Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nahrávám a koukám druhý den, ani nezkouším vydržet
Malý mi do toho kecá, takže občas to vidím tak 3×
![]()
No holky, žádné reakce? já teprve koukám, ale divím se, že nikdo neviděl
![]()
Ja jsem vcera neusla, hura, hura
. Byl to celkem zabavny dil. Ovsem nejhorsi byl Preston Scavo s knirem ![]()
Taky se konecne zacina neco rozbihat okolo Bolenovych.
Holky nekoukate nekdo na Willa a Grace? Ten syn homosexuala Jacka neni to maly Danny Bolen????
Jak uz psala Betty,david z BH tam je,J.R.asi az v dalsi serii,je pravda,ze latka byla hned ze zacatku nasazena velmi vysoko a co taky maji furt vymyslet,ze jo ![]()
Ja uz jsem teda o serii dopredu,ale vcera me pobavila ta Irina s tim ruksym Agoj
A Lynette jak ji nechala udelat jinej prstynek a ta zlatokopka ji ho vratila..
No Preston s knirem hruza ![]()
A mmch damy,uz brzy se dozvite kdo tam prepadava ty mlade holky. ![]()
Já jsem koukala, to bych si nemohla udělat, že bych to neviděla ![]()
Preston s knírem je fakt příšernej, ostatně ten starej hlas, co ho dabuje, taky ![]()
Líbilo se mi, jak si Gaby uvědomila, že jako modelka se chovala otřesně, ale na druhou stranu vedle Heidi Klum (co to tam s ní proboha udělali) a té Porizkove nebo kdo to byl, tak vypadala jako královna, ty dvě tam vypadaly jak cuchty od plotny ![]()
Hmm Rexův novej syn, no jsem zvědavá, co to udělá s Andrewem…Ale pořád jsem ostražitá, jestli ten chlapec má čisté oumysly, nebo plánuje nějakou pomstičku ![]()
mas pravdu,ze ten stary Prestonuv dabing je priserny!!!Jako kdyby mu bylo dle hlasu minimalne 50let.
K tem modelkam-no ani mi to nepripadalo jako Heidi Klum,ale nekdo cizi..
A novy syn-no vsak uvidite,jak to vsechno skonci..nechte se holky prekvapit ![]()
Taminko, právě když řekli, že to je Heidi Klum, tak jsem si říkala, kdo ji to proboha hraje. A ona to fakt byla ona, ale nějaká přešlá mrazem ![]()
Jj nechám se překvapit, jináč by mě to tak nebavilo ![]()
Teda devcata zrovna kdyz to zacalo byt zase napinavy tak mame smulu, dneska Zoufalky nejdou a pochybuju, ze pujdou pristi tyden
. Tak v novem roce
. Stastny a vesely vsem "zoufalym manzelkam " ![]()
Taky přeji, teď již krásný zbytek svátků a šťastný nový rok 2011 ![]()
Kristepane, to jsem se ted vydesila, ze jsem na Zoufalky zapomnela…kdyz jsem si mohla prispat!! Uff.. tak po Novem roce! ![]()
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/022.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/006/022.jpg title="Obrázky a citáty Nejlepší obrázky pro Silvestr
Dobre rano, tak hlasim, ze jsem po reklamach vytuhla a vim uplny prd
. Prosim prosim napiste o co slo, diky
. Celej den jsem se tesila a takhle to dopadlo. On uz mel vlastne nemanzelsky utajeny dite i Tom, ze? Dceru, pak musela pryc, protoze je ohrozovala, nepletu se? Jsem zvedava co se z toho Rexova synacka vyklube, evidentne nic dobreho.
Zdravím všechny pozorovatelky zoufalek ![]()
i já na ně ráda koukám a teda jsem netrpělivka a už sjíždím 7 sérii
Tak bych se Vás, co na to koukáte taky dopředu chtěla zeptat zda se dají někde díly stáhnout? Na stránky zoufalemanzelky.com (tam jsem to sledovala) se nemůžu dostat
už tak 14dní mi to ukazuje nějakou chybu. Napjatě čekám na 11díl 7série ![]()
Budu vděčná za každou radu
Díky moc ![]()
Já vím taky prd, úplně jsem zapomněla a nahrálo se mi to z analogu, takže kvalita
![]()
Kozisku snad se najde nejaka dobra duse a napise co bylo. Ja muzu bohuzel nahravat jen z CT1, od prechodu na digital nelze nahravat na video a nahravaci disk v DVD nemame ![]()