Zkušenosti s Bohemia Energy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
133
5.7.18 08:40

Raději jsem i napsala požádavek na ERÚ ,aby se mi vyjádřili k případné situaci a co a jak řešit..

Lidičky– Dávejte si pozor ,nikdy nikomu nedavejde ean kod!!!

Dám echo ,jak jsme dopadli :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.18 17:17

Co se mě týče, do Bohemia energy bych už nešel. Dva měsíce před vypršením smlouvy jsem byl nucen z důvodu stěhování smlouvu vypovědět a milá Bohemka mi napařila sankci 6000 za el. a 6000 za plyn. Tedy daleko víc, než kolik bych zaplatil za ty dva měsíce na zálohách. Sice drahá zkušenost, ale aspoň už vím, že to jsou zloději a podvodníci, se kterýma se již nikdy nezapletu a když někdy s okolím řeším dodavatele energií, každého před touto bandou varuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20126
17.9.18 17:27
@Wywern píše:
Co se mě týče, do Bohemia energy bych už nešel. Dva měsíce před vypršením smlouvy jsem byl nucen z důvodu stěhování smlouvu vypovědět a milá Bohemka mi napařila sankci 6000 za el. a 6000 za plyn. Tedy daleko víc, než kolik bych zaplatil za ty dva měsíce na zálohách. Sice drahá zkušenost, ale aspoň už vím, že to jsou zloději a podvodníci, se kterýma se již nikdy nezapletu a když někdy s okolím řeším dodavatele energií, každého před touto bandou varuji

Myslíte, že by to vysoudili? Poradil jste se o tom s někým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.9.18 17:48
@eumedon píše:
Myslíte, že by to vysoudili? Poradil jste se o tom s někým?

To nevím. Každopádně jsem tehdy nebyl v situaci, kdy bych si mohl dovolit soudní spory. Začali mi posílat výhružné dopisy (samozřejmě hrozili soudem apod.) Zkoušel jsem výpověď stáhnout s tím, že tedy ty dva měsíce zaplatím zálohu a pak mi to vrátí jako přeplatek, neboť byt, který jsem opouštěl ještě byl neobydlený, ale stažení výpovědi mi zamítli.(pochopitelně) Navíc manželka na tom nebyla úplně nejlíp, tak jsem jí nechtěl přidělávat starosti nějakým souzením..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20126
17.9.18 18:51
@Wywern píše:
To nevím. Každopádně jsem tehdy nebyl v situaci, kdy bych si mohl dovolit soudní spory. Začali mi posílat výhružné dopisy (samozřejmě hrozili soudem apod.) Zkoušel jsem výpověď stáhnout s tím, že tedy ty dva měsíce zaplatím zálohu a pak mi to vrátí jako přeplatek, neboť byt, který jsem opouštěl ještě byl neobydlený, ale stažení výpovědi mi zamítli.(pochopitelně) Navíc manželka na tom nebyla úplně nejlíp, tak jsem jí nechtěl přidělávat starosti nějakým souzením..

Já bych se aspoň telefonicky poradil s právníkem ERÚ . Smluvní pokuta za předčasnou výpověď větší, než předpokládané náklady za období zbývající do konce smluveného odběru mi přijde nepřiměřená. Zvlášť, když důvodem je stěhování.

Vždyť to odporuje dobrým mravům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný