Zvuky partnera při sexu

Anonymní
2.8.26 20:41

Zvuky partnera při sexu

Zdravím,
na úvod je fér říct, že jsem mnoho partnerek neměl. Mám teď ale nový vztah, a partnerka na mě přišla s pro mě zvláštní „kritikou“. Že prý se nijak zvukově neprojevuju během sexu a přijde jí to divné, myslí si že mě zřejmě nijak zvlášť nepřitahuje. Popravdě nikdy jsem se nad tím nezamýšlel a nikdy mi to nikdo neřekl :nevim:
Abych se na to zeptal kamarádů u piva by bylo fakt divné :D proto bych se rád zeptal zde přítomných, jak to měli/mají vaši bývalí/současní partneři, a zda jsem opravdu v menšině, a nebo má partnerka jen zbytečně přehání?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
2.8.26 21:04

Satane?

• Citovat
  • Upravit
15
2.8.26 21:08

Taky jsem měla takový co byli ticho. Nejvíc se projevuje muj nynější partner. Kdybych měla říct za sebe tak taky mě bere víc když se projevuje než ty tichý. Ale nevyčítala bych to, každej jsme nějakej. Ale nejvic se stejně vždy hlasově projevují ti do kterých někdo zasouvá, takže spíš ženy a u gay ti co jsou v pozici zase ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 21:43
@Miluna07 píše: Více

Já jsem kvůli tomu nervózní z našeho příštího sexu už teď… :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.26 22:39

Můj manžel je taky tichý, nijak mi to nevadí :nevim: pro mě lepší varianta, než by byl hlasitý, to by pro mě bylo rušivé

• Citovat
  • Upravit
169
2.8.26 22:47

Hmm jestli tím tvá partnerka třeba jen nechce citlivě naznačit, že je na více živočišný a divoký sex, a tebe vnímá jako trochu nudného :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.26 23:31
@Anonymní píše: Více

Tichy u sexu je divne, par chlapu jsem zazila a uplne tichy nebyl nikdo. Priznam ze by mi to asi nebylo prijemne, myslela bych si ze ho to se mnou moc nedostava..sama ticha taky nejsem

• Citovat
  • Upravit
17252
3.8.26 00:26

No tak každej u toho vždycky nemusel nutně řvát, jak kdybych mu ho měla snad rovnou ukousnout? :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.8.26 00:57
@Černá Madonna píše: Více

Nj ale představ si kdyby se pod tebou po tvém snažení a výkonu udělal, a nevydal ze sebe ani hlásku :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17252
3.8.26 01:23
@Veru899 píše: Více

No tak to bych si asi pomyslela, že tím velkým blahem a rozkoší, už bohužel není mezi živými… :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7801
3.8.26 07:33
@Klopotkova píše: Více

Vzpamatuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
3.8.26 08:00
@Černá Madonna píše: Více

Předchozí zkušenost? :mrgreen: :jazyk: Kolik jsi takto odrovnala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43371
3.8.26 08:16

Tak já zažila jednoho, co u toho řval, jakoby mu zaživa měnili kyčelní kloub a ještě se u toho sám povzbuzoval :roll: zlatí tiší hoši :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
3.8.26 08:20
@Betty MacDonald píše: Více
:lol: :lol: ano, ano, to už raději hocha, co se potichu soustředí!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43371
3.8.26 08:27
@Velryba černá píše: Více
Že jo :mrgreen: docela mě to vykolejilo, ukončila jsem to po druhém společném víkendu. Nepotřebuju, aby celý Šumpersko vědělo, kdy Bettyna souloží :jazyk:

Příspěvek upraven 03.08.26 v 08:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová