Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tuptup Tak já ti pošlu toho mojeho, ju? ![]()
@locika Tak já jako kojím pořád, toho se vzdát nechci. Toho umělého moc nevypije, nechce ho. Dnes neměl ještě ani jednou a v noci umělé nedostává vůbec.
Holky, jak jste si včera užily Lešnou?
Super
budeme tam s @kanka80 už okolo 9té tak Vás budeme očekávat ![]()
Holky ahoj, já asi ve středu ne, protože jsem slíbila kámošce, co dělá v dětském koutku ve Zlatém jablku, že přijdu za ní…děti, které tam přijdou v den svých narozenin, to navíc mají zdarma a Bertík bude mít ve středu 3 roky
Ale uvidím, pokud bychom byli schopni vykopat se ven už nějak ráno, tak možná bychom dojeli i na ty Svahy
![]()
Zdravím holky, chodí tu ještě vůbec někdo někdy? Chci se zeptat, nemáte někdo kódy od pití Kubík, které nepotřebujete? Mě by se jich ještě pár hodilo. A nenašly by se u vás nějaké doklady od nábytku, spotřebičů tak do 10 tisíc za poslední 2 roky? A jak se jinak všechny máte?
@BarboraF Ahoj Baru, my jsme zatím všechny účtenky od spotřebičů potřebovali pro stavebko, tak bohužel ![]()
Jinak v té herničce to bylo fajn, snad se tam zase brzo všechny sejdem ![]()
@kanka80 Peti, a vy jste to pro to stavebko jen nekopírovali? Já jsem nějaká nachcípaná, takže je mi ještě hůř než normálně ![]()
@BarboraF No můj to posílal na stavebko, pak to chtěli k daňovému přiznání a do toho jsme se vloni stěhovali, tak jsme ty doklady ani nemohli najít
Ty to potřebuješ k čemu?
Malé dnes začlo téct z nosu, tak doufám, že taky nebude marod ![]()
Holky jak se máte? ![]()
Příští týden mi to nevyjde ale ten další bych ráda zašla do herničky co vy na to?
3. nebo 4. června? ![]()
Ráda Vás zas uvidím a Sárinka taky
ikdyž ta si váš asi ani nevšimne jelikož už chodí a pořád mi někam utíká ![]()
Holky tady nikdo nereaguje to je hrůza
nechcete jít ve středu do herničky? ![]()
@MíšaHotaříková Míši, mě připadá, že tady snad už nikdo nechodí ![]()