Jak dopadla kosmetika JOHNSON’S® Cottontouch™ pro miminika v mega testu maminek?

Čtyřicet testerek z eMimina otestovalo tři přípravky z řady JOHNSON’S® Cottontouch™, které jsou speciálně určené pro novorozence od 1. dne života. Jak s nimi byly spokojené a doporučily by je ostatním?

*

Jaké byly podmínky výběru testerek?

Vybrali jsme 40 uživatelek, které:

Každá z nich dostala 3 produkty: JOHNSON’S® Cottontouch™ koupel a mycí gel 2v1, mléko na tělo a tvář a olej.

Jak jejich miminkům kosmetika vyhovovala, co se jim líbilo a co by naopak vytkly?

Recenze

08.06.20

Wau, jako čekala jsem nádhernou vůni,ale to co nastalo po vykoupání syna mohu nazvat jen božská nádhera. Dlouho jsem neměla dětskou kosmetiku s tak nádhernou vůní. Syn po ní měl krásně hydratovanou pokožku a olej je super na otření zadečku a myslím že mu na něj budu sama chodit. Škoda že taková kosmetika nebyla u staršího syna.

Výhody:

nádherná vůně
miminko je po mycím gelu a krému nádherně hebké
dostupnost v drogériích
příjemná cena u olejíčku
oceňuji bezpečnostní uzávěr

Nevýhody:

nic

13
09.06.20

Stala jsem se testerkou kosmetiky johnson's cottontouch důvod proč jsem chtěla testovat tuhle kosmetiku byl ten, že moje dvě dcerky od mala trpí na krupičkovou pokožku, jakákoliv kosmetika co jsme použily jim dělala zle.
Začaly jsme používat kosmetiku johnson's a holky od té doby ani známky po krupičce.
A teď už k testování když jsem holky koupala v bublinkové koupeli vrátila jsem se zpět do doby kdy jsem si holky přivezla z porodnice jako miminka, vše vonělo miminkem a přesně takhle to u nás vonělo po koupeli a použití ..hlavně koupel a mycí gel dost pění což holky ocenily (miluji bubliny)a neštípe do očí to je další velké plus co se olejíčku týče nemáme žádnou výtku
Alergické reakce nebyli žádné olejíček je super roztiratelny a úžasné voní to stejné i tělové mleko u kterého bych možná vytkla řidčí konzistenci ale ničemu to nevadí…
Za nás cottontouch úplně top a vřele doporučujeme
Děkujeme že jsme mohly být součástí testování

Výhody:

Výhodná balení
Na bublinkové koupely skvělý nápad s pumpičkovým dávkovačem
Krásná vůně
Neštípe do očí
Skvělé se roztírá Žádné alergické reakce

Nevýhody:

Na olejíčku a tělovém mléku bych přidala davkovací pumpičku
Tělové mléko je trošičku řidší, ale ničemu to nevadí

172
10.06.20

Na novou řadu JOHNSON Cottontouch jsem byla moc zvědavá a velice mile mě překvapila. Sprchového gelu stačí trošku, krásně pění, pokožku naší holčičky zanechává hydratovanou.Krém i olej se krásně vstřebá a nezůstáváji žádné mastné fleky.Určitě doporučuji vyzkoušet.

Výhody:

Krásně voní
Výborně se vstřebává
Pokožka zůstává hydratovaná

Nevýhody:

Žádné jsem nenašla

213
10.06.20

Musím říct, že jsem mile překvapená a nečekala jsem, že po dvou koupelích budu psát kladnou recenzi. Sprchový gel 2v1 nepění tak moc a oči po něm neštípou (vyzkoušeno na mě). Nejen že cotton Johnsons příjemně svěže voní ale i tělové mléko se krásně roztírá a kůžička mé roční dcerky byla krásně heboučká a voňavá. Druhý den jsme po koupeli vyzkoušely olejíček cotton ten též příjemně voní a krásně se vpije do kůže a nezanechává skvrny na oblečení. Za dceru která ještě neumí mluvit musím říct, že kosmetika ji vyhovuje a určitě v ní budeme pokračovat, protože tak nádhernou vůni po koupely a jemnost kůže jsme dlouho neměli. Za nás TOP.
Děkujeme že jsme mohly řadu vyzkoušet.

Výhody:

Vůně celé řady Cotton Johnsons
Sprchový gel 2v1 nepění tak moc a oči po něm neštípou
Tělové mléko se krásně roztírá a kůžička je po natření hebká
Olejíček po natření se krásně vpije a nezanechává skvrny na oblečení
Můžu jen doporučit

Nevýhody:

Co bych vylepšila je jen pumpička na tělové mléko.

770
10.06.20

Dostala jsem důvěru a mohla jsem vyzkoušet sadu od JOHNSON'S BABY Cottontouch. Jsme nadšená celá rodina. U mycího gelu 2v1 bych vyzdvihla, že stačí opravdu málo gelu a umyje celé dítko. Další výhoda je uzamčení pumpičky u lahvičky. Ať už jedete na cesty nebo se jenom dítko rádo samo myje, nevyteče ani kapka nazmar. Mléko na tělo a tvář jsem vyzkoušela i já osobně a za mě úžasné mléko. Dcerce se dělají suché flíčky na těle, které jsme mazali snad při každém přebalování. S tímhle mlékem to stačilo pouze ráno a večer po koupání. Já využila mléko hlavně po odmalování a pleť jsem měla krásně hebkou a bez jediné vysušené šupinky, které mě trápí hlavně na čele a nose. Olejíček využil pouze manžel. Na jeho vysušené ruce po 12hod v práci úplně top 1.

Výhody:

Bezpečnostní uzávěry u lahviček
Dokonalá vůně
Krásně hebká pokožka
Dostupné snad ve všech drogeriích

Nevýhody:

Žádnou jsme neobjevili

516
11.06.20

Tak já jsem nadšená.Kosmetika nádherně voní, takhle si představuji, že má vonět miminko. Olej je super, po namazání vůbec nemastí a okamžitě se vstřebává. Žádná alergická reakce, za nás maximální spokojenost a určitě můžeme doporučit.

Výhody:

Krasna vune
Zadna alergicka reakce
Prakticke baleni

376
12.06.20

Teda musím říct, že všechny tři výrobky mě mile překvapily. Strašně se mi líbí vůně, opravdu jemná, nevtíravá, tak nějak si představuji vůní čistoty. Gel je super, hodně pění takže ho stačí malinko. Krém na tělo a obličej má zas skvělou konzistenci. Není hutný jako ostatní a dá se s ním hezky a rychle promazat. A do třetice olej, taky fajn :) Ten sice chvíli „sedí“ na pokožce, než se vstřebá, ale tak už to u olejů bývá. Hezky pokožku promastí. Jsem velmi spokojená se všemi výrobky a můžu je s klidem doporučit.

Výhody:

Cena
Dostupnost
Vůně

Nevýhody:

Olej se trošku špatně dávkuje, vždycky mi ho uteče víc, než je potřeba

2980
12.06.20

Kosmetiku johnson's jsem zkoušela poprvé, a jsem velmi spokojená. Mycí gel se hezky roztírá, moc nepění, (oproti Dove baby které mám doma), což považuji za výhodu.

Olejíček krásně voní a dobře se vstřebává, zde mohu porovnat např. S měsíčkovým olejem od weledy, a Bebelo oil - Johnsons má lepší dávkovač oleje než weleda, ta vždy vystříkne větší množství než je potřeba, Johnsons olej se dá kápnout i jen malinko. Lépe voní (to je pochopitelné, weleda a Bebelo nejsou parfémovaná, má jiné složení olejů), má takovou miminkovskou vůni. Vstřebává se stejně dobře jako weleda, lépe než Bebelo.

Po první aplikaci tělového mléka se mi prcek trochu zarůžověl (8týdnů) ale další aplikace už byla v pohodě, tak je možné že ta mírná alergie taky vůbec nemusela být na to tělové mléko, ale na něco co bylo v mém mléku. Je super, že láhev lze postavit na víčko, takže až bude mléko docházet, spotřebuje se opravdu do konce. Opět Johnsons voní hezky, lépe než Dove.

Ps. Krásné dárkové balení kosmetiky!

Výhody:

Cena Johnson's kosmetiky
Krásně voní
Dobře se roztírá a vstřebává
Dobré dávkování

Nevýhody:

Parfemované - což jde samozřejmě ruku v ruce stím, že to ale krásně voní.

16976
12.06.20

V první řadě chci poděkovat za úžasnou možnost tohle vyzkoušet. S produkty jsem maximálně spokojená. Jsou jemné k pokožce, velmi příjemná vůně. Mycí gel je překvapivě hustý, trochu sem teda měla problém ho díky té hustotě vypumpovat z té lavičky, ale to je jen drobný zádrhel, jinak krásně pění, nedráždí pokožku ani oči. S tělovým krémem jsem taky spokojená, ten je hodně lehký, snadno se roztírá, nezanechává lepkavou pokožku, hezky hydratuje. S olejem jsme si užili nejvíc „legrace“. Nejdřív jsem musela vynaložit veliké úsilí, abych ho vůbec otevřela, bezpečnostní víčko šlo hodně ztuha, ale olej samotný opět velice příjemný. Nicméně bezpečnostní pojistka očividně není určena k zastavení zvědavého batolete, roční syn ho v nestřeženém okamžiku, netuším jak, jednoduše otevřel. No aspoň máme vyzkoušeno, že není jedovatý :D takže kdyby někoho zajímala i tahle zkušenost, tak se dá snadno vyprat z oblečení, nezničí plovoucí podlahu a ani nezpůsobil dítěti po ochutnání zdravotní potíže :D Teď ve vší vážnosti, mohu tuto řadu jenom doporučit, co se týče složení nemam výhrady, splňuje očekávání. Jediné na čem by chtělo zapracovat je u gelu a oleje to balení.

Výhody:

Cena
Nedráždí pokožku
Vhodné i pro extrémně citlivou pokožku
Velmi příjemné

Nevýhody:

Pumpička u gelu jde ztuha

391
13.06.20

Naprosto super kosmetika. Přišlo moc krásně zabalené. Ihned jsem se do této kosmetiky zamilovala. Ta vůně je neskutečná. Taková jemná a uklidňující. A děti jsou po umytí a namazání k nakousnutí. Sprchový gel krásně umyje a hydratuje a nevadí ani staršímu synovi s citlivou pokožkou. Tělovým mlékem mažeme po každé koupeli. Rychlé se vstřebává a opět jemně voní. Olej používáme na promasírování a nanášíme na ještě vlhkou pokožku. Nádhera. Mohu jen doporučit.

Výhody:

Nádherná vůně
Hydratuje
Velmi jemně odstraňuje nečistoty
Hezké balení
Super cena

41
13.06.20

Měla jsem možnost otestovat přípravky JOHNSON’S® Cottontouch a jsem hodně nadšená přípravky jsou velmi šetrné k dětské pokožce a nádherně voní. Škoda že takovéto přípravky nebyly dříve, nyní jsem vyzkoušela na vnoučatech a mohu jen doporučit.

Výhody:

nádherná vůně
pokožka dítete je krásně hydratovaná a jemná na dotek
bezpečnostní uzávěr - vyborná věc

14.06.20

Testovala jsem balíček této kosmetiky. Zprvu jsem se bála, že přípravky jsou dosti parfémované a že by maličké mohly způsobit alergii či podráždění. Opak byl pravdou. Přípravky ji naprosto sedly, pokožku ji krásně zvláčnily, provoněly a je krásně heboučká. Za nás tedy velká spokojenost a doporučujeme všem maminkám :)

Výhody:

Krásná vůně
Nezpůsobuje podráždění či alergickou reakci
Dobře se rozmazává a promastuje pokožku

15.06.20

S celou sadou jsem spokojená. Miminku vyhovuje, nebyly žádné problémy se snášenlivostí, pokožka nebyla vysušená. Olej jsem pravidelně střídala s tělovým mlékem, dobře se vstřebávaly. U přípravku do koupele se mi líbí praktická pumpička pro dávkování. Vůně přípravků je krásná, příjemná, jen za sebe bych možná uvítala menší intenzitu.

Výhody:

hydratovaná pokožka miminka
příjemná vůně
dostupné ceny
praktická balení - hlavně pumpička u mycího gelu

Nevýhody:

možná pro někoho dle mě přílišná intenzita vůně (byť opravdu pěkné, ale po chvíli se mi jí zdálo moc)

3550
15.06.20

Vsechny výrobky jsou perfektní, nádherná vůně, skvělá snášenlivost, praktické využití a velká balení - vydrží dlouho :) mycí gel krásně pění, olej naopak nemastí tak, aby zamazal oblečení a tělové mléko se krásně vstřebává a nezanechává lepivý film. Za mě doporučuju!

Výhody:

Vůně, velikost balení

Nevýhody:

Nic

37
15.06.20

Stala jsem se s ročním synem testerkou této sady. Byla jsem na Jonsons velmi zvědavá, protože s touto kosmetikou mám poslední zkušenost jako já, když jsem byla malá :D Ač jsem velikým zastáncem kosmetiky Weleda, musím podotknout, že tato kosmetika jí šlape na paty. Do vůně cotton touch jsem se totiž zamilovala na první čichnutí. Nejnadšenější jsem z gelu, který je balený v bezva velikém balení a do budoucna tak nemusím tak často do krámu pro sprcháč. Tělové mléko jsem pro dítě nikdy nepoužívala, ale teď v létě se moc hodí - když se mi syn lehounce spálil na ruce od sluníčka, pomohlo právě tělové mléko, které mu spálení krásně zchladilo. Olejíček bch řekla, že je z celé řady nejméně navoněný, nicméně líbí se mi, že olej nepůsobí tak strašně mastně jako jiné oleje.

Výhody:

  • Veliké balení gelu s pumpičkou
  • Opravdu nádherná čistá vůně
  • Synova kůže neměla s kosmetikou žádný problém
  • Tělové mléko má v létě chladivý efekt
  • Tělové mléko si občas půjčuji i já a jsem nadšená z toho, jak krásně se roztírá a zvláčňuje

Nevýhody:

  • Bezpečnostní uzávěr u oleje mi přijde zbytečný - ideálně olej potřebuji otevřít jednou rukou - u Weledy to třeba jde a vyhovuje mi to více
  • Olej mi přijde, že voní nejméně - někomu to může vadit
16.06.20

Byla jsem velice překvapená ♥️ ta krásná vůně , wau , hned ten den co balíček dorazil , jsem koupala obě dcery , starší dcera má po mě pomerančovou kůži , po koupání byla krásně heboučká. Používám pokaždý , třeba ji to dokonce zmizne ;)
Nejmladší dcera , ta si libuje v koupání , a to má teprve 4 měsíce. Proto je tato řada naprosto perfektní pro ni , nevysušuje ji , neštípe v očích , dokonce jí i chutná.
A po hebkým koupání, přichází závěrečná péče s tělovým mlékem , po dlouhé době se z mazání a následného oblékání stala zábava , nejspíš ji to voní, nebo nevím čím by to mohlo být, ale od té doby si to užívá. :) A jak se pak krásně spinkalo po takovém koupání.

Olejíčkem promazávám vlásky , vyčesávám stále ty stroupky z vlásků. Doposud to bylo náročné . Ale s tímto produktem jde všechno lépe . ♥️ Určitě doporučuji všem kteří chtějí , aby jejich miminko bylo jako v bavlnce.❤️

Výhody:

Vůně , dávkovač , neštípe v očích , hezký design, zvláčňuje pokožku , nadále miminko voní i na druhý den

Nevýhody:

Nic

16.06.20

Máme velice dobrou zkušenost se všemi výrobky firmy. Výrobky Cottontouch velice překvapili. Krásně voní a olejíček krásně promastil celé tělíčko. Jsme velice spokojení a produkty budeme kupovat nadále.

Výhody:

Krásně voní.
Olej se velice dobře vstřebává.

Nevýhody:

Žádné

44
16.06.20

Testovací balíček značky JOHNSON’S® Cottontouch přišel v krásném balíčku a hned ten den jsme se pustili do testování. Olejíček se krásně roztírá a má příjemnou vůni. Vyzkoušeli jsme u měsíčního syna Mikuláška a 21 měsíčního Vojtíška, který má atopickou pokožku a jak se nám potvrdilo, je vhodný i pro citlivou pokožku i pokožku se sklonem k atopii. Jejich pokožka byla po namazání pružná a hydratovaná. Velmi praktický je i bezpečnostní uzávěr. Na bublinkovou koupel se těšil zejména starší syn Vojtíšek. Množstvím bublinek jsme byli však zklamaní. Příliš nepění. Oceňuji však, že neštípe do očí, příjemně voní a nedráždí pokožku. Pokožka není vysušená, naopak krásně hydratovaná. Skvělé je praktické balení s pumpičkou. Mléko na tvář a tělo má příjemnou vůni, ale řidší konzistenci. Mléko se snadno roztírá a rychle se vstřebá. Pokožka je po namazání vyživená a hydratovaná. Ocenila bych praktičtější obal s pumpičkou. Od zapojení do testování kosmetiky značky JOHNSON’S® Cottontouch mě řada lidí odrazovala. Do testování kosmetiky na starším synovi, který trpí atopickým ekzémem, jsem se popravdě moc pouštět nechtěla. Když však viděl bublinky ve vaničce malého brášky, chtěl mít také bublinkovou koupel, která předčila mé očekávání. Postupně jsme opatrně vyzkoušeli i ostatní a já jsem ráda, že jsme na trhu objevili další kosmetiku, která je vhodná i pro atopickou pokožku mého syna. Děkujeme za možnost testovat.

Výhody:

vhodné pro citlivou pokožku
vhodné pro pokožku se sklony k atopii
cena
hydratuje a vyživí pokožku

Nevýhody:

ocenila bych praktičtější balení s pumpičkou
pěna příliš nepění

4762
17.06.20

Měla jsem možnost otestovat řadu Cotton Touch a můžu říct, že je to naprosto úžasná kosmetika.. U mýdla je super, že má dávkovací pumpičku, což mám u mýdel ráda, protože je to praktické, ale k věci.. Vůně celé řady je dokonale miminková, jemná a příjemná. Doporučuji všem, kteří váhají, jestli tuto kosmetiku vyzkoušet nebo ne, protože tu vůní si zamilujete a hlavně je vhodná i pro citlivou pokožku, což je obrovské plus.

Výhody:

Miminková vůně,
Pumpička na mýdle,
Rychlé vstřebání do pokožky,
Neštípe v očích,
Nová receptura,

Nevýhody:

Po namazání olejem mám mastné ruce a musím je jít umýt mýdlem, ale to je u každého oleje a spíš je to můj osobní problém, protože nemám ráda mastné ruce :)

26
18.06.20

Jako úplně super, o značce jsem slyšela samé špatné recenze, ale naopak je úplně super, dceru jsem vykoupala a nádherně voněla a žádná reakce nebyla. Na bříško jsem dala mléko, které se parádně nanáší a na nožičky olejíček, který také krásně voní

Výhody:

Vůně
Dávkování
Dětská pojistka na olejíčku

Nevýhody:

Žádné nemáme

68
18.06.20

Jsme rádi, že jsme mohli vyzkoušet. Máme rádi produkty od této značky a ani tato řada nás nezklamala. Celá řada krásné voní, s Oliverkem doporučujeme.

Výhody:

Krásná vůně

Nevýhody:

Málo promašťuje

19.06.20

Kosmetiku Johnson’s baby jsme začali používat, když byly dceři asi 2 měsíce. Trpěla na hodně suchou pokožku se sklonem k mírnému ekzému. Po této kosmetice se jí pokožka o dost zlepšila. Byla jsem vybrána jako testerka nové řady Cottontouch, na kterou jsem byla velice zvědavá. Po obdržení balíčku jsem byla nadšená z dárkového balení. Teď je to cca týden, co kosmetiku pro dceru používám a musím říct, že jsem nadšená úžasnou jemnou vůní. Dcera má pokožku úžasně hydratovanou a po ekzému ani stopa. Mycí gel 2v1 je krásně krémový, stačí ho trochu a nádherně pění. Tělové mléko pokožku hezky hydratuje a navíc se hezky vstřebává. Pokožka po něm není taková lepivá. Olejíček se hezky vstřebává a roztírá, pokožka po něm nezůstává dlouho mastná. Úžasný na promaštění suchých míst na těle. Myslím, že řada Cottontouch se velice povedla.

Výhody:

Pumpička na mycím gelu
Příjemná nevtíravá vůně
Mléko krásně hydratuje
Po oleji není pokožka dlouho mastná

Nevýhody:

Přidala bych pumpičku na olej i mléko.

13
19.06.20

Při prvním rozbalení testovacího balíčku jsem byla mile překvapená, nejenom nádherným balením, ale také úžasnou, avšak jemnou vůni všech produktů. Hned při prvním koupání si dcera hlavně zamilovala mycí gel, který úžasně pěnil a mohla si užívat pěnovou koupel. Po koupeli byla pokožka krásně jemná a vůně se držela v dětském pokoji ještě několik hodin a já si ji při uspávání dcery mohla ještě více zamilovat. Velké plus dávám tomu, že po testování byla pokožka nejenom nádherně jemná, ale také šupinky v oblasti vlásků zmizely, díky intenzivnímu mazání olejíčku. Určitě po spotřebování této řady se budu k těmto výrobkům 100 % vracet. Děkuji moc za možnost testování.

Výhody:

nádherná jemná vůně
dávkovač na mycím gelu
neštípe v oblasti očí
olej odstranil krásně šupinky ve vláskách
vůně dlouho vydrží na pokožce

Nevýhody:

na tělovém krému bych uvítala pumpičku

2842
20.06.20

Měla jsem možnost testovat řadu Johnson baby cottontouch a první, co mě překvapilo byla krásná vůně. Byla jiná než u ostatních produktů pro děti, krásné jemná a hlavně vydržela dlouho. Dvouměsíční syn voněl celý den a všimli si toho všichni, kdo s ním přišli do styku.
Všechny produkty používám já i moje dvě děti, jsou jemné a do pokožky se krásně vstřebávají.

Výhody:

Krásná vůně
Dobré vstřebávání
Od prvního dne života

2
20.06.20

U svého prvního miminka jsem měla problém najít vhodnou kosmetiku, protože se mi okamžitě osypal a měl hned suchou kůži, a proto když jsme šli domů z porodnice teď s Viky, přemýšlela jsem, jakou kosmetiku koupit.
Bylo super, že jsme mohli vyzkoušet novou řadu a jsem nadšená. Viky měla po příchodu z porodnice suchou kůži, ale po týdnu používání oleje, bublinkové koupele a hydratačního mléka má krásnou hydratovanou pokožku a voní prostě krásně miminkovsky. Žádná alergická reakce. Takže za nás super!

Výhody:

Nádherná vůně
dobře hydratuje pokožku

7291
20.06.20

Sadu s produkty JOHNSON’S® Cottontouch jsem testovala se 14 měsíční dcerkou. Má sušší pokožku, ale po olejíčku je krásně hebká. Olejíček se dobře vstřebává, není ho potřeba moc. Jen bych zde zvolila jiné balení. Takové, které se dá otvírat/zavírat jednou rukou.
Sprchový gel 2v1 vůbec neštípe což je potřeba. Oceňuji velké balení s pumpičkou.
Tělové mléko se dobře roztírá a nijak pokožku nedráždí.
Všechny tyto produkty nádherně voní.

Výhody:

Nedráždí pokožku
Zvláčňují pokožku
Nadherně vonī

18
20.06.20

Celá řada krásně voní, mléko o něco více než olejíček, ten však déle vydrží. Pokožka je po použití jemná a hydratovaná. Jediné, co mě osobně moc nevyhovovalo, byly uzávěry. U 2v1 pumpička super, doporučila bych ji i k mléku, je trochu řídké, tak víc teče. U olejíčku mi přijde zbytečný bezpečnostní uzávěr, ale chápu ho u větších dětí.
Celkově spokojenost.

Výhody:

Vstřebávání, vůně, hydratace

Nevýhody:

Uzávěry

547
20.06.20

Byla jsem vybrána k testování řady výrobků JOHNSON’S® Cottontouch. Od této značky jsem jiný výrobek předtím nikdy nepoužívala. Byla jsem velmi mile překvapena. Vůně je velmi příjemná, jemná a čistá. Výrobky jsem nejprve vyzkoušela na sobě a pak až na synovi. Koupel a mycí gel je balena v praktickém balení s pumpičkou - není potřeba „nic otvírat“ s mokrýma rukama. Pění tak akorát a neštípe. Mléko na tělo a tvář se rychle vstřebává. Olej se rychle vstřebává a pokožka není vysušená, oblečení není po použití mastné tak, aby nešlo vyprat.

Výhody:

Příjemná vůně
Koupel neštípe v očích
Pokožka je po použití jemná a hydratovaná
Pumpička na obalu koupele
Bezpečnostní pojistka na obalu oleje

13
20.06.20

Byla jsem nadšená, že se mohu stát testerkou této nové řady, protože stávající kosmetika, kterou jsme používali zničehonic přestala synovi vyhovovat a já hledala něco nového po čem by se mi neosypal, což tato kosmetika splnila na výbornou. Syn byl po koupání a namazání bez jakékoliv reakce (žádné osypaní ani nic podobného). Naopak byl perfektně jemňoučký a voňavý, až si toho všiml i manžel. Navíc tělové mléko se tak úžasné roztírá a vstřebává, že jsem z něj byla unesená a použila jsem ho pak také, když mi došlo mé. .. Jinak přiznávám, že když balíček (jen tak mimochodem nádherně zabalený) dorazil, tak jsem se té výrazné vůně trošku bála, aby se malý neosypal, ale tato kosmetika prostě předčila očekávání. Takže my u ní zatím zůstáváme a já ráda koupím znova.
Moc děkuji za možnost testování ♥️

Výhody:

Nádherná vůně Žádné osypání
Krásně hydratovaná pokožka

6
21.06.20

Odzkoušeno na dětech i dospělých a všichni jsou maximálně spokojeni:) Nevím, zda se prodává celý testovací balíček, ale to, co nám došlo domů byla nádhera (viz. fotografie). A ta vůně… škoda, že se nedá přenést přes počítač, protože to je nádhera a láska na první pohled:)

Výhody:

Krásná vůně
praktické balení (pumpička)
velké balení (nemusíte stále lítat do obchodu:) )
výborně se vstřebává
neštípe oči

5
21.06.20

Předem děkujeme za možnost testování tak skvělé kosmetiky. Velice mile mě překvapila. Kosmetika krásně jemně voní. Nejvíce jsem si oblíbila tělové mléko, které malému úplně božsky hydratovalo tělo. Měl místy na nožičkách suchá místa a jsou pryč. Po namazání a koupeli v Johnson´s baby byl úplně heboučký.
Olejíček je též skvělý, příjemně voní.

Výhody:

Skvěle hydratuje
Dávkování sprchového gelu - lze využít i jako pěna
Vůně
Jemnost
Nedráždí oči ani pokožku

Nevýhody:

U oleje by mohlo být lepší dávkování

15
21.06.20

Řada dětské kosmetiky mě velmi překvapila svojí nádhernou jemnou vůní. Syn (4měsíce) má velmi citlivou pokožku. Sice i po této kosmetice měl pupínky, ale oproti jiným značkám, které jsme vyzkoušeli, mnohem méně. Zkoušela jsem půjčit kosmetiku kamarádce a její dcerka naprosto bez vyrážky. Takže i přes naše pupínky mohu kosmetiku těm, kteří nemají takhle extrémně citlivé dítě jen a jen doporučit. Jen tedy za mě bych volila praktičtější uzavírání olejíčku. Jsem zvyklá jednou rukou syna přidržovat a mazat a druhou používat na kosmetiku a bohužel olejíček jednou rukou neotevřu. Jako velký plus pro mě je velikost balení, které vydrží dlouho a nemusím tedy neustále myslet na koupi dalšího balení. Dále úžasná vstřebatelnost výrobků. Nesmím ani zapomenout pochválit za krásné dárkové balení, ze kterého měl největší radost starší syn, který díky tomu poprvé viděl, jak vypadá bavlna

Výhody:

Velké balení
Příjemná vůně
Dobrá vstřebatelnost
Praktické uzávěry (kromě olejíčku)

Nevýhody:

Uzavírání olejíčku nepraktické pro jednu ruku

23
21.06.20

S kosmetickou JOHNSON Cottontouch jsme velice spokojeni a určitě u ní i zůstaneme. Velmi mile nás překvapila. Po otevření krasně voní. Syn trpěl tím, že pokožku měl hodně vysušenou. Po použití mycího gelu však zůstává jeho pokožka jemná a hydratovaná, což mě potěšilo. Olejíček i mléko se rychle vstřebávají. Jsem nadmíru spokojená.

Výhody:

nádherná vůně
skvěle hydratuje
pokožka zůstává krásně hebká
velmi dobře se roztírá

29
21.06.20

Kosmetiku od značky JOHNSON’S zkouším poprvé a věřím, že ji nemáme naposled. Výrobky z řady JOHNSON’S Cottontouch jsou určené pro nejmenší, krásně voní a hydratují. Gel, olej i mléko se skvěle aplikují. Po užití této kosmetiky je dětská pokožka voňavá, heboučká a příjemná na dotek. Dvouleté dcerce vyhovují a já věřím, že v létě kosmetiku vyzkoušíme na přírůstku a všechno bude vyhovovat tak jako u dcerky.

Výhody:

Příjemná vůně
Hydratace
Snadná aplikace

Nevýhody:

Nešťastně zvolený uzávěr u oleje
Gel málo pění

25
21.06.20

Děkuji moc za testování značky JOHNSON’S® Cottontouch. Kterou jsem vyzkoušela poprvé na svých 2 dcerách (3 roky Barunka, 3 měsíce Terezka). Barunce se moc líbil přípravek koupel a mycí gel 2v1, u kterého ocenila, jak krásně pění a pořád chtěla víc a víc pěny:) Byla jsem s ním moc spokojená i u Terezky, krásně voní a neštípe v očích. Posuzuji podle úsměvu a spokojenosti ve vodičce. Mléko i olejíček jdou krásně roztírat, dobře a rychle se vstřebává a opět krásně voní. To jsem nečekala a vůně vydrží opravdu dlouho. Jediné co mi u olejíčku vadilo, je dávkování, díky kterému zbytečně moc oleje vyteče navíc. Určitě tato značka předčila mé očekávání a byla jsem s ní nadmíru spokojená:)

Výhody:

Vůně
Dobře se roztírá a vstřebává
Neštípe v očích
Vhodné pro citlivou pokožku
Pumpička u mycího gelu

Nevýhody:

Uzávěr a dávkování u olejíčku

35
22.06.20

Velice vám děkuji že, jsem měla možnost s dcerkou tento produkt testovat. Kosmetika dle testování má jen samá plus. Jedná se o kompletní péči o dětskou pokožku. Pokožka dítěte je krásně jemně provoněná, hebká, ošetřená, hydratovaná, příjemná na dotek.

Výhody:

kompletní péče
příjemná vůně
viditelné výsledky
praktická balení
dostupnost

22.06.20

Do testování jsme se pustili hned první den doručení balíčku. Kosmetika nádherně voní. Byla doručena v krásném balení. Koupel s mimčem si užíváme. Pěny ve vodě se udělá tak akorát. Prcek se v tom vyblbne. Dá se krásně napěnit i na žíněnce. Velmi oceňuji tělové mléko, mimísek je po něm opravdu heboučký, hydratovaný a voňavý. Krásně se vstřebává do pokožky. Dám trochu do rukou, zahřeju v dlaních a pak to po něm krásně všude rozetřu. Je dobré, že má rovné víčko, na které se dá mléko postavit až bude docházet. Olejíček používáme k masáži. Opět, syn si to užívá, hezký drží. Po chvilce se olejíček krásně vpije a nezanechává stopy na oblečení. Tady mi trošku vadí víčko s pojistkou, ale to nemá vliv na kvalitu výrobku. Je to o zvyku. Po použití všech tří přípravků bez jakékoliv reakce. Synovi se zlepšilo suché místečko na hrudníku. Kosmetika mě zaujala natolik, že ji pořizuju kamarádce, která na svůj přírustek čeká.

Výhody:

Gel s pumpičkou
Krásná jemná vůně
Rovné víčko u tělového mléka
Hydratovaná pokožka po použití kosmetiky

22.06.20

Už když přišel ten krásný balíček, překvapila mě ta nádherná jemná vůně. Absolutně jsem ale nečekala, že po použití bude pokožka mého syna snad ještě jemnější než před tím. Přiznám se, že té vůni jsem neodolala a napustila si jednu koupel i pro sebe. Jsem naprosto spokojená a šťastná, že jsme měli šanci Johnsons CottonTouch.
Změny dětské kosmetiky poznal na synovi i tatínek a to už je co říct☺️

Výhody:

Vůně
Jemnost Úžasná péče o pokožku

22.06.20

Produkty značky Johnson's jsem začala používat po narození našeho syna. Vybrala jsem ji kvůli pozitivním zkušenostem, dlouholetému působení značky na trhu a taky kvůli no more tears:) Nadchla nás fialová řada, a tak jsme plni dojmů a zvědavostí čekali na balíček cottontouch. Do rukou se nám dostala krásná dárková kazeta s bavlnou a třemi produkty. O kvalitách každého z nich se rozepíšu zvlášť… Stručně jen shrnu. Nádherná vůně, tak přirozená. Provedení čisté jako bavlna sama. Čtyřletý syn si zamiloval masáže olejíčkem a 6 měsíční dcerka se s radostí koupe a nechává se hýčkat touto pro nás luxusní kolekcí. Děkujeme Johnson's, že nám rodičům pomáháte s kvalitní a láskyplnou péčí o naše nejmenší.

Výhody:

Kvalita provedení
vůně
estetičnost

23.06.20

Kosmetika JOHNSON’S® Cottontouch kterou jsme testovali je skvělá. Po dlouhé době jsme měli změnu. Sprchový gel krásně voní, pění tak akorát a je moc příjemný. Oceňuji dávkovací pumpičku. Tu jsem si oblíbila poslední dobou u hodně druhů běžné drogerie. Asi proto mi chyběla u tělového mléka, ale i tak jsme byli s mlékem i tělovým olejem spokojeni. Obojí příjemně a jemně voní, dobře se roztírá a dlouho udrží pokožku našich zlatíček ošetřenou a voňavou. Byla jsem překvapená, že i malý, který má citlivou pokožku neměl žádnou alergickou reakci.

Výhody:

Příjemná vůně
dávkovací pumpička u sprchového gelu
tělové mléko i olej se dobře roztírá žádná alergická reakce.

Nevýhody:

Snad mi jen chyběla pumpička u tělového mléka, jinak chválím.