Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
2.6.14 19:36

Holky a co se sejít se s dětma třeba ve městě, když je ten film festival? zítra dopol budem s dětma u zámku, je tam spousta atrakcí pro děti…škoda být zavření v herničce a já s malým bych tam stejně nevydržela, raději když spinká venku v kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 19:49

@BarboraF no všimla jsem si :D

@tuptup to je pravda!!! A u toho zámku je to super :) taky tam zítra určitě budeme, jen ještě nevím v kolik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
2.6.14 20:03

My tam budem asi kolem 9,30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 20:36

My asi taky tak nějak :) tak se tam třeba potkáme :) pokud se poznáme :D máme černý sporťák a Sárinka na sobě určitě bude mít něco růžového nebo fialového :D tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
2.6.14 20:38

My jsme tam byli dneska a zítra chci jít taky, ale nevím kdy. Ale určo bych chtěla jít ve 2 pod Velké kino na kreslení. Pokud teda nebude pršet. My jdem nějak kolem 12 hodiny k doktorce, ale možná i dopoledne bychom šli do města na filmák, pokud teda nebude tak jak dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.14 20:58

@BarboraF bezva :) máme sraz i s Peťou po 10té ve městě tak se kdyžtak sejdem :) na Pe'tku číslo máš tak jí kdyžtak napiš pokud tam pujdes dopo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.6.14 06:29

Holky, my máme sněhově bílý kočárek, ten nepřehlédnete, tak kdyžtak mě oslovte.ale zatím to počasí nic moc.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 08:32

Ahoj, počasí stojí za prd, ale zítra to už má být dobré, tak co takhle zítra někde venku? Nebo i v herničce. Tak jako tak pojedu do Zlína, ráda se s váma uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 09:28

To počasí je hrůza tak dnes bohužel nedorazíme :( ale zítra jdeme určitě do hernicky tak kdo se bude chtít přidat budeme tak kolem 9 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.6.14 13:13

Ahoooj :mavam: my taky zitra dorazíme do herničky :* s @MíšaHotaříková jsme domluvené už před devátou :P tak tam zaberem hned ten první box :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.6.14 14:28

Ahoj holky. Hledám nějakou maminu kamarádku na procházky s dětma nebo tak. Mám 6ti letého syna a bohužel partner nás opustil :( Bydlíme na Jižňácích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.14 13:40

Ahoj, tak herna nás včera vypekla. asi jste tam taky byli…
Jinak vítám @Miiisel . Máme sice všechny mladší děcka, ale myslim, že nebude problém, když se přidáš na setkání v herně na Jižňácích nebo i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.6.14 21:59

Tak malý chodí do 12 hod do školky a pak máme celý den čas. Tak kdyby někde něco bylo třeba i odpoledne, ráda bych se přidala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.14 10:17

@Miiisel ahojky, taky tě tu vítám :) určitě můžeme podniknout něco odpoledne, musíme se domluvit :)

@martinabara Marti no to bylo úžasné, došly jsme tam a zavřeno. Tak jsem tě pak čekala u zastávky u zámku, předpokládala jsem že dojedeš kolem té půl 10 na autobusák a pak pojedeš trolejbusem ale nebylas tam tak nevím :( moc nám to teda nevyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.6.14 11:13

Děkuji za přivítání. Je to opravdu dost náročné když jsme teď zůstali samy s malým :( Najednou máme tolik volného času, že nevím vůbec co dělat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová