Znáte obdobu voňavého oleje Chakra oil?

2899
27.11.17 11:06

znate obdobu Chakra oil - vonave oleje?

Zdravim ???? narazila jsem u zname na „Chakra oil“ od Rituals a uzasne voni… Chtela jsem si ho koupit, ale uz ho nevyrabi. Byl drazsi - kolem 350kc za malou lahvicku. Znate, nebo mate nejaky kasne sladce vonici olej? Tento dle meho obsahoval marockou ruzi, nebo makadamiovy vytazek - byl take hutny a spis jako „suchy olej“… Proste krasne hutny a sladce vonavoucky ???? dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2899
27.11.17 17:23

Nikdo nic? Snad se nekdo najde… Aspon aby se pochlubil svym vonavouckym kamosem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
27.11.17 17:29

@Jankaxx neznám, ale miluju masážní olej Orient od Saloosu - je takový sladko teple kořeněný. Ale mají třeba i růžový. Tak ho zkus někde ovonět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
27.11.17 17:46

@analoja
Dekuji :D saloos mam rada, mam od nich oleje na oblicej a karite balzam. Tam kde ho nakupuji jsem uz prave koukala, ale nemeli tam to co rikas, tak se zkusim podivat jinde. Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
N21
1
18.8.18 00:27
@Jankaxx píše:
Zdravim ???? narazila jsem u zname na „Chakra oil“ od Rituals a uzasne voni… Chtela jsem si ho koupit, ale uz ho nevyrabi. Byl drazsi - kolem 350kc za malou lahvicku. Znate, nebo mate nejaky kasne sladce vonici olej? Tento dle meho obsahoval marockou ruzi, nebo makadamiovy vytazek -

Pokud by jste chtela mam doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast