Zkušenosti s parkováním u letiště Ruzyně

121
11.6.09 12:38

Zkušenosti s parkováním u letiště Ruzyně

Ahoj všem,
v září letíme na dovolenou a rádi bychom nechali auto někde u letiště. Na internetu je široká nabídka, tak bych se chtěla zeptat, jestli máte někdo osobní zkušenost. Díky, Marta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23505
11.6.09 12:44

Po zkušenostech některých známých jsme vždycky parkovali jen na tom dlouhodobým parkingu ČSA a asi 2× se radši nechali odvézt. Jinak doprava na letiště - autobus, je taky dost slušná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
11.6.09 13:06

Na letišti jsem pracovala a rozhodně bych nedoporučovala tam parkovat.Raději bych auto nechala někde v Dejvicích a dojela tam třeba busem 119

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
11.6.09 13:15

Letiště bych taky neriskovala, prý se tam dost krade… Dejvice jsou dobrý nápad, je tam garáž pod hotelem Diplomat, kde je určitě bezpečněji (manžel tam parkuje už několik let každý den) než na letišti a je to kousek od zastávky busu, který tě doveze přímo na letiště.
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.6.09 13:52

Ahoj v okolí letiště máš mnoho parkovišť kde si necháš auto. Je to hlidane parkoviště a oni tě zavezou na letiště a pak tě i vyzvednou. Záleží na jak dlouho letíte, ale myslím, že je to dobrá volba jestli nemáte možnost odvozu. Nevím přesně kolik to stojí, ale myslím, že do 14 dnu to je za 1500 což se mi zdá dobrá cena. Než nechávat někde auto na sídlišti u letiště. Nebo na parkingu C přímo na letišti tam se hodně krade. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
11.6.09 16:04

Fakt se tam krade? Já tam jeden čas parkovala tak min 1× měsíčně a nikdy nic :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.6.09 21:48

ahoj dělala jsem na letišti teď jsem na mateřské a určitě bych si tam auto 14 dní zaparkované nenechala Stalo se i kolegům, že jim auto vykradli.Samozřejmě to nebylo pravidelně, ale stalo se to.Třeba se to tam už změnilo, ale myslím si, že hlídané není.A kdyby mi mělo auto stát 14 dni někde bez hnutí tak ho radši odvezu na hlídané parkoviště a zaplatím než se vrátit a byt bez auta nebo ho nechám někde u znamích. Když jsem tam někoho vezla tak jsem tam zaparkovala, ale to bylo tak maximálně na 2-3 hodiny.--------------------------------------------------------------------------------

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
12.6.09 13:38

Ahoj, na Přední Kopanině je parkoviště, jmenuje Parkuj a leť nebo Přijeď a leť nebo tak nějak, ceny slušný, odvezou tě na letiště a zase přivezou z letiště, pohoda… A jedno takový podobný by mělo být na křižovatce mezi Kopaninou a Tuchoměřicema. Obojí je na netu, přiznám se dneska jsem líná hledat a z hlavy adresy nevím…
Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
13.6.09 13:00

Priznam se, ze jsem zklamana. Po zkusenostech bychom taky chteli nechat auto na hlidanym parkovisti primo na Ruzyni. Myslela jsem, ze pokud by bylo auto na hlidanym, tak se nemusim nikde tyden klepat co se mi s nim stane. Chapu nechat ho nekde zaparkovany jen tak, ale takhle?

• Citovat
  • Upravit
Hanca.n
4.6.10 16:15

Bezpečné parkování

Kvůli vysokým cenám na letišti a strachu o auto, už nějakou dobu parkujeme na nejbližším soukromém parkovišti cca 3min od letiště, Goparking.cz . Auto tam je hlídané kamerama i fyzickou ostrahou, je pojištěné a nestojí nikde na trávě.Od auta nás vždy zavezou přímo před terminál a po příletu na nás už čekají,takže žádné prodlevy.Mají tam bankomat,dohustí Vám zdarma pneumatiky-prostě zákazník na prvním místě!! Poslední dobou začali nabízet ještě výraznější SLEVY, np. po zadání promo kódu LET601 je sleva až 20%.
Co se týče poměru cena/služba tak jsou skvělí:)

• Citovat
  • Upravit
auto
30.6.12 10:48

Goparking je opravdu naprosto nejdražší, dražší už je jenom nechat auto na ulici a po návratu ho tam nenajít

• Citovat
  • Upravit
572
15.7.12 12:39
@Hanca.n píše:
Kvůli vysokým cenám na letišti a strachu o auto, už nějakou dobu parkujeme na nejbližším soukromém parkovišti cca 3min od letiště, Goparking.cz . Auto tam je hlídané kamerama i fyzickou ostrahou, je pojištěné a nestojí nikde na trávě.Od auta nás vždy zavezou přímo před terminál a po příletu na nás už čekají,takže žádné prodlevy.Mají tam bankomat,dohustí Vám zdarma pneumatiky-prostě zákazník na prvním místě!! Poslední dobou začali nabízet ještě výraznější SLEVY, np. po zadání promo kódu LET601 je sleva až 20%.
Co se týče poměru cena/služba tak jsou skvělí:)

skvěle provedená anonymní reklama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
auto
16.7.12 08:25

bezpecne parkovani

Stejne sluzby nabizi vetsina ostatnich parkovist, ale za podstatne mensi ceny, nez Goparking i se slevou. Je to bez promokodu levnejsi nez na Goparkingu s promokodem. Kdo nehledi na penize, muze zaparkovat rovnou na letisti.

• Citovat
  • Upravit
crazy222
28.3.13 12:22

Čus lidi parkuju u Fly parking u tuchomeric jsou nejlevnejsi a maj uplne vsechno co ti ostatni hlidane P. vsechno nonstop cca 1× za mesic

• Citovat
  • Upravit
Maruškaaa
6.4.13 19:59

Já jsem už vyzkoušela několik parkovišť, ale nejvíc se mi zatím líbilo u pana Glozy (jmenují se ParkováníR7). V létě, když jsme letěli na dovolenou, tak byla Anička ještě malé mimčo a měli i kolíbku do auta, což se mi líbilo :). Jj jak tu píše crazy222, Flyparking uz jsem take zkousela, ale nemeli tam ani kamery, tam uz bych auto nenechala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix