Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravim ???? narazila jsem u zname na „Chakra oil“ od Rituals a uzasne voni… Chtela jsem si ho koupit, ale uz ho nevyrabi. Byl drazsi - kolem 350kc za malou lahvicku. Znate, nebo mate nejaky kasne sladce vonici olej? Tento dle meho obsahoval marockou ruzi, nebo makadamiovy vytazek - byl take hutny a spis jako „suchy olej“… Proste krasne hutny a sladce vonavoucky ???? dekuji!
Nikdo nic? Snad se nekdo najde… Aspon aby se pochlubil svym vonavouckym kamosem ![]()
@Jankaxx neznám, ale miluju masážní olej Orient od Saloosu - je takový sladko teple kořeněný. Ale mají třeba i růžový. Tak ho zkus někde ovonět.
@analoja
Dekuji
saloos mam rada, mam od nich oleje na oblicej a karite balzam. Tam kde ho nakupuji jsem uz prave koukala, ale nemeli tam to co rikas, tak se zkusim podivat jinde. Dekuji!
@Jankaxx píše:
Zdravim ???? narazila jsem u zname na „Chakra oil“ od Rituals a uzasne voni… Chtela jsem si ho koupit, ale uz ho nevyrabi. Byl drazsi - kolem 350kc za malou lahvicku. Znate, nebo mate nejaky kasne sladce vonici olej? Tento dle meho obsahoval marockou ruzi, nebo makadamiovy vytazek -Pokud by jste chtela mam doma