Zkušenosti s pupínky, co nemizí
- Fotoalbum (2)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky prosíma ma někdo zkušenosti z pupinkami malička je má na obličeji ve vlasech za krkem za ušima měli jste to některá prosím pomoct doktorks nám napsala pleťové mléko už to má 14dni jsou ji 3tydny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Může jít o novorozenecké akné, to zmizí samo časem. Něco se mi zdá i suché, to kolečko na pravé škraňce promazáváš něčím? A na moučnivku ti něco dala nebo ten jazýček je bílý od mléka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
to je od mlíčka ten jazýček … pletovím mlékem jí to mám mazat ale de ji
to dolu pod bradu a ještě trpime na prdíky nic nepomaha cvičím teplé
obklady , espumissan nepomáha,pupík taky ne celý den mi jen pláče až do
10hod večera…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Esterjustýnka V tom případě to můžou být i potničky. S toho plakání, má to i na zádech? Pokud ne tak to bude to novorozenecké akné, koukni na google a poznáš to v tom. Já na prdy dávala BioGaiu a Infadolan nebo jak to bylo. Jo a jestli kapeš vigantol každý den tak jsou dost často koliky s toho. Já měla přírodní déčko v kapkách Jamieson BabyD a bříško je nebolelo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
vigantol davam každý den mám zkusit vynechat dávam ji to už týden teprve na zadech zatím neee malá prdí i kaka ale i tak nespí přes den a jen brečí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já teda nevím, ale přijde mi to dítě navlečený, nejsou to potničky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Esterjustýnka píše:
vigantol davam každý den mám zkusit vynechat dávam ji to už týden teprve na zadech zatím neee malá prdí i kaka ale i tak nespí přes den a jen brečí…
Vigantol bych klidně vyměnila za D od Jamieson, jak píše @Ivčis. Na prdíky jsme měli Babycalm… Nepomůže to hned, ale po čase bylo líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
ma jen tričko a mikinku pač po ranu je u nas chladno a má studene ručičky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Esterjustýnka ručičkama se u miminek neřiď. Chytej za krček a na hrudník. Zkus koupit ty jamiesonky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Esterjustýnka Ono to chvíly potrvá než se sžijete ale pak už bude dobře. Chce to klid a hodně společného odpočinku. Ty probiotika jako jsou ta BioGaya nebo Babycalm jsou moc dobré, zdravé bakterie osídlují střevo a pak to lépe funguje. Trvá to déle než zaberou proto se k nim ze začátku dává i ten espumisan nebo podobné. Držte se jo a k tomu oblékání, já děti měla ve vrstvách jako já plus dečka. Ale jim bylo pořád horko stejně jako mě a to jsou oba podzimni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na bříško nám také nic nepomohlo, zkoušela jsem všechno. Někdy trochu pomohlo, když jsem pila fenyklový nebo anýzový čaj a úplně ji přestalo trápit až kolem 3. měsíce. S pupínkama ti neporadím, ale zkusila bych jinou doktorku. A ten jazýček má tak bílý od mléka nebo pořád? Nemůže mít moučnivku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Esterjustýnka píše:
ma jen tričko a mikinku pač po ranu je u nas chladno a má studene ručičky
Ruce může mít studené pořád, sáhni za krk… Doma bych mu dala overal nebo body s dlouhým rukávem, nic víc. Samozřejmě nevím, kde bydlíte, takže venku je to různé, nicméně u nás bych dala deku a dekl na kočár, mikinu ne nebo hodně tenkou. Sama jsem měla upocené děti mockrát, pak jsem zjistila, že fakt není třeba je nabalovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den maminky prosím ma někdo zkušenosti z pupinkami malička je má na obličeji ve vlasech za krkem za ušima měli jste to některá prosím pomoct doktorka nám napsala pleťové mléko už to má 14dni jsou ji 3tydny![]()
![]()
a ještě trpíme na prdiky pláče od ráno do 10hod večera kapky, masáže, pupík nepomáhá…
![]()
![]()
Mne na prdiky doporucila laktobacily od Swiss a v lekarne jeste Espumisan
v kapickach,davat pred kojenim ci UM..Jinak s tema pupinkama neporadim,ale ma
to teda chuderka osklivy…Jestli ji to nemizi,zkusila bych se zeptat na
koznim…Nevim no. .
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přirozený porod dvojčat - zkušenosti
- Projektant zkušenost Prosím
- Letrozol zkušenosti
- Neocate syneo - Máte zkušenost??
- Sedačka VIMLE Ikea - zkušenosti
- Špatný trávicí proces? žlučník, nebo alergie? zkušenost...
- Duphaston - jak brát? Vaše zkušenosti.
- Škůdce v kuchyni - zkušenost
Dobrý den maminky prosíma ma někdo zkušenosti z pupinkami malička je má na obličeji ve vlasech za krkem za ušima měli jste to některá prosím pomoct doktorks nám napsala pleťové mléko už to má 14dni jsou ji 3tydny