Zvláštní zbarvení kůže
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zvláštní zbarvení kůže
Hezký večer, nevíte o co by se mohlo jednat. Mám toto zbarveni kůže v horní části zad od soboty a nemizí. Není plastické, nesvědí, nebolí. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Trápí vaše miminko alergie? Máme pro vás užitečné tipy a rady
Trápí vaše miminko atopický ekzém? Máme pro vás užitečné tipy a rady
Reakce:
Může to být možná špatná funkce jater… Zažíváni máš v pořádku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pannda píše:
Může to být možná špatná funkce jater… Zažíváni máš v pořádku?
No právě že mám problém s trávením tučnějšich a sladkých jídel. Vadí mi i mléčné výrobky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Žluté bělmo, jiné fleky na kůži, únava či bolest v oblasti jater nebo žlučníku nemáš? Zřejmě bych vzala sebou moč a zašla k lékaři..s játry není radno zahrávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pannda píše: Žluté bělmo, jiné fleky na kůži, únava či bolest v oblasti jater nebo žlučníku nemáš? Zřejmě bych vzala sebou moč a zašla k lékaři..s játry není radno zahrávat
Díky žluté bělmo nemám, ani jiné dalši skvrny. Občas mě ale bolí pod posledním žebrem na levé straně jakoby v boku. Unavená nějak zvlášt nejsem. Beru léky na tachykardii a v roce 2019 jsem prodělala boreliozu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Alishia29 píše:
Díky žluté bělmo nemám, ani jiné dalši skvrny. Občas mě ale bolí pod posledním žebrem na levé straně jakoby v boku. Unavená nějak zvlášt nejsem. Beru léky na tachykardii a v roce 2019 jsem prodělala boreliozu
Bolí pod posledním žebrem…ano, játra. Řešit co nejdříve s lékařem, měla by ti vzít i krev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@pannda píše:
Bolí pod posledním žebrem…ano, játra. Řešit co nejdříve s lékařem, měla by ti vzít i krev.
Diky ale játra jsou vpravo nebo se pletu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Alishia29 játra jsou po celé šířce pod žebry, můžou bolet na obou stranách. Já teď byla na sonu jater a kontroluje oba boky až skoro na záda. Upaluj k lékaři
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- ZOZ obecná část a zvláštní část - školství- vypracované otázky
- Zvláštní ultrazvuk 12+5tt
- Tvrdá kůže po nástřihu hráze
- Zvláštní vztah k partnerovi
- Roztrousena skleroza? zvlastni pocit v noze?
- Stále praskající kůže na patách - co pomůže?
- Suché fleky na kůži dospělý
- Syn vydává zvláštní zvuky ze spaní