Změna výplatních termínu dávek
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Změna výplatních termínu dávek
Holky, nevíte co je na tom pravdy? Už zase další změny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, nevím jak je to s jinými dávkami, ale třeba s rodičákem to tak opravdu je. Teda dle sdělení pracovnic na ÚP. Zvlášť přes Skartu. 8. zadají přikazy a pošlou to a ČS má 6 dní na připsání peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Granda Asi to tak nejak bude!!Porad se neco deje a uz me to stve ze porad neco posunuji, jsou to trubky!!!
![]()
Ja mam s-kartu od zacatku, nemam ji ani aktivni a stejne me to chodi okolo 14,15,17 dne v mesici…
Jsem zvedava kdy to dojde ted.Na rodicak cekam vzdy jak debil, potrebuji ho!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je to zvláštní že dost holek už psalo že rodičák má před 8. únorem
, spíš se to napsalo aby jim ženský nevolali hned od 1 v měsíci. V lednu se to zpozdilo kvůli amnestii no na únor vymysleli tohle a co bude v březnu
. Vždycky jsme měla peníze do 10 a to mně to chodilo na složenku a ted v prosinci snad už 8 a v lednu 15 a únor doufam že každym dnem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem četla, je to blbost, spousta jich už RP má. Podle mého je to proto, aby si maminky nestěžovali na ÚP jako minulý měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jeste RP nemam!!Je to na palici, at uz neco s tema debilnima kartama delaji, nejlepe zrusi!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ho taky do 8. mívám, i tento měsíc, přišel 7.2. ale nemám S-kartu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…kovani/1142/
Tady to hodně holky řeší a myslím si, že sjednocení byl zase nějakej blábol, protože to tak jak psali není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten papír koloval na facebooku a moc jsem tomu nevěřila… Mně tento měsíc došel normálně - asi 6. nebo 7… možná to někde fakt na úřadě viselo, protože v lednu maminky hodně volaly, když to mělo zpoždění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám s. kartu od října a peníze mi tam chodí jak chtějí. Jeden měsíc 7. další měsíc 20. tento měsíc 12.a příští měssíc to bude určitě 30. je to na palici
.V práci jsem vždycky věděla kdy budou peníze, a mohla si nastavit trvalé příkazy, tady nemůžu nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára Presne tak taky jsem driv vedela kdy penize dojdou..A ted jsem musela menit prikaz jeden dulezity..Ostatni jsem nechala k 12 mu, plati se kdyz chci posunout prikazy.Tak jsem se na to vyflakla a jsem v minusu protoze to strhli/nestrhli…Je to fakt na palici! Stvou me s tim, s kartu mam. Ale vzdy me to chodi okolo 15
Doufam ze brzy dojde cekam ho tento tyden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč je pro vás datum tak důležitý, hlavně že chodí, mně tedy bylo jedno jestli 1. nebo 31.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, asi jak kde, protože třeba Brno mělo rodičáky už minulý týden. Tohle je prý snad vyfocené ze dveří nějakého ÚP a platí to pro konkrétní pracoviště, né rozhodně pro všechna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda pokud jste samoživitelky, tak chápu, kvůli trvalým příkazům na inkaso. Mně to datum bylo fuk, protože 15. tam chodila manželova výplata a z té jsme vše poplatili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit