Rozhozené hormony v důsledku nevhodné léčby

11
08.12.19

Dobrý den,

byla mi nasazena léčba na štítnou žlázu. (v mém případě nevhodné léky Euthyrox 50), než jsem se dostala k jiné lékařce, brala jsem je 4 měsíce. Úplně mi to rozhodilo hormony:
TSH běžná norma je (0,27 - 4,20) já mám TSH: 0,005
Free T4 (běžně: 1,0 - 22,0) já mam Free T4 27,1,
Free T3 běžné (3,1 - 6,8) Já mam Free T3 8,34.
Před léky jsem měla vše v normě.
Je možné, že mám rozhozené i vitamíny a cukr?
Třeba vitamín D, calsium a potassium? Mají na štítnou žlázu vliv, měla bych si je nechat překontrolovat? Jak mám ozdravit tělo? Lékařka na endokrinologii nepomohla.

Často se cítím vyčerpaně, nesoustředene, roztěkané, návaly vzteku, deprese, bývá mi zima, špatně spím cca 4 h denně.

Přípravky na puravia jsou objednány z iherb? Jak celý ten proces funguje, než se dostanou do ČR?
Děkuji za jakoukoliv radu.
S přáním pěkného den,
Havlíčkova

Eva Hájková, MPH, MBA
17.12.19

Dovrý den,

dávkováni euthyroxu a úprava či vysazení je vhodné konzultovat s vašim ošetřujícím lékařem. Do toho nesmím a ani nechci zasahovat. Pokud byste chtěla znát můj názor na hodnoty, pak se můžete obrátit na naši kliniku www.ifmv.cz

Nevím, proč vám byl euthyrocx nasazen, pokud jste měla normální hodnoty? (štítná žláza). Obecně u autoimunit bývá nižší vit D a Mg (tam je ale potřeba jiný test, než klasický z krve). Hlídala bych si poměr omega3:6 (dá se také tstovat)

Ne, produkty na puravia.cz nemají nic společného s iherb. Většina našich produktů putuje přímo od výrobce či exkluzivního distributora pro danou oblast.

Mějte krásné dny,

Eva Hájková, MPH, MBA
Autorka knihy Hravě o živé stravě
www.hrave-o-zive-strave.cz
www.evahajkova.com
www.ifmv.cz