Rozdali jsme 300 pudingů Dr. Oetker. Jaké dobroty z nich naše testerky vytvořily?

Dr. Oetker přišel v letošním roce s novými příchutěmi svých pudingů. V nabídce zaujme hlavně Protein Puding, ideální zdravý dezert pro sportovce i děti. Co si o něm, ale i dalších příchutích myslí naše testerky, které měly možnost je vyzkoušet?

* 92 % 2020

Jaké byly podmínky výběru testerek?

Vybrali jsme 50 uživatelek, které:

Co testerky vyzkoušely?

50 testerek vyzkoušelo celkem 300 pudingů od Dr. Oetker. Konkrétně pak každá z nich dostala těchto 6 příchutí: Vanilka, Smetana-vanilka, Karamel, Citrón, Protein Puding Vanilka a Protein Puding Kakao. Co si o jednotlivých příchutích myslí? Jaké jim chutnaly nejvíce, které méně a proč? A jaké dezerty z nich vytvořily?

Dr. Oetker peče s láskou! Zajímavé recepty naleznete také na jeho webových stránkách » nebo Facebooku » a Instagramu »

Recenze

Velikost písma:
73
04.11.20

Uvařila jsem dětem pudink karamel a také smetanový a oba byly výborné. Nejradši ho mají ještě teplý. Včera jsem pekla bábovku a přidala do těsta citronový puding. Bála jsem se, jestli se to vůbec povede a byla to paráda. Buchta s citronovým pudinkem byla moc dobrá a vláčná. Čokoládový pudink měly děti k večeři, ten je asi nejlepší.

Výhody:

rychlé
jednoduché na přípravu
výborná chuť

04.11.20

Vyzkoušela jsem vanilkový proteinový pudink s piškoty – je výborný. Z kakaového proteinového pudinku jsem upekla dortík a naplnila ho máslovou náplní a to samé potom i z citronového pudinku. Vypadalo to skvěle. Chuť byla zajímavá a netradiční, jelikož na takovou kombinaci nejsme zvyklí. Ale pochutnali jsme si.

Výhody:

netradiční chuť proteinového vanilkového pudinku
(je lepší než ten klasický)

187
04.11.20

Hned, jak pudingy dorazily, udělali jsme si s dětmi karamelový a proteinový čokoládový. Nakonec zvítězila klasika – puding s piškoty, ale určitě dojde i na poháry a řezy s pudingovou polevou. Dětem moc chutnala méně obvyklá karamelová příchuť. Poteinový je také výborný a ještě má člověk radost, že je o něco zdravější. Takže za nás moc doporučujeme.

Výhody:

různé příchutě
zdravější verze s proteinem široká možnost využití v kuchyni

12
04.11.20

S výrobky jsem byla nadmíru spokojena, až mě překvapily. Oceňuji, že jsou bez lepku, což v je v dnešní době výhoda.

Citrónového pudinku jsem se trochu bála, protože takovéto příchutě nemám moc ráda a nejsem jejich favoritem, ale byla jsem opravdu velmi mile překvapená. Byl výborný! Po téhle zkušenosti ho určitě koupím, až na něj někde v krámě narazím.

Proteinové pudinky jsem už v minulosti měla od jiných značek. Ale tyhle od Dr. Oetker byly nesrovnatelně lepší. Miluju proteinová jídla a tyhle pudinky byly opravdu úžasné. Všem moc doporučuji vyzkoušet!

Výhody:

mnoho různých příchutí
nechutnají „uměle“
jsou bez lepku
překvapivě chutné

tou
8
05.11.20

nejdrive jsem uvarila jen tak citronovy protoze jsem si nebyla jista jak nam bude chutnat, a deti jedno reklo ze si na nej musi zvyknout ale ze by si ho jeste nekdy dal, dalsi rika mnam mnam ale pritom od nej couva, tak nevim uplne jak si to vylozit, a my dospely ze pro zajimavost to slo ale radsi zustanem u klasiky
protejnove mi prisli ze maji takovou plnejsi chut nez ostatni vanilkove, za me mi hodne chutnal, deti az tak rozdil nepoznali
další sme zatím nestihli

Výhody:

u proteinového že na dýl zasytí
plnější chuť

1920
05.11.20

Proteinové pudingy: jemné, vláčné, lahodná chuť, zasytí. Nevýhoda: pokud bych nečetla recenzi, uvařila bych je klasicky z 1/2 l mléka, hůř se rozmíchává

Citrónový puding: výborná chuť citrónu, zatím nejlepší puding, co jsem kdy jedla.

Smetanový s vanilkou: jemná smetanová chuť, dobrý puding na buchtičky s krémem.

Vanilkový: klasika, výborná chuť do všech dezertů.

Karamelový puding: velmi příjemná karamelová vůně, chuť i barva.

Upekla jsem piškotové těsto, na něj nanesla uvařený karamelový puding a jako třetí vrstvu dala jablkovou želatinu. Želatinu jsem vařila ze 4 jablek s přidáním vody, cukru a šťávy z 1 citrónu. Po vypadnutí jsem směs rozmixovala a dala do hrnce na mléko. Množství vyšlo přesně 1/2 litru. Přidala jsem 20 g želatiny a v mlékovaru povařila. Dala do lednice na pár hodin ztuhnout.

Vynikající chuť jablek s karamelem nás tak nadchla, že rádi tento puding budeme dále kupovat.

Výhody:

Úžasná vůně
Příjemná chuť
Pěkná barva
Snadná příprava

Nevýhody:

Hned se to snědlo
Jeden pudink nestačí ;)

06.11.20

Citrónový puding:

První jsem vyzkoušela pudink s příchutí citrónu, protože citrón moc nemusím, ale byla jsem příjemně překvapená. Jednou za čas bych si ho i zakoupila. Moc krásně voněl a chuť byla jemná nic extrémního. Byla to příjemná změna.

Proteinový vanilkový a čokoládový pudink:

Testoval přítel, protože cvičí a zabral si je pro sebe. Já stihla ochutnat jen lžičku od každé příchuti, když jsem ho dovařila. Moc si ho chválil, chutná mu dokonce víc, než klasický. Je hutnější a chuťově moc dobrý. Mě víc chutnala čokoláda a jemu zase vanilka. Určitě si ho znovu koupíme.

Dále jsem z vanilkového upekla koláč s jablky. Jako vždy se po něm jen zaprášilo.

Výhody:

Příjemná jemná chuť.

06.11.20

Citronovy pudink jsem vyuzila jako krém do makronek. Citron je tam opravdu cítit, takže super.
Proteinové pudinky jsou dobré, ale pokud se prepocte a porovná množství proteinu v klasickém, rozdíl není až tolik markantní. Takže to úplně nepovažuji za nutnost dávat za to více peněz.

Výhody:

Opravdova chut citrónu

930
06.11.20

Smetanovou vanilku a karamel jsem udělala klasicky s piškotami. Kupujeme běžně,takže nás skvělá chuť nepřekvapila.
Proteinove pudinky jsem nám udělala k večeři (pro mě a manžela). Nedělá se jako ostatni pudinky z 500ml mleka, ale jen z 300ml. Na obalu je sice napsáno 2porce,ale je to spíš pro jednoho. Každopádně chuťově oba výborné, vůbec bych nepoznala rozdíl od obyčejné vanilky a kakaa.
Nakonec jsem si šetřila citronový,protože tuto příchuť miluju. Moc nám chutnal a urcite ho brzo pořídím, chci z něj zkusit i krém do dortu.
Bohužel, k nám do vesnického obchodu tyto pudinkove novinky ještě nedorazily. Ale snad se brzo dočkáme.

Výhody:

Rychla a snadná příprava
Výborná chuť

Nevýhody:

Menší porce proteinových pudinků

3274
06.11.20

Za tu chvilku jsme stihli otestovat úplně všechny, přece jen, s dětmi doma puding mizí rychle :)

Největší top pro mě byly opravdu ty proteinové pudingy z kakaa a vanilky. Chuť byla orpavdu výrazná, nebyla cítit žádná umelotina a i na chuti bylo poznat, že je obsažen protein. Z balení pro 330ml jsme udělali 2 formičky pudingu a jen 1 z nich bohaté zasytila i statného 105 kg chlapa, protože puding je skutečně hutný ;) a zvlášť ten kakaový je výborný!

Z ostatních příchutí oceňuji chuť smetana-vanilka. Jde o jemnou kombinaci chutí, nejde o obyčejnou vanilku, ale opravdu je jemná, což myslím ocení zejména ženy a děti :)

Citron je neotřelá příchuť, opravdu v sobě nese chuť citronu a tak ne každému může chutnat, ale rpo zpestření chutí je to výborná změna v jinak nudném kakaovo/vanilkovem světě.

Vanilkova příchuť mě nenadchla ale ani nepohoršila. Běžná chuť, dobrá ale ani nic, co bych se vyloženě „těšila ochutnat“ :)

Karamel - lehce nasládlá příchuť, jistě ocení každý milovník sladkého

Rozhodně mne test nadchl a proteinové verze budeme kupovat stoprocentně i dál (i na žádost manžela, co miluje fitko a posilovnu) :)

Výhody:

Výtečná chuť
Není cítit po umělotinách

Nevýhody:

Proteinový puding se hůře rozmíchává, což ale dávám ve spojitost s tím, že se dává do menšího množství mléka, oproti běžnému pudingu, aby bylo hutnější.

2
07.11.20

děti chtěly vyzkoušet citronový puding - ten ještě neznají (narozdíl od ostatních) Přidala jsem piškoty a zalila borůvkovým topingem. Ani nestačil úplně vychladnout. Moc chutnal. Dnes jsem uvařila oba proteinové, ideální pro zdravý životní styl. chuť trošku jiná než u klasického pudingu, ale vynikající. určitě koupím znovu - a doporučuji všem

Výhody:

proteinové - ideální pro zdravý životní styl
citronový - zvláštní nová příchuť

Nevýhody:

proteinové - uvítala bych klasické balené (do 500ml mléka)

368
08.11.20

Jako první jsem vyzkoušela citronový pudink, jelikož jsem byla zvědavá, jak bude chutnat. Připravoval se klasicky z půl litru mléka. Voněl krásně po citronech a chutnal jemně citrusově, chuť příjemně překvapila a určitě si ho koupím.
Dále jsem uvařila obě varianty proteinoveho pudinku. Tento se však připravuje jen ze 300ml mléka, takže moc pudinku z toho nevzniklo. Jelikož se používalo málo mléka, špatně se mi pudinkovy prášek rozmíchával a zůstaly mi tam hrudky. Chuť však byla výrazná kakaová a vanilková. Kvůli lehce vyšší hodnotě bílkovin než je běžné bych ho ale nekupovala.

Výhody:

  • příjemná citronová chuť, dobře se rozmíchal
  • proteinový pudink obsahuje více bílkovin
  • chuť plná

Nevýhody:

  • proteinový pudink se připravuje jen ze 300ml mléka oproti klasickému pudinku, proto se i hůře rozmíchával a zůstaly v něm hrudky
  • Výsledný pudink byl na 2 malé porce.
  • Předpokládám vyšší cenu v obchodě.
701
08.11.20

Nejvíce mi ze všech pudinků chutnal citronový, opravdu mě svou chutí překvapil, hodně mi připomínal citronovou zmrzlinu :-) Určitě ho brzy koupím, chutnal hodně i dětem. Při přípravě proteinových pudinků mě překvapilo, že se jeden sáček vaří pouze z 300 ml mléka, ale chuťově jsou dobré, jen se oproti klasickým pudinkům hůře rozmíchávají. Osobně mi moc nechutnal karamelový, ale já celkově karamel nemám ráda.

Výhody:

rychlá příprava
výborná chuť

Nevýhody:

proteinové pudinky se hůř rozmíchavají

4
08.11.20

Tak jsme s dcerou vyzkoušeli jako první puding citronoví a mile nás překvapil. Udělali jsme si ho do mističek s ovocem a piškoty :) a byl opravdu dobrý.
Poté jsem si dělala do pravé ke svačině puding protein vanilka. A byl velice dobrý. Obávala jsem se chuti kvůli přidanému protejnu, ale moc mi chutnal :)

Výhody:

Chuť
Cena
Rychlost přípravy

1041
08.11.20

Ochutnali jsme novinky. Oba dva proteinové pudingy moc dobré,měly plnou chuť a zasytily na delší dobu. Největší překvapení však byl citronový puding. Trochu jsem se obávala, po otevření bylo citronové aroma docela výrazně. Po uvaření jsem byla opravdu velmi překvapená. Chuť je jemná a příjemně osvěžující. Tato novinka se u nás zařadí určitě k oblíbeným.

Výhody:

Lahodná jemná chut
Příjemné aroma
Plná chuť proteinovych příchutí.

661
09.11.20

Tak jsem vyzkoušela celkem pět příchutí a za mě a přítele - můj testovací subjekt, byl nejlepší karamelový pudink a oba proteinové. Karamelový je můj oblíbený a také ho používám na přípravu likéru takže už mám vyzkoušených pár výrobců, ale tento nám chutná nejvíce. Proteinový pudink má jedinou nevýhodu a to, že se nedělá z 500 ml a tím pádem je ho v celku málo pro dva, ale přítel jako sportovec si ho nemůže vynachválit. Citronová byla velkým překvapením. Překvapila svou chutí, ale mile. Smetanovou s vanilkou jsou přidala do bábovky a byla velmi dobrá, jen příště raději použiji jen tak na chuť, v bábovce není chuť moc výrazně poznat.

Výhody:

  • výborná chuť (bez chemické pachuti)
  • snadná, rychlá příprava

Nevýhody:

  • jen proteinové varianty by mohly být na půl litru mléka
9269
09.11.20

Vyzkoušela jsem proteinový puding s vanilkou, který mi moc chutnal.. Nevýhodu vidím v menším množství..
Citronový puding zkoušel partner, nemůžu
A byl moc milé překvapen. Rád si ho znovu koupi.. Stejně jako já puding s proteinem.
Pudonky jsem dělala v mléce bez laktózy a byly vyborne

Výhody:

Rychlá příprava, výborná chuť.

174
09.11.20

Vyzkoušeli jsme 5 různých pudingu od Dr. Oetkera za poslední týden a musím pozdvihnout tedy hlavně proteinové pudingy. Za mě a za manžela je to naprostá pecka, jsou výborné a dokážeme tak do sebe a chutí dostat více bílkovin. Není z nich cítit žádná umělá chuť jako u jiných proteinových pudingu, co jsme měli.
A za našeho malého synka vede citronový puding. Může se po něm utlouct. Takže my máme jasno a určitě si tyhle příchuťe moc rádi zakoupíme.

Výhody:

Skvělá chuť
Jednoduchá příprava
Různé druhy příchutí, takže si každý přijde na své
A taky proteiny

5405
09.11.20

V ramci testovani jsme meli moznost vyzkouset hned nekolik prichuti.
Vsechny pudinky jdou velmi dobre rozmichat v mlece, nedelaji hrudky a jejich priprava je opravdu velmi rychla a snadna.
Smetanovy pudink jsem vyuzila pri priprave kremu na cheesecake a byl opravdu luxusni.
Strach jsem mela zejmena u prichute citronove a karamelove - bala jsem se, ze chut bude “umela”. Opak byl pravdou a vsem nam opravdu chutnalo - proste jen tak bez pridani jinych ingredienci jako mala svacinka.
Proteinove pudinky chutnaji bajecne, priprava je stejne snadna jako u “obycejnych”. Lepsi slozeni neubira nic na chuti a vyssi obsah proteinu ocenuje hlavne muj manzel “sportovec”.

Výhody:

Velmi snadna priprava, siroka nabidka prichuti.

4978
10.11.20

Tak, pudinkový maraton se pomalu chýlí ke konci, čili mohu psát recenze.
Vanilka je nestárnoucí klasika, k tomu není co dodat.
Smetana je muj nejoblíbenější, jemná a lety prověřená a vyladěná chuť. Čoko protein měl velmi intenzivní čokoládovou chuť, byl dobrý. Dala jsem si ho k večeři, krásně zasytil. Co mě prekvapilo, že se proteinové pudinky dělají jen ze 300ml mléka oproti klasickým z 500ml. Ještě že jsem se podívala.
Vanilkový protein byl chuťově také jemný, ale přesto intenzivní. Vanilka krásně voněla.
No a citron, toho jsem se trochu bála, nemám moc ráda ovocné pudinky. Ale vůně byla po otevření sáčku překvapivě příjemná, nijak vtíravá, nepůsobila chemicky . Z tohoto pudinku jsem upekla buchtu. Chuť citronu je v ní znát tak akorát. Nijak přehnaně. Tenhle pudink mě nejvíc překvapil. Mile.

Jediná výtka je, že i přes snížené množství mléka mi pudinky někdy nechtějí tuhnout. Čím to? Sladím medem nebo třtinovým cukrem. Někdy tuhnou, někdy ne.

Výhody:

Pudinky jsou bezlepkové.

79
10.11.20

Značku Dr. Oetker mám velmi ráda a je to vždy pro mě sázka na jistotu. Byla jsem tedy zvědavá i na jejich nové pudinky. O klasických příchutích asi nemá cenu psát, určitě je každá žena, která vaří pudinky je zná. Já byla velmi zvědavá na jejich proteinové verze a musím říct, že výrobce opět nezklamal. Po otevření ten čokoládový úplně neuvěřitelně voněl po čokoládě. Normálně prášek rozmíchávám v trošce mléka, tady jsem musela trošku přidat. Udělala jsem však velkou chybu a nepřečetla si návod, takže jsem ho udělala z půl litru mléka a divila se, že nehoustne až pak jsem zjistila, že se dělá jen z 300ml mléka. Ale měla jsem luxusní horkou čokoládu ???? Vanilkový po otevření nic, ale po už správném uvaření bomba. Je skvělý a všem chutnal. Jsou v něm i vidět malá zrníčka opravdové vanilky. Takže určitě všechny pudinky s nejen je této značky doporučuji s opravdu se vyplatí si nějakou tu korunu připlatit. Dr. Oetker je prostě sázka na jistotu.

Výhody:

Chuť
Příprava
Konzistence
Rychlost přípravy

Nevýhody:

Já osobně bych možná uvedla už na přední straně u proteinových, že se dělá z 300ml mléka

5326
10.11.20

Puding Dr.Oetker znám. Udělala jsem si zákusek z listového těsta s pudinkem a ovocem. Citrónový měl zvláštní chuť, zaujal mě. Z čokoládového a vanilkového proteinového jsem si udělala pohár do skleničky s ovocem a piškoty. Tam mě chuť ničím nepřekvapila, chutná stejně jako běžné pudinky. Ale tam je to asi o složení. Asi bych ale uvedla viditelněji na přední stranu obalu, že výrobek je s použitím jen 300ml mléka. Někdo by mohl bez přečtení nalít 500ml, jak je zvyklý u běžných pudinků.
Pudinky mám ráda a určitě si je budu dále kupovat. Víc mě ale lákají běžné typy právě pro 500ml mléka, neboť to je porce tak akorát.

Výhody:

Rychlá a jednoduchá příprava
Dobrá chuť

Nevýhody:

Proteinový pouze na 300ml mléka

15
10.11.20

Jakmile pudinky dorazily, udělali jsme si po večeři karamelový a vanilkovo smetanový, jako dezert jen s piškoty ( přítel si je ještě polévá rumem????????‍♀️????), hned druhý den si přítel udělal citronový a hrozně si mlaskal.
Já nejvíce oceňuji ty proteinové pudinky, dělají se jen z 300ml mléka, chutnají skvěle a je to rycthla odpolední svačinka..
Za nás naprosto skvělé všechny příchutě ❤️

Výhody:

Doba přípravy
Složení
Chuť

1104
10.11.20

Předně bych chtěla velmi poděkovat za možnost otestovat pudingy Dr. Oetker. Mám tuto značku spojenou se svým dětstvím a každonedělním pudingem doma po obědě. V komentáři pod přihlášením jsem napsala, že chci otestovat a zkusit udělat další dezert mého dětství - mraky. Povedlo se. Použila jsem k výrobě vanilkovo-smetanový a vanilkový puding a celá rodina si pochutnala. Příprava jako vždy velmi jednoduchá a rychlá. Se sestrou, která dělá fitness, jsme otestovaly proteinové verze a sestra si ho moc pochvalovala, ocenila, že puding není tak sladký jako verze v kelímku z chladícího pultu. Nádherně voní po mléce, ale za sebe musím říct, proteinem nepolíbená, mně nechutnal vůbec, nehledě na to, že těch 150 ml na porci je fakt málo. S maminkou jsme dnes otestovaly citronovou novinku a byla výborná. Lehoučký nádech „mléčného“ citronu, žádná fosforová barva, určitě si tento druh budu kupovat častěji, jen tak do mističky se šlehačkou byl lahodný. Poslední karamelový si necháme na víkend, budeme připravovat z rostliného mléka, protože syn je alergik, už se těším.

Výhody:

zavedená značka
rychlá příprava
lze použít do dezertů
cena lidová
bez lepku

Nevýhody:

u proteinové verze menší porce, pouze 300 ml

19
10.11.20

Nejdříve jsem vyzkoušela proteinové pudinky, protože mne zajímalo, zda přidaný protein nějak ovlivňuje i jejich chuť. Proto jsem z nich uvařila klasický pudink do mističky. Protože se vaří z menšího množství mléka, dala jsem nejdříve kakaový, na něj vanilkový a navrch ještě vrstvu lehce oslazeného tučného tvaru, abych uspokojila všechny členy rodiny. Pohár skvěle zasytil, spokojeni byli synové i manžel.
Kakaový pudink mne nadchnul, plnou čokoládovou chutí mi připomíná prémiový od Dr.Oetker. Vanilkový byl také moc dobrý.

Výhody:

Zasytí
Znatelná chuť čokolády, resp. vanilky

63
11.11.20

Velké překvapení pro mě byl proteinový pudink,většinou do obyčejných pudinků přidávám tvaroh,protože samotná chuť toho onoho pudinku mě od malička už omrzela,ale ten nový druh proteinový nepotřebuje žádné vylepšení a co je pro mě ještě důležitější?Normalní pudinky mi můj syn nejí,ale dala jsem mu ochutnat a všechno mi snědl.A je velkou pravdou,že ta chuť je tak zvláštně lahodná,že až vyvařím zásoby klasického pudinku,budu kupovat už jen protejnové.Smetanový,vanilkový,karamelový znám dobře vařím běžně,ale citronový bych si sama nekoupila protože citronový dezert není pro mě až tak běžný,ale překvapil mě svou jemnou chuti citronu,dala jsem tam maliny a ty maliny byly kyselejší.Takže právě pro takové zajímavé dezerty se citronový hodí.

Výhody:

Protejnové pudinky:
Příjemná jemná chuť,není cítit prášek,jako u jiných značek.
Barva výrazná
Složení jde s dobou zdravého stravování
Klasické pudinky:
Tato značka je nejlepší mezi všemi
Citron není přehnaně citronový
Karamel je karamel…ten mám ráda
Vanilka je zlatá klasika,hodí se ke všemu
Smetanový je smetanový????

Nevýhody:

Tato značka je všeobecně dražší ,ale cena opravdu odpovídá kvalitě.

45
11.11.20

Pudinky jíme pravidelně.
Měli jsme smetana-vanilka.
Byl moc dobrý, osvědčená kombinace.
Pro nás novinka čoko-protein.
Zajímavá změna.
Velice chutný, hutný ale zároveň jemný.
Zdravější varianta.
Určitě ještě koupíme.

Výhody:

Široký výběr příchutí
Dostupnost ve všech obchodech

1745
11.11.20

Zatím jsme vyzkoušeli oba proteinové pudingy a citrónový puding. Ty proteinové jsou krásně jemné a hladké, kakaový je příjemně nasládlý, vůbec není hořký, vanilkovému není co vytknout. Nejvíce nás však překvapila citónová příchuť. Puding je příjemně nakyslý s výraznou typicky citrónovou chutí, za nás rozhodně palec nahoru.

Výhody:

Jednoduchá a rychlá příprava Široká škála příchutí

Nevýhody:

U proteinových příchutí menší obsah (připravuje se jen z 300ml)

272
11.11.20

První pudink který jsme si s dětmi uvařili když balíček dorazil, byl citrón, a ktomu ještě na půl do stejných mističek vanilku se smetanou. Citrónu jsem se trochu obávala, ale bezdůvodně, byl opravdu lahodný, s opravdovou chutí citronu, nebyla cítit žádná umělotina ale prostě citrón :-) a v kombinaci s tou smetanovou vanilkou to byl luxus, děti svoje mističky snědli rychlostí blesku, to jsem je dvakrat pobizet nemusela jak u jiných jídel ????
Karamelovy pudink jsem dala do babovky, a opět bezvadná svacinka, tento pudink ji suprove ochutil a nás obohatil o rozmanitou chuť.

Proteinove pudinky jsem dělala dneska jak vanilkový tak i čokoládový.. Protože se dává do menšího množství mléka tak jsem měla strach abychom neměli málo :-D
Samosebou ze strach byl zbytečný, ještě budu mít porcičku na zítra třeba k snídani. Za mě mi víc chutnal čokoládový, děcka jedli vanilkový, a asi ani nepostrehli že má proteiny navíc :-) a chutnalo jim.
Pudink byl o dost hutnejsi než ten obyčejný a dříve zasytil, asi díky tomu proteinu, čokoládový mi tedy chutnal o něco víc než ten vanilkový, a ráda si jej opět někdy koupím. Oboje příchutě meli velmi dobrou chuť jak po vanilce tak po čokoládě. Určitě doporučuji vyzkoušet.

Díky za možnost testování, protože jsem treba vůbec nevěděla že existují proteinove pudinky nebo citronový, pro mě objev roku :-) většinou jsme zvyklí kupovat klasiku vanilka nebo čokoláda, teď už vím, že se nemusím bát trochu experimentovat a koupit i nezvyklé příchutě, protože jsou výborné.

Výhody:

  • rychlá příprava všech pudinků
  • dobrá svacinka/večeře
  • velký výběr příchutí
  • lahodná chuť

Nevýhody:

  • snad jen malá škoda, že proteinove pudinky nejsou na půl litru mléka jak jsme zvyklí u obyčejných
14039
12.11.20

Vyzkoušela jsem karamelový pudink s piškoty a kousky čokolády a doma uspěl :-) Smetanovo-vanilkový jsem udělala jako šodó na buchtičky. mile mě ta chuť překvapila, určitě je chutnější, než obyčejný vanilkový.
Manžel, protože hodně cvičí, ocenil ten proteinový pudink jako svačinu po cvičení. Moc mu chutnal a chce je začít jíst častěji :-) Víc mu chutnal vanilkový než čokoládový.
A citrónový pudink byla pro nás úplná chuťová novinka, bála jsem se ho udělat klasicky do mističek, tak jsem upekla obyčejné muffiny a nahoru jsem udělala z citronového pudinku pudinkovo-máslový krém. Určitě se moc hodí do dezertů a dortů jako svěží náplň.

Výhody:

Rychlost přípravy a skvělá chuť
Protinový je skvělý pro sportovce

Nevýhody:

Pro mého manžel byl proteinový pudink 1 porce :-D škoda, že není klasicky z 500 ml mléka, ale jen ze 300ml

2957
12.11.20

Tak, teď jsme právě dojedli čokoládový proteinový pudink a chudák nestihl ani vystydnout.
Za mě mohu říct, že byl opravdu moc dobrý, čokoládová chuť byla opravdu čokoládová a celkově byl chutnější, než obyčejný pudink.
Vanilkový proteinový jsme zvládli dnes dopoledne a u něj bylo opravdu poznat, že je vanilkový. Příště ho zkusím dát do krému, protože s tímto pudinkem bude luxusní. A citronový pudink jsem použila do bábovky a trochu lituju. Bábovka byla luxusní, ale byl v tom ten citronový pudink tak moc cítit, že by mě opravdu zajímalo, jak by chutnal jako samotný pudink.
S proteinovými pudinky se dobře pracovalo, přišlo mi, že se uvařil rychleji, než normální. Ale pozor, je jen na 300ml mléka.

Výhody:

Chutný
Z chuti je poznat příchuť
Snadná rychlá příprava

17
12.11.20

Proteinové pudingy byly asi chuťově nejintenzivnější, ale i tak jim „něco“ chybělo.
Pořád jsem přemýšlela, co to je, proč mi pudingy úplně nejely a u citrónového jsem na to přišla! Všechny příchutě byly mdlé. Když jsem si do nich naházela piškoty, bylo to hned lepší.
U proteinových mi bylo líto, že jsou jen na 3 dcl (přestože chápu proč). Zintenzivnit příchuť a bude to dokonalé.

Výhody:

Snadná příprava

258
12.11.20

První jsme s manželem vyzkoušeli proteinové pudingy – dali jsme si je večer se šlehačkou jako odměnu po těžkém dni s prckem. Chuťově byly vynikající, větší množství by nám vůbec nevadilo. Jen je třeba dát pozor při rozmíchávání a nechat důkladně převařit, jinak se udělají hrudky. Na to u pudingů od Dr.Oetkera nejsem zvyklá.
Na citrónový puding se u nás koukalo trochu s nedůvěrou, ale mně i synovi nakonec hodně chutnal – má příjemnou jemnou chuť, žádná citronáda od babičky. Dokonce i manžel uznal, že „nechutnal tak špatně, jak jsem čekal“. A to je od něj kompliment. Já za sebe můžu říct, že ho budu rozhodně kupovat.
Z karamelového jsem udělala náš ,,rodinný“ recept - hodně jednoduchý pudingový koláč. Dopadlo to jako vždy na výbornou. Karamelový samotný je pro mě příliš sladký ale u pečení s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti.

Výhody:

Vynikající chuť proteinových pudingů
Jemná příjemná chuť citrónového pudingu

13.11.20

Jako první jsme zkusili tartaletky s kremem, kde jsem pridala citronovy puding. Za me by klidne mohl byt vice citronovy, nicmene v kombinaci s tartaletkami a ovocem (lesni plody, ktere jsou kyselejsi) slo o opravdovou mnamku, po tartaletkach se hned zaprasilo a moje zlucnikova dieta byla v trapu.

Oba proteinove pudingy jsme vyzkouseli samotne jen s piskoty, ja mam radsi jeste zatepla, partner si je nechal vychladnout. Cokoladovy byl opravdu hodne kakaovy, kdo ma radsi sladsi, musi pridat trochu vice cukru, nam ale silnejsi chut kakaa vyhovovala. Vanilka byla velmi chutna, chut vanilky vyrazna, oba pudingy i hodne zasytily. Nestihla jsem je ani vyfotit.

Jako posledni jsem delala dort s tvarohovym kremem a navrch s karamelovym pudingem a bananem. Samotny karamel (ochutnavala jsem jeste pri vareni:D) mi prisel ve vysledku hodne sladky, takze bych doporucila mene sladit. Dort se jeste chladi, ale vcera jsem kousek ochutnala a kombinace s bananem a kremem je zajimava, ale na me opravdu sladka. Takze priste budu mene sladit. Karamel jsem mela poprve.

Citronovy (klidne bych uvitala vetsi chut citronu) puding byl pro me naprosta jednicka, tartaletky s citronovym kremem ted asi budou nejcasteji delany dezert u nas:). Nejcasteji kupovany puding u nas je vanilkovy, davame si ho i na buchticky misto vanilkoveho kremu:D. Ted ale zkusim kupovat i dalsi prichute, abych vyzkousela ruzne recepty.

Výhody:

Vyuziti i jinak, nez jen jako “obycejny” puding
Proteinove pudingy hodne zasyti
Podarilo se mi uz ztuhly puding znovu naredit a pridat do kremu, nevytvorily se hrudky, coz beru jako velke plus
Necitim umelotiny
Vyrazna chut u vsech pudingu

Nevýhody:

Karamelový puding velmi sladký - doporučuji méně osladit ;)

3437
13.11.20

I my jsme vyzkoušeli tyto příchuťě. Karamelový, protein kakao a vanilku jsem přidala do papouškové buchty, která byla výborná. Nejvíce v buchtě vynikla chuť karamelového pudingu, kakao se ztrácelo.
Citrónový puding jsem uvařila klasicky do misek s piškoty. Osobně mi chutnal, mám tyto příchuťě ráda. Manželovi však nechutnal, příště by sis jej nedal.
Příchuť vanilka protein jsem použila do buchtiček a ty nám doma chutnaly všem. Smetanová vanilka putovala do listového těsta. Příchuť to není špatná, ale je tam za mě cítit smetana dost málo.

Výhody:

Skvělá chuť
Výběr příchutí
Snadnost a rychlost přípravy

12
13.11.20

Obvykle pudinky moc nepoužívám, a tak jsem byla velice pozitivně překvapená, že to nemusí být jen ztuhlá sladká kostka, kterou znám z dětství. Ráda peču, proto jsem vyzkoušela během týdne několik receptů - s proteinovými pudinky vanilka a kakao, dále citronový a karamelový pudink. Tvořila jsem s proteinovým vanilkovým šátečky z listového těsta s ovocem, s kakaovým proteinovým ovocný pohár a naposledy pudinkovou buchtu s čokoládovou ganáží, z poloviny karamel a z poloviny citronový pudink. Nejlepší, jak chutí, tak konzistencí u mne vyhrály proteinové novinky. Chutnaly spíše jako krém než pudink a byly opravdu vynikající, určitě znovu koupím a zařadím častěji jako mls. Za mne citrón trochu slabší, nějak mi citron a mléko nejdou tolik k sobě, ale v kombinaci s ovocem by to asi bylo lepší. Karamel je věčná klasika, také moc chutná. Přidávám fotky listového těsta, ostatní jsem nestihla :-)

Výhody:

  • všechny pudinky šly krásně vymíchat a vznikl hladký pudink bez hrudek
  • rychlost a nenáročnost na přípravu
  • zejména proteinové pudinky nejsou tak sladké, takže jsou ideální na „lehčí“ mlsání, kdo na kila nekouká, může vytunit třeba grankem :-)
  • velikost balení proteinových hodnotím kladně - balíček + 300 ml mléka vyjde ca. na dvě akorát porce s ovocem, i do listového těsta mi vyšla přesně. někomu by ale jistě vyhovovala více varianta +500 ml mléka, za mne to nebyl problém
  • kdo potřebuje hustší pudink, měl by odebrat množství mléka oproti návodu
  • chutnalo celé rodině a kolegům v práci :-)
1116
13.11.20

Jako první jsme ochutnali citoronovy pudink. Jak řekl manžel není to špatně, ale znovu to nekupuj. Ta.chut nás ani jednoho neoslovila. Čekala jsem trochu kyselosti a ta mi asi nejvíc chyběla. Za to oba proteinove pudinky jsou úplně super. Výrazná chuť čokolády i vanilky. Pak jsme meli vanilkovy a karamelovy to jsou takove klasiky. A jako poslední smetana-vanilka po proteinovych za mě druhá nejlepší příchuť. Moc děkuji za testování a dnes už jsem koupila do zásoby proteinove pudinky a smetana-vanilka.

Výhody:

Výrazná příchuť u proteinovych pudinku

Nevýhody:

Proteinovy pudink by mohl být do 500ml a ne jen do 300ml

13.11.20

Velice mile mě překvapili proteinové pudinky (kakao,vanilka), protože mají lepší a výraznější chuť a také dobře zasytí. Tyto pudinky jsem jedla ještě teplé. Citrónový pudink jsem jedla s piškotami a ovocem a strouhanou čokoládou studený a překvapil mě svou dobrou chutí. Ostatní pudinky (smetana-vanilka,karamel, vanilka) jsem také jedla s piškotami, bebe klasickými sušenkami, trochou zmrzliny, šlehačky a strouhané čokolády :-) Všechny pudinky mají dobrou chuť, ale více mi chutnají ty proteinové. Určitě si je budu kupovat a rozhodně doporučuji všem vyzkoušet je :-) Chutnají mi více než čokoláda :-)

Výhody:

Rychlý
Snadná příprava
Proteinové pudinky dobře a na dlouho zasytí a mají lepší a výraznější chuť než klasické pudinky
Výběr různých příchutí pudinků

Nevýhody:

Uvítala bych více příchutí u těch proteinových pudinků

25545
13.11.20

Vyzkouseli jsme tri druhy (vic jsme do terminu pro recenzi nestihli) protein vanilka, protein cokolada a klacisky puding s citronovou prichuti.

Za nas nejlepsi protein vanilka. Jemna prijemna chut, dle chuti neni znat, ze by se jednalo o proteinovy produkt. Opravdu vyborny puding a doporucuji na milion procent.

Cokoladovy proteinovy puding nas moc neuchvatil. Chut takova nijaka, takovy mdly. Ten uz bych si znovu nedala.

A dnes jsem si dala citronovy, ten bych radila na druhe misto. Jemna a prijemna vune citronu pri vareni. Chutnal take velice dobre, jemna chut citronu. Ten si urcite jeste koupime.

Výhody:

Rychla svacinka nebo snidane pro vsechny vekove kategorie.

Lu9
81
13.11.20

Puding této značky kupujeme snad od vždy, nikdy jsme snad nezkoušeli jiné.
Citronovy puding jsem nikdy nezkoušela, přestože mám ráda citrusy. Puding chutnal nám všem.
Proteinové puding mají pěkný obal, dobře se otvírají. První jsem dělala vanilkový, ta vůně byla úžasná. Čokoládový mě překvapil ještě víc. Nemohla jsem se dočkat, až vychladne a sním je. Rychle ztuhnul.Jak krásné vonely, tak i chutnaly.
Klasické pudingy jsou výborný, ale proteinové jsou o něco výš.

Výhody:

Dobře se otevírají.
Rychle ztuhnul.
Pěkný obal.
Krásně voní

Nevýhody:

Proteinovy je jen z 300 ml

7
13.11.20

Pudinky mám moc ráda, tak jsem se na testování těšila.

Nejvíce na citronový pudink, který byl ale katastrofa, takové mega hrudky se mi udělaly jen před lety u prošlého vanilkového. Nabrala jsem do misek alespoň tekutou část, která ale neztuhla. Nicméně chuť dobrá.

Proteinové verze mě ale překvapily. Všeobecně věci s proteinem nemám ráda, ale vanilkový a čokoládový pudink neměl žádný divný „ocásek“ a rychle ztuhl a vychladl.

Karamel taky nevyhledávám, no ale pudink docela ušel, nebyl přeslazený.

Vanilkový a smetanový na piškotový koláč se zakysanou smetanou je už klasika, ty příchutě jsem už znala.

Výhody:

skvělá chuť
nepřeslazené
rychlá a jednoduchá příprava

1652
13.11.20

Stihla jsem spolu s rodinou vyzkoušet citrónový pudink a oba proteinové s příchutí vanilka a čokoláda.
Musím říct, že jsem milovník citrónových dezertů a zákusků, takže ani nebylo velkým překvapením, že mi citrónový chutnal nejvíc. Opravdu příjemná lehká chuť po citronech, chuť škrobu jsem nezaznamenala. Oba proteinové také velmi chutné, jen je u nás skoro nereálné, aby množství 300 ml bylo na porce ..

Výhody:

  • hezké balení
  • příjemná chuť, citrónový byl top
  • žádná chuť po škrobu
  • žádné hrudky
  • rychlá příprava

Nevýhody:

  • proteinový pudink - uvedeno 2 porce, ale množství 300 ml je tak u nás pro jednu větší porci
48
13.11.20

Puding miluju, mám ráda klasiku - vanilka, čokoláda, jahoda atd… Bála jsem se příchute citron, ale velice milě mě překvapil. Byl moc dobrý i rodině chutnal. Proteinové věci moc nemusím resp. nekupuji a nevěděla jsem co od toho očekávat. Chuť byla taková plnější, sytější a byla jsem moc spokojená. I další příchute byly fajn, ale ty už znám ???? jak píšu, mám ráda klasiku, takže z testovaných pudingu, byly udělaný „pouze obyčejné“ puding, na kterých jsem si s rodinou moc pochutnala, děkuji ❤️

Výhody:

Chuť, rychlost, kvalita, cenově dostupné pro všechny

324
14.11.20

Vyzkoušela jsem všechny příchutě, citrón uvařila jako klasický puding a ozdobila jsem piškoty a ovocem (banán a mandarinka) dětem moc chutnalo, chtějí abych jim ho zase uvařila.
Z proteinového kakaového jsem upekla řezy, manžel se olizoval, dětem moc nechutnalo. Proteinový vanilkový jsem použila na bábovku, rovněž vynikající.
Smetanovo-vanilkový jsem použila jako krém a dort, asi jsem někde udělala chybu, ale nepovedlo se, nicméně to není pudingem jako takovým, ale spíše mojí nešikovností.

Výhody:

dobře se rozpouští
výborná chuť
cena
pěkný pevný obal široké využití-lze experimentovat.

3075
14.11.20

Pudink vanilka a karamel je klasika. Nejraději mám pudink jako pudink, tzn hezky do misky, třeba s piškoty. Do buchet je ho škoda ????
Chuť výrazná, bez hrudek, orostě super.

Citronový pudink - já v něm cítila trochu hořký podtext, manželovi moc nechutnal, ani nepoznal co je to za příchuť. Za mě n e, možná tak do té buchty ????

Proteinivé pudinky si ale muž pochvaloval. Ve srovnání s proteinovými drinky tam necítil žádnou pachuť. Navíc čokopudink měl lepší čoko chuť než klasický čokopudink.

Výhody:

Velmi dobře chutná ( až na citron) Žádné hrudky

Nevýhody:

Proteinového pudinku je méně

25
14.11.20

Jak už bylo zmíněno, proteinové pudinky dělaly hrudky a porce pro jednoho. Jinak chuťově by dobré.
Velice mě překvapil karamelový pudink, bála jsem se, že bude hodně sladký, ale bylo to akorát.
Citronová příchuť je zajímavá. Pro nás byla docela aromatická, ale pro příznivce citrónů to bude dobrota.

Výhody:

Karamelový velmi dobrý (na nějaké buchtě určitě vynikající).

4673
15.11.20

Vyzkoušela jsem citrónový puding a oba proteinové:
Citrónový jsem dávala do krému na buchtu. Pracovalo se s ním dobře, s máslem nebyl problém udělat krém (nedělá hrudky nebo tak), chuť je jemná. Mně to přišlo málo citronové, manžel naopak ocenil, že to je spíš nádech. Barva mi také přijde taková „nechemická“, což oceňuji.
Oba proteinové pudingy (čokoládový, vanilkový) jsem udělala jen klasicky do misky (+ piškoty v některých porcích). Na chuti (narozdíl od některých proteinových výrobků, co jsem měla možnost vyzkoušet), to není znát. Oba se v chuti, přípravě nebo konzistenci nelišily od běžného pudingu. Předpokládám ale, že budou dražší.

Všechny vyzkoušené mohu doporučit.

Výhody:

skvělá chuť (jemná citrónová, u proteinových nijak odlišná od standardní příchuti)

Nevýhody:

vyšší cena u proteinového pudingu

10
18.11.20

Citrónový puding:
Tak citrón mě naprosto maximálně překvapil. Čekala jsem, že to bude „divná příchuť“, ale ona je naprosto lahodná! Úplně nejlepší je do krému na buchtu - krásně se doplňují. Jako samotný puding bych si ho asi nedala, ale na pečení prostě perfektní.

Karamel, vanilka, čokoláda a vanilka-smetana:
Osvědčené klasiky, které by měl doma každý. Ať už máme chuť na samotný, pečeme něco dobrého, nebo třeba děláme palačinky, puding musíme mít po ruce vždycky! Z čokoládového dělám dokonce i korpus na domácí krtkův dort.

Protein vanilka a čokoláda:
Nikdy bych nečekala, že klasický puding může být ještě lepší, ale může. Proteinový puding je jiný, snad právě ještě lepší než normální. Ale je těžké to srovnávat. Miluju klasiku, i protein. A u proteinových mám navíc pocit, že je to „zdravější“.

Výhody:

Dobré složení
Lahodné příchutě
Krásné obaly
Mnohostrannost využití

19
18.11.20

Ochutnali jsme více příchutí, nejvíce však stále vede klasický vanilkový a karamelový. Vanilkový protein byl též dobrý, čokoládový mi přišel nijaký. Lehce jsem byla také překvapena malým množstvím mléka na proteinový pudink.

Výhody:

Snadno se rozmíchává
Dobře houstne
Rozličné příchutě

Nevýhody:

Čokoládový protein není tak výrazný
Balení proteinového pudingu na malé množství mléka

3566
19.11.20

S chutí pudinků jsem byla moc spokojená. Máme rádi pudink ještě teplý a chuť opravdu výborná. Překvapila mě sladkost. Přidala jsem pouze jednu lžíci, místo doporučovaných dvou až tři a i tak byl pudink opravdu sladký. Proteinové novinky nás oslovili snad ještě víc. Byla o ně bitka, protože se připravuje z menšího množství mléka.
Za nás určitě doporučuji.
Chtěla jsem přidat i fotku, ale neznám méně fotogenické jídlo než je pudink. :)

Výhody:

snadná příprava