Muž, se kterým jsem si psala, zmizel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.1.25 15:15

No tak to mě mrzí, ale vypadá to bledě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
7.1.25 15:28

Nekteri chlapi v tom umi chodit.

Rekne si, ze se z toho zkusi vykecat, a uvidi se. Kdyz to neklapne, tak holt smolik ale treba to klapne. Najde se dost zen, ketere jsou tak naivni ci zoufale, ze jsou ochotne alespon predstirat, ze ta blokace urcite nebyla naschval nebo ze to snad byl nejaky divny technicky problem, za ktery on samozrejme nemuze. A teprve kdyz ji opakovane taha za fusekli i v jinych vecech, tak holka pochopi, ze ji lhal od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
7.1.25 15:56

To je šašek! S zápalem plic na JIP neskončí z minuty na minutu v bezvědomí. Když vím, že mám schůzku a jedu k doktorovi, tak napíšu předem, že si nejsem jistá, jak to dopadne. Onehdá jsem zkolabovala, vezla mě rychlá a měla jsem normálně mobil celou dobu u sebe, dala jsem vědět, komu bylo potřeba.
Propouštěcí zprávu z nemocnice nebo se to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
7.1.25 17:37
@PinkiePieCutie píše: Více
:D To možné, po světě chodí různí pacoši
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14980
7.1.25 17:37
@Anonymní píše: Více

Počkej, co přesně na tom hezkého? :) Když sama chápeš, že tě v blokaci měl
Edit: už čtu, že tomu nevěříš. To je dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
7.1.25 17:48

No kam by mizel? Konečně první chlap co splnil co slíbil, už ho nehledej, měl pohřeb!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.1.25 18:40

8o tak teď bych se už tuplem bála, že je to nějakej blázen…a všímáš si, jak se neustále snaží, v tobě vzbudit nějakou lítost..? Chudáček malá… 8) :roll: Žena ho mučila, pak měl pohřeb a teď je zase na JIPce…co to bude příště..? :think: Napsala bych mu, že se mi jeví jako problémovej a katastrofy přitahující člověk a raději se od něj budu držet dál :jazyk: A už bych nereagovala. Ať si ty svoje lítost vzbuzující kecy, zkouší jinde. Ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
7.1.25 19:48

Ale houby, na Jipu se zápalem plic ze dne na den??? Dcera měla zápal plic, normálně byla doma a brala ATB, byla v pohodě. Snad tomu nevěříš, lhář až na půdu, i s tím domácím násilím. :zed:
Lháře nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15330
7.1.25 19:54
@brisco píše: Více

Přesně… kolegyně má teď taky zápal plic a je doma a normálně mi píše…ani si mě nezablokovala :nevim: :lol: :P Když už, tak si měl vymyslet jinou nemoc, či úraz :roll: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
13.1.25 12:04

Tchyně skončila na JIP díky tomu, že dlouho odkládala návštěvu lékaře - léčila se tak nějak doma a nakonec jsem ji volala sanitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
13.1.25 12:08

hele, muze byt nizka saturace, muze v cekarne omlit atp. Zapal plic neni sranda, ale rozhodne se k telefonu dostane clovek driv. Spis by si sel lehnout do nemocnice a jelikoz je to chlap, hned by vypisoval, protoze potrebuje politovat. Navic aktualne letaji bezpriznakove zapaly plic, ktere se vyznacuji slabym kaslem a vetsinou i bez zvysene horecky nebo nejakeho fyzickeho nepohodli a videt jsou az na rtg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
13.1.25 12:56
@Maria37 píše: Více

Kamarádka taky tak. Léčila to sama doma a když se dostala do stádia, že neudýchala ani cestu na záchod volala se rychlá. Ale tak to nebylo z čista jasna. A z nemocnice normálně komunikovala.
Zakladatelko blokni si toho pohádkáře sama a budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
14.1.25 20:10

A je neco noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10214
15.1.25 05:30

@Jeremi píše: Více

Šašek :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6848
15.1.25 07:46

Tohle se mi v minulosti také stávalo, nevím, jestli jsem psala. Také výmluvy na rozbitý telefon, nemoc atd. Nesmíš tomu věřit. Nejspíš je na druhé straně vzduch čistý, popřípadě nový objekt nevyšel a ví, že tě má jako tutovku. Jde o to, že jeden kluk mě takhle držel v naději skoro dva roky. Já zamilovaná a on pokaždé po nějaké době vyšuměl ( když přišla nová holka) a po měsíci výmluvy. Mě bylo 18, takže jsem toho tolik neztratila. Ale roky plynou, tak bacha na to a už bych na něj nereagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí