Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a co se sejít se s dětma třeba ve městě, když je ten film festival? zítra dopol budem s dětma u zámku, je tam spousta atrakcí pro děti…škoda být zavření v herničce a já s malým bych tam stejně nevydržela, raději když spinká venku v kočárku
@BarboraF no všimla jsem si ![]()
@tuptup to je pravda!!! A u toho zámku je to super
taky tam zítra určitě budeme, jen ještě nevím v kolik…
My asi taky tak nějak
tak se tam třeba potkáme
pokud se poznáme
máme černý sporťák a Sárinka na sobě určitě bude mít něco růžového nebo fialového
tak uvidíme ![]()
My jsme tam byli dneska a zítra chci jít taky, ale nevím kdy. Ale určo bych chtěla jít ve 2 pod Velké kino na kreslení. Pokud teda nebude pršet. My jdem nějak kolem 12 hodiny k doktorce, ale možná i dopoledne bychom šli do města na filmák, pokud teda nebude tak jak dnes.
@BarboraF bezva
máme sraz i s Peťou po 10té ve městě tak se kdyžtak sejdem
na Pe'tku číslo máš tak jí kdyžtak napiš pokud tam pujdes dopo ![]()
Holky, my máme sněhově bílý kočárek, ten nepřehlédnete, tak kdyžtak mě oslovte.ale zatím to počasí nic moc.pa
Ahoj, počasí stojí za prd, ale zítra to už má být dobré, tak co takhle zítra někde venku? Nebo i v herničce. Tak jako tak pojedu do Zlína, ráda se s váma uvidim.
To počasí je hrůza tak dnes bohužel nedorazíme
ale zítra jdeme určitě do hernicky tak kdo se bude chtít přidat budeme tak kolem 9 ![]()
Ahoooj
my taky zitra dorazíme do herničky
s @MíšaHotaříková jsme domluvené už před devátou
tak tam zaberem hned ten první box ![]()
Ahoj holky. Hledám nějakou maminu kamarádku na procházky s dětma nebo tak. Mám 6ti letého syna a bohužel partner nás opustil
Bydlíme na Jižňácích
Ahoj, tak herna nás včera vypekla. asi jste tam taky byli…
Jinak vítám @Miiisel . Máme sice všechny mladší děcka, ale myslim, že nebude problém, když se přidáš na setkání v herně na Jižňácích nebo i jinde.
Tak malý chodí do 12 hod do školky a pak máme celý den čas. Tak kdyby někde něco bylo třeba i odpoledne, ráda bych se přidala ![]()
@Miiisel ahojky, taky tě tu vítám
určitě můžeme podniknout něco odpoledne, musíme se domluvit ![]()
@martinabara Marti no to bylo úžasné, došly jsme tam a zavřeno. Tak jsem tě pak čekala u zastávky u zámku, předpokládala jsem že dojedeš kolem té půl 10 na autobusák a pak pojedeš trolejbusem ale nebylas tam tak nevím
moc nám to teda nevyšlo ![]()
Děkuji za přivítání. Je to opravdu dost náročné když jsme teď zůstali samy s malým
Najednou máme tolik volného času, že nevím vůbec co dělat ![]()