Děti moc nemusím - zvládnu mít svoje ráda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
6.10.10 21:11

Taky jsem měla termín 6.6., tchán má 3. narozky, 13. svátek a tak pořád doufal, že se Luky někam trefí. No, je 10., ale i tak se to slaví vše najednou :lol: Jo a blíženci jsou super, dokáží si každého omotat kolem prstu, ale taky jsou to neřízené střely. Takoví lumpíci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 21:14

No to mám velkou radost, snad ho nebudu muset držet na vodítku :mrgreen: Teď mě tak napadá, že nějak v červnu má svátek i táta, ale teď teda nevim, kdy je Milana. Tak se třeba opravdu do něčeho trefíme :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.10.10 21:15

Milan je 18. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 21:16

:-) no tak paráda, máme opravdu obšancovaný celý červen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.10.10 21:19

tý jo, to bude stát peněz..... tolik svátků a narozenin. Tak si hlavně vyberte jiné jméno, než květen, červen, červenec nebo se z toho zblázníte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
6.10.10 21:19

Gibi, ja to mela podobny. Ne ze bych deti nemela rada, ale nemusela jsem je. A hlavne jsem to s nima neumela (jsem v podstate jedinacek). Nesnasela jsem maly urvany deti v autobusu, nejlip dalkovym (vsem tehdejsim maminkam a detem se ted hluboce omlouvam, vazne jejich deti nebyly nevychovany :mrgreen: …nikdy jsem to nerekla nahlas- nastesti :lol: )
No ted mam sama deti tri. A klidne bych brala dalsi ;) S cizima detma to stale az tak neumim, ale lepsim se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 21:24

Opravdu jsem ráda, že v tom nejsem sama, dneska už mě tu mamči uklidnily. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 21:25
Kakika píše:
tý jo, to bude stát peněz..... tolik svátků a narozenin. Tak si hlavně vyberte jiné jméno, než květen, červen, červenec nebo se z toho zblázníte :mrgreen: :mrgreen:

No to teda, pak v červenci je ségra, švára a neteř a v srpnu je tchýně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.10.10 21:31
Gibi píše:
Kakika píše:
tý jo, to bude stát peněz..... tolik svátků a narozenin. Tak si hlavně vyberte jiné jméno, než květen, červen, červenec nebo se z toho zblázníte :mrgreen: :mrgreen:
No to teda, pak v červenci je ségra, švára a neteř a v srpnu je tchýně :-)

Taky máme většinu oslav od druhé poloviny května do srpna. To jsou asi ty prázdninové a postprázdninové lásky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
6.10.10 21:34

Hehe, to asi jo :-DDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.10.10 14:46

Nečetla jsem to celé, ale naprosto tě chápu. Já nikdy nepatřila k holkám, které se vrhaly na každý kočár. Doteď si neumím hrát a mluvit s cizími dětmi. Když jsem otěhotněla (snažili jsme se 6měsíců), tak můj první pocit nebyla radost, ale děs. Protože to tu najednou bylo a neměnný stav (na potrat bych nešla). No a mám doma 2,5 letou cácorku, kterou miluju. Ale nemyslím si, že jsem ji milovala od prvního poz. testu nebo UTZ. Spíš až se narodila a byl to pro mě hmatatelný prcek, který se uměl tak nádherně usmívat. Teď čekám druhého prcka a pořád jsem si ještě nějak nezvykla, že jsem těhu a to jsem 36tt. Vím, že ho budu mít ráda až se narodí, až si na něj budu moc šáhnout a pochovat ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
7.10.10 14:56

Ahoj, moc děkuju za příspěvek. Já už jsem se tak nějak srovnala, byl to takovej zkrat divnej, ono teď se s náma opravdu asi bude dít ještě spousta věcí :-)
Už si na těhotenství zvykám a těšim se na to, jak bude postupovat. Jen škoda,že hned neuvidim, jak mi roste bříško, protože já ho mám i tak dost velký :-D, jsem říkala, že mám náskok, jsem sotva ve druhém měsíci a vypadám na 7. :mrgreen:
Ale moc děkuju, jsem ráda, že nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí