Recept: Bezlepkový rybízový koláč s kokosovou drobenkou

Přidat recept
 
  • Čas 60
Hodnotilo 1 lidí

Postup

Troubu si předehřejeme na 180°C.

V míse vyšleháme smetanu s cukry a vejci dohladka. Přidáme mouku s práškem do pečiva a solí a pokračujeme ve šlehání do hladka.

Těsto vlijeme na vymazaný vyšší pekáč, zasypeme hojně rybízem a nakonec drobenkou (máslo ručně promícháme s cukrem a kokosem a rozdrobíme).

Pečeme na 180°C cca 40 minut, hlídáme.

Autor: lucynka25

Ingredience

Těsto

  • 300 g rýžové mouky
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 150 g cukru
  • 3 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 prášek do pečiva
  • Špetka soli
  • 500 g rybízu

Drobenka

  • 100g másla
  • 100g cukru
  • 200g mletého kokosu

Doporučená příloha

Šlehačka

Chutnalo vám? Okomentujte recept Bezlepkový rybízový koláč s kokosovou drobenkou

Váš příspěvek