Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, moc v poslední době nestíhám, budeme se stěhovat, tak zařizujeme, vyřizujeme, to je furt něco…ale pokud to bude trochu možné, snad ještě nějaký sraz s váma stihnu ![]()
@locika Luci vím o čem mluvíš, taky se budeme stěhovat, kupujeme byt na svazích a taky kolem toho pořád běháme a řešíme to přes realitku, notáře, banku, no prostě děs a hrůza.
Moc ráda bych Vás ale viděla tak když budeš mít někdy čas tak mi napiš, klidně i sms a můžem někam zajít ![]()
Mimochodem holky ve Zlíně je nová cukrárna vedle Archy a je to tam fakt super, je tam takový dětský koutek vevnitř v prvním patře a je to tam dobré, oceňuju že mi Sárinka nikam nemůže utéct a hlavně tam mají dobré zákusky
Tak někdy tam klidně můžem zajít kdo budete chtít ![]()
Náhodou dnes odpoledne nemáte čas? klidně bych vyzkoušela tu cukrárnu novou
, má být stejně škaredě
Holky, vidím, že už tu nějak nikdo nechodí. Co nového u vás, jak se máte, co dětičky?
Ahoj, já se mám celkem dobře, dětičky mi zlobí (kluci dvojčata), ale jinak ok. ![]()
@janickazl Jééé, dvojčata. A jak to zvládáš? A kdepak bydlíš? A klukům je kolik?
Mají 27m a hlavně v poslední době je to mazec, začali dost zlobit, neposlouchají, vztekají se…ale to je v tomhle věku normální
. Snažím se to zvládat, ale někdy je to fakt boj. Ty máš jak staré dítě?
Já mám jednoho kluka 37 měsíců a druhý má 7 měsíců
A kolik ti je? No, to ten můj rarach taky zlobí a neposlouchá…
@janickazl dvojka klobouk dolů, představa, že můj chlapeček zlobí na druhou
![]()
@BarboraF to jsi na tom prakticky jako já mínus čtvrt roku - 34měsíců a čtyři měsíce
aspoň můžeš hodit info, jestli ses z toho ještě nezbláznila ![]()
@Kristanka A kdepak bydlíš a kolik ti je? A taky oba dva kluci? No, v Kroměříži ještě nejsem, ale daleko k tomu nemám
Jako starší má bráchu rád, hraje si s ním, postará se, ale je to hrozný divoch a je šíleně drzý
@BarboraF na Mostní, 34, jj, oba jsou to kluci a ten starší fest vzdorovitý, hysteráky na zemi, a tak. takže až uvidíš někde v prostřed silnice válejícího se a kopajícího chlapečka, kterého vleče strhaná matka v druhé ruce s kočárem, tak to jsem já
a ty?
Já bydlím na Lazech a je mi 27.Takové období jsem měla se starším taky.
No to je jediné, čím se uklidňuju, že to nebude trvat věčně, jenom se obávám, aby se to rovnou nepřetransformovalo do puberty
a máš staršího doma? Jak se kluci jmenují? ![]()
Ahoj holky, nevím zda to tu někdo zmínil, ale dnes v 15h pořádáme pochodv rámci Mezinárodního týdne nošení dětí, teď nevím zda tu máme někoho kdo taky dítě nosí, ale každopádně sraz je u polikliniky v těch 15hodin, tak kdo by chtěl, tak nechť se přidá
![]()
@Kristanka Já se taky bojím, že mu to už zůstane. Jj, starší je zatím doma a já už zralá na ten Kroměříž ![]()