Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem měla takový co byli ticho. Nejvíc se projevuje muj nynější partner. Kdybych měla říct za sebe tak taky mě bere víc když se projevuje než ty tichý. Ale nevyčítala bych to, každej jsme nějakej. Ale nejvic se stejně vždy hlasově projevují ti do kterých někdo zasouvá, takže spíš ženy a u gay ti co jsou v pozici zase ženy.
@Miluna07 píše: Více
Já jsem kvůli tomu nervózní z našeho příštího sexu už teď… ![]()
Můj manžel je taky tichý, nijak mi to nevadí
pro mě lepší varianta, než by byl hlasitý, to by pro mě bylo rušivé
Hmm jestli tím tvá partnerka třeba jen nechce citlivě naznačit, že je na více živočišný a divoký sex, a tebe vnímá jako trochu nudného
![]()
@Anonymní píše: Více
Tichy u sexu je divne, par chlapu jsem zazila a uplne tichy nebyl nikdo. Priznam ze by mi to asi nebylo prijemne, myslela bych si ze ho to se mnou moc nedostava..sama ticha taky nejsem
No tak každej u toho vždycky nemusel nutně řvát, jak kdybych mu ho měla snad rovnou ukousnout?
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Nj ale představ si kdyby se pod tebou po tvém snažení a výkonu udělal, a nevydal ze sebe ani hlásku
![]()
@Veru899 píše: Více
No tak to bych si asi pomyslela, že tím velkým blahem a rozkoší, už bohužel není mezi živými…
![]()
@Černá Madonna píše: Více
Předchozí zkušenost?
Kolik jsi takto odrovnala ![]()
Tak já zažila jednoho, co u toho řval, jakoby mu zaživa měnili kyčelní kloub a ještě se u toho sám povzbuzoval
zlatí tiší hoši ![]()
@Velryba černá píše: VíceŽe jo
Příspěvek upraven 03.08.26 v 08:27
Zdravím,
proto bych se rád zeptal zde přítomných, jak to měli/mají vaši bývalí/současní partneři, a zda jsem opravdu v menšině, a nebo má partnerka jen zbytečně přehání?
na úvod je fér říct, že jsem mnoho partnerek neměl. Mám teď ale nový vztah, a partnerka na mě přišla s pro mě zvláštní „kritikou“. Že prý se nijak zvukově neprojevuju během sexu a přijde jí to divné, myslí si že mě zřejmě nijak zvlášť nepřitahuje. Popravdě nikdy jsem se nad tím nezamýšlel a nikdy mi to nikdo neřekl
Abych se na to zeptal kamarádů u piva by bylo fakt divné