Recept: Hovězí po znojemsku

Přidat recept
 
  • Počet porcí PRO 3 OSOBY
  • Čas 120
Hodnotilo 0 lidí

Postup

Maso nakrájíme buď na plátky nebo kostky,osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou.
Na oleji orestujeme. Maso vyjmeme a ve výpeku osmahneme najemno nakrajenou cibuli.
Zalijeme vývarem a dusíme (nejlépe v takovém hrnci cca 1,5h).
Okurky nakrájíme na nudličky či kolečka a osmahneme na trošce oleje, nakonec zavaříme do omáčky a dle potřeby dohustíme hl. moukou.
Kdo chce může přihodit masox,ale pro děti ho nedávám.

(Pochutnala si i 16měsíční dcerka, ale tedy bez okurek :-) )

Autor: lucynka25

Ingredience

  • 500g hovězí zadní
  • 1cibule
  • 2 sterilované okurky
  • Hladká mouka
  • Sůl,pepř,olej

Doporučená příloha

Rýže

Chutnalo vám? Okomentujte recept Hovězí po znojemsku

Váš příspěvek