Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem měla termín 6.6., tchán má 3. narozky, 13. svátek a tak pořád doufal, že se Luky někam trefí. No, je 10., ale i tak se to slaví vše najednou
Jo a blíženci jsou super, dokáží si každého omotat kolem prstu, ale taky jsou to neřízené střely. Takoví lumpíci ![]()
No to mám velkou radost, snad ho nebudu muset držet na vodítku
Teď mě tak napadá, že nějak v červnu má svátek i táta, ale teď teda nevim, kdy je Milana. Tak se třeba opravdu do něčeho trefíme ![]()
tý jo, to bude stát peněz..... tolik svátků a narozenin. Tak si hlavně vyberte jiné jméno, než květen, červen, červenec nebo se z toho zblázníte
![]()
Gibi, ja to mela podobny. Ne ze bych deti nemela rada, ale nemusela jsem je. A hlavne jsem to s nima neumela (jsem v podstate jedinacek). Nesnasela jsem maly urvany deti v autobusu, nejlip dalkovym (vsem tehdejsim maminkam a detem se ted hluboce omlouvam, vazne jejich deti nebyly nevychovany
…nikdy jsem to nerekla nahlas- nastesti
)
No ted mam sama deti tri. A klidne bych brala dalsi
S cizima detma to stale az tak neumim, ale lepsim se ![]()
Opravdu jsem ráda, že v tom nejsem sama, dneska už mě tu mamči uklidnily. ![]()
Kakika píše:
tý jo, to bude stát peněz..... tolik svátků a narozenin. Tak si hlavně vyberte jiné jméno, než květen, červen, červenec nebo se z toho zblázníte![]()
No to teda, pak v červenci je ségra, švára a neteř a v srpnu je tchýně ![]()
Gibi píše:Kakika píše:No to teda, pak v červenci je ségra, švára a neteř a v srpnu je tchýně
tý jo, to bude stát peněz..... tolik svátků a narozenin. Tak si hlavně vyberte jiné jméno, než květen, červen, červenec nebo se z toho zblázníte![]()
Taky máme většinu oslav od druhé poloviny května do srpna. To jsou asi ty prázdninové a postprázdninové lásky
![]()
Nečetla jsem to celé, ale naprosto tě chápu. Já nikdy nepatřila k holkám, které se vrhaly na každý kočár. Doteď si neumím hrát a mluvit s cizími dětmi. Když jsem otěhotněla (snažili jsme se 6měsíců), tak můj první pocit nebyla radost, ale děs. Protože to tu najednou bylo a neměnný stav (na potrat bych nešla). No a mám doma 2,5 letou cácorku, kterou miluju. Ale nemyslím si, že jsem ji milovala od prvního poz. testu nebo UTZ. Spíš až se narodila a byl to pro mě hmatatelný prcek, který se uměl tak nádherně usmívat. Teď čekám druhého prcka a pořád jsem si ještě nějak nezvykla, že jsem těhu a to jsem 36tt. Vím, že ho budu mít ráda až se narodí, až si na něj budu moc šáhnout a pochovat ho.
Ahoj, moc děkuju za příspěvek. Já už jsem se tak nějak srovnala, byl to takovej zkrat divnej, ono teď se s náma opravdu asi bude dít ještě spousta věcí ![]()
Už si na těhotenství zvykám a těšim se na to, jak bude postupovat. Jen škoda,že hned neuvidim, jak mi roste bříško, protože já ho mám i tak dost velký
, jsem říkala, že mám náskok, jsem sotva ve druhém měsíci a vypadám na 7. ![]()
Ale moc děkuju, jsem ráda, že nejsem sama ![]()