Zkušenosti s WITT International

435
22.9.14 19:40

Zkušenosti s WITT International

Dobrý večer, dostal se mi do rukou katalog oblečení z WITT International. Vybrala jsem si tam pár triček a halenek, ale bohužel nemám žádné zkušenosti. Prosím, je tu někdo, kdo si objednává od této společnosti? Jak sedí velikosti? Děkuji mockrát za jakoukoliv zprávu. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4630
23.9.14 08:20

Párkrát jsem si objednala, kvalita za tu cenu odpovídala, ale velikost už ne. Vzala jsem to podle jejich tabulek a bylo mi to velké. Naštěstí to bylo mamce, tak jsem vracet nemusela. Sobě jsem si pak objednala o číslo menší a to už bylo lepší. Už jsem si pak od nich nic neobjednala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
23.9.14 12:24

@estrela Dobrý den, mockrát děkuji. Podle tabulek mám číslo 42. Myslíte si tedy, že mám raději vzít 40? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
23.9.14 17:18

@lucinenecka záleží co si objednáváte, já objednala trička a ty byli fakt o číslo, dvě větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.16 12:57

Objednal jsem si dvě Fleecové bundy ze společnosti WITT International. Vše došlo v pořádku, ale jedna bunda měla krátké rukávy. Zatrhnul jsem správné políčko v reklamačním listě a poslal zpět. Reklamace byla sice promptně vyřešena, ale rukávy byly stejné. Takže opětovná reklamace a světě div se, opět promptně vyřízeno, ovšem rukávy ještě kratší. Po telefonickém kontaktu mi bylo řečeno, že firma WITT international není schopna délků rukávu ovlivnit. Paní na truhém telefonu se mě snažila přesvědčit, že je bunda šita v NSR, ale na límcovém štítku je MADE IN VIETNAM. To sice vysvětluje to, proč jsou rukávy krátké, ale absolutně nechápu, proč to uvádí na evropský trh. Prosím, dejte si na to pozor. Vietnamci jsou potenciálně menšího vzrůstu a to i demograficky. Najít vietnamce, jenž by měřil 180 cm je téměř nemožné a tak i oblečení podle jejich střihů je pro nás evropany poněkuď složité nakupovat.
Přeji vám pěkný den a pokud možno nákupy napoprvé úspěšné.
Ameise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.1.20 14:37

Nikdy od WITT International neobjednávat

Objednala jsem zimní bundu v listopadu, když jsem se v prosinci ptala, napsali, že doručí před Vánoci. Před Vánoci nic, tak znovu píšu a odpoví, že doručí v půli ledna. V půli ledna nic a když se znovu vyptávám, oznámí mi, že je zboží už vyprodané… už nikdy více od nich neobjednám, absolutní ubohost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 14:10

neobjednávat

Cena zboží na eshopu vůbec neodpovídá ceně v letáku. Když jsem napsala na zákaznický chat, jak je to možné, tak mi paní nebyla schopna odpovědět a napsalo mi to, že už nejsou online a nemůžu mít další dotazy. Raději jsem nic neobjednala.

• Citovat
  • Upravit
5010
4.5.22 12:43

Má někdo zkušenost s objednáváním z katalogu/webu WITT? Zaujala mě tam tři trička/halenky, ale nevím, jak odpovídají velikostně a zda nedělají problém s vrácením peněz při případném vrácení zboží. Občas objednám na Bonprix, tam se dá případně nevyhovující oblečení v pohodě vrátit, tak jestli fungují podobně bezproblémově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.3.23 13:00

Veľké...

Pár vecí som si z Wittu objednala. Všetko je však oveľa väčšie. Pritom najmenšie číslo, ktoré predávajú je 38,ktorú zvyknem nosiť. Veci sú ale až o 2 veľkosti väčšie a pritom menšie čísla ako 38 sa objednať nedajú. Je to len pre plnšie ženy. A to nie som žiadna vyziablina. Navyše chýbajú vypasovanejšie modely, všetko je príliš voľné, také babkovské modely. Nohavice, ktoré na obrázku vyzerali elegantné, sú v skutočnosti voľné neforemné tepláky do gumy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.25 18:54

WITT a jeho jednání

Nejhorší zkušenost, nedodání zboží-mělo být do 30,10, po mé stížnosti do vánoc a nyní zpráva : nebude vůbec, ale s úvodem: „potěšilo nás, že se Vám naše nabídka tak líbí. Děkujeme za Vaši objednávku.“ Výsměch! Již nikdy! Evidentně překupují od Číňanů a ti samozřejmě nemusejí nic dodržet. Nikdy jsem se s takovým internetovým obchodem nesetkala. Nyní jsem zvědavá, kdy vrátí peníze!
Naprosto nedoporučuji!!!

• Citovat
  • Upravit
1.4.25 08:01

Keď tovar vrátite,
Je obrovský problém vrátenie peňazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
8.7.26 10:49

Hruza

Uz nikdy nekoupím oblečení přes internet.
Taková hrůza, co mi přišlo. Tchibo je taky sama umelotina, Cellbes hrůza, Bonprix taky TEMU.
A jak je to cítit Cinou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák