Zkušenosti s hasičskou vzájemnou pojišťovnou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
zkušenosti s hasičskou vzájemnou pojišťovnou
Dobrý večer,chtěla jsem vás poprosit,zda máte někdo zkušenosti s Hasičskou vzájemnou pojišťovnou.Myslím tím,co se týče vyrovnání za nějakou pojistnou událost.Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Berčo,
já osobně s nimi zkušenost nemám, i když u nich mám pojištěný byt. Ale moji rodiče u ní měli pojištěnou domácnost a když je sousedé vytopili, dostali pojistku vyplacenou - nějakou část. Ovšem sousedé byli nepřizpůsobiví občané a vytopili je pak ještě několikrát, takže pak jim to zaplatili už jen asi jednou nebo dvakrát a pak změnili smlouvu, že na vytopení se to nevztahuje. Vše co se těch prvních výplat týkalo bylo bez problémů, jen celou tu událost jsme vždy museli pečlivě nafotit a zdokumentovat. Jana
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hasičská pojišťovna - tak to velmi zvažte!
Od Hasičské pojišťovny rychle pryč! Kdo tam nemá pojištění, tak mohu poradit, aby si tam ani žádné nesjednával. Naslibují hory doly a plnění žádné. Následně Vám nechtějí dovolit ani ukončení pojištění a automaticky ho prodlužují od další rok. Velká nespokojenost s jejich jednáním. Už nikdy více!
- Citovat
- Upravit
@Jardaaa píše:
Od Hasičské pojišťovny rychle pryč! Kdo tam nemá pojištění, tak mohu poradit, aby si tam ani žádné nesjednával. Naslibují hory doly a plnění žádné. Následně Vám nechtějí dovolit ani ukončení pojištění a automaticky ho prodlužují od další rok. Velká nespokojenost s jejich jednáním. Už nikdy více!
S tímto musím nesouhlasit. Nakonec jsme hasičskou zvolili a musím říct, že naprostá spokojenost. Paní, u které jsme to sjednávali hrozně příjemná a se vším poradila, hlavně už to dělá hrozně dlouho a ví o čem mluví. A už jsme měli i událost, kterou bez problémů vyřešili a plnění taky naprostá spokojenost. Likvidátor taky v pohodě. Takže nakonec za mě ano.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hasičská pojišťovna
Já jsem platila pojištění domácnosti 10 let bez pojistné události. Vloni mě vytopil soused, nebyl problém ani s likvidátorem, ani s proplacením PU. Dali mi sjednané maximum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čmoudík píše:
Já jsem platila pojištění domácnosti 10 let bez pojistné události. Vloni mě vytopil soused, nebyl problém ani s likvidátorem, ani s proplacením PU. Dali mi sjednané maximum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pan Jardaaa by si měl zjistit elementární fakta jako např. že pojistnou smlouvu je případně nutno vypovědět 6 týdnů před výročím, jinak samozřejmě běží dál. Pokud lhůtu zmeškal, jeho blbost, kterou nemůže svádět na jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaké nové zkušenosti?
Má někdo aktuálnější zkušenost? Momentálně čekáme už čtyři měsíce na plnění úrazu… Telefon nikdo nebere, na emaily neodepisují, a když se konečně někam dovolám říkají že vše bylo potvrzeno i schváleno… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hasičskou NIKDY!!!!
Hasičskou pojišťovnu rozhodně nikomu nedoporučuji. Rodiče měli 2 pojistné smlouvy na dům i majetek, po povodni škoda za více než milion korun (a to jsme opravdu neuváděli všechno, jen nejdůležitější věci) a vyplacená částka nepřesáhla ani 100.000,– To si raději cpěte penízky do polštáře. Tato pojišťovna ráda kasíruje penízky od lidí, ale s výplatou mají problém. Je to k pláči. Rodiče mají kompletně zničený dům, ploty, atd. Všechno vybavení domácnosti jsme jim utopené od bláta vyhodili, zbyla jim jen ložnice v patře. V 75 letech už ani neměli sílu něco zachraňovat. Pojišťovna se jim touto almužnou vysmála.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šupala píše: Více
Tak my nevíme, jakou měli smlouvu a jak to měli pojištěno, kolik platili pojistné atd. Pojišťovna plní, co je sjednáno. Spousta lidí má majetek podpojištěný a pak se diví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit