Zoufalé manželky - seriál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
14.12.10 09:47

Já nahrávám a koukám druhý den, ani nezkouším vydržet :mrgreen: Malý mi do toho kecá, takže občas to vidím tak 3× :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.12.10 12:55

No holky, žádné reakce? já teprve koukám, ale divím se, že nikdo neviděl :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.12.10 13:47

Ja jsem vcera neusla, hura, hura :dance: . Byl to celkem zabavny dil. Ovsem nejhorsi byl Preston Scavo s knirem 8-o
Taky se konecne zacina neco rozbihat okolo Bolenovych.

Holky nekoukate nekdo na Willa a Grace? Ten syn homosexuala Jacka neni to maly Danny Bolen????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.12.10 22:46

Jak uz psala Betty,david z BH tam je,J.R.asi az v dalsi serii,je pravda,ze latka byla hned ze zacatku nasazena velmi vysoko a co taky maji furt vymyslet,ze jo :wink:

Ja uz jsem teda o serii dopredu,ale vcera me pobavila ta Irina s tim ruksym Agoj :lol: A Lynette jak ji nechala udelat jinej prstynek a ta zlatokopka ji ho vratila..
No Preston s knirem hruza :roll:

A mmch damy,uz brzy se dozvite kdo tam prepadava ty mlade holky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.12.10 09:19

Já jsem koukala, to bych si nemohla udělat, že bych to neviděla :lol:
Preston s knírem je fakt příšernej, ostatně ten starej hlas, co ho dabuje, taky :-?
Líbilo se mi, jak si Gaby uvědomila, že jako modelka se chovala otřesně, ale na druhou stranu vedle Heidi Klum (co to tam s ní proboha udělali) a té Porizkove nebo kdo to byl, tak vypadala jako královna, ty dvě tam vypadaly jak cuchty od plotny :roll:
Hmm Rexův novej syn, no jsem zvědavá, co to udělá s Andrewem…Ale pořád jsem ostražitá, jestli ten chlapec má čisté oumysly, nebo plánuje nějakou pomstičku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.12.10 12:12

mas pravdu,ze ten stary Prestonuv dabing je priserny!!!Jako kdyby mu bylo dle hlasu minimalne 50let.

K tem modelkam-no ani mi to nepripadalo jako Heidi Klum,ale nekdo cizi..

A novy syn-no vsak uvidite,jak to vsechno skonci..nechte se holky prekvapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
18.12.10 16:07

Taminko, právě když řekli, že to je Heidi Klum, tak jsem si říkala, kdo ji to proboha hraje. A ona to fakt byla ona, ale nějaká přešlá mrazem :twisted:
Jj nechám se překvapit, jináč by mě to tak nebavilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.12.10 15:52

Teda devcata zrovna kdyz to zacalo byt zase napinavy tak mame smulu, dneska Zoufalky nejdou a pochybuju, ze pujdou pristi tyden :roll: . Tak v novem roce :mavam: . Stastny a vesely vsem "zoufalym manzelkam " :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.12.10 11:41

Taky přeji, teď již krásný zbytek svátků a šťastný nový rok 2011 :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
26.12.10 20:45

Kristepane, to jsem se ted vydesila, ze jsem na Zoufalky zapomnela…kdyz jsem si mohla prispat!! Uff.. tak po Novem roce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.10 11:04

""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/022.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/022.jpg title="Obrázky a citáty Nejlepší obrázky pro Silvestr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.1.11 07:40

Dobre rano, tak hlasim, ze jsem po reklamach vytuhla a vim uplny prd :-( . Prosim prosim napiste o co slo, diky :huban: . Celej den jsem se tesila a takhle to dopadlo. On uz mel vlastne nemanzelsky utajeny dite i Tom, ze? Dceru, pak musela pryc, protoze je ohrozovala, nepletu se? Jsem zvedava co se z toho Rexova synacka vyklube, evidentne nic dobreho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
9.1.11 20:50

Zdravím všechny pozorovatelky zoufalek :mavam:

i já na ně ráda koukám a teda jsem netrpělivka a už sjíždím 7 sérii :wink: Tak bych se Vás, co na to koukáte taky dopředu chtěla zeptat zda se dají někde díly stáhnout? Na stránky zoufalemanzelky.com (tam jsem to sledovala) se nemůžu dostat :-( už tak 14dní mi to ukazuje nějakou chybu. Napjatě čekám na 11díl 7série :mrgreen:

Budu vděčná za každou radu :wink: Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.1.11 20:33

Já vím taky prd, úplně jsem zapomněla a nahrálo se mi to z analogu, takže kvalita :poblion: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.1.11 20:41

Kozisku snad se najde nejaka dobra duse a napise co bylo. Ja muzu bohuzel nahravat jen z CT1, od prechodu na digital nelze nahravat na video a nahravaci disk v DVD nemame :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí