Postup
Maso nakrájíme buď na plátky nebo kostky,osolíme, opepříme a
poprášíme hladkou moukou.
Na oleji orestujeme. Maso vyjmeme a ve výpeku osmahneme najemno nakrajenou
cibuli.
Zalijeme vývarem a dusíme (nejlépe v takovém hrnci cca 1,5h).
Okurky nakrájíme na nudličky či kolečka a osmahneme na trošce oleje,
nakonec zavaříme do omáčky a dle potřeby dohustíme hl. moukou.
Kdo chce může přihodit masox,ale pro děti ho nedávám.
(Pochutnala si i 16měsíční dcerka, ale tedy bez okurek )
Autor: lucynka25
Ingredience
- 500g hovězí zadní
- 1cibule
- 2 sterilované okurky
- Hladká mouka
- Sůl,pepř,olej
Doporučená příloha
Rýže
Chutnalo vám? Okomentujte recept Hovězí po znojemsku
Váš příspěvekPřečtěte si recept na Hovězí po znojemsku