jsem to jen podepsala a druhy den hned zrusilas pani na cezu jsem se otom bavila a rikala ze když mi poslou tebn formular tak tam mi unich smlouva zustane..a ze zadnou pokutu bych nemela platit ze mam nato mesic na odstoupeni jinak pak bych platila…

Musíte zaslat odstoupení od smlouvy tomu, s kým jste ji uzavřela! A to písemně, žádné telefonáty!

A s kým jste ji uzavřela? S BEE přece! Ale dělejte jak myslíte, když můžete oželet 6 tisíc Kč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.13 14:06

A nevite kolik je ta smluvni pokuta dodavateli bohemia energy??ja chci normalne zustat u CEZU..nechapu to proc lhali a nerekli proste ze jsou od bohemia energy. podvodnici!!!pak po 3 dnech mi volala pani od bohemia energy a tak jsem ji rekla ze mi pan lhal a ze mi rikal ze jsou od cezu a ze to chci zrusit ze stim nesouhlasim ze chci zustat u svého dodavatele a to je cez…tak mi rekla ze to zrusi a ze si to s panem nejak vysvetli proc lze lidem..nevim lzou vsichni.zato pani od cezu me ještě ten den na email poslala ten formular plne moci. jeste ze jsem si to ten den ověřila jestli fakt patri do cezu.pak ten formular ten den jsem jim to poslala zpet aby to bylo nejdříve. ale ten uz jsem jim poslala minuly tyden.pak jen reekla pani ze dal buduu cezu. A ještě jedna věc ze by bylo dobre abych jim tam ještě poslala radsi doporucene nejakou vypovedni smlouvu na tu bohemia energy..abych mela ještě nejakou kopii ze u bohemia energy nechci byt. nechapu jak klamou lidi!!! Me jen rikala ze mam nato 1 mesic abych jim tam poslala vypoved a ze zadne pokuty a tak platit nebudu..tak uvidíme jestli prijde domu jen dopis ze prijimaji vypoved a nebo i dopis s pokutou…achjo zbytecne problémy.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.11.13 14:13

Nám (přesněji naši babi) se stalo něco podobného, ale ten pán byl od centropolu. Taky tvrdil, že je od ČEZu a bla, bla, bla no a babi se nechala ukecat že… my po telefonu pak tu smlouvu zrušili a pro jistotu si zavolali ke stávajícímu dodavateli, źe odstoupit nechceme… no a to stačilo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný