Testujeme BIO příkrmy HiPP: Jak jsou s nimi maminky spokojené?

Třicet testerek zkouší 6 různých druhů příkrmů v BIO kvalitě od značky HiPP. Podívejte se, jak si v tomto velkém testu vedou.

* 88 % 2020

Jaké byly podmínky výběru testerek?

Vybrali jsme 30 uživatelek, které:

Celkem testovaly 6 různých příkrmů:

  1. BIO Paella se zeleninou a kuřecím masem
  2. Brambory se zeleninou a jemným lososem
  3. BIO Boloňské špagety
  4. BIO Boloňské lasagne
  5. BIO Mini-Rigatoni se zeleninou ve smetanové omáčce
  6. BIO Těstoviny s rajčaty a cuketou

Jak jednotlivé příkrmy HiPP chutnaly dětem našich testerek?

Recenze

Velikost písma:
85
24.07.20

BIO příkrmy HIPP jsem se v rámci testování rozhodla hodnotit v několika kategoriích - 1) typ balení a příprava, 2) rozmanitost nabídky, 3) velikost porcí a ta nejdůležitější 4) chuť a kvalita pokrmu.

  1. Plastová miska ve tvaru srdíčka potažená fólií a překrytá papírovým obalem je designově podařená, syna krabičky zaujaly svou barevností a po otevření testovacího baličku si s nimi spokojeně hrál; stavěl je na sebe, povídal o slonovi, který je maskotem značky HIPP a taky sundaval a nandaval papírové obaly. Takže odstartoval testování hrou :-) Mně se vzhled balení také líbí, nad ilustrativními vyobrazení jídel se sbíhají sliny.
  2. Rozmanitost nabídky je poměrně velká, řekla bych srovnatelně s dalšími značkami zaměřenými na pokrmy pro nejmenší jedlíky. Jsou tu jídla s těstovinami, rýží i brambory, takže se dá pěkně střídat nebo vybírat dle okamžité chuti.
  3. Velikost porcí mě příjemně překvapila. Synovi (2,5 roku) pohodlně stačila. Když byl menší, kupovali jsme různé příkrmy poměrně často, později jsme to omezili a jedním z důvodů bylo, že jsem měla za to, že už je to pro něj málo a že je lepší, když dostane na talíř, co uvaříme a podle přání si může přidat. Množství této porce od HIPP je však pro něj v současné době tak akorát, což je pro nás užitečná informace zejména teď v době dovolených a výletů.
  4. Chuť a kvalita: Tyto příkrmy jsou BIO, jejich původ je tedy sledovaný a kontrolovaný a je to to nejlepší ze surovin, co lze koupit. Syn chuť komentoval lakonicky slovy „dobrý“, „mňam“, tak jsem pokaždé také ochutnala a musím říct, že mně chutnalo, pokrmy mi přišly chuťově plné a výrazné. Synovi nejvíce chutnala Paella, ta byla díky zelenině i velice hezky barevná. Na posledním místě se u něj umístil losos s mrkví a brambory. Celkově testování dopadlo na výbornou, náš syn byl velice spokojen, aktivně spolupracoval na propichování fólie před ohřátím v mikrovlnce a jedl s chutí, vše a po jídle byl sytý. Když k tomu přidáme bio kvalitu a výživovou pestrost jídel, tak jsem velice spokojena i já a tyto příkrmy doporučuji všem, i pokud mají starší batole.

Výhody:

bio kvalita surovin
plná a výrazná chuť jídel
hustota jídel a jejich barevnost (hrášek, mrkvička…), která lahodí oku
velký výběr pokrmů - těstovinové, bramborové i s rýží
praktická příprava - krátké ohřátí v mikrovlnce nebo vodní lázni
ideální na cesty či na dovolenou, nebo prostě na dny, kdy se vaří nějaké jídlo, které není pro batole tolik vhodné nebo když přijdete domů hladoví a je potřeba dítě co nejdřív a dobře nasytit

3252
28.07.20

Testování mám všeobecně ráda. A proč tedy nevyzkouset i příkrmy Hipp Bio, že? Porce je ideální, vezmete do batohu, hodíte do tašky a můžete vyrazit na výlet. Snadné ohřívání - určitě jednodušší než skleničky. Nemusíte se bát, že se vám rozbije, protože obal je z plastu - ale co recyklace? Využijete ještě jako babovicku na písek a po několika letech teprve vyhodíte.
Chuťově jsou všechny vynikající, nedá se přesně říci, který je nejlepší. Spíše se člověk orientuje podle toho, co jeho dítko má rádo. U nás padly všechny s chutí. A přiznávám, ochutnali jsme všichni ????
Jen mi trochu chybí víčko, pokud dítko vše nesní, nemate jak dát zpět do tašky.

Ale celkově můžeme doporučit a určitě si 7 nás najdou místo, protože jsou prostě mňamózní ❤️

Výhody:

Ideální baleni
Snadné ohřívání
Obal se dá využít dál na hraní na písek, k přelévání vody v bazénu…

Nevýhody:

Když dítko vše nesní, krabičku nezavřete, hodilo by se víčko.

28.07.20

Měla jsme možnost testovat BIO příkrmy HIPP za což mockrát děkuji. Samozřejmě jsem již kupované příkrmy předtím zkoušela (dokonce i obyčejnou mrkev jako začínající kuchařka jsme ji nedokázala dostatečně rozmixovat, aby ji 4.měsíční mimino polklo :-D), ne všechny nám dosud chutnaly. Hodnotilo nás celkem 3 (hlavní ochutnávač a jedlík syn Matej (1rok), pak samozřejmě vše ochutnal i dvouletej a ze všeho jsem zkusila taky :-). Chutově nemůžu nic vytknout, dokonce u nás obstál i losos což se ještě nestalo. Nejvíc jsme si ,,pošmákly,, na špagetách a lasagních. Kvalitu příkrmů ať zhodnotí odborníci, ale určitě prochází kontrolami. Co se velikosti porce týče je to ideální (1 sklenička hotového příkrmu mladšího nikdy neuspokojí, dvě jsou již moc…), tady to zbaštil celé. Jediné co bych snad změnila je balení… papírové popisy se snadno ztáhnou (jídlo samozřejmě identifikujete), ale je pak riziko protržení horní folie což se stalo i nám. Jinak teď v době dovolených, kdy si chcete ul odpočinout od vaření nekdě na chatě a v restauracích mají více-méně snad všude tři druhy dětských jídel, je tahle varianta ideální. My tři (já, Matej a Kubík) BIO příkrmy HIPP doporučujeme :-)

Výhody:

  • chuťově výborné (snědl i co bych neřekla - losos)
  • velikost porce
  • bio kvalita

Nevýhody:

  • dle mého ,,rizikové,, balení. Papírový obal se snadno zvleče z plastové krabičky a hrozí riziko protržení horní folie a vytečení obsahu do kabelky (jak se stalo mně :-D )
3401
28.07.20

Příkrmy Hipp to je sázka na jistotu. Jsou velmi kvalitní a velmi velmi chutné. Líbí se mi rozmanitost jídel a použitých příloh. A když už to jsou opět těstoviny, tak pro změnu v jiném tvaru, což pokrmu dodá také na zajímavosti. Hipp se nebojí používat bylinky, což je mi velmi sympatické. Jen škoda občas toho použitého pepře - je tedy pravda, že jsem ho jako další ochutnávač v příkrmu necítila…Asi nejvíc Ondráškovi chutnaly Mini rigatoni ve smetanové omáčce a na druhém místě jsou ty ostatní. Jen jeden jediný příkrm nezaujal, což byl losos s bramborama a zeleninou. Ale 100 dětí 100 chutí… Celkově hodnotím tato srdíčka velmi kladně, 6 dnů jsem nemusela vařit. Až vyrazíme na výlet, tak jedno z těchto srdíček to jistí - bude to totiž sázka na jistotu a hlavně KVALITU. Děkujeme za možnost otestovat tato velmi povedená srdíčka od firmy Hipp.

Výhody:

Praktické balení na cesty
Hotovo - nemusíte nic vařit
Chuť
Kvalita
Použití bylinek

Nevýhody:

Některé příkrmy obsahují pepř (ikdyž nejspíš v minimálním množství)

6204
28.07.20

Na testování BIO příkrmů HIPP jsem se těšila (za tu možnost děkuji!). Setkala jsem se s nimi už dříve a jsem ráda, že mohu napsat svoji zkušenost. Když byl dceři rok hledala jsem dobré jídlo na cesty, protože dnešní dětská nabídka jídel v restauracích je žalostná. Vyzkoušela jsem pár různých příkrmů a musím říct, že HIPP mezi nimi vyhrál na celé čáře. Jídlo je opravdu chutné a vypadá skoro jako na obrázku, není to beztvará kaše. Obal je pěkný, ikdyž se mi už jednou stalo, že obsah vytekl do krabice při dodání z eshopu, zřejmě vadný spoj . Výběr z několika jídel je fajn, protože i děti jsou v jídle vybíravé, ale i tak bych uvítala nějaké nové varianty, třeba ještě jedna ryba, nebo krůtí maso či králík. Používáme hlavně při cestování, ale máme doma vždy pár krabiček pro případ nouze.

Výhody:

Praktické balení
Možnost ohřát v mikrovlnce
Kvalita a chuť
Pěkný obal, zajímavý pro děti
Výběr jídel s masem i bez

Nevýhody:

Pevné víčko

270
28.07.20

S kvalitou příkrmů Hipp jsem velmi spokojená, syn si oblíbil polévky a moc mu chutná příkrm s lososem. Srdíčka jsme zatím nezkoušeli, vždy jsem v obchodě vzala skleničku.
Srdíčka jsme měli možnost vyzkoušet v rámci testování.
Vybírám prikrmy v Bio kvalitě, což Hipp splňuje, navíc synovi všechny chutnaly. Porce je přiměřená, jídlo krásně voní i vypadá.
Jediné, co mi trošku vadí je to, že nejde po otevření zavřít, jako je tomu u skleničky. Doma už jí syn s námi, prikrmy volím pouze na cesty, takže raději budu brát skleničku.
Jinak nemám co vytknout, Hipp srdíčka můžeme doporučit.

Výhody:

Bio kvalita,
Chutné jídlo
Synovi chutná

Nevýhody:

Plastový obal bez víčka

38
29.07.20

BIO příkrmy Hipp jsme moc rádi ochutnali. Pokrmy byly balené v krabičkách ve tvaru srdíčka. Myslím si, že velikost porce byla dostačující. Příprava byla velmi jednoduchá. Na několika místech jsem propichla víčko a ohřála v mikrovlnce, takže to velmi ušetří čas. Příkrmy obsahují hodně zeleniny a těstoviny nebo rýži. Vše velmi měkké, takže se malým dětem dobře kouše. Jídla nejsou překořeněná, až na Boloňské lasagne, které byly přepepřené. Pokrmy neobsahují žádné umělé látky, což je velká výhoda. Nám nejvíce chutnala Paella. Malý má rád rýži, takže si moc pochutnal.

Výhody:

Jednoduchá příprava
Měkké kousky zeleniny
Měkké malé těstoviny

Nevýhody:

Některé pokrmy obsahují víc pepře

602
29.07.20

Otestovali jsme s dcerkou Bio příkrmy Hipp.Moc jsem je nekupovala, nejspíš skrze cenu,ale nakonec mne mile překvapily.Jednak je to bio kvalita, mají výbornou a výraznou chuť,což je u mne velké plus,protože nemám ráda takové ty obyčejné skleničkové typy,některé z nich jsou totiž absolutně bez chutí a já musím vybírat.Všechny tyto srdíčka od Hipp,co jsme vyzkoušeli mají bohatou pestrou chuť,spoustu zeleniny, dobré výživové hodnoty,porce jsou pro nás dostatečné.Další výborná věc je,že mají praktické balení vhodné hlavně na cesty,i když dnes se bohužel stala menší nehoda a srdíčko bylo protrhlé a vylité,takže to,že nejsou skleněné,může být trošičku i nevýhodou.Jinak jsem celkem spokojená, hlavně proto,že vím,že pro mé dítě je to zdravý a plnohodnotný pokrm.

Výhody:

Výborná chuť vhodné na cesty, bio kvalita
spousta zeleniny, porce dostačující

Nevýhody:

cena

503
29.07.20

Když jsem se dozvěděla,že budeme testovat Hipp příkrmy,byla jsem nadšená,u nás doma se jedná o oblíbenou značku.
Roční dcerka je teď v období,že jí již kašovite příkrmy nechutnají,má ráda těstoviny, takže Hipp srdíčko přišlo v pravou chvilku.????
Příprava je rychlá,propíchnout a chvilka v mikrovlnné troubě,pro nedočkavé jedlíky super.
Nevýhoda je,že pokud porci nesní celou,což se nám stalo skoro u každé porce,neni možnost uzávěru.Tím pádem na cestách musíte vyhodit a při ceně tohoto výrobku smutné.
Chuť není stejná,každé srdíčko chutnalo jinak.
Dcerku nejvíc oslovily Mini-rigatonise smetanovou omáčkou a losos s brambory.
V ostatních příkrmech jsou na nás větší kousky těstovin,musela jsem pokrajet na drobnější.Těstoviny byly jinak velmi chutné a měkké.
Chuťově jsou skvělé všechny,jen bych vynechala pepř,myslím,že ho není v jídle pro děti třeba.
V některých je uváděn sýr,ale podrobnosti jaký a složení není uvedeno. Často se vyskytuje alergen vaječný bílek.
Rajčatove příkrmy hodně barví.
Větší porce,proto bych srdíčko volila raději u starších dětí,dcerka (1 rok) dojedla porci pouze 1× celou.
Cena je poměrně vysoká.

Výhody:

Rychlá příprava
Bio kvalita

Nevýhody:

Balení - nejde při nedojezeni uzavřít
Cena

67
30.07.20

Chci poděkovat za možnost otestovat výrobky Hipp. Toto bylo moje úplně první testování a doufám, že ne poslední. Oba, já i prcek, jsem si testování moc užili.
Srdíčka přišla s krásným poděkováním. Veselý barevný přebal prcka zaujme a může si „vybrat“ podle chuti.
Velmi oceňuji, že všechny srdíčka jsou v bio kvalitě a proces výroby je pečlivě dozorován.
Dále velké plus má nízký obsah cukrů, jemné koření a dobré výživové hodnoty.
Příprava je snadná s podrobným popisem na zadní straně.
Malému chutnala všechna srdíčka, nejrychleji snědl to s jemným lososem. Jedinou Paellu nedojedl, rýže není favorit.
Já také všechny ochutnala a byla jsem velmi mile překvapena.
Porce jsou velké tak akorát s příjemnou vůní a konzistencí. Pěkné kousky nutí ke kousání. v Mini Rigatoni mi přišlo, že je občas tvrdší kousek.
Oba jsem byli spokojení, myslím, že pokud se maminka rozhodne tuto stravu prckovi kupovat nemusí mít vůbec žádné výčitky, jelikož se určitě kvalitou vyrovná domácímu vaření.

Výhody:

Bio kvalita
Chuť a složení
Velký výběr - s lepkem i bez lepku
Snadná a rychlá příprava a nerozbitný talířek :)
Dobrá konzistence
Malé kousky

Nevýhody:

Vyšší cena
Chybí víčko na opakované uzavření

1119
30.07.20

Dostala jsem možnost vyzkoušet 6 srdíček od Hipp. Musím říct, že se všemi jsem byla moc spokojená. Synovi chutnaly a dobře se mu jedly. Velmi mě překvapila chuť srdíček. Byly velmi dobře dochucené. Jako velké plus hodnotím množství zeleniny v příkrmu, navíc připravené na páře. Konzistence byla akorát, ani moc řídké, ani moc husté. Velikou výhodou je i praktické balení, které se hodí na cesty. Jako jediné mínus vidím cenu.

Výhody:

Praktické balení
Skvělá chuť
Dobrá konzistence
Příprava zeleniny na páře

Nevýhody:

Cena

371
30.07.20

Všechna srdíčka od Hipp byla velmi chutná. Určitě bych se k některým ráda vrátila a v obchodě po nich sáhla. Cena je vyšší , ale chuťově velmi dobré. Jsem ráda za vyzkoušení.

Výhody:

Praktické balení na cesty.
Obsluha nemá kontakt s jídlem, stačí udělat pár dírek do obalu před ohřevem.

Nevýhody:

Vyšší cena
Občas bych méně kořenila (pepř)

6343
30.07.20

Srdicka od Hipp me velmi mile prekvapila. Obecne kupovane prikrmy kupujeme pouze na cestovani. Ale Srdicka Hipp me presvedcila, ze i kupovane hotove jidlo pro batolata muze byt chutove vynikajici a slozeni nezavadne a vyvazene. Nase dite si na vsech prikrmech moc pochutnalo. Nedalo mi to a ochutnala jsem take a musim rict, ze napriklad lososa s bramborem nebo palleu bych si dala k obedu take. Priprava prikrmu je jednoducha a baleni je lehke, tudiz idealni na cesty.

Výhody:

Vyvazene slozeni.
Vynikajici chut.
Lehky a skladny obal.
Snadnost pripravy.

Nevýhody:

Mozna cena, ale vzhledem ke kvalite a bio surovinam je cena adekvatni.

6956
30.07.20

Jako další v řadě jsme měli možnost zapojit se a zúčastnit se testování šesti bio příkrmu od značky HIPP.
Jsem velice překvapená, většinou jsem sáhla po jiné značce těchto přikrmu a už teď je mi líto, že to dříve nebyla zrovna značka HIPP. Šest srdíčkovych přikrmu dcera 15 měsícu snědla jak nic.Měla jsem z toho celkem strach, vzhledem k tomu že je zvyklá na domácí stravu a příkrmy typu skleniček jí moc „nevoní“.Jaké to bylo překvapení, když po otevření příkrmu dcera otevírala s nadšením pusu.Příkrmy jsou pěkného tvaru ❤️ a jsou velmi pestré.Nedá se říci který z nich byl ten nejlepší, každý měl nějaké plus a mínus.Každopádně pokud bych to měla shrnout byla to bomba.
Velké porce, příjemně kořeněné ( žádný bezchutný cosi ),v každém příkrmu byla viditelná spousta zeleniny, měkká… dobře stravitelná.
Velikost porce byla pro dceru nadměrná,ale jelikož má teprve 15 měsíců a příkrmy jsou od 1-3 let tak je to adekvátní porce.
Strašně dobře se mi s tím pracovalo.Velmi jednoduchém na přípravu.
Akorát škoda a možná myšlenka do budoucna z věnovat se balení,to aby bylo znovu uzavíratelné.

Výhody:

  • velká porce
  • v každém příkrmu spousta zeleniny
  • příjemně kořeněné
  • chutné

Nevýhody:

  • né každý příkrm,ale občas v příkrmu byli na první pohled veliké kusy těstovin.


Např.roční dítě by si s tím nemuselo vědět rady.

82
30.07.20

Za me skvělá zkusenost s necim jinym nez sklenickami. Nejprvre budu hodnotit obal - libi se mi tvar krabicky, chybi vsak na nej vicko. Pro dite 1 a 3roky je velky rozdil v mnozstvi, ktere sni. Moje dcera ve dvou letech nesnedla 250g sklenicku, proto bych pridala vicko, abych mohla uzavrit zbytek, co nesnedlo mladsi dite. Triletak uz predpokladam 250g sni v pohodě. Kdyby bylo vicko, lze pak krabicku snadno recyklovat, nebude hrozit protrzeni po sesunuti papiroveho obalu, ktery se nam sesunul.

Dale budu hodnotit slozeni. Polovina obsahuje koreni, ktere neni vubec specifikovane. Temer vsechny obsahuji stavu z citronu z koncentratu. V masovych jidlech se mi zda male procento masa. Vsechny jsou zbytecne zahustovana ryzovou moukou, skrobem nebo vlockami. Vsechny obsahuji sul, polovina i pepr, což se mi pro rocni dite nezda vhodne. Dokonce v rajcatech s cuketou a testovinami je odstredene mleko a v lasagnich susene odtucnene mleko. Ve vsech jsou testoviny (mimo lososa a paelly) a rajcata, coz mi prijde skoda, kdyby nekdo jel jen na kupovanych prokrmech, pak dite dostava kazdy den to stejne. Zaujal.me napad umistit nejakou aktivitu pro deti na druhou stranu papiroveho obalu.

Výhody:

Rozhodne bych vyuzila na cesty.
Dobry napad umistit na druhou stranu papiroveho obalu hru pro deti

Nevýhody:

Neurcovala bych pro deti od roku, ale starsi
Pridala bych vicko (důvody viz.vyse)
Nektere za me nevhodne (sul, pepr a jine koření, casto nespecifikovne, citronova stava, odtucnene mleko) ci spise zbytecne prisady
Zbytecne zahustovani (ryzova mouka, skrob)

507
30.07.20

K testování jsme dostali šest zajímavých příkrmů značky Hipp v originálním a praktickém balení ve tvaru srdíčka. Až na příchutě boloňské špagety a boloňské lasagne, které měly na vkus mého syna příliš velké kousky se jednalo o dobře stravitelné jídlo. Kromě příchutě s lososem dokonce v bio kvalitě. Složení mi přišlo v pořádku, i když v některých variantách byl pepř. Celkově jsem spokojená, jedná se o ideální variantu jak kvalitně a rychle nakrmit dítě :) Nevýhodu vidím snad jen ve vysoké ceně.

Výhody:

Praktické balení.
Bio kvalita.
Příjemná vůně jídel.
Kvalitní suroviny a složení jídel.
Zbyde vám i pěkná srdíčková krabička.

Nevýhody:

Vysoká cena.
Některé varianty obsahují pepř.
Některá jídla mají příliš velké kousky.

31.07.20

BIO příkrm Hipp jsem z obchodů předem znala, ale i díky ceně jsem nekoupila. Když jsem však díky testu zjistila jak moc dětem chutná a cena na gramáž není zas tak veliká, začal být Hipp náš velký přítel.
Moc se mi líbí jednoduché balení, otevření a snadná příprava v mikrovlnce. Ještě více se mi líbí, že příkrm představuje už v podstatě klasické jídlo. Klukům byl nedávno rok a co jsem začala vařit klasická jídla (jako jsou polévky atd.) tak mi už rozmixované příkrmy jíst nechtěli. Chtěla jsem znát co děti jedí a tak i já jsem uchutnala a musím říct, že je to chuťově velmi vyvážené. Zvolila jsem díky snadným obalům a přípravám vzít srdíčka na dovolenou a bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí. Děti se můžou nabaštit kdekoliv na cestách. Jen opatrně jak uskladníte v tašce či batohu, může nastat protržení obalu.

Výhody:

Snadné otevření obalu.
Snadná příprava kdekoliv na cestách.
Dobrá a vyvážená chuť.

Nevýhody:

Lehké protržení obalu při špatném uskladnění.

138
31.07.20

Děkuji milému Emiminu a společnosti Hipp za možnost testovat dětské bio příkrmy, srdíčka. Byla naše první zkušenost s nimi, neboť tyto věci nekupujeme často, pouze na cestování. Hlavního ochutnávání se ujal můj syn Šimonek kterému jsou 2.5 roku a je to gurmán, ledasco nesní a jeho doménou jsou těstoviny. Příkrmy byly většinou omáčkovité konzistence a byť už měly v sobě zahrnutu přílohu, já synovi většinou k srdíčku dovařila i těstoviny. Na příkrmech chválím složení, které je skutečně pestré a to, že příkrmy byly chutné, nikterak slané, i mi, dospělé ženské chutnaly. Obsah porce synovi většinou stačil, někdy ani nedojedl a byl nasycen. Tyto příkrmy budu asi nadále vyhledávat, až pojedeme na chalupu, nebo někde, kde si nebudu moct dovolit vařit.

Výhody:

chutné
lákavá

Nevýhody:

Njedou uzavřít
nevím, z čeho je plast, proto jsem přihřívala obsah srdíčka v hrnci, ať něco neudělá plast v mikrovlnce
poměrně drahé

3498
31.07.20

HIPP prikrmy mě velmi mile prekvapily. Mají skvělou chuť, pěkně voní a mají tu správnou konzistenci. Dceři moc chutnaly, většinou snědla vše. Jediné co bych celkově vytkla, je vyšší cena. Jinak moc doporučujeme.

Výhody:

Chuť.
Konzistence.
Vůně.
Praktické balení.

Nevýhody:

Vyšší cena.

3287
31.07.20

Bohužel jsem si při přihlašování do testování nevšimla, že je to pro děti od 1 roku. Nemohla jsem tak vyzkoušet na synovi. Černý Petr tak padl na dceru (3 roky). ????
Bolonske špagety a lasagne. Balení hezké, lákavé. Po rozbalení to ale vypadá hrozně, byť to voní. Obzvlášte ty lasagne. Chuť taková mdla. Dceři ani jedno nechutnalo. Snědla sotva půlku, a to jen pod pohruzkou, že nebude zmrzlina ???? po těchto dvou zkušenostech mi bylo dalších srdíček líto, tak jsem se rozhodla otestovat je na dalších dvou dětech.
Prvním byl synovec (18 měsíců). Vyzkoušel paellu a lososa. A vyjádření od ségry. Dle obalu je to lákavé a v hezkém balení. Po rozdělani to vypadá hezky, ale celkem to zapacha, takže to vůbec neláká. Chuťově je to mdle. Snědl pár lžic a víc taky nechtěl. Ani později
U lososa byla konzistence hrozná. Prý je to takový kydanec a po rozbalení to neláká a taky celkem zapacha. Ani k tomu necuchl a nechtěl to. Druhý den zkusila nabídnout znovu a to už to snědl.
Zbývající dvě srdíčka testuje dvouletý soused. Zatím nemám info, tak doplním později.
Nicméně co bylo vidět skrz balení, tak to vypadalo taky nevabne.
Se sestrou jsme se shodly, že nechápe věkovou hranici od 1 roka. V tu dobu už toto děti měly zavedené. Od toho roku, kdy už vnímají, má dle mého pokrm lákat i vizuálně. Což tedy tady fakt nehrozí. Ani mě to nelakalo.

Výhody:

Praktické a vzhledne balení
Rychlá příprava

Nevýhody:

Vzhled pokrmu nevabna
Některe pokrmy smrdi

1104
01.08.20

V první řadě bych ráda poděkovala za možnost otestovat tyto příkrmy týmu emimina a firmě Hipp. Co se samotného testování týče, tak hlavním pokusným objektem byl můj 17 měsíční syn, který slovy mé maminky, furt něco jí, jak kdyby jsme ho ani nekrmili. :) Od jeho ukončeného 6. měsíce se stravuje převážně formou BLW, takže kousky mu nedělají problém. Balení šesti srdíček dorazilo v pořádku přepravní společností a hned při rozbalování doma malým asistentem se mu podařilo z některých urvat papírový obal, protože nutně musel viděl co je uvnitř. Co zaujalo mě na první pohled, byla červená barva všech pokrmů, říkala jsem si, že asi ve všem budou rajčata a taky že byla, týden před příchodem balíčku jsme totiž zjistili, že syn má projevy alergie na čerstvé rajče, tak jsem testovala s velkou obavou, že se to neobejde bez vyrážky. Naštěstí, dost možná i tím, že zelenina v těchto příkrmech pochází z ekologického zemědělství a tím pádem není stříkaná různými chemikáliemi, se synovi nic na kůži neobjevilo a otestovali jsme bez újmy na zdraví. Co se týče samotného obsahu a jeho složení tak mě překvapilo jaké pěkné kousky zeleniny a těstovin příkrmy obsahují, žádná mixlá kejda, ale rozeznatelné druhy surovin. Omáčky husté tak akorát a dost variant na výběr. Syn si tedy pochutnal, kromě těch lasagní nenechal žádné zbytky a nejoblíbenější zůstal losos a špagety, obojí již pravidelně kupujeme a sem tam dostane na večeři nebo oběd. Vyšší cena nás od nákupu neodrazuje, za kvalitu si ráda připlatím.

Výhody:

ingredience pocházejí z ekologického zemědělství
vše nachystané, stačí jen ohřát a servírovat
gramáž pokrmu pro starší dítě tak akorát na oběd nebo večeři
příjemná vůně a chuť

Nevýhody:

pro někoho asi vyšší cena
absence víčka na srdíčko, kdyby třeba menší dítě nedojedlo

1050
02.08.20

Děkuji Emiminu za možnost se zůčastnit testování HiPP srdíčka.
Malej je velmi vybíravý v jídle, ale srdíčka mu chutnala.
Mě jako maminku nejvíce potěšila rychlost jídla pro nejmladšího na dovolené v kempu, kdy na nějaké vyvařování nebyl čas.
Malému nejvíce chutnal příkrm Mini-Rigatoni se zeleninou ve smetanové omáčce a nejméně mu chutnala Paella se zeleninou a kuřecím masem.
Srdíčka jsou chuťově vyvážená a v BIO kvalitě.

Výhody:

Velká možnost výběru jídla s masem nebo bez masa
Velká porce i pro 3 letého
Málo slané, chuťově vyvážené
BIO kvalita

Nevýhody:

Chybělo mi víčko na uzavírání.

17
02.08.20

Do testování jsme se zapojili i přesto že malému ještě nebyl rok…ale protože jí hrozně rád tak jsme to zkusili. A rozhodně jsme mile překvapeni.???????????? Já ihned po přečtení složení které je podle mě skvělé. A nejspíš i podle malého, protože vždy zbaštil téměř celé balení jak nic a to je občas vybíravý pokud jde o kupovaná jídla. Nicméně nejvíc mu asi chutnaly Mini-Rigatoni, protože když dojedl tak se ještě vztekal že toho bylo málo????…tohle testování si prcek rozhodně moc užil a někdy zase určitě ráda koupím ale vzhledem k ceně převážně spíš jen na dovolenou nebo když nebude čas na vaření.????

Výhody:

  • hotové kompletní jídlo ve chvilce
  • vyvážené složení
  • podle toho jak prcek baštil tak i velmi chutné ????????

Nevýhody:

  • snad jen cena
85
02.08.20

Srdíčka malému chutnala, nejvíce varianty Boloňské špagety i Lasagne. Důležité je pro nás kvalitní složení pokrmů, možnost vzít snadno oběd na výlet k babičce nebo i jinam.
Velikostně je pro nás tohle balení akorát, ale pro menší jedlíky může být určitě problém to, že nelze uzavřít. Jde o plnohodnotné jídlo připravené na cesty či na doma, když je potřeba sáhnout po něčem, co je rychle připravené. Složení je fajn, vše chutnalo a zasytilo dostatečně.

Výhody:

dobrá chuť
jídlo připravné na cesty
stačí ohřát
snadné otevírání

Nevýhody:

Nelze zpět uzavřít

4492
04.08.20

Na testování jsem se velice těšila, protože většinu směsí, které jsme obdrželi má naše roční holčička ráda, až na ryby, která opravdu chutnala nejméně. Bohužel u nás celkově tato srdíčka moc úspěch neměla. Pokud budu uvažovat někdy o koupi na cesty, připadá tedy v úvahu pouze boloňská směs, nebo lasagne. Jak také uvádím v nevýhodách, balení není znovu uzavíratelné, což bych uvítala, protože když malé chystám kupovaný příkrm, vždy tam stejnak propašuji nějakou doma připravenou zeleninu, či přílohu a z jedné porce (200/250g v balení) tedy vzniknou dvě. Jiný obal by však byl hol na úkor rychle a jednoduché přípravy. V rámci hodnocení bych dala nejraději zlatý střed 2,5 hvězdičky, bohužel nelze, přikláním se tedy k nižší stupnici hodnocení, protože za naši malou doporučit nemohu.

Výhody:

Rychlá a jednoduchá příprava. Šikovný tvar mističky, ze které se větší dítko zvládne najíst samo.
Opravdu hezké kousky zeleniny (hrášek, kukuřice…) a celkově větší kousky těstovin.

Nevýhody:

Největší nevýhodou za mě je, že je pět ze šesti příkrmů těstovinových.
Dále také, že příkrmy jsou kořeněné. Na obalu je sice uvedeno, že přiměřeně věku, jinak bych však kořenila ročnímu a jinak tříletému dítěti.
Balení není znovu uzavíratelné.
Při ohřevu jednoho příkrmu ve vodní lázni jsem si všimla, že nebyl obsah řádně utěsněn. Pokrm jsem samozřejmě nepodala.
Naší malé holt moc nechutnalo.
Celkem vysoká cena.

2029
05.08.20

Měla jsem možnost otestovat srdíčka hipp s dcerou (2,5 roku). Dcera jí již klasická jídla, ale občas na výlet nebo když nestíhám uvařit, tak se hotový příkrm hodí. Určitě budu dál kupovat, jelikož dceři všechna vyzkoušená jídla moc chutnala. Sama jsem ochutnala každé a byl opravdu chutná i pro mě. Líbí se mi složení, které je z kvalitních surovin, větší kousky, takže vyhovuje i starším dětem, které již jedí normální jídlo, ale zase ne příliš velké, aby si s tím nezvládlo poradit menší dítě. Balení je praktické na cesty, neni tak těžké jako přírkm ve skleničce. Dá se ohřát přímo v mikrovlnce a dá se rovnou jíst, nemusí se přendavat do misky nebo na talířek. Dcera je jedlík, ale myslím, že by někdo mohl ocenit víčko, aby se příkrm dal uzavřít a dojíst později. Cena je trochu vyšší, ale za kvalitní suroviny mi nevadí si připlatit, ovšem na každodenní konzumaci by se to trochu prodražilo. Celkově jsem spokojená a budeme na výlety dál kupovat :)

Výhody:

Složení
Chuť
Větší kousky
Praktické balení
Možnost ohřát v mikrovonce a rovnou jíst

Nevýhody:

Cena
Nemá víčko pro uzavření nedojedeného jídla

07.08.20

Mně osobně ty příkrmy moc nevoněly, ale malej je snědl opravdu s chutí, takže asi dobrý. Měl po aftózní angíně a moc nechtěl kvůli tomu jíst, Hipp příkrmy mu přišly k chuti naštěstí. Myslím, že příkrmy jsou ideální na cesty a ačkoli já jako dospělá bych na to chuť neměla, Matýskovi chutnají velmi a samozřejmě, že chce jíst hlavně sám. Z těchto obalů i sám papat může.

Výhody:

složení
Bio kvalita
dítěti chutná

Nevýhody:

Nevoní
Nevábný vzhled, ale dětem nevadí

2059
07.08.20

Příkrmy HiPP mě velmi mile překvapily, doposud jsme měli srovnání (kromě domácích) jen skleničkových. Obal je ve tvaru srdíčka, což je moc hezké, ale především praktické. Mistička je pevná a jídlo se může ohřát rovnou v ní a nemusí se přendavat na talíř. Velikost příkrmu je tak akorát. Potěšila mě BIO kvalita a také složení potravin. Oceňuji dochucování bylinkami. Všechny příkrmy byly velice chutné. Konzistence a velikost kousků je vhodná pro roční dítě, tedy alespoň syn, i když je starší, s tím neměl sebemenší problém. Jídla jsou pestrá a vyvážená. Tyto příkrmy „srdíčka“ mohu jen doporučit. Synovi chutnala všechna jídla, jen losos s bramborem byl takový neutrální, narozdíl od ostatních, velmi chutných.

Výhody:

BIO kvalita
složení surovin, bylinky
bez přidaných látek
chuť výborná
balení praktické, velikost dostačující

Nevýhody:

asi cena, ale vzhledem k surovinám je adekvátní

589
07.08.20

Srdíčka Hipp hodnotím velmi kladně. Jsou v plastové vaničce s fólií a lze snadno ohřát jak v lázni s vodou nebo v mikrovlnce. Za minutu bylo připraveno k podávání. Líbí se mi, že oproti skleněným lahvičkám jsou lehké,což se na výlety hodí. Prázdné plastové obaly pak používal jako mističky na hraní. Na první sousto se rok a půl starý syn tvářil podezíravě, nicméně mu velmi chutnaly. Obzvlášť ty s boloňskou omáčkou - lasagne a špagety. Syn dokonce chodil do šuplíku na místo, kde jsme měli zásobu srdíček a dožadoval se jich i k snídani. Konzistence byla spíš taková kašovitá, což se mu dobře jedlo i když se obsluhoval sám. Kousky přiměřené (18 měsíců). Zelenina vypadala vždy hezky a bylo jí dost. Maso příliš vidět nebylo. Porce byla tak akorát. Jí obecně průměrně. Já vždy ochutnala a opravdu bylo jídlo chutné. Bylo kořeněné tak akorát. Bohužel musím zmínit, že stolici měl vždy po srdíčkách takovou „průjmovitou“. Nicméně se stolicí bojujeme od narození. Bříško ho ale nebolelo, žádné problémy neměl, prostě ho to tzv. „prohnalo“. Celkově ale určitě po srdíčkách v nouzi sáhneme, protože složením (bez zbytečností a bio) mi vyhovuje. Cena je myslím adekvátní, vzhledem k použitým surovinám. Za sebe doporučuji ostatním maminkám.

Výhody:

Bio složení
Chuťově dobré
Rychlá příprava
Balení o nízké hmotnosti (oproti skleničkám)
Cenově přijatelné
Suroviny jsou patrné na první pohled
Dostatečná porce

Nevýhody:

Co se týče stolice, tak ho vždy cca půlhodinu po jídle prohnala