40 maminek otestovalo BIO kapsičky od Sunaru. Co na ně říkají?

Čtyřicet maminek spolu se svými dětmi otestovalo Sunar BIO kapsičky, které obsahují 100% ovocné pyré v nejvyšší BIO kvalitě a bez přídavku cukru. Zachutnaly jim? Přečtěte si výsledky v recenzích.

* 96 % 2020

Jaké byly podmínky výběru testerek?

Vybrali jsme 40 uživatelek, které:

Testerkou se může stát kdokoliv z vás. Sledujte probíhající kampaně označené jako vybíráme testerky »

Recenze

Velikost písma:
4215
01.10.20

Žádná novinka na trhu. Jsem ráda, že rozšiřuje výběr kapsiček na trhu - zejména mezi těmi bez přidaného cukru. Velké víčko (malému - 9. měsíců) zvládne s přehledem 5ti letá otevřít. Super svačina na procházku či výlet.

Výhody:

Skladná svačina
Stačí jen otevřít a jíst
Dítko na to rychle přijde
Bez přidaného cukru
Obal z obnovitelných zdrojů
Rozmanité druhy a zajímavé kombinace
Velké víčko

Nevýhody:

Pořád je to pro mě „plastový obal“, který je v podstatě za 30 vteřin prázdný, i když je EKO Škoda, že nejde znovu naplnit
Uvedeno, že je vyrobeno z ovoce a zeleniny EU - škoda, že není pouze z českého ovoce a zeleniny

19499
02.10.20

Dnes dorazily kapsičky k otestování. Moc se mi líbí,že do nich není přidaný navíc žádný cukr a složení celkově. Je fajn,že myslí i na životní prostředí a obal je recyklovatelný. Kapsička má i šikovné víčko,zvládl si ji otevřít tříleťák sám.
Synovi chutnala nejvíc kapsička s borůvkami, ale dojedl po dceři i malinovou. Ta říkala, že na ní byla docela kyselá, ale co ochutnala tu s borůvkami, tak ta že byla lepší a sladší.
Voněly krásně po ovoci.
Celkově si myslím, že tyto kapsičky patří mezi ty lepší, co už děti ochutnaly.

Výhody:

SLožení.
Bez přidaného cukru.
Snadné otvírání.
Eko obal.
Krásně voní.
Synovi moc chutnalo.

Nevýhody:

Na dceru byla příchuť hrušky a maliny kyselejší.

4527
02.10.20

Kapsicky byly určitě moc dobré, sotva jsem je dětem ukázala, už byly snezeny. Ani jsem se na ně nestihla podívat a ještě jsem dostala vynadáno, že jich je málo. :)

Výhody:

Praktické balení,
super složení.

1941
03.10.20

Dcera miluje kapsičky, bohužel jiné než hello(se spoustou cukru navíc) nechce , takže mě mile překvapilo, že tyto měla během 10min v sobě, ani jsem nestihla moc ochutnat.Dekujeme za vybrání a můžeme kombinjvat konečně s něčím zdravějším.

Výhody:

  • skladný obal na cesty
  • eko obal
  • design obalu
  • 3.letá dcera otevře sama
  • bez cukru

Nevýhody:

Asi nic

1478
03.10.20

Kapsičky kupuji celkem často na výlety a všude tam, kde potrebuji rychlou zdravou svačinu do ruky. Vždy volím ty nedoslazovane. U těchto se mi líbí, že jsou Bio a obal lze recyklovat. Dětem chutnaly všechny druhy, jen se samozřejmě pohadaly, kdo bude mít kterou :))

Výhody:

Bez cukru
Bio
Recyklovatelné.obal

Nevýhody:

Jsou hned pryč, vyhovovalo by mi balení cca 150 g.

18165
03.10.20

Kapsičky dětem chutnaly, absence přidaného cukru nebyla vůbec znát. Tedy dětem to nevadilo a já jako matka jsem tento fakt naopak ocenila. Také obal, který je z části z přírodního materiálu a dá se recyklovat potěší.

Výhody:

Praktické balení Žádný přidáný cukr
Zdravá svačina na cesty

Nevýhody:

Žádné

30
03.10.20

Na kapsičkách oceňuji Eko obal, bio složení, že je bez přidaných cukrů a konzervantů. Kapsičky jsou chuťově velmi dobré, kromě kapsičky s mrkví, tedy alespoň za nás. Ta moc nechutnala ani jedné. Kapsičky mají praktický, znovu uzavíratelný obal, dobře se drží a dětem se s ním dobře manipuluje. Nevýhodu vidím v konzistenci. Některé kapsičky mi přišli moc tekuté - řídké , než na které jsme zvyklé a trochu vyšší cena za velikost balení.

Výhody:

Eko obal
Znovu uzavíratelný obal
Bez přidaných cukru
Bio ovoce

Nevýhody:

Konzistence
Cena

617
04.10.20

Oceňuji bio kvalitu a 100% ovoce.

Výhody:

Rychlá a snadná svačinka na cesty, za mě spokojenost.

04.10.20

Dcera miluje kapsičky už od mala. Na cesty, doma, kdykoli a kdekoli. Když jsme byly vybrány pro testování, udělalo nám to radost. Na posezení snědla hned dvě za sebou. Moc jí chutnaly. Chválím ekologický obal a především to, že to neobsahuje přidané cukry. Příchutě jsou rozmanité a chutné. Klidně by mohly být ve větších balení.

Výhody:

rozmanitost příchutí
bez přidaného cukru
eko obal

67
05.10.20

Při zjištění, že jsme byli vybráni na testování kapsiček, dcerky zajásaly. Milují kapsičky ve všech možných příchutích, je to rychlá svačinka a někdy i rychlá snídaně do auta, když je nutné, abysme byli ráno někde včas. Kdybych je nerozdělila na dva dny, holky by měly kapsičky komplet otestované v den příjezdu pošty a doručení balíčku. Nejvíce bodovala příchuť Bio jablko, jahoda a borůvka. Ale i ostatní byly dobré.

Výhody:

Rychlá svačinka na cestu, praktický obal, bez přidaného cukru.

Nevýhody:

Ovoce a zelenina by mohla být z Čr

1886
05.10.20

Předně moc děkujeme za možnost testování. Kapsičky nám dorazily již v pátek a hned na začátku vyvstal problém, jak testovat 4 příchuti se 3 dětmi. Problém se ovšem nakonec vyřešil sám, neboť starší děti jsou natolik zhýčkané, že vyžadují své oblíbené příchuti své oblíbené značky, takže s výjimkou dcerky, která jednu kapsičku ochutnala, aby ji zdvořile odmítla, zůstalo testování na 18měsíčním, který ještě tak vybíravý není. A samozřejmě na mně, která jsem - pro účely kvalifikované recenze - musela ucucnout :-).

Informace o ekologickém a lépe rozložitelném obalu je pro případnou koupi jistě zajímavá, ale přiznám se, že mne spíše zajímala chuť kapsiček. Zatím jsou dostupné čtyři příchuti: hruška + malina, jablko + banán, jablko + banán + mrkev a jablko + jahoda + borůvka. Kdo kupuje kapsičky již nějakou dobu a zkoušel různé značky, ten mi asi dá za pravdu, že příchuti nejsou nijak originální a lze je najít i u jiných výrobců, a to i jinde v bio kvalitě. Proč by tedy měl dát přednost Sunaru? S touto značkou jsem dříve měla zkušenost spíše průměrnou, jednodruhové kapsičky mi připadaly hodně přislazované a raději jsem si připravovala příkrmy doma z čerstvých surovin. U těchto nových kapsiček mne překvapilo, že chutnají opravdu, jako kdybych právě nastrouhala syrová jablka či hrušky, včetně ne úplně hladké konzistence. Zejména kapsička jablka + banán byla úžasně jablková, u té jsem až slzu zamáčkla, že synovi tolik chutnala a mně nechal jen okoštovat, takže jsem ji nemohla vypít sama. Všechny kapsičky i voní, jako kdyby člověk zrovna rozkrojil čerstvé ovoce. K tomu samozřejmě nálepka BIO a pečlivě vybíraných surovin (z produkce EU zemědělství). Dle výrobce jsou kapsičky bez konzervantů, bez přidaných cukrů i bez lepku.

To všechno je jistě velké plus. Za mínus proto považuji především pořizovací cenu, která se pohybuje kolem 30,–. To sice je na naše poměry za kapsičky o objemu 100 g docela standard, když ale porovnám s jinými značkami či s tím, co lze pořídit v sousedním Německu, je to přece jenom docela dost. I s ohledem na to, že starší dítě, které třeba odmítá ovoce a zeleninu, ale kapsičku si dá, malý objem nezasytí a dávat na svačinu tři kapsičky po třiceti korunách, to už je hodně drahá legrace.

Zpět k příchutím: Za nás byla jednoznačně „nejhorší“ kapsička obsahující mrkev. Chuť byla celkově mdlá, a i když mrkev nebyla tak cítit, jako obvykle v příkrmech či ovocných džusech bývá, syn, který jinak kapsičky „vyžahl“ do půl minuty, tuhle ani nedojedl. Na druhou stranu ovšem oceňuji, že nešlo o příkrm čistě ovocný, ale v kombinaci se zeleninou. To totiž u kapsiček stále ještě není moc časté, u těch jsou k sehnání především příchuti ovocné (ať jednodruhové či v kombinacích), a ostatně i u skleniček převažuje ovoce. Kapsička obsahující maliny opravdu připomínala maliny, i když spíše plané než zahradní, protože její chuť byla spíše kyselá, než sladká. Navzdory tomu ji ale syn vypil opět ve svém rekordním čase.

V SRN kupujeme kapsičky, kde příchuti hodně kombinují ovoce, včetně takového, které se u nás do příkrmů moc nedává: červená řepa, černá ředkev, špenát, hrášek, salát, cuketa, … Líbilo by se mi proto, kdyby se Sunar vydal spíše tímto směrem. Při zachování ekologického obalu, bio složení, nepřidávání cukrů apod. vytvořit příchuti / kombinace, které u jiných, u nás dostupných výrobců, nenajdeme. Pak bych i zainvestovala navzdory vyšší pořizovací ceně.

Kapsičky jsou díky své chuti a garanci bio kvality vhodné pro ty, kteří chtějí dávat dětem to nejlepší. Protože jsou určeny pro děti již od 4. ukončeného měsíce, mohou sloužit jako příkrmy pro opravdu malé děti či jako alternativa příkrmů dělaných doma (nemohu si pomoci, ty stále hodnotím nad všechny kupované :-)). Pokud se někde objeví v nějaké slevové akci, nezaváhám a rozšířím s nimi repertoár naší spíže.

Výhody:

Vyrobeno z BIO surovin a ze 100 % ovoce a zeleniny.
Bez přidaného cukru (výrobce ve složení uvádí pouze přirozeně se vyskytující cukry).
Bez lepku.
U většiny příchutí dobrá chuť, která opravdu evokuje syrové ovoce.
Jedna z příchutí je v kombinaci se zeleninou (mrkev), což u nás pořád ještě není tak běžné - trhu dominují kapsičky ovocných příchutí.
Ekologický obal.
Pro děti od 4 měsíců - tzn. vhodné již pro děti začínající s příkrmy.
Alternativa pro děti, které odmítají jíst čerstvé ovoce či zeleninu.
Konzistence není úplně hladká, pyré je trochu hrubší, což opět evokuje přípravu ze syrového ovoce a je to lepší pro konzervativnější děti, které odmítají jíst příkrmy s hrubší strukturou či kousky.

Nevýhody:

Menší dítko si kapsičku neotevře samo.
Vyšší cena.
Malý objem (100 g) - starší dítě se jen z jedné kapsičky na svačinu nezasytí.
Odpad přece jenom zůstane (na rozdíl od skleniček, které lze dále využít či lépe recyklovat).
Příchuť obsahující maliny je spíše kyselejší.
Příchuť obsahující mrkev byla spíše mdlá a dítěti moc nechutnala.

35
05.10.20

Moc dekujeme,ze mame moznost vyzkouset tyto kapsicky.V patek nam byly doruceny.Starsi 5let syn se na testovani moc tesil????Bral to strasne vazne????19mesicnimu chutnali vsechny,jen u hruska-malina se trosku oklepal,asi malinko „kyselejsi“.Starsimu zase nechutnala ta mrkev-jablko-banan.Za me hruska-malina byla ze vsech chutove nejvyraznejsi a krasne vonela.Jen by mohlo za nas byt vetsi baleni????

Výhody:

100%ovoce,snadna konzumace,rychla a zdrava svacinka i na cesty.

628
05.10.20

Skvělé kapsičky se skvělou chutí. My kupujeme kapsičky pravidelně, mám je vždy doma a v tašce při výletě nebo procházce s kočárkem.

Výhody:

Složení
Chuť
Balení

Nevýhody:

Uvítala bych větší balení, 100 g je hned pryč.

965
05.10.20

Kapsiček je na trhu spoustu,rádi jsme otestovaly tyhle od Sunaru.Oceňujeme eko obal a bio kvalitu.Dále se snadno otevírá a není potřeba s sebou nosit lžičku.Uvítaly bychom větší balení,alespoň 150 gramů.

Výhody:

Snadné otevírání,dítě okamžitě vědělo,jak si cucnout a nebylo nikde upatlané.Bio kvalita jde na chutí znát,není to klasická přesnídávka,ale pyré.

1639
05.10.20

Kapsič jsme otestovali a moc nám chutnaly. Obecně vzato je jejich chuť opravdu přírodní, nejsou na jazyku divně trpké jako některé lacinější přesnídávky a jí se samy, vyžahli jsme je všechny hodně rychle :-D. Velmi se mi líbí a oceňuji, že neobsahují ani kyselinu citronovou jako ostatní výrobky toho druhu, ale pouze citronovou šťávu. To jsem byla velmi mile překvapena a jinde jsem to ještě neviděla. U mě zvítězila kapsička jablko, jahoda, borůvka a u syna jablko, banán.

Výhody:

Bio složení
Bez škrobu
Bez cukru
Citronová šťáva místo kyseliny citronové
Přírodní chuť

Nevýhody:

Moc malé balení (když jsou tak dobré, jí se samy :-))

94
05.10.20

Kapsičky jsou naprosto k sežrání, a proto je dcerka zblajzla jako malinu (ty vážně miluje). Kapsička je tak akorát na svačinu, takže nejsou žádné zbytky. Dobře drží v ručičkách a když by náhodou něco zbylo (což se nestává), tak se dá zašroubovat a dobře drží. Naprosto perfektní je obnovitelný EKO obal z cukrové třtiny. Kapsičky navíc neobsahují ani žádné hnusy jako škroby, přidaný cukr a konzervační látky. Budu kupovat dál :)

Výhody:

obnovitelný EKO obal
BIO kvalita
adekvátní sladkost
složení

37
06.10.20

Dlouho jsme hledali kapsičky kde není zbytečně slazeno cukrem, sladidly a plno dalších zbytečností. Tyto kapsičky Sunar jsou jen a pouze ovoce. Syn se do nich pustil a celé je sám snědl, jsou výborné i já ochutnala. Za největší výhody považuji EKO obal, který neškodí přírodě, protože je že 70% vyroben z cukrové třtiny, neobsahují škrob, ovoce v nejvyšší bio kvalitě a hlavně, neobsahují cukr a konzervační látky

Výhody:

Ovoce v nejvyšší bio kvalitě
EKO obal
Neobsahují cukr
Neobsahují konzervační látky
Neobsahují škrob

Nevýhody:

Žádné nejsou

10
06.10.20

Výrobky určitě doporučuji. Jsem ráda, že jsme mohli vyzkoušet. Ještě nikde jsem kapsičky neviděla. Spíš jsem je neznala, tak jsem se na ně ani nezaměřila. Kapsičky synovi moc chutnaly. Malina byla kyselejší, ale ostatní byly sladké. To mě překvapilo, protože neobsahují přidaný cukr. Kapsičky můžu vřele doporučit. Používáme vždy na cesty. Je to neskutečná pomoc. Když se náhodou stane, že přesnídávku dítko nedojí, pouze se zavře víčko. Za nás jednička na trhu a určitě ještě koupíme. Děkujeme za možnost kapsičky vyzkoušet.

Výhody:

Bez přidaného cukru
Bio kvalita
Výborná chuť
Dobrá ovocná kombinace
Konzistence

06.10.20

Dnes dorazily kasičky k otestování. Super je,ze maji vetsi vicko a i starsi sourozenec zvladne pekne otevrit.

Výhody:

Super na vylety ci rychlou svacinku
Bez pridaneho cukru
Super slozeni

Nevýhody:

Malina a hruska jsou kyselkave
Skoda,ze kapsicky nejsou opet plnitelne

175
06.10.20

Kapsičky dceři velice chutnaly. Je skvělé že mají velké víčko. Jdou dobře otevřít. Jsou bez přidaného cukru a bio. Za nás velká spokojenost.

Výhody:

Bio
Bez přidaného cukru
Dobře se otvírají
Skvělá chuť

62
07.10.20

Při koupi kapsiček pro dcerku dbám na složení (přidaný cukr nemá podle mě v jídle pro tak malé prcky co dělat). Tyto od Sunárku to splňují a co je hlavní - dcerce chutnaly, a to je hlavní. Je to rychlá svačinka na cestu :). Určitě po nich v obchodě kouknu.

Výhody:

Bez cukru
Bio
Jednoduchá manipulace
Recyklovatelný obal

Nevýhody:

Mohla by být větší velikost

41
08.10.20

Celkově hodnotím velmi pozitivně, kapsicky chutnaly, nedelaly neplechu s osypanim ci něčím podobným. Nabídka by mohla obsahovat i větší balení, cena je trosku vyšší.

Výhody:

Parádní obal
Dobrá chuť
Bez zbytečných přidaných zbytečnosti jako je cukr, E, apod

Nevýhody:

Vyšší cena
Občas trošku barví
Mohlo by být i větší balení

3440
08.10.20

Ovocne kapsicky kupujeme pravidelne. Jsou super na male obcerstveni. Kupujeme jinou znacku, od sunaru me odrazovala asi cena. kazdopadne ale jsou super. Velmi ocenuju nepridany cukr. Ditko to snedlo v mziku. Chutove vyborne. Mame noveho favorita

Výhody:

Zavit na znovu otevirani, bez pridaneho cukru

272
08.10.20

S dětmi jsme otestovali tyto Sunar Bio kapsičky, a za nás velká spokojenost. Dětem opravdu moc chutnali všechny druhy.. Co se týče balení, tak mají moc hezký obal, recyklovatelný, což je výhoda. Menší nevýhodu vidím pouze v hmotnosti kapsičky, klidne by mohla mít o pár gramů navíc, aby se děti pořádně nadlabli a měli bezva svacinku, protože za cenu cca 30 Kč je toho fakt málo.. Jinak jsme byli velmi spokojení, od dětí jsem každou příchuť malinko ochutnala, konzistence kapsičky perfektni, tím ze jsou bez zbytečně přidaných cukrů jsou vážně top. Když balíček přišel tak obě děti hned každý jednu kapsičku snědli a říkali že jsou výborné :-) druhý den si dali ty zbylé dvě, syn si vybral tu s mrkví a ja byla překvapená protože jindy kde je zelenina vše odmítá, tuhle kapsicku ovšem snedl rychlosti blesku a chce abych mu ji znovu koupila, tak jsem ráda že mu tak zachutnala. Kapsičky mají i dobré víčko, jdou rychle a snadno otevřít či zavřít, dle potřeby. Za nas 100% rychlá, zdravá a chutná svačinka pro děti.

Výhody:

  • bez přidaných cukrů
  • různé příchutě na výběr
  • snadne otevírání
  • bio složení
  • recyklovatelnost obalu
  • dobrá konzistence
  • kvalitní zpracování

Nevýhody:

  • vyšší pořizovací cena
  • malé balení
120
08.10.20

Pro kapsičky jsem šla s dětmi na poštu. Po otevření balíčku se děti nemohli domluvit, kdo si kterou kapsičku vezme :D Pěkný designový obal hned zaujal mně i dětičky. Snědli je hned, co je známka, že jim moc chutnali. Jsou skvělé, že jsou pouze s přírodně vyskytujícím se cukrem a v EKO obale. Zdravá rychlá svačinka. Za nás palec nahoru!!!

Výhody:

  • bez cukru
  • EKO obal
  • množství

Nevýhody:

  • nic
582
08.10.20

Kvalitní zdravá svačinka. Důležité pro mě je, že mám pocit, že dávám dítěti to nejlepší z kupovaných kapsiček. Ovoce a zelenina jsou bio, neobsahuje přidané cukry, barviva, aroma ani konzervanty. Navíc je obal z 70 procent z obnovitelných přírodních zdrojů, což oceňuji.

Výhody:

Obal, který je unikátní použitým materiálem - z větší části vyroben z rostlinných obnovitelných zdrojů. Bio produkt. Bez přidaného cukru, bez barviv, bez aromat, bez konzervantů. 100% ovocný nebo ovocno-zeleninový obsah.
Velmi dobrá chuť. Lepší než většiny kapsiček, které kupuji.

Nevýhody:

Malé balení - 100 g. Mohly by být větší, aby byly plnohodnotnou svačinkou.

46
10.10.20

Tak i my jsme měli možnost vyzkoušet tyto nové ovocné kapsičky od Sunaru- za což moc děkujeme. Od Sunaru jsme kapsičky používali když jsme začínali zavádět ovoce a svačinky- tudíž okolo 5. měsíce a jen ty jednodruhové. I ty už prckovi chutnali, tudíž jsme předpokládali, že i tyto budou velice chutné. A opravdu byly. Byly výborné. Jediná, kterou syn nespapal byla ta s mrkví- té snědl jen půlku. Ale chápu, že každému chutná něco jiného- já ani téhle bych nemohla nic vytknout. Na tož, že to byly vícedruhové kapsičky, musím říct, že když člověk ochutnal, opravdu poznal každý druh co se tam vyskytoval. Kapsičky jsou navíc menší- pouze 100g, ale věřím, jak jsou hustší, že taky zasytí- jen nevím jak třeba starší děti. Rozhodně kladně hodnotím kvalitu výrobku. Podstatnou nevýhodou pro mě je cena (jelikož kapsiček spotřebujeme cca 5 týdně)- vím, že i levnější kapsičky jsou chutné a bez přídavku cukru. Takže jestli se tady trošku nepřiplácí za EKO obal?

Výhody:

Byla znát kvalita výrobku
Velice chutné
Skvělá, hustší konzistence
Jsou BIO
EKO obal

Nevýhody:

Menší množství- pouze 100g
Vyšší cena

2137
10.10.20

S 10m dcerkou jsme otestovaly kapsičky od Sunaru. Všechny měly velký úspěch -dcerka poctivě spala celý obsah. Nejvíce jí zachutnala kapsička s mrkvičkou. Maminka zase oceňuje praktické cestovní balení.

Výhody:

100 procent ovoce
Bez zahustovadel

6822
12.10.20

Děkujeme za možnost testování. Kapsicky kupujeme celkem často na vylety, nakupujeme tedy především v DE, jak kvůli ceně, tak kvůli kvalitě, která mi tam přijde lepší.

Chválím Sunar, že se vydal cestou bio, eko a no sugar , protože zrovna u takových svacinek mi přijde doslazovat cukrem a zahustovat skrobem zbytečné.

Co se týká příchutí, jsou dost obyčejné a na první pohled by mě nezaujaly. Vybírám si v DE spíše kombinace se zeleninou a nebo ovoce, které běžně nemám doma, abych dala dětem do ruky případně umixovala sama. To mi pak kapsicka za 30,– přijde jako drahá svacinka, obzvlášť, když triletak vycucne a řekne další.

Určitě je fajn, že i na obalu si dali trochu záležet, ale stále je to na jedno použití a stále plast. Sklo je sklo, případně v DE jedna značka nabízí odevzdat jim obaly od kapsicek a oni z nich vyrobí například tašky. Tak to považuji ještě za vyšší level, že se postarají o recyklaci.

Jinak kapsicky u nás zmizely v briskach dětí rychle, takže chuťově asi dobré.

Testoval triletak a 8měsíční .

Výhody:

Na cesty fajn
Složení mi vyhovuje
Dětem chutnaly
V případě nedojedeni, což vzhledem k velikosti, u nás nehrozí, jde opět uzavřít a schovat na později

Nevýhody:

Obyčejné prichute
Velikost/cena

106
12.10.20

Tyto kapsičky nám moc chutnaly. Náš malý jedlík si s nimi poradil a snědl je beze zbytku. Všechny příchutě byly chuťově moc dobré.

Výhody:

praktické balení
dobrá chuť
velký výběr příchutí
bio kvalita

1921
13.10.20

9 měsíční dcera vyzkoušela tyto kapsičky a s chutí byla spokojená. Jen příchuť malina, hruška se nesetkala s úspěchem a musela jsem jí dojíst sama. Ostatní během chvilky měla v sobě. Pro větší děti bude toto balení už malé. Dcera měla brzy hlad a kaši chtěla dříve než obvykle. :)

Výhody:

Ekologické a praktické balení
Bio
Bez přidaného cukru
Snadné otvírání
Vhodné na cesty
Vyvážená chuť

Nevýhody:

Malinovo hrušková příchuť se nesetkala s nadšením dcery
Malé balení pro větší děti
Možnost propíchnutí balení, bále jsem se nosit ji v kabelce blízko deštníku či nůžek na nehty

23
15.10.20

Všechny příchutě synovi (11měsíců) moc chutnali - což je nejdůležitější, snědl je za půl minutky. Kapsičky jsou vyrobeny z bio ovoce a bez přidaného cukru. Navíc zabaleny v eko obalu, což je příjemné plus. Malému dávám hlavně čerstvé ovoce, kapsičky bereme sebou jen na cestu, do kočárku apod. Je fajn, že si může cucnout a zase ji můžeme na chvíli zavřít a odložit. Jedinou nevýhodu vidím ve velikosti balení - pouze 100gramů. Nám by vyhovovalo balení 150gramů. Pravda je, že cena je trochu vyšší, ale vzhledem k pouze občasnému podávání, jsem ochotna ji zaplatit, když vím, že je to opravdu kvalitní výrobek což tyhle kapsičky jsou.

Výhody:

vyrobeno z bio ovoce
bez přidaného cukru
zabaleno v eko obalu
všechny příchutě synovy moc chutnaly
znovu uzavíratelné
skladné-super na cesty

Nevýhody:

menší balení-100gramů
trochu vyšší cena

41
16.10.20

Kapsičky jsme testovali s 6-ti měsíčním synem, který terpve s příkrmy začíná. Pro nás tedy balení 100g malé nebylo, jednu kapsičku měl na dva dny. Prvotní reakce na všechny kapsičky byla taková dost smíšená, jakože co že mu to do té pusinky dáváme, ale hned poznal, že je to něco dobrýho, tak se dožadoval přídavku. Nejvíce mu chutnala příchuť jabko+banán+mrkev, na tu mu stačil jeden den :D Kapsičky můžeme určitě doporučit, jen vzhledem k vyšší ceně budeme dělat asi domácí. Pro nás to tak byla alespoň dobrá inspirace pro kombinace chutí.

Výhody:

dobrá chuť i konzistence
100% ovoce a zeleniny
bez přidaného cukru
znovu uzavíratelná, může se odložit na později

Nevýhody:

vyšší cena

14
19.10.20

Výborné kapsičky, které skvěle chutnají a ještě jsou v bio kvalitě. Jsou důkazem, že vůbec není nutné přidávat do těchto svačinek cukr.
Chválím i obal, který je recyklovatelný.
Nemám, co bych jim vytkla. U nás se po nich jen zaprášilo :)

Výhody:

  • skvělá chuť
  • bio kvalita
  • bez přidaného cukru
  • obal
  • snadno se otevírají
70
20.10.20

Děkuji vám za možnost testovat ovocné Bio kapsičky. Kapsičky mě zaujaly svým složením. Dbám u dcerky na správnou výživu. Hlavně na obsah cukru. Dcerce bude 1rok. Výhodu těchto kapsiček spatřuji v praktickém balení, vyjímečném složení. Uvítala jsem že, kapsičky jsou v BIO kvalitě, plná chuti, lze rozpoznat jaké ovoce kapsička obsahuje, příjemná vůně, která láká k ochutnání. Určitě tyto kapsičky maminkám doporučuji.

Výhody:

Praktické balení, které se vejde do každé kabelky i kapsy.
BIO kvalita
Bez přidaného cukru.
Příjemná velikost - Kapsička obsahuje 1porci.
Kapsička se dá otevírat a zavírat.
Lahodná chuť
Příjemná vůně
Jemná konzistence
Vynikající kombinace příchutí - ovoce
Velké víčko - bezpečné u menších dětí
Dobře padne do dětské ručičky
Eko obal

Nevýhody:

Nevýhodu spatřuji že, při konzumaci pokud dítě šermuje ručičkama snadno obsah vytlačí ven - roztříknutí.

1224
22.10.20

Za nás kapsičky jsou dobré a líbí se mi že jsou v bio kvalitě. Bez přidaných cukrů a bezkonzervacnich látek…
Různé kombinace chuti a velký výběr…
Některé jsou chuťově moc dobre a i příjemně přírodně sladké.. A některé jsou o něco kyselejší

Výhody:

Pěkný obal
Přírodní cukry
Bez chemie
Bez lepku
Některé chutě dceři chutnali víc a některé mín.. maliny a jahody s jiným ovocem ji bohužel nechutnali pro ni byly kyselejší… Ale mě jako dospělé to nevadilo a dojedla sem je…

Nevýhody:

Malé balení pro větší děti

33
22.10.20

Sunar kapsičky byly pro nás známe, ale hrozně nás překvapilo, že Sunar rozšířil svou nabídku :) Kapsičky moc malému chutnaly. Je super, že do nich není přidaný žádný cukr. Úžasný nápad je s recyklovatelným obalem, což u většiny kapsiček zatím není :) Určitě kapsičky doporučujeme, jelikož jsou jak vzhledově krásné tak i chuťově výborné :)

Výhody:

Recyklovatelný obal
Bez cukru
Hezký vzhled
Výborná chuť

4469
26.10.20

Uvítala jsem možnost otestovat tyto kapsičky. Každou kapsičku jsem jedním soustem ochutnala já i osmiletá dcerka, zbytek dostal roční syn. Takže každá příchuť otestována třemi lidi zároveň. S dcerou jsem se v chuti shodla, synkovi chutnaly všechny stejně, alespoň do pusy mizely rychlostí blesku. Je fajn, že není přidaný žádný zbytečný cukr a že při výrobě obalu došlo aspoň z části i na ekologii.

Výhody:

  • praktické balení do dětské ruky, na cesty ideální jako jistota ovocné nebo ovocnozeleninové svačiny s sebou
  • dětem chutnalo
  • výrobce myslel z části na přírodu
157
29.10.20

Tak takhle by podle mě měla kapsička vypadat. Žádný zbytečný přidaný cukr, Jednoduché, ale bytelné víčko, takže necítím ohrožení ani v kabelce, ani pod haldou krámů v kočárku… Rychlé řešení na cestu, ale u nás se s tím musí šetřit, je to totiž návykové ????

Výhody:

Uzavíratelné baleni
Bez přidaného cukru
Dobře chutná

29.10.20

Sunarové kapsičky dětem opradu velice chutnaly. Jsou praktické především na cesty i do auta, kde všechno nezamažou, narozdíl od klasické přesnídávky. Příchutě jsou také moc dobré, určitě si je rádi koupíme.

Výhody:

bio kvalita
bez konzervantů
chutné
praktické na cesty