Zlobivá kočka v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
4.2.21 13:33

Zakladatelko jsi pejskařka a kočka fakt není pes. Je to špatně od začátku, v domácnosti má být první kočka a až po ní pes. Kočka se dá vychovat, ale ne plácáním rukou. A kočka na rozdíl od psa žere několikrát denně, takže bych o žádném překrmování nemluvila. Je to prostě kotě, které si chce hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.2.21 13:34
@unuděná píše:
No ty jsi zase zjevně typická nesnášenlivá kočkařka :nevim: Stejně si pořád říkám, proč jsou lidé takoví masochisti a dávají se dohromady i přes tak zásadní názorové odlišnosti. Kamarád si nabalil holku s jorkshirem (přestože k psům nemá žádný vztah, slušně řečeno) a během roku si na toho psa vypěstoval totální averzi a beztak museli jít od sebe. Příště už hledal opatrněji :mrgreen:

Já kočky miluji ale nemám ráda pejskaře jako je zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 13:36

@divine woman ja mela nejdriv psa a az pak pribyla kocka a vsechno klape uz pet let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.2.21 13:36

Doporučuju pořad Kočka není pes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
4.2.21 13:37

Mám podobný názor jako @stinga, to že ji nemáš ráda jde velice poznat. A nezmění se to, jsou lidi, co mají kočky rády a pak ti, co je rády nemají a tak to je. Jinak k tvému problému. Je to kotě. Je potřeba se ji věnovat víc než jen dát nažrat a pomazlit se. Pokud takhle lítá, má plno energie, musíte ji unavit…hrát si s ní, aby běhala, lovila…Je fakt, že ne každá kočka je povaleč. Naše je to stejný a spíš otravuje, šmejdí a moc nespí…ale je potřeba se jim věnovat…Naše kočka se trochu uklidnila po kastraci, ale ne nějak zásadně, je to o povaze. Až teď, co jsme se přestěhovali do domu, kde má spoustu místa, začala být unavenější a tolik neotravuje, protože má plno podnětů, které ji zabaví. No a k těm kšírům…to moc nedoporučuji. Kočka je teritoriální zvíře a pokud ji vezmete ven, kde si to nějak označkuje, bude nešťastná, že ji tam nenecháte a vezmete ji zpět do bytu. Může se taky stát, že vám pak bude stát u dveří, mňoukat a škrábat je. Kočka je osobnost, podle toho se k ní musíte chovat. Nic ji nevnutíte. Ale jak to tak u tebe čtu, asi by bylo fakt lepší, kdybyste ji dali někomu, kdo jí věnuje čas a bude ji mít rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414

No rekla bych ze kocka nebyla plne socializovana od kotete. Pokud byla zvykla byt plne venku a babicka ji nemazlila a nezvykla na lidi, tak se nedivim ze dela v byte bordel. Pokud zere omitku tak ji chybi mineraly, delala to fenka od svagrovy a bylo to nekvalitni stravou. Takze zadny whiskasy a podobne levne kapsicky, to radeji bez kapsicek a kvalitni granule. Jinak nezavirat dvere a nepreferovat psa. Pokud ses na psa tutununu a kocku odhanis a nebo se na ni utrhujes tak ti brzy zacne mocit na veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505

Naše kočky mají misku s granulemi k dispozici stále. Jí podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.2.21 13:38

Vy dva si hlavne neporizujte dite, pac nejste schopni se dohodnout ani na výchově kočky…

• Citovat
  • Upravit
1229
@Tarjei píše:
@divine woman ja mela nejdriv psa a az pak pribyla kocka a vsechno klape uz pet let.

To je asi kus od kusu. Já, abych se vyhla kotěcím manýrům, brala jsem si z útulku kočku už dvouletou, kastrovanou. A je to zlatíčko. Předtím jsem vždy měla psa, ale mému nynějšímu způsobu života prostě kočka vyhovuje líp. A myslím, že jsme sehraná dvojka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Ani sem to nedočetla a už jsem naštvaná. Potomek venkovní kočky nepatří do paneláku :zed:. Nikdy! Ta kočka má přirozený pudy, nedají se obejít, nedají se vypnout. Ta kočka je teď navíc v pubertě a brutálně rozmazlená. Udělejte sobě i jí laskavost a najděte jí domov někde na vesnici, kde bude spokojená a dřív než z toho bytu zblbne. A vy si pořiďte tak maximálně čistokrevnou kočku, která je k životu v bytě vyšlechtěná. Takový kočky už jsem doma měla, v bytě tragedie, v rodiným domě andílci.

• Citovat
  • Upravit
53190
4.2.21 13:39

Nevím, proč spousta z vás radí, aby dali kočku do lepších rukou. Jestli jste si nevšimli, tak přítel zakladatelky jí miluje a nedal by jí ani za nic. Šach mat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 13:40

@topazio to nase madam taky. Ale davat ji kapsicky, to by zrala asi nonstop. Granule ma kvalitni ale kapsicky ma radsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
4.2.21 13:42
Doporučuju pořad Kočka není pes.
@Tarjei píše:
@topazio to nase madam taky. Ale davat ji kapsicky, to by zrala asi nonstop. Granule ma kvalitni ale kapsicky ma radsi.

To je jasný, taky mám radši něco šťavnatýho, než suchotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
4.2.21 13:43

@Janli fakt? My mame obyc kocku, nasli ji venku v louzi skoro pretrzenou vejpul a v byte se naucila zit.. ale je fakt, ze ona hodne chodi za mnou, je to trochu netypicka kocka v tomhle, desne se boji chlapu obecne a upnula se na me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
4.2.21 13:43

@unuděná souhlasím s @Janli venkovní kočky si na byt jen tak nezvyknou. A je mi jich upřímně líto. Znám lidi, kteří ač žijí v domě s velkou zahradou, kočky ven nevypouštějí, aby se jim náhodou něco nestalo. A platí kočkám terapeuta, páč kočky blbnou a zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný