Zkušenosti se šamponem Plantur na vypadávání vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
17.4.18 09:46

Za jak dlouho vám šampon Plantur 39 pomohl? Za jak dlouho vám přestali výrazně padat vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.7.19 13:12

Maminky prosím a můžu ten šampon Plantur používat i při kojení? A používáte i nějaké vnitřní vitamíny které bych eventuálně mohla při kojení. Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
8.7.19 13:36

@Mata132 Je úplně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16227
8.7.19 13:41

Žádný šapon padaní vlasů nezabrání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.7.19 13:44

@Janula559 Mně tento šampon velice pomohl. Ono asi záleží na tom, čím je to vypadávání způsobeno a na můj problém to prostě zabralo, takže já si ho kupuji pravidelně. Ale jestli pomůže tobě samozřejmě nevím.
Dobrý je nějaký b komplex nebo biotin na vlasy, ale taky to není záruka úspěchu, každopádně to neuškodí ani vlasům, ani pleti, ani nehtům. Nebála bych se toho, ale ani úplně nečekala zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.7.19 13:58

@eva valoi děkuji moc za radu, určitě vyzkouším a můžu to i při kojení? Neovlivní to nějak mlíčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
8.7.19 15:08

@Janula559 zeptej se v lekarne. Podle me neovlivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.7.19 15:41

Na padani po porodu nepomuze nic. Co ma vypadnout, tak vypadne. Mne zacaly uzasne rust po Klorane Chinin - sampon + kura. Ale vypadaly proste, tomu nezabranis. Brala jsem i vitaminy. Ale po techto dvou produktech mi zacaly uzasne rust :palec: jinak Plantur pouzivala segra a dost na nej nadavala. Svedila ji hlava. Musis max vyzkouset a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí