Kdo by nemiloval piškoty?
Postup
Utřeme tuk s cukrem a žloutky. Můžeme přidat citrónovou šťávu. Pak zvolna přidáváme po lžících bramborové mouky, s vmíchaným kypřícím práškem, a se sněhem z bílků. Na plech položíme pečící papír a cukrářským kornoutem tvoříme proužky těsta. Dáme do rozehřáté trouby, pečeme při teplotě 200 °C. Vychladlé piškoty používáme jako lžičku u oblíbeného jogurtu.
Autor: Slaďoušek
Ingredience
- 140 g tuku
- 250 kg cukru na pečení
- 1-2 lžíce citrónové šťávy
- 4 vejce
- 750 g bramborové mouky
- 1 balení kypřícího prášku
Doporučená příloha
Jogurt, samotné
Chutnalo vám? Okomentujte recept Bezlepkové piškoty
Váš příspěvekPřečtěte si recept na Bezlepkové piškoty
Zdravim, bramborova mouka je napr Solamyl nebo jsem uplne vedle? Diky