Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zakukal si a to mu stačí. Dosáhl svého a o víc nestojí, hlavně ne o duševní investici.
Co treba vzít telefon a zavolat mu, nebo se sejít a vyříkat si to?
@free333
To se samozřejmě mohlo stát. Fotky a videa co sdílel byly „nezávadné“. Mě vrtá v hlavě důvod skrytí. Vím, že mu tady nikdo do hlavy nevídí. Proč to má dospělý chlap zapotřebí. Mám u něj plno věcí, máme plány na víkend, teď možná vyspává kocovinu, že neodepisuje neřeším, já mu neodepsala včera celý den.
@Anonymní píše: Více
Jedině počkat, co se z toho vyvrbí, jestli se ozve, neozve, neví nikdo…
Divny, asi se urazil, ze jsi ani neodepsala na zpravu z noci ![]()
Tezko rict co se mu honi hlavou. Jestli mu ale nejdou ani dorucit zpravy, tak si te bloknul.
Nezbyde ti nic jinyho nez pockat. Nebyla bych ale na takovy jednani zvedava teda ![]()
Ahoj, hele upřímně, tohle dělá takový typ chlapů. S jedním jsem měla taky čest… vše super zalité sluncem a pak si něco usmyslel v hlavě a odstranil si mě z přátel na FB i IG, ale bavil se se mnou normálně, pak si mě třeba taky zablokoval na WA, pak odblokoval, pak zase přidal… i když to bylo mezi náma v pohodě a bavili jsme se… byl takový hodně urážlivý a vlastně jsem nikdy nevěděla, na čem jsem… jelikož jsem byla po rozvodu a začátky byly taky moc pěkné, nechápala jsem, co se děje a vydržela jsem to s ním přes dva roky s neustále se opakujícím tímto chováním… naštěstí teď mám už normálního přítele, který, když se něco děje, nikdy si mě nikde neblokuje a normálně si zavoláme a vše vyřešíme
. Zakladatelko, teď už ti ukazuje svoji tvář a i kdyby se zase ozval, už se to bude stávat pořád, tohle blokování a urážení a scény - tiché pasivně agresivní. To je prostě typ člověka a NE nezmění se. Možná se pletu, ale dala bych za tento názor ruku do ohně… Tak uvidíš… jak to dopadne. Ale ze mě - NE, ukončit, red flag jako blázen a už mu není 15 aby se tak choval chlap kolem 40 let. Přesně myslím, že vím, co chce, chce abys mu volala, řešila co se stalo, jestli jsi něco udělala špatně atd… emoční upír to je
. Fakt red flag jako blázen, takhle se dospělí chlapi opravdu ale opravdu nechovají.
EDIT: jo a plánů jsme měli mrakyyyyyyyyyyyy ale pro něj to v okamžiku, kdy on si něco usmyslel, nic neznamenalo. Mohla jsem u něj mít věcí, kolik jsem chtěla, plánů kolik jsem chtěla, vzdušné zámky, joooo, ty uměl stavět. A pak stačila sekunda, nevěděla jsem proč a byla jsem v bloku a přesně jak ty jsem řešila, co se stalo, proč si mě blokl, proč ostatní ne, co tím myslí, má kocovinu, je v pořádku, nebo se nic neděje a jen já zbytečně plaším… no psycho. Už nikdy více.
Děkuji za tvůj příspěvěk. Přesně z toho mám obavy a napadlo mě to. Už se to stalo jednou, nevěnovala jsem tomu pozornost, mohl se ukliknout, cokoliv, ale mám pocit, že to také bylo ve chvíli, kdy jsem delší dobu neragovala na jeho zprávy. Včera mě to doslova zarazilo. Je mi absolutně proti srsti se ho ptát, co to má znamenat. Jak kdyby mu přeplo v hlavě během několika hodin co neodepisuji a najednou nechtěl, abych veděla, že je v pořádku doma, že si to užil, atd. Koresponduje s tím i to, že moje zpráva ze včerejšího večera je doposud nedoručená. Na takové chování nemám kapacitu.
Ahoj, tak jestli to není poprvé, tak o to více… A čím víc bys ty dělala jakoby nic a např. čekala až se ozve sám a bude se s tebou normálně bavit, tím více on by dělal ty svoje kousky aby tě donutil k nějaké reakci… Jako říkám, takové chování je fakt red flag.
Na me pusobi, ze je nejak nevyrovnanej a asi jsi se ho necim nevedomky dotkla…ale jak pise anonymni, je to typ osobnosti a nezmeni se to. Je to takove citove vyderacstvi. Asi mu vadilo, ze jsi neodpovedela na zpravu z noci, ani nezobrazila jeho story a mohl si neco domyslet…u tebe ale zase nechapu takove to zavahani, jak jsi mu rekla, ze mas asi strach, jak je to mezi vami vazne
To by me taky asi zarazilo a stahla bych se. Celkove jste meli pomerne rychly start a mozna jste to emocne nezvladli a prepalili. Promluvila bych s nim a pak uvidis…
Chápu to dobře, že on ti v noci na neděli napsal a ty jsi mu chtěla odepsat až v neděli večer?
Proč ta tvoje prodleva? Přoč jsi neodepsala dopoledne nebo odpoledne?
Poprvé omyl, podruhé to nemůže být náhoda. Strachovat se jestli je v pořádku nemusím. Žádnou další reakci neplánuji.
Předem upozorňuji, že to bude trošku „bravíčko“ a „milý deníčku“, ale nemám se komu svěřit. Před 6 měsíci jsme se seznámili, oboum ke 40. Hodně se snažil, 3 měsíce oťukávání, vymýšlel program, kulturu, výlety. Po 3 měsících jsme spolu začali spát, od té doby vše zalité sluncem. Před nedávnem došlo na vyznání „miluji tě“ z jeho strany. Nečekala jsem to v tu chvíli. Minulý týden jsem pod vlivem hormonů nahlas „zapochybovala“ nad tím, jak je to mezi námi vlastně už vážné, že jsem si to doteď ani neuvědomila. Zeptal se, jestli mám strach, řekla jsem že ano. Řekl mi, že mu na mě záleží, že pokud potřebuji čas, dá mi ho, nehce o mě přijít, ale pokud to tak bude, neudělá nic. A já se pod tíhou okamžiku a mlácejícím hormonům vyslovila, že ho miluju. Na to neodpověděl nic, zvláštně se díval. Teď jsme byli od sebe víkend, každý na své akci. Pátek, sobota, jsme si normálně psali, byli spolu v kontaktu. Včera sdílel na sítích storíčka z koncertu. Viděla jsem v náhledu, ale neměla sem čas se podívat a zárověň neodepisovala na zprávu z noci. Večer jsem mu chtěla napsat a podívat se na fotky z koncertu a skryl si je předemnou. Pro ostatní je má veřejné, dnes v práci mi kolegyně říkala, že je vidí a ukázala mi je. Takže udělal ten krok, že je skyl pouze předemnou. Zároveň mi neodepisuje na zprávy a nejdou ani doručit. Je mi to celé divné a tápu nad důvodem, proč toto udělal a co tím sleduje. Děkuji za pozornost a kdyby k tomu někdo něco měl, budu ráda