Rychlovka, kterou milujeme. Pokud máte jako my na jaře přebytečné
ředkvičky, určitě vyzkoušejte.
Postup
Sýr nastrouháme, ředkvičky pokrájíme na malé kousíčky, nebo je nahrubo nastrouháme. Všechny uvedené suroviny promícháme, dle chuti osolíme a opepříme a dáme min. na 30 minut do ledničky odpočinout. Podáváme s čerstvým pečivem.
Autor: pzaf
Ingredience
- 150 g žervé dle chuti (Lučina, apod.)
- 10 větších ředkviček
- 50 g tvrdého sýru
- 1 lžíce zakysané smetany
- sůl
- pepř
Doporučená příloha
pečivo
Chutnalo vám? Okomentujte recept Jarní ředkvičová pomazánka
Váš příspěvekPřečtěte si recept na Jarní ředkvičová pomazánka