Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Za jak dlouho vám šampon Plantur 39 pomohl? Za jak dlouho vám přestali výrazně padat vlasy?
Maminky prosím a můžu ten šampon Plantur používat i při kojení? A používáte i nějaké vnitřní vitamíny které bych eventuálně mohla při kojení. Moc děkuji za rady
@Janula559 Mně tento šampon velice pomohl. Ono asi záleží na tom, čím je to vypadávání způsobeno a na můj problém to prostě zabralo, takže já si ho kupuji pravidelně. Ale jestli pomůže tobě samozřejmě nevím.
Dobrý je nějaký b komplex nebo biotin na vlasy, ale taky to není záruka úspěchu, každopádně to neuškodí ani vlasům, ani pleti, ani nehtům. Nebála bych se toho, ale ani úplně nečekala zázraky.
@eva valoi děkuji moc za radu, určitě vyzkouším a můžu to i při kojení? Neovlivní to nějak mlíčko?
Na padani po porodu nepomuze nic. Co ma vypadnout, tak vypadne. Mne zacaly uzasne rust po Klorane Chinin - sampon + kura. Ale vypadaly proste, tomu nezabranis. Brala jsem i vitaminy. Ale po techto dvou produktech mi zacaly uzasne rust
jinak Plantur pouzivala segra a dost na nej nadavala. Svedila ji hlava. Musis max vyzkouset a uvidis.