Zubař, který přijímá akutní pacienty v HK nebo okolí?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zubař, který přijímá akutní pacienty v HK nebo okolí?
Zdravím,
vím, že se toto téma už v minulosti řešilo mockrát. Obnovuji diskuzi, protože si myslím, že bude určitě užitečná pro hodně lidí. Měl by někdo prosím tip na zubaře v Hradci Králové nebo i okolí (třeba do 40 minut dojezdu), který přijímá nové pacienty A vzal by mě s akutním problémem (odlomený kousek zubu)? Můj zubař mě odmítl ošetřit a mám přijít až za 14 dní, kdy jsem objednaná na prevenci. Prý mě jinak nemají kdy ošetřit. Změnu zubaře řeším už hrozně dlouho a nemohu nikoho pořádného najít, nicméně situace se vyhrotila teď o víkendu, kdy jsem si uštípla ten kousek zubu a nechci, aby mi tam začal kaz (už tak mám se zuby celoživotní problémy).
Budu strašně vděčná za jakoukoli pomoc. Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Anna2912 Nějak si
nejsem jistá, zda je to zrovna akutní problém a pochybuju, že nějaký zubař, který za
něco stojí, bude mít objednací lhůty pod 14 dní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@j.a.n.i1 asi máte pravdu, nespíš budu muset vyčkat do ošetření svým lékařem a pak až měnit, ale kdyby náhodou… Měla jsem za to, že to akutní je, ale možná skutečně ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Odlomený kousek zubu není akutní stav. A rozhodně se vám tam za 14 dnů neudělá kaz, pokud si čistíte zuby. Ona dostavba zubu ve frontálním úseku, pokud se má udělat hezky, netrvá 5 minut a zubař prostě nemá nafukovací kalendář. Akutní stavy jsou úraz, otok, bolest. O bolesti, otoku nic nepíšete, jak velký je onen kousek, jen sklovina nebo dokonce jen uštípnutá výplň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Beata.xy jedná se o
„roh“ zubu, zas tak malý kousek to není, ale taky to není půlka zubu, je
to spíš po povrchu. On ten zub už není živý a je z velké části už
teď dostavěný, tím pádem to není bolestivé, ale asi už je hodně
oslabený. Ono mi upřímně šlo i o to, že můj momentální zubař nemá,
co se korunek a podobných zákroků týče, moc dobré recenze, tak jsem
chtěla, aby se na to podíval někdo spolehlivější. Nicméně v dnešní
době asi mohu být ráda, že vůbec mám zubaře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anna2912 píše:
@Beata.xy jedná se o „roh“ zubu, zas tak malý kousek to není, ale taky to není půlka zubu, je to spíš po povrchu. On ten zub už není živý a je z velké části už teď dostavěný, tím pádem to není bolestivé, ale asi už je hodně oslabený. Ono mi upřímně šlo i o to, že můj momentální zubař nemá, co se korunek a podobných zákroků týče, moc dobré recenze, tak jsem chtěla, aby se na to podíval někdo spolehlivější. Nicméně v dnešní době asi mohu být ráda, že vůbec mám zubaře.
Pokud je zub mrtvý, tak to opravdu počká. Změnit zubaře, pokud nejste spokojená se stávajícím, samozřejmě můžete a udělejte, ale nepočítejte s tím, že vás vezme zítra, spíš tak za 3-4 měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak je to u nás s náhradní matkou, která odnosí dítě jiné matce?
- Kam za sněhem v Brně a okolí?
- Kadeřnice Olomouc a okolí
- Kam za sněhem v okolí Prahy
- CAR Brno a naše problémy - které vybrat?
- Který je lepší těhotenský test?
- Kadeřnice Pardubice, Chrudim, Hradec Králové, Ústí n O a okolí
- Všem, kteří potřebují pomoci