Postup
Ze surovin vytvoříme těsto, které necháme chvilku odpočinout.
(Pokud necháme přes noc, bude chtít druhý den delé odpočinout při
pokojové teplotě, aby se s ním dobře pracovalo).
Mezitím si vyšleháme salko s máslem a necháme v lednici stuhnout.
Z těsta vykrajujeme tvary na slepení a pečeme asi na 170°C cca 5 minut.
Po vychlazení slepujeme karamelovým krémem a uložíme do chladu.
Autor: lucynka25
Ingredience
- Těsto:
- 270g hladké mouky
- 30g kakaa
- 200g másla
- 100g moučkového cukru
- 2 žloutky
- Karamelový krém:
- 1 karamelové salko
- 150g másla
Chutnalo vám? Okomentujte recept Čokoládová kolečka s karamelem
Váš příspěvekPřečtěte si recept na Čokoládová kolečka s karamelem