Recept: Ovesná kaše hotová přes noc

Přidat recept
 
  • Čas 10
Hodnotilo 0 lidí

Skvělá snídaně a svačinka pro celou rodinu. Osobně mám nejraději verzi „overnight oats“, kdy se všechny ingredience pěkně propojí přes noc a příprava je skoro bez práce.

Postup

Ovesné vločky zalijeme mlékem (tak, aby směs byla řídká - vločky přes noc nabobtnají), osladíme a podle chuti přidáme ořechy, semínka a ovoce.

Tip: Nebojte se experimentovat se zdobením misky s kaší. Dětem se bude líbit, když ráno ve své misce objeví třeba obličej nebo zvířátko vysypané z barevného ovoce. :)

Foto: www.labuznik.cz

Autor: jineli

Ingredience

  • ovesné vločky, cca 50 g na dospělou porci
  • mléko (kravské, nebo rostlinné)
  • sladidlo (med, sirup - nejlepší je javorový, kokosový nebo datlový)

Na dochucení podle chuti:

  • ořechy (vlašské, mandle, lískové, para, kešu...)
  • semínka (chia, slunečnicové, dýňové...)
  • ovoce (např. zmražená lesní směs, nebo čerstvé jahody, meruňky, kiwi, banán, jablka...)

Chutnalo vám? Okomentujte recept Ovesná kaše hotová přes noc

Váš příspěvek