Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den. Včera jsem zakopla a udělala jsem si něco s prsteníčkem na noze. Byla jsem ve fakultce. Dělali mi rentgen a nezjistili nic. Mám normálně křivé prsty na každé noze, což jsem mu předem říkala. Nedal na moje rady a snažil se ho narovnat. Mohla jsem se tam po*rat.
Poslal mě znova na rentgen a rovnou i druhé nohy. Tentokrát mi řekl, že asi s tím něco mám (nečekaně). Svázal mi prst k druhému a předepsal mi prášky na bolest.
A to mě to ani předtím tak nebolelo (jen divně tlačilo) dokud mi to nezačal mačkat a narovnávat. Řekla jsem mu, že v pondělí nastupuji do práce ( řídím a chodím celý prac. den). Na to mi odpověděl, že v pondělí s tím mohu už normálně i běhat. Byl teda dost nepříjemný a měla jsem pocit, že chce do klávesnice udělat díru, když na ní něco psa. Napsal mi do zprávy, že to mám zlomené a řekl mi ať nosím pevnou a uzavřenou obuv. Chodit se na to opravdu nedá, když jsem dojela domů, byl prst úplně černo-fialový. Uzavřená obuv taky nejde nosit, protože to bolí 7× tak víc.
Nevim úplně, jestli postupoval správně, nebo jestli s tím měl udělat něco více. Jestli jste měli něco podobného, za jak dlouho jste prosím mohli chodit? Děkuji
Myslím, že jsem si prst u nohy zlomila dvakrát. Ani jednou jsem to neřešila u doktora. Jen jsem to zpevnila a chvíli tu nohu trochu šetřila.
Oni s tímhle stejně nic jiného nedělají.
Případně to ještě domrví, což vypadá na tvůj případ.
@Anka233 píše:
Dobrá, děkuji:) A nevite za jak dlouho se to zpraví?
Měsíc až 6 týdnů pokud to je zlomený. Nedávno jsem měla malicek a bolelo mě to teda ještě dyl.
Já jsem se zlomeným malíčkem byla schopná dojet autem do práce a trochu chodit asi 3. den. Ale bolelo to ještě pár týdnů, nicméně chodit se s tím dalo.
Ty jo tak prsty na noze si lámu relativně často asi, nechodím s tím k mudr vždy to je tak úžasně barevné max je na dva tři dny přivážu k sobě kulhám tak ty tři čtyři dny pak už to jde
nevím jsem na to fakt kopyto
Oni to nikdy moc neřeší a nic se s tím nedělá.. Jen to dají k sobě. Měla jsem snad 4× zlomenej prst.. Poprvé sem s tím nikde nešla a nic s ním nedělala, mam ho doteď křivý ( nejhorší bylo chodit v botech, hned druhý den sem jela do alp a myslela jsem že se po*eru bolesti…
a poté už šla a taky mi to jen tak zalepil k sobě. Nohu šetři, rychle se to hojí…