Jak zní verdikt 30 dětí, které testovaly české ekologické plenky Baby Charm?

Na trhu je mnoho značek, které nabízí dětské plenky. Znáte ale Baby Charm? Jedná se o českou výrobu s důrazem na ekologii. Přečtete si hodnocení našich testerek a jejich dětí a zjistěte, co si o plenkách myslí.

* Jak byly naše testerky spokojené? Zdroj: Redakce. 92 % 2022

Jaké byly podmínky výběru testerů?

Vybrali jsme 30 uživatelů, kteří jsou našimi testery a kteří se zároveň o testování přihlásili v komentářích pod článkem.

Co se testovalo?

Testem prošly české plenky Baby Charm. Maminky si mohly pro své drobné testery vybrat ideální velikost.

V čem jsou jejich největší výhody?

  • Jsou velmi pohodlné,
  • tenké a prodyšné, přesto extrémně absorpční,
  • bez parfermace a využití chloru při výrobě,
  • šetrné k životnímu prostředí,
  • snadno se nasazují i sundávají,
  • mají krásný a veselý design.

↓Přečtěte si recenze, které maminky a tatínkové napsali↓

Recenze

Velikost písma:
10
20.12.21

Máme vyzkoušeno plenky 4Maxi. Syna hned zaujali žirafky a je hezké že barevně jdou pro kluka i holčičku. Zkoušeli jsme když syn byl nemocný a měl průjem plenky nic nepropustili. Kdybych měla hodnotit jak ve škole tak bych dala dvojku jediné co se mi nelíbí je že jsou „šustivé“ a trochu tvrdší z venku.

Výhody:

Nepropustí
Krásně vypadají
Dětem se líbí je nosit

Nevýhody:

Tvrdší z venku Šustivé

805
21.12.21

Dcera otestovala plenky velikosti 3. Má něco přes 6kg a skvěle jí padly. Jsou měkké, příjemné na dotek a nemají chemický zápach. Dobře se s nimi manipuluje, snadno rozeznatelná přední a zadní část.
Po čtyřech dnech používání ani jedna opruzenina, nemusím ani mazat. Za mne doporučuji!

Výhody:

Příjemný materiál
Nesmrdí chemikáliemi
Pěkný design
Bez opruzenin

38
21.12.21

Na tohle testovani na jsem se moc těšila ,protože jsme vyzkoušeli už řadu plen ale bohužel jsem zklamaná syna jsem už podruhé vyndala z postylky celého procuraneho, při jeho délce spaní cca 10hodin v kuse a více tohle plenky nezvladly a to je pro mě priorita! Moc mě to mrzí.

Výhody:

Hezky desing
Tenké
Prodysne
Bez latexu
Bez parfemace

Nevýhody:

Protékají

127
22.12.21

Měli jsme možnost s dcerou testovat pleny Baby Charm 4 Maxi . Dceru hned jak přišli zaujal jak obal z venku tak po otevření disegn s žirafky???? Pleny byli velice měkké a museli být pro dítě velice příjemné . Zkoušeli jsme je jak v noci tak i přes den . Vydrželi nám celou noc bez toho aniž by dcera protekla nebo nějak plena zapáchala.Přes den také krásně vydrželi aniž by malá měla nějakou opruzeninu nebo červený zadek . Za nás opravdu můžeme velice doporučit.

Výhody:

Měkké pleny
Bez chemických zápachu
Neprotečou -hezky vydrží
Pěkný design

5
22.12.21

Plínky mě na první pohled zaujaly svým vzhledem. Moc se mi líbí, i když mi připadají spíše “holčičí”.
Co se týče funkčnosti nemám jim co vytknout. Vydrží i celonoční popíjení. I když byla dcera celou noc v jedné plínce, neměla žádnou opruzeninu.
Někomu by mohlo vadit, že nemají proužek vlhkosti.
Závěrem: s plínkami jsme byly moc spokojené

Výhody:

Vzhled
Savost

Nevýhody:

Za nás - nic

23.12.21

Dobrý den. Měla jsem možnost vyzkoušet s dcerkou plenky Baby Charm 5. S plenkami jsem moc spokojená já i má dcera. Plenky vydrží celou noc, mají krásný design, nejsou silné a dceři se moc líbí rozhodně doporučuji ostatním maminkám. Navíc jde o českou výrobu.

Výhody:

Hezký design, plenka vydrží opravdu celou noc bez nehody, krásně sedí.

Nevýhody:

Asi jen že by balení mohlo být větší s více plenkami. Jinak žádné nevýhody nevidím.

4
24.12.21

Měla jsem možnost vyzkoušet pro dcerku Baby Charms vel.5
Dceři se moc líbí že jsou tam obrázky.
Jsou úžasné a neprotecou.
Chtěla bych všem vřele doporučit

Výhody:

Nepropustné
Krásný design
Měkké plinky

35
26.12.21

My máme Junior 5 a všechno je bez problémů. Syn je dokonce vybalil úplně všechny a koukal se na obrázky ????

Výhody:

Super potisk
Neprosají
Nezapáchají
Bez opruzenin

4
26.12.21

S dcerkou jsme testovaly velikost číslo 4. Jednorázové plenky dáváme pouze na noc, protože spí klidně 12 hodin v kuse. Mám na ně tedy velké nároky. Za týden, co plenky Baby Charm dáváme, ani jednou neprotekly a to i přez to, že jejich váhové rozpětí je docela velké a jsou o dost větší, než plenky co jsme doposud dávaly.

Výhody:

Česká výroba
Bez použití chlóru
Vydrží celou noc

27285
27.12.21

Jsem velmi spokojená, plenky naprosto vyhovují. Příjemný materiál, lehké a prodyšné (z těch co znám bych nejblíž přiřadila třeba k lupilu), dobře drží, neprotékají, plus mají pro syna atraktivní design. Určitě doporučuji :)

Výhody:

Lehký materiál
Neprotékají
Dobře sedí
Velmi příznivá cena

138
27.12.21

Na otestování jsme obdrželi vel. 4 Maxi, 7 – 18 kg. Syn má necelých 13 kg a pěkně mu sedí. Co nás oba zaujalo na první pohled, tak určitě krásný a veselý design se zvířátky. S plenkami jsem spokojená, neprotekla nám za celou dobu ani jedna. Líbí se mi, jak jsou tenké a hlavně oceňuji to, že jsou neparfemované a bez chloru, takže jsou vhodné i pro citlivou pokožku a nedráždí. Za mě tedy spokojenost.

Výhody:

velikostně odpovídá
krásný design
neprotékají
jsou tenké a prodyšné
bez parfemace a chlóru

Nevýhody:

možná více plenek v balení

65
27.12.21

Se starším synem Kubíčkem jsme měli možnost otestovat velikost 5 junior a můžeme jen chválit:) Syn trpí dlouhodobě na průjmy bez zjištěné příčiny, zároveň hodně pije a nočník zatím sabotuje. Neměli jsme ale ani jednu nehodu, žádné podráždění a začervenání pokožky apod. :)

Výhody:

  • tenké ale zároveň savé
  • bez chemického zápachu
  • nedráždivé, nebělené chlorem
  • pěkný design
  • šetrné k žp
  • český výrobek
  • na eko plenky příznivá cena

Nevýhody:

Nenalezla jsem :)

7
27.12.21

Měly jsme s dcerou možnost otestovat plenečky vel. 3 (4-9kg). Byly jsme velmi spokojené. Plenečky krásně seděly, ani jednou nám neprotekly, neudělaly se opruzeniny a velmi se nám líbil design. Plenky doporučujeme a určitě zakoupíme další. :)

Výhody:

Hezky sedí
Krásný design
Neprotékají

61
27.12.21

Plenky českého výrobce, neparfemované. Dobře sedí a absorbují. Nedráždí pokožku. Mají velký rozsah váhový. Vyzkoušeli jsme se synem 17kg velikost 5. Syn spokojený líbil se mu obal. Vydržel bez problému suchý celou noc bez nehody. Určitě pořídíme další balení.

Výhody:

eko plenky český výrobek
bez parfemace
bez chlóru
nedráždivé
vysoká absorbce
dobře sedí
přijatelná cena

Nevýhody:

Dívala jsem se, že se pleny koupí pouze online přes eshop.

28.12.21

S moji malou Sofinkou jsme měly možnost plíny vyzkoušet (váha 6,3 kg). Z počátku, když jsem balení plín otevřela a uviděla, jak jsou plíny tenké, tak mě nenapadla žádná jiná odpověď než “tak tohle na 100% proteče”.
Byla jsem mile překvapena, že plíny na to jak jsou tenké, tak výborně sají a Sofinka nemá ani mokrý zadeček. ???????????? Krásně sednou a ty obrázky jsou úžasné!!♥️ Jediný co mě teda na plínách je - proužek, jak moc je dítko počůrané (ale to je individuální - někomu vyhovuje, někomu ne). Takže za mě můžu doporučit!! ♥️

Výhody:

Savost
Krásné obrázky
Sedí

Nevýhody:

Jediný co mě chybí je proužek, jak moc je dítě počůrané

53
28.12.21

Naše princezna normálně nosí Albert plínky a měli jsme možnost vyzkoušet tyto( Baby charm č.4). Jsou jedny z mála po kterých se malá neoprudila a vydržely celou noc. Jediný co tak trošku víc šustili a rozlepovali se pásky- ale to taky mohlo být mnou.

Výhody:

Hebké
Malá se neoprudila
Vydrželi celou noc bez protečení

Nevýhody:

Trochu víc šustili
rozlepovali se pásky( možná to bylo mnou)

1818
28.12.21

Plenky mě překvapily, na první pohled ve mě nevzbudily důvěru, jelikož vnitřek nepůsobil moc savě. Po vyzkoušení jsem, překvapená jejich savostí. Malé vydrží i celou noc bez protečení.

Výhody:

  • vysoka savost
  • dobře drží
  • na zádíčkách jsou dostatečně dlouhé a neprotečou
  • nejsou cítit žádnou chemií
  • český výrobce
  • hezký design

Nevýhody:

Neobjevila jsem žádné.

4763
29.12.21

Syn měl tu možnost vyzkoušet plenky vel.5 , má skoro 15kg v 18mesicich . Plenky mi přijdou větší než obvykle v téhle velikosti bývají . Jsou takové tvrdší , hůř poddajné , lepící pásek mi vždy při úpravě plenky na tělíčku vystřelil a odlepil se a ten design , trošku zastaralý a hlavně mi přijde , že je to spíš holčičí design , ikdyz tomu prckovi to je jedno .

Výhody:

Ekologické
Bez zápachu
Cena
Neprotečou

Nevýhody:

Divný design Špatně držící pásky
Takové zvenku umělé , nepoddajné

2
30.12.21

Testovali jsme plenky číslo 3. Malá váží 6kg a krásně sedí. Vzhledově jsou krásně barevné. Dávali jsme přes den i na noc a za celou noc neprotekli.
Takže za nás spokojenost a určitě pořídíme další????

Výhody:

Měkké pleny
Pěkný vzhled
Neprotekaji
Vydrží celou noc
Dobře sedi

Nevýhody:

Nenašla jsem????

7
30.12.21

Máme vyzkousene pleny velikost 3. (4-9kg) Dcera váží 7kg. Velikostně nám hezky seděli, dceři se líbili motivy zvířátek, vzhledově vypadají hezky. Nepropustili nám ani jednou, vyzkousene i přes noc. Za nás tedy můžeme jen doporučit, během testování jsme nenašli žádné nevýhody. Pleny jsou super, určitě budeme kupovat.

Výhody:

Krásné motivy zvířátek
Nepropustne
Neparfemovane
cena v poměru s kvalitou

146
02.01.22

Plenky jsou super, drží, neprotecou, mají hezký design. Určitě bych doporučila, účelově srovnatelné s pamperskami. Jen bych je označila jako denní plenky. Děťátko se v noci probudí-studí.

Výhody:

Sedí.
Drží.
Nepropustí.
Hezký design.

Nevýhody:

Studí při procurani.

02.01.22

Na testování plenek jsem se těšila, protože tyhle mému hledáčku unikly a nikdy jsem je neměla v ruce. Gábinka na sobě testovala č. 2. Po otevření se mi velmi líbil design, veselé obrázky byly sice Gábince zatím jedno, ale mě se na ně hezky koukalo :D. Také mě překvapil materiál, byly opravdu v ruce příjemné, žádné igelity. Plenky velikostí odpovídají a sedí pěkně, tomu nemám co vytknout. Vydržely co měly, neprotekly. Jediné co mi vadilo, bylo, že při delším nošení plenka po rozbalení byla cítit močí a to celkem výrazně a pak ještě jedna drobnost, indikační pásek, jak je plenka pročůraná. Méně náročné mamince ale určitě poslouží bez jakýchkoliv problémů. V konečném důsledku bych je s klidným srdcem doporučila, protože vydržely, co měly a malá nebyla opruzená ani se nijak neprojevil její diskomfort.

Výhody:

příjemný design
příjemný materiál
vydržely, co měly

Nevýhody:

při delším nošení byly nepříjemně cítit
chybí indikační pásek

50
02.01.22

Testovala jsem pleny velikost 4MAXI. Synovi padly jak ulité. Jsou velice tenké, příjemné na dotek s krásným designem. Přes den nepropustí, ale celonoční spánek nám bohužel nezvládají. Pásky dobře drží, neodlepují se, gumičky kolem nožiček neškrtí. Za celou dobu testování nezpůsobily opruzeniny ani jiné nepříjemnosti na zadku.

Výhody:

jsou české
EKO
tenké
příjemné na omak
design

75
03.01.22

Testovali jsme že synem pleny a musím říct že jsou lepší než jiné pleny

Výhody:

Drží dobře. A syn vydrzi celou noc suchý moc dekuji

372
03.01.22

Měli jsme možnost otestovat Baby Charm Super Dry Flex vel. 5 Junior, 11 - 25 kg, 34 ks. Syn používá plenky už jen na noc, občas se totiž stane nehoda. Tyto plenky v testu obstály. Po celé noci neprotekly. Syn se po nich neosypal. A moc se mu líbily veselé obrázky na plínkách. Gumičky kolem stehen netlačí, tak dobře umožňují pohyb. Za nás spokojenost.

Výhody:

Neprotekly
Nemají nepříjemný zápach
Bez chloru
Dobře se nandavají- suchý zip
Tenké
Prodyšně Český výrobek
Hezký design

03.01.22

Plenky nám ani jednou nic nepropustily, malému se líbí obrázky. Dobře se nám s nimi pracovalo.

Výhody:

Lehké
Hezké obrázky
Sedí dobře

Nevýhody:

Zdálo se mi, že plenky více „šustí“
Bylo by za mě vhodnější větší balení
Jako bonus by byl super kontrolní proužek, ale to asi nemá většina plínek

56
04.01.22

Bohužel mi plenky nedorazili, ale koupila jsem si je sama.A nejspíš budeme kupovat i nadále jsme velmi spokojeni

Výhody:

Neprotekaji
Hezký vzor

Nevýhody:

Menší baleni

04.01.22

Velmi dobrá spokojenost ani jednou syn neprotekl

Výhody:

Vypaji pěkně
Neprotekaji

192
04.01.22

Plenky jsou vzhledově hezké,i v celku dobře sají.Neverim úplně že by vydrželi celou noc,ale nezkoušeli jsme.Malo pruzi v oblasti nožiček i zapínání .Nijak nesmrdí je velké +

Výhody:

Nesmrdí
Dobře sají
Hezké

Nevýhody:

Málo pruží.
Chybí mi proužek vlhkosti

100
04.01.22

Plenkové kalhoty Baby Charm vyzkoušel muj syn, vážící 11 kg. Plenky jsme používali na noc a dále na výlety, návštěvy a delší pobyty mimo domov. Jinak používám plenky látkové. Je pro mne důležité, aby byly plenky dostatečně spolehlivě, setrne k pokožce a take co nejméně zatěžovaly naší planetu. Řekla bych, ze plenky Baby Charm z našeho hlediska temto požadavkům vyhovují. Syn, zvyklý na látkové pleny snášel i pri celovikendovem noseni jednorázové plenky dobře, žádné zarudnutí ci podráždění se neobjevilo. Plenky pri vhodné zvolené velikosti vydrží poměrně dlouho, v moc jsem pleny neměnila, ráno vše ok.

Výhody:

Česká výroba
Dobre snášene synovou pokožkou
Spolehlive celou noc
Dobře sedí i kolem nožiček

Nevýhody:

Mohou se zdat trochu tužší
Male baleni, uvitala bych velké baleni např na měsíc