Recept: Bulgur s kuřecím masem

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 4 OSOBY
  • Čas 45
Hodnotilo 0 lidí

Další fotky

Bulgur s kuřecím masem a zeleninou.

Postup

Vezmeme si bulgur, ten 2-3 krát propláchneme, dáme ho vařit a vodu osolíme.

Mezitím si připravíme kuřecí maso, které opláchneme, očistíme a nakrájíme na kostičky. Mezitím si dáme do hrnce olej a vezmeme si cibuli a tu nakrájíme na měsíčky a vložíme do hrnce a orestujeme do zlatova, vložíme na cibuli, zeleninu a chvilku restujeme. Potom vložíme umyté kuřecí maso, které ochutíme solí, pepřem a česnekem a dusíme do měkka.
Pokuď bulgur máme uvařený scedíme a necháme po dobu 5 minut odstát.

Na konec vše smícháme a ještě chvilku povaříme a můžeme podávat.
Přeji dobrou chuť :)

Autor: Petruna21

Ingredience

  • 500 g bulguru
  • Kuřecí prsa
  • Česnek
  • Zeleninu (kukuřice, hrášek, mrkev)
  • Sůl, Pepř
  • Cibuli

Chutnalo vám? Okomentujte recept Bulgur s kuřecím masem

Váš příspěvek