Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj ctvrta serie Zoufalek bude od pristiho ctvrtka ale az od 22:20 ![]()
Ach jo
. Další skvělej nápad. No jo, potřebujou sledovanost i v noci a vědí, že když se chce někdo koukat, prostě se koukat bude. Snad.
![]()
ještě že mám ten nahrávač…;-) to jsou fakt ..... (máničky) na tý Primě…
No to teda. Ale to Showviev je na prd. Teda ne, když se chceš jen podívat, ale jak mají v tv zpoždění, chudák přehrávač se zapne na čas a pak tam máš ještě pět minut a na konci ti to chybí
![]()
Nikol já mám dvd nahrávač a přidám tam z obou stran a pak to „osekám“ a na DVD se mi vejde v horší kvalitě i 10dílů…;-) ale souhlasím, měli by to nějak vyřešit
Zuzko - já mám taky DVD nahrávač - je to super věcička, ale jak to „odsekáváš“, to by mě teda fakt zajímalo
. Leda v pc nějaký program? To by se mi moc moc hodilo, poraď prosíííím
![]()
Nikol to co ma Zuzka nemaji vsechny dvd nahravace-ja to taky nemam ![]()
Jo tááák
. Já jsem totiž taky se pokoušela si vystříhat video a je to hrozná věda a nemám na to čas, i když je to škoda, páš se všichni chlubí vieama se zlatíčkama a já nic
. No ale to je život ![]()
Ahoj holky,
taky jsem hlásím do klubu Zoufalých manželek
![]()
A super že jsem si od vás přečetla, že budu rovnou dávat čtvrtou řadu
Jen ten čas je tedy na prd ..... ![]()
Já jsem viděla třetí řadu stáhnutou z netu, ale pěkně nadabovaný v telce se tomu nevyrovná
![]()
aha to jsem vůbec netušila… no manžel nadšenec to kupoval jako novinku - za pěknou pálku a je to od Panasonicu, má to harddisk 160 giga a to osekávání tam je - přímo v tom si to edituju jak chci. Tak si pěkně udělám filmečky bez reklam, začátků, konců,m upoutávek atd…;-)
to ho musím dneska pochválit, jak přijde z práce, že teda dobře vybral ![]()
Ahojte, tak se taky hlasim jako ZOUFALA MANZELKA, a to doslova.
Taky me stve, ze to budou davat tak pozde.
Divala jsem se do programu a prej Gaby bude chtit utect s Carlosem kamsi nebo co. A te Edie se ta sebevrazda nepodarila. Docela me ty visici nohy na konci dostaly ![]()
Tak se mejte
J.
No nepodarila protoze ona se ani zabit nechtela-jen si tim chtela Carlose udrzet ![]()
Ahojky!
Já jsem věděla, že se to Edie nepodaří
…
Holky, nepiště to dopředu
, já jsem vždycky napnutá jako struna
.
Zuzko - já mám taky Panasonic
. No - asi to zkusím prozkoumat, ale asi tam editace nebude
. Bylo by to super, ale holt, to je život
…
Taminka píše:
jj ctvrta serie Zoufalek bude od pristiho ctvrtka ale az od 22:20
No to mi neříkejte. Já takhle skoro vždycky zaspím konec.
To už neuvidím vůbec nic.
Ještě že teď vím, kam se obrátit, když něco propásnu.
![]()
Nikol jak to dopadlo??? našla jsi? máme DMR-EH50 když se mi nahraje ten film, tak dám EDIT a v dalším PARTIAL ERASE a to je ono. Ale docela mi trvalo, než jsem na to přišla ![]()