Recept: Grilované krevety a čerstvá zelenina

Přidat recept
 
Hodnotilo 0 lidí

Zdravější a mořem provoněná varianta letního grilování. Doporučuji všemi deseti!

Postup

Krevety propláchneme a necháme okapat. Rozložíme na tác, pokapeme olivovým olejem, posolíme, lehce opepříme a mezi krevety vložíme snítky petržele a nakrájený česnek. Vložíme na důkladně rozpálený gril a grilujeme z každé strany cca 3 minuty.

Podáváme s avokádem a rajčaty nakrájenými na plátky a s tmavými řeckými olivami. Dobře chutnají s čalamádou z nakrájené čerstvé petržele, česneku a olivového oleje. Kdo preferuje svěžejší chuť, pokape citronem.

Autor: jineli

Ingredience

  • předvařené krevety (500 g)
  • avokádo
  • rajčata
  • olivy
  • sůl, pepř
  • snítka čerstvé petržele
  • česnek
  • olivový olej

Doporučená příloha

česneková bagetka

Chutnalo vám? Okomentujte recept Grilované krevety a čerstvá zelenina

Váš příspěvek