Verdikt 80 testerek. Jak obstála ochrana od Nanolab?

Maminky dostaly k testování balíček plný respirátorů, šátků, dezinfekcí a mnoho dalšího. Jak vše hodnotí po zatěžkávací zkoušce? Co oceňují a doporučují?

* Jak jsou naše testerky spokojené s Nanolab balíčkem? Zdroj: Redakce 98 % 2021

Jaké byly podmínky výběru testerek?

Vybrali jsme uživatelky, které jsou našimi testerkami a které se zároveň o testování přihlásily v komentářích pod článkem.

Co se testovalo?

Každá z 80 testerek obdržela jeden balíček obsahující:

Holčička s šátkem, který jí kryje obličej.Spokojenost? Nebo už nikdy? Zdroj: Redakce

↓ Jaké jsou zkušenosti našich maminek? Přečtěte si v jejich recenzích níže ↓

Recenze

Velikost písma:
19.10.21

Nano šátek je velmi příjemný na obličeji dobře se v něm dýchá. Desinfekce na ruce velmi příjemně voní. Můžu doporučit vše.

Výhody:

Desinfekce se vejde i do malé kabelky a nezabere moc místa. Šátek se dá krásně složit a díky drátku a stahovací šňůrce skvěle sedí.

Nevýhody:

Žádnou nevýhodu jsem nezaznamenala.

87
20.10.21

Moje zkušenost s výrobkami je taková že je musím opravdu ocenit.Dětská dezinfekce nádherně voní po květinách a ruce jsou jemné ,f*CK covid má příjemnou citrónovou vůni a dezinfekce do bot a nohy voní pěkně po mentholu a prací gel má takovou jemnou vůni. Co se týče šátků jak pro děti a dospělí mě překvapil jemný materiál a na dětském šátku motiv a u dospělých třpytivý kamínek :-) a co se týče respirátorů tak hlavně lehkost a že se přes ně dobře i dýchá tak že jsem spokojená. Moc děkuji že jsem mohla otestovat tyhle výrobky jsou skvělý a hlavně se všude vejdou

Výhody:

Velmi příjemně voní
Hebké ruce
Jemný materiál šátků
Pěkný motivy
Dobře se přes ně dýchá

61
20.10.21

Šátky jak pro děti,tak i dospělé lehký materiál, příjemné na nošení,člověk se v nich cítí tak nějak lehčeji,plus je v místě na nosu "drátek,na vytvarování a stahování na šňůrku. Respirátor super,je v něm lépe,než v normálním. Dětská desinfekce na ruce super, pokožka je po ní příjemně jemná, květinová vůně přímo evokuje návštěvu v květinářství,za mě velice povedené! Normální dospělácká desinfekce, neurazí,nenadchne, vůni žádnou necítím,ale zase lepší,než alkoholové aroma. Sprej do bot super,příjemná vůně mentholu,nic otravného, myslím,že funguje. Přípravek na praní roušek,také příjemná vůně. Za mě velice povedené výrobky, nenašla jsem nic,co by mi na nich vadilo. Super

Výhody:

Design šátku
Příjemný materiál
Prodyšnost
Krásné vůně u dětské desinfekce,gelu na praní a spreje do bot
Velikost balení u desinfekcí ( vleze se v pohodě do kabelky )

Nevýhody:

Na žádné nevýhody jsem nepřišla.

34
20.10.21

*Antivirový nanošátek Swarovski

  • krásný, příjemný na nošení, v zimě určitě hojně vyhledávaný

*Český bezpečný nano respirátor FFP2

  • dobře tvarovaný, dýchá se v něm mnohem lépe než v klasickém respirátoru


FCK COVID kapesní dezinfekce ve spreji

  • opravdu kapesní, krásně voní a hlavně je tak kompatibilní se všemi taštičkami, kapsičkami,lze vzít opravdu kamkoliv

*Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu
HANDS Sanitizer bez alkoholu

  • příjemná vůně


*PURE 100% regenerace roušek a respirátorů

  • jsem ráda že tímto způsobem mužů trošku ulevit přírodě a stačí jen zregenerovat respirátor a nemusím ho hned vyhazovat a brát jiný


*Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT

  • určitě jsem ráda že bylo myšleno i na děti a když si vezmu že v ranném věku na vše sahají, objevují a následně v kladajo do pusinky je,fajn v této době mit něco,čím alespoň částečně ochráníme své mrňousky


*Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold

  • stejně tak jako u regenerátoru rousek,rychlá čistota a žádné zbytečně vyhozene roušky


*Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol

  • příjemná vůně, a přeci jen,když se někomu hodně potí nohy těch bakterií je tam haba děj.


*Dětský antivirový nanošátek

  • pro dítě mnohem lepší než jakýkoliv respirátor či rouška, příjemný na nošení, krásný obrázek a zároveň příjemně vypadající doplněk

Výhody:

Za mě jsou výhody všech výrobků totožné:
vzhled
tvar
příjemná vůně
kompatibilita
praktičnost

a jiné, vše viz výše

Nevýhody:

Nenašla jsem žádné, opravdu mě vše mile překvapilo

43
21.10.21

Antivirový nanošátek Swarovski - na obličeji na dotek velmi příjemný materiál, lehký, dobře se s ním manipuluje a velmi jednoduše údržuje, super je také silikonový pásek, který drží krásně na nose a neklouže dolů. Oceňuji přiložený certifikát o účinnosti FFP2, též vhodnost pro alergiky.

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - u tohoto respirátoru mě překvapila možnost praní 4-10, co je pro každou ženu velké plus, když používá make-up. Jinak krásně přilne k obličeji.

Dětský antivirový nanošátek - zkoušela dcera, opět moc příjemný materiál, dobře se v něm dýchá, teď na podzim praktický, že hřeje krk. Jednoduchá manipulaci i pro menší děti. Opět silikonový proužek na nos. Pro děti zajímavý design. Oceňuji vhodnost pro alergiky. (pozn. pro admin.: Design byl jiný než máte uvedeno v odkaze jednalo se o „Se ho nebojím“ tyrkysový, ale předpokládám, že se jedná o stejný výrobek, jen jiného designu).

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - účinnost skvělá, dceři se hrozně potí nohy a sprej voněl z bot, ještě když přišla že školy, je super i na osvěžení unavených nohou, příjemná mentolová vůně.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - na ruční praní, nijak neštípe pokožku rukou, opravdu jemný. Odstraní i make-up. Hezký voní.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů - po nástřiku za chvíli zaschne, vhodná velikost do kabelky, rychla regenerace respirátoru při celodenním používání bez nutnosti mít jiný na výměnu. Bez vůně, která by vadila při dýchání. Tento sprej používáme již dlouho celá rodina a jsme s ním velmi spokojeni.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT - odzkoušela dcera ve škole, vhodná velikost do tašky, šikovná manipulace, bez nutnosti něco šroubovat. Při nanesení je cítit více ethanol, ale po rozetření ruce pěkně voní, jako po natření krémem. Nezanechává po rozetření mazlavý pocit jako jiné desinfekce. Nedráždí citlivou pokožku. Dcera s ní je moc spokojená, navíc se spolužákům ve škole líbí design lahvičky, musíme vše jen pochválit.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - za mě super věc, perfektní otevírání, lehká manipulace. Malý, skladný, super při cestování, velmi se mi líbí možnost doplňování. Jediné co mi vadí, že obsahem je klasická desinfekce typu nemocničních zařízení, nic vonícího.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu - lze používat jak na ruce, tak na předměty, což je fajn. Je bez alkoholu, nedráždí pokožku. Příjemně voní po Tee tree. Je to jedna z dezinfekcí, které jsou šetrné a nedraždivé a při tom splňují ochranné vlastnosti.

Celkově jsem s výrobky moc spokojená, s jedním již mám několikaměsíční zkušenost a ostatní splnily veškerá očekávání. Nano je pro mě zkrátka kvalita. Akorát pro matku na mateřské dovolené je cena některých výrobků dosti vysoká, ale chápu, že kvalitní produkt něco stojí.

Výhody:

Balení
Kvalita
Certifikáty o testování
Material
Vhodnost pro alergiky
U desinfekci u většiny příjemná vůně a konzistence.
Doba použitelnosti, žádné jednorázovky

Nevýhody:

Cena

1206
21.10.21

Nanošátky parádně sedí na obličeji a při dýchání se nemlží brýle. To oceňuji asi nejvíce. Respirátor sedí díky svému vykrojení lépe, než ty bez vykrojení. I manžel si ho pochvaluje.
Dětská dezinfekce voní po květech a děti si konečně neztěžují na kyselý zápach z rukou po použití dezinfekce.
Malá dezinfekce f.ck covid voní po citrusech… Paráda. Prací gelik na nanoroušky jemně pění a parádně voní. Konec nelibě páchnoucím respirátorům.
Sprej na nohy a obuv je celkem příjemný po použití.
Mohu doporučit vše.
Je to pecka

Výhody:

Vůně
Nevysušuje tolik ruce
Střihy
Nemlží se brýle
Příjemné na obličeji
Praktické uzávěry

Nevýhody:

Nenašla jsem

1359
21.10.21

Šátek mě překvapil, že je z příjemného materiálu. Vzhledově je krásný. Trošku škoda, že mi trvá než si ho upravím tak aby seděl.

Přes respiratory se příjemně dýchá.

Dezinfekce mají příjemnou vůni. Připadá mi, že jsem šetrné k pokožce.

Spreje na respiratory ocení snad každý, je to to nejrychlejší co může být.

Výhody:

Vůně Šetrné k pokožce
Příjemně se dýchá, líp než z obyčejným ffp2
Vzhled
Praktičnost kapesní dezinfekce

Nevýhody:

Dlouhá doba na úpravu šátku
Cena

15
21.10.21

Má zkušenost s výrobky je pozitivní. Antivirové šátky se příjemně nosí, u dětského oceňuji jeho veselý motiv, který podporuje dítě k jeho nošení. U respirátorů je příjemné, že je lze používat opakovaně a kdykoliv je můžete kromě praní i vydezinfikovat a eliminovat pripadne viry a bakterie.Prací gel má pěknou vůni. Všechny dezinfekce na ruce jsou příjemné, po nanesení jsem měla pocit jako bych si ruce právě umyla vodou. Hygienicky čisté ruce bez nepříjemné vůně dezinfekce. Sprej do bot boty příjemně provoní a odstraní nevábný odér.

Výhody:

Respirátory jdou použít opakovaně
Příjemná vůně dezinfekcí
Atraktivní design obalů
Pěkný motiv dětského šátku
Ucelená kolekce produktů pro osobní ochranu proti bakteriím a virům

388
21.10.21

Šátky jsou skvěle prodyšné, dobře se v nich dýchá, synovi se moc líbil a ted v chladnějším počasí nemusí nosit ani nákrčník, protože mu šátek pěkně schová i krk. Respirátory jsou také super, netahají za ušima jak některé jiné. Dezinfekce do ruky je vezva, vejde se i do malé kabelky. Gel na praní respirátorů jsem ještě nezkoušela ale určitě budu taky moc spokojená. Jiné se prat nesměly, tyto můžou tak vydrží déle.Moc jsem spokojená a děkuji za balíček.

Výhody:

lehkost, materiál na jedničku, vše krásné voní

Nevýhody:

nic

54
21.10.21

Produkty od značky Nanolab hodnotím velice kladně. Nemohu si vynachválit zejména F*uck Covid, oceňuji praktické balení, které se mi vejde i do malé kabelky, krásně voní, ale i krásně vypadá. Dětská dezinfekce je též velmi příjemná a krásně voní. Ruce po pouzivani těchto dezinfekci nejsou vysušené.
Nanosatky jsou příjemné, dobre drzi na obličeji a jsou moc hezké.
Respiratory jsou lehké, příjemné, nikde na obličeji nedrou.
Sprej do bot má velice příjemnou mentholovou vůni.

Výhody:

Vůně
Dezinfekce nevysušují
Balení
Příjemný materiál nanošátků
Design

59
22.10.21

Moc jsme se na testování těšily vč. Mého syna.
Po rozbalení balíčku jsme se těšily ještě víc, syn měl hroznou radost z nanošátku a desinfekce že je to jen jeho a hned si to odebral. Ihned jsme se začali testovat.

Antivirový šátek Swarovski - moc příjemný materiál, já osobně bych ho uvítala v černé barvě, bíla moc trpí, jinak šatek moc pěkný s roztomilým kamínkem. Doplněk pro každou ženu, super je že je vzadu tkanička takže nemusím řešit jestli mam malý nebo velký obličej, sedí každému. Za mě je super.

Nano respirátor tak ten je úplně boží, přes klasické se nedá vůbec dýchat, u tohoto mám pocit že na tom obličeji ani nic nemám. Moc mě baví ho nosit.

FCK COVID kapesní dezinfekce ve spreji , ideální do kapsy, kabelky. Moc příjemná vůně, ruce jsou za chvilku suché. Já osobně nejvíce oceňuji že je obal vysunovací a tím pádem nemusím hledat furt někde víčko, které pokaždé ztratím.

Sanitizer bez alkoholu příjemný, i přes to ze píší že je vůně , ja ji necítím. Jinak moc příjemná desinfekce.

Regenerace roušek a respirátorů za mě super kdyz není čas vyprat, jen nastříkáte a je čisto. Za mě skvěla věc v teto době. Z roušky či respirátoru není nic cítit.

Virožrout tak na to se vrhnul syn, moc se mu líbily obrázky a hned jsme museli vyzkoušet, moc příjemná vůně a krásně hebké ruce po ní. Okamžitě si ji musel nosit sebou a všichni kamarádi taky museli vyzkoušet. Myslím ze každé dítě upoutají a přesvědčí obrázky a budou rádi desinfikovat. Za mě a hlavně mého syna spokojenost.

Prací gel spokojenost super, příjemná vůně, nedraždí pokožku.

Sprej do bot Příjemná vůně, odstraní i opravdový zápach.

Dětský šátek moc pěkné obrázky synovi se moc líbí, tak nemá problém ho nosit, i přes jeho malý obličej mu sedí moc pěkně díky stahovací šňůrce. U roušek musím furt zmenšovat gumičky. Takže jsme moc spokojený.

Testování jsme si užily a výrobky budeme používat dál.

Výhody:

U šátků stahovací šnůrky
Praktičnost
U fuck rolovací balení bez víčka
Desing
Příjemné vůně
Hebké ruce

Nevýhody:

Nano šátek swarowski bych volila jinou barvu než bílou

22.10.21

Musím konstatovat, že VŠECHNY testované produkty Nanolab mne zaskočily svou precizností a dokonalostí, ať už v estetickém provedení, vůni nebo svým složením či materiálem. Mohu s jistotou doporučit jejich nano šátky pro dospělé i děti, respirátory, stejně tak i dezinfekci na ruce, nohy i praní. Pokud hledáte komplexní ochranu před virovými onemocněními, pak sáhněte po této značce.

Výhody:

  • vůně
  • složení
  • materiál
  • komplexní sada produktů

Nevýhody:

  • žádné jsem nenašla
23
22.10.21

V pondělí nám byl doručen balíček pro testování. Do kabelky jsem ihned dala desinfekci F*ck covid (je super malinká a praktická plus hezky voní a nelepí). Do kuchyně na stůl dezinfekci rukou pro mne a manžela a děti. Dětská dezinfekce krásně jemně voní a nevysušuje dětskou pokožku, stejně tak i pro dospělé - jen ta je bez vůně, což mi vůbec nevadí.
Sprey do bot testuje manžel a je velice spokojený (celý den v pracovních botech a žádný zápach! ????????).
Dvakrát jsem byla nakoupit s nanošátkem a přestože jsem měla obavy, zda případná ochranka nebude mít problém, tak úplná pohoda! Nejenže je super na zakrytí krku, ale skvěle se v něm dýchá a nepotí se obličej. Dnes jsem šla i s prckem a taky byl nadšený že nemusí mít respirátor a ani jednou si nestěžoval, že by mu vadil nebo se mu špatně dýchalo. No prostě úžasné ???? co se týče respirátoru (ten si beru když jdu někam jen naskok, nejčastěji školka, zásilkovna) tak krásně sedí na obličeji a zdá se mi tenčí než klasické, které mám doma. Je super že jsou černé i zevnitř (makeup ????). A prací gel jsem vyzkoušela taky, protože mám bílý nanošatek což s makeupem nejde moc dohromady a musím říct, že Nečistoty vypral a šátek je jako nový.
Celkový dojem - super. Už si dělám zálusk na nanošátek se zlatou mandalou ???? - limitka!

Výhody:

Jemné vůně
Lehkost
Respirátor hezky sedí, je tenčí, černá barva
Dezinfekce nezanechávají lepivý pocit
Praktická velikost F*ck covid dezinfekce

Nevýhody:

Snad jen jedna nevýhoda - bílá barva nanošátku - pokud používáte makeup

9
24.10.21

Předem děkuji za výběr na testování těchto produktů.
Antivirový nanošátek Swarovski- Hezká barva doplněna kamínkem Swarovski. Nikde netlačí jako klasický respirátor nebo rouška. Nejvíc budu využívat přes zimu.

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - Prodyšný více než klasický respirátor.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - Krásná příjemná vůně a super malé balení do kapsy či kabelky.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu - Máme v autě kde využíváme opravdu celá rodina. Nevysušuje ruce jako běžná dezinfekce s alkoholem.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů -

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT - Hned si syn zabral do školy do aktovky. Je nadšený vůní a běžně používá ve škole místo jejich "smradlavé dezinfekce " :-)

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - Krásně pění a příjemně voní.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - Stop zápachu botám které manžel má celí den na nohou :-)

Dětský antivirový nanošátek - Opět nadšení u syna ač ho roušky pěkně štvou šátek nosí rád. Příjemný materiál a nikde natlačí navíc hezké obrázky.

Výhody:

  • příjemná vůně - dezinfekce, gel na praní šátků
  • příjemný materiál
  • pěkné malé balení - dezinfekcí
  • příjemné na nošení - šátky a respirátory

Nevýhody:

  • vyšší cena
24.10.21

Tak tenhle balíček nemohl přijít více vhod. Masky skvěle pasují na obličej, desinfekce (jak na ruce tak i na šátek/ masku) boží. Nedráždí pokožku a svěže voní. Cením i sprej do bot :D :D . Co krom kvality a pohodlnosti nejvíce cením jsou vtipné názvy. Asi začnu objednávat ve velkém a přestanu respirátory nakupovat u Vietnamců na růžku.

Výhody:

Kvalita
Pohodlnost
Vtipné názvy
Desinfekce nedráždí a osvěží
Příjemná vůně
Super cena
Design

24.10.21
  • Antivirový nanošátek Swarovski


Pěkná věc, v zimě zahřeje na krku a v případě potřeby se dá rychle vytáhnout až přes nos a použít jako respirátor, šikovné a praktické

  • Český bezpečný nano respirátor FFP2


Respirátor vypadá podobně jako ty běžné jednorázové, ale dá se vyprat a nosit pořád dokola, takže není potřeba kupovat nové a nové

  • F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji


Praktické kapesní balení, co vypadá jako větší balzám na rty nebo tubičkové lepidlo, pěkně se vejde do kapsy a dá se pro případ potřeby snadno nosit všude s sebou

  • Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu


Dezinfekce na ruce see v době Covid-19 čas od času hodí, pro častější užívání je fajn, že neobsahuje alkohol a příjemně voní

  • PURE 100% regenerace roušek a respirátorů


Pokud někdo stejně jako já nosí jednorázovou roušku nebo respirátor měsíc v kapse a do úplného zničení pořád opakovaně používá, se něco podobného velice hodí a po příchodu domů čas od času nastříkat přímo na roušku/respirátor a nechat vyschnout, aby se zničily případně zachycené viry/bakterie

  • Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT


Malé děti si ruce ošetřené dezinfekcí klidně dají do pusy, jsem rád za výrobek, který je k tomu vhodný

  • Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold


Kdysi jsem si koupil pratelný respirátor a peru ho v běžném přípravku s běžným oblečením na běžný prací cyklus a přijde mi, že po asi půl roce co ho mám už je ten vnitřek dávno poškozený a filtrační účinnost je evidentně horší. Správný přípravek by mohl prodloužit životnost pratelných respirátorů, aby se nemuseli pořád kupovat nové a aby ty stávající měli delší životnost

  • Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol


V zimě se bude hodit na dezinfekci a provonění propocených bot, příjemná vůně. Dobré nastříkat po příchodu domů, aby boty stačily vyschnout.

  • Dětský antivirový nanošátek


Pěkná věc, v zimě zahřeje na krku a v případě potřeby se dá rychle vytáhnout až přes nos a použít jako respirátor, šikovné a praktické

Výhody:

Vše vypadá kvalitně
Certifikace FFP2, která je vyžadována do obchodů a veřejné dopravy
Vše je pratelné a opakovaně použitelné

Nevýhody:

Nejsem si vědom žádné nevýhody

28
25.10.21

Tak takový balíček v této době je opravdu neocenitelný. V balíčku bxlo vše co člověk potřebuje.
Nano roušky jsou příjemné na celodenní nošení v práci. Šátky nano jsou také super v tomhle chladném počasí i zahřejí.
Desinfekce hezky voní a nelepí.
Prací prášky na roušky jsou super věc.

Výhody:

Vše voní
Vše je bezpečné

Nevýhody:

Největší nevýhodu vidím v dětské desinfekci
1. Když už má výrobek návod tak bych tak napsala že pod víčkem je ještě zátka, malý to dostal do školy a pak si mi stěžoval že to neteče.
2.víčko je vyklápěcí a když lahvičku zavřete tak je oblepená.
3.i přesto že lahvička byla zavřená tak malému v tašce skoro celá vytekla.
Jinak vše ostatní je super

35
25.10.21

Nano šátky úplně super dcerky spokojené. Nemlzi se brýle příjemný materiál,tak stejně i respirátor,tenký, příjemný. Desinfekce oceňuji praktické balení a vůní. Nástřik na respirátor je super když nezvládnete vyprat a potřebujete honem použít. Prací gel příjemně voní a krásně pění. Sprej do bot,po celém dni kdy byl manžel v pracovních botech se z nich nelinul nepříjemný odér. Za nám spokojenost a můžeme jen a pouze doporučit

Výhody:

Příjemný materiál šátků i respirátorů
Jemná vůně desinfekce
Praktické balení
Certifikát účinnosti FFP2

130
25.10.21

Velmi děkuji za možnost testování roušek a desinfekcí od firmy Nanolab, kterou jsem měla možnost díky testování blíže poznat a rozhodně předčila mé očekávání.
Antivirový nanošátek Swarovski

  • velmi příjemný antivirový nanošátek sterilně zabalený s certifikátem o testování. Šátek je z velmi příjemného materiálu, zdoben Swarovski kamínkem, obsahuje nanočástice stříbra, je prodyšný a pratelný. Díky silikonovému pásku krásně drží na obličeji. Vhodný pro alergiky.

Český bezpečný nano respirátor FFP2

  • u respirátoru velmi oceňuji, že je pratelný, tudíž opakovatelně použitelný. Z mého pohledu je prodyšnější než klasické respirátory.


F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji

  • už na první pohled krásný a velmi praktický obal. Svým malým balením je vhodný na cestování, vejde se i do té nejmenší tašky. Vyzkoušeno na atopickou pokožku a prozatím bez reakce.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu

  • u této dezinfekce oceňuji zejména její vůni a složení. Neobsahuje alkohol, takže je vhodná i pro lidi s citlivou či atopickou pokožkou.


PURE 100% regenerace roušek a respirátorů

  • díky spreji není nutné častá a opakovaná výměna respirátoru, což velmi oceňuji já a hlavně příroda. Sprej je menší velikosti, vhodný do každé kabelky i tašky. Po nastříkání rychle zaschne a není cítit, je bez parfemace.


Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT

  • je skvělé, že jsou na trhnu i desinfekce pro děti. Svým složením je šetrná a přizpůsobena dětské pokožce. Manipulaci opravdu zvládne i nejmenší dítě. Po zaschnutí zanechává jemnou vůni, ruce nelepí a po používání není pokožka vysušená. Velmi pěkný je i design lahvičky, je pro děti poutavý.


Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold

  • velmi jemný, šetrný k rukám, pro ruční praní nanošátků a roušek. Ostraňuje běžné znečištění roušek, make-up, ale hlavně viry a bakterie. Má velmi jemnou, příjemnou vůni.


Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol

  • velmi skvělý pomocník při pocení nohou obzvlášť v nadcházejícím zimním období. Má příjemnou mentolovou vůni, nohy osvěží, desinfikuje a hlavně důkladně eliminuje zápach.


Dětský antivirový nanošátek

  • náš tříletý syn vždycky bojoval s nošením roušek. Tento krásný šátek s veselým motivem je pro něj a zároveň pro nás velká spása. Šátek přijal s velkým nadšením, je mu příjemný, díky silikonovému pásku a možnosti stažení na zadní straně mu krásně drží na obličeji. Zároveň mu hřeje oblast krku a je velmi spokojený. Naopak jsme se dostali do doby, kdy bez šátku nevychází z domu.

V počáteční covidové době trpěla zejména moje pokožka. Několik let trpím atopickým ekzémem a bylo nutné na trhu hledat co nejšetrnější produkty. Tato řada od firmy Nano je jednou z mála, která byla pro mou pokožku vyhovující. Po dobu používání jsem nezaznamenala žádnou alergickou reakci, žádné zarudnutí, vysušení, svědění, ani pnutí. Cena je vyšší, ale já už teď vím, že se nebudu bránit opakovanému připlacení si této kvality.

Výhody:

  • praktická menší balení vhodná na cesty
  • složení (nano, stříbro…)
  • příjemný materiál
  • prodyšnost
  • účinnost
  • vhodný pro citlivou pokožku
  • vhodný pro atopickou pokožku

Nevýhody:

  • vyšší cena produktů, ale kvalita rozhodně stojí za to
115
25.10.21

Balíček mě velice mile prekvapil. Bylo tam vše,co člověk v dnešní době dennodenně používá. Šátek pro deti je krásný,designový a když ho nemusí mít na puse,slouží jako obyčejný šátek kolem krku. Jen mi na šatech vadí,že držák na nos není něčím podsity,vycpaný. Drhne mě do nosu. Takže za mě to není na dlouhé nošení. Desinfekce pro deti má příjemnou a nevtiravou vuni. Totéž prací prostředky. A sprej do bot je top.

Výhody:

Konstrukce šátku. Příjemné vune

Nevýhody:

Držák na nos u šátku není podsity. Řeže to do nosu.

75
25.10.21

Balíček došel potrhaný a vše držela jen vnitřní bublinka. Každopádně jsem vytáhla neporušené české výrobky, v krásných baleních či lahvičkách, s podrobnými návody i certifikáty. Vše je možné opakovatelně použít. Spreje mají uvedenou expiraci až v roce 2023. Nedráždí pokožku ani po nich není žádná alergická reakce. Kromě dětské dezinfekce se vše snadno používá.

Respirátory černé barvy ocení i náročnější. Dá se v nich dýchat i delší dobu. Gumičky za uši jsou příjemné. Údržba snadná.

Nano šátky jsou z příjemného materiálu. Snadno se nasadí i sundají. Kryjí i krk. Jsou i poměrně slušivé. Na nos se dají po chvilce upravit. Vydrží se v nich dýchat. Snadno se přeperou v ruce. Jen dámský šátek má nepraktickou bílou barvu.

Dětská dezinfekce - krásně voní. Zápasila jsem se zátkou, aby šlo použít. Není stříkací, tudíž dítě si do očí nestříkne. Ale ani bez pomoci nepoužije. Špunt musím vracet, jinak obsah uniká.

Dezinfekce na ruce - příjemná, neutrální (bez vůně i zápachu)

Dezinfekce na nohy - příjemná svěží mentolová vůně, která i vydrží

Osobní dezinfekční sprej - praktické šroubování jako u rtěnek, krásně jemně voní řekla bych po citrusech

Regenerační nástřik na roušky - jemná vůně

Prací gel - příjemně voní

Děkuji za možnost vyzkoušení takto všestranně použitelného balíčku ve vysoké kvalitě s vyšší pořizovací cenou. Mohu jen vřele doporučit.

Výhody:

České výrobky vysoké kvality
Podrobné návody
Krásný design
Praktická velikost jednotlivých balení
Příjemná vůně
Opakovatelné použití
Větší dýchatelnost přes šátky a roušky
Příjemné materiály
Nic nedráždí ani nevyvolává vyrážku
Snadná údržba šátků a roušek

Nevýhody:

Vyšší pořizovací cena
Nepraktická barva dámského šátku - bílá
Dětská dezinfekce - potřeba vracet mezi špunt, jinak vytéká

51
25.10.21

Měla jsem se svou rodinou možnost vyzkoušet výrobky od značky NANOLAB.
První věc co jsme hned odzkoušeli se synkem (4roky) byl nanošátek.
Oba dva jsme maximálně spokojení. Krásné drží - za pomocí drátku a ještě navíc protiskluzového proužku. V zadu je šňůrka na stáhnutí, což beru jako obrovské plus u dětí, neboť takto sedne vážně každému. :) Je parádní, velmi příjemný. Rozhodně mnohem lepší než klasický respirátor.

Deo foot shoe - dezinfekce nohou a obuvi. Stříkala jsem především do bot a vysledkem byla příjemná a svěží vůně. :) Nikdy bych si ji sama od sebe nekoupila, ale teď vím že by to byla chyba. :)

Hustý virožrout pro děti - toto je totální pecka. Děkuji! Konečně pro děti něco parádního. Krásné po rozetření víno. Hezky se vstřebává do malých dětských ručiček. Nezanechává žádné žmolky, nelepí.

HANDS SANITIZER s tee tree - krásně voní, nelepí, rychlá aplikace.

F*CK COVID - musím tady pochválit velmi pěkné zpracování obalu :) . Je opravdu skladný a vleze se do každé kapsy, batohu i pidi taštičky do kočárku, auta - zkrátka všude. :) Aplikace je pak velmi rychlá. Není to žádný smradlavý blaf.

Pure ???? čistá regenerace roušek - rychlá aplikace na roušky. Nezanechává žádný extra zápach. Ba naopak jak všechny zbývající produkty. Mají velmi příjemnou a přitom decentní vůní. :)

BAN BOO Gold - jemný prací gel. :) Tady věřím vyrobci že všechno funguje jak má. :) Nanošátky jsem prala ručně s tímto přípravkem. Vůně opět velmi jemná a decentní.

Toto testování byla naprostá pecka. :) Mockrát děkujeme. :)

Výhody:

Nanošátek dětský má krásný vzor.
Velmi nápadité vzory pro děti. Šňůrka na stahování - lépe se přizpůsobí každému.
Nanošátek je mnohem příjemnější než klasický respirátor.
Příjemný materiál nanoroušek.
Příjemná vůně všech přípravku.
Rychlá aplikace dezinfekce.
Dezinfekce do bot má svěží vůní.
Dětská dezinfekce se krásně rozetře a zanechá parádní vůní - u dětí to opravdu oceňuji nejvic.

4001
25.10.21

ČESKÝ BEZPEČNÝ NANO RESPIRÁTOR

  • respirátory dobře sedí
  • nepouští nitě, žmolky ani po opakovaném praní
  • není na jedno použití(ekologický)
  • po vyjmutí z obalu je respirátor nepříjemně cítit, vyřeší použití regeneračního nástřiku „Pure 100%“

ANTIVIROVÝ ŠÁTEK S NANOVLÁKENNOU MEMBRÁNOU

  • šátek je z příjemného materiálu
  • neodře uši jako gumičky u respirátoru či roušky
  • opakované použití
  • dobře pratelný

DEO FOOT SHOE SE STŘÍBREM

  • příjemně provoní mentolem antivirový šátek
  • neporuší ochranné vlastnosti šátku
  • více využití

BAMBOO GOLD jemný prací gel

  • nedráždí ruce při praní
  • příjemná neagresivní vůně
  • odstraňuje viry, bakterie při 40°C

PURE 100%

  • bez nepříjemného pachu
  • nedráždí ruce při aplikaci na roušky
  • nepoškozuje roušku ani při opakované aplikaci

DĚTSKÁ DEZINFEKCE - HUSTÁ

  • dětem se líbí obal
  • nejtěžují si na nepříjemné pocity po aplikaci
  • praktické, rychlé využití, pokud si není kde umýt ruce

HANDS SANITIZER

  • bez alkoholu
  • nevadí ani naší nejmenší dceři
  • příjemná nedráždivá vůně

F*CK COVID

  • spray má rychlejší aplikaci než tekuté gely
  • nedráždí kůži
  • vždy po ruce

ANTIVIROVÝ ŠÁTEK (děti)

  • nosí raději než respirátor
  • opakované použití
  • vysoká účinnost
  • nezničí se po prvním praní

Výhody:

Kvalitní české výrobky, příjemné materiály a vůně.

Nevýhody:

Nenašla jsem, možná cena, ale ta se rovná kvalitě.

17
25.10.21

Vyzkoušejte, neprohloupíte ????

Nanolab - e-shop, který se věnuje prodeji ochranných pomůcek a jeho příslušenství.

Antivirový šátek LeFleur s nanovlákennou membránou
Materiál je prodyšný, příjemný na dotek s pěknou zářivou růžovou (na výběr s velkým počtem barev). Pěkný designový kousek s kamínkem Swarovski. Hezky zpracované do posledního detailu. 100 % balení kvůli ochraně. Dobře se v něm dýchá, nedělá mi žádné potíže. Jednoduchá údržba po použití. Balení včetně kontrolní karty o účinnosti FFP2. Šátek lze opakovaně regenerovat sprejem PURE 100% nebo při praní použít
s přípravkem BAMBOO GOLD (jemný prací gel).

Dětský antivirový nanošátek – Pěkný šátek se vzorem dinosaura
s gumičkou. Pro děti mnohem lákavější a lepší, než respirátor. Příjemný materiál, plně funkční. Jednoduchá údržba po použití. Balení včetně kontrolní karty o účinnosti FFP2. Šátek lze opakovaně regenerovat sprejem PURE 100% nebo při praní použít s přípravkem BAMBOO GOLD (jemný prací gel).

Český bezpečný nano respirátor FFP2
Přesně stvořený, jak na naši velikost obličeje. Nikde netáhne, nic nevykukuje sedí dobře. Vyrobený v česku. Univerzální. Výběr produktu ze 3 barev. Hygienicky zabaleno do třívrstvého obalu. Respirátor slouží pro opakované použití. Nano respirátor lze opakovaně regenerovat sprejem PURE 100% nebo při praní použít s přípravkem BAMBOO GOLD (jemný prací gel).

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů
Malá lahvička s rozprašovačem, která ničí viry a bakterie z roušek
i respirátorů. Přípravek je úplně bez vůně. Máme ho doma v chodbě.
Po příchodu z venku jednoduše jen nastříkáme a necháme volně proschnout. Pak už jen stačí si vzít opět tu stejnou, ale již čistou roušku ven.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold
Je jemný prací gel na ruční praní nanošátků, nanorespirátorů
a bavlněných nanoroušek.
Oslovila mě i jemná vůně pracího gelu.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji
Mini sprej je vhodný do kabelky pro každodenní použití. Ničí až 99,9 % virů a bakterií. Stačí jen nastříkat na ruce, důkladně rozetřít a nechat volně zaschnout.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT
Má velmi pěkný obal. Ničí až 99,9 % virů a bakterií. Stačí jen nanést na ruce, důkladně rozetřít a nechat volně zaschnout. Má příjemnou vůni.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu
Dezinfekce ničí až 99,9 % virů a bakterií. Slouží nejen k dezinfekci rukou, ale také předmětů či míst.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol
Dezinfikuje a zároveň odstraňuje zápach nohou a bot.
Stačí jen protřepat, nastříkat a nechat působit. Výrazná mentolová vůně.

Výhody:

Všechny tyto výrobky hodnotím pozitivně. Velmi mě překvapily svou účinností. Brzy objednám svému otci černý antivirový nanošátek jako dárek k vánocům ????

Nevýhody:

Jediné co se mi nelíbilo byl způsob balení. Volila bych spíše krabici místo obálky s bulinkovou vrstvou a přidala bych označení křehké.

49
25.10.21

Super výrobek - nano respirátor. Velmi dobře se v něm dýchá, neškrtí za ušima.
Pro děti - antivirový šátek. Zvláště teď do chladného počasí. Je chráněn i krk.
Super dezinfekce - nesmrdí po chlóru, jsou velice jemné, pro dospělé ve spreji, pro děti v gelu.

Výhody:

Nano respirátor - pratelný, dobře se v něm dýchá.
Dezinfekce - bez chloru, velmi jemné, nevysušují.

1151
26.10.21

Balíček mi dorazil s poškozeným a rozlitým Deo shoes sprey, takže vše bylo mokré a vonělo po mentolu, bohužel. Zkoušela jsem nastříkat do bot, ale se zápachem si neporadil. Nejvíce jsem se těšila na šátek pro ženy, ovšem ten mě trochu zklamal. V autobusu jsem jako těhotná přes něj vůbec nemohla dýchat, dělalo se mi mdlo, venku už je to o poznání lepší. Barva krásná a nesjíždí z obličeje díky silikonovému pásku na nos. Modrý dětský se synovi moc líbí, využívá i jako nákrčník. Dezinfekce jsou takový průměr, neurazí, nenadchnou, kapesní verzi jsem neobdržela, nemohu hodnotit. Co ale musím vychválit a velmi ocenit jsou nanorespirátory. Krásně se přes ně dýchá, nikde netlačí a ani gumičky za uši mi nezpůsovaly bolest. Měla jsem už hodně různých balení respirátorů a tyto jsou tedy nejlepší co jsem kdy vyzkoušela, určitě u nich zůstanu. Používám na ně také tu speciální desinfekci, která sice nevoní nijak krásně, ale po zaschnutí respirátor nezapáchá. S balíčkem jsem tedy celkově velmi spokojená. Děkuji za možnost testovat.

Výhody:

vyrobeno v Česku
dostupné k objednání on-line
nanorespirátor lze opakovaně používat šátek je pratelný ve speciálním prostředku

Nevýhody:

u některých výrobků vyšší pořizovací cena

117
27.10.21

Antivirový nanošátek Swarovski mně vyhovuje, protože je příjemný na dotek, dobře se v něm dýchá a dá se vyprat. Český bezpečný nano respirátor FFP2 je nejlepší respirátor, který jsem vyzkoušela. Dobře se v něm dýchá a perfektně sedí na obličeji.
F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji je super do kabelky i kapsy. Určitě si ji budu brát stále s sebou, abych ji mohla použít tam, kde není možnost si umýt ruce vodou a mýdlem. Vyhovuje mně, že se dá doplnit, příjemně voní a nevysušuje ruce. Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer je bez alkoholu má dlouhotrvající účinek a dá se doplnit.
PURE 100% regeneraci roušek a respirátorů jsem si oblíbila, protože není parfemovaná a respirátor mohu použít vícekrát. Po jejím použití respirátor rychle uschne.
Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT by mohla být trochu méně voňavá.
Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold příjemně voní při praní nanorespirátoru.
Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol se dá použít nastříkáním do bot nebo na nohy. Nohy se pak méně potí.
Dětský antivirový nanošátek je vhodný pro alergiky a může se prát. Pro dítě je určitě příjemnější než rouška.

Výhody:

nanošátky a respirátory jsou z příjemného materiálu
nanošátky a respirátory se dají prát
dezinfekce příjemně voní
dezinfekce se dá znovu plnit
prací gel příjemně voní

27.10.21

Děkuji za možnost testovat. Největší radost udělal dceři dětský šátek a dětská dezinfekce. Dospělý šátek zdobený kamínkem swarovski je skvělý do mhd, dobře vypadá, venku stačí stáhnout pod bradu, je prodyšný a fajn pro nositelky brýlí. Nano respirátor je ale také top, nemlží se mi tolik brýle jako u jednorázového respirátoru.
Dezinfekce je příjemná, gel voní, sprej do bot je účinný, sprej na dezinfekci nano roušek super (neznala jsem), gel na praní šátku/nano roušek také výborný.

Výhody:

Šátek příjemný na nošení a hezky vypadá
Nano respirátor prodyšný
Balení dezinfekce na ruce/dětského gelu akorát do kabelky
Sprej do bot účinný
Sprej na dezinfekci nano roušek je geniální
Gel na praní šátku/nano roušek je fajn nápad

27.10.21

Děkuji za možnost vyzkoušet balíček od Nanolab, který byl skutečně nabitý rozlišnými prostředky. O této značce jsem již mnoho slyšela a na základě recenzí jsem si chtěla tehdy na jaře respirátory a další prostředky koupit, ale tehdy jsem ještě kojila. Ze zkušenosti vím, že masti aj. se stříbrem, které obsahují i respirátory a šátky od Nanolab, nejsou vhodné pro kojící a těhotné. Tehdy jsem zjistila, že i respirátory se stříbrem by neměly používat ženy kojící a těhotné. Nyní ale již nekojím, takže budu ráda tyto prostředky používat.

Antivirový nanošátek Swarovski - bezpečně zabalený a dodaný s Potvrzením o úspěšném testování (ochrana FFP2). Šátek beru za praktickou věc, neboť ho lze kdykoliv stáhnout na krk a následně natáhnout na nos. Vzadu lze utáhnout podle vašich potřeb. Uprostřed má drátek, díky kterému pěkně sedí na nose. Je trošku silnější, takže mi trošku vadil při nošení dioptrických brýlí. Šátek je příjemný na nošení, prodyšný a ženy jistě ocení i designový prvek - Swarovski kamínek. Výhodou je, že se dá cca 100× vyprat. K tomu lze použít jejich speciální prací prostředky. Při pandemii ale doporučují střídat 2-3 šátky.

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - opět bezpečně zabalený. Je velice příjemný na nošení, velice lehoučký, krásně padne a drží, kryje celou oblast (není zde žádná mezírka mezi respirátorem a tělem). Výhodou je, že ho nemusíte hned vyhazovat, ale lze ho opakovaně vyprat (dle firmy max. 4×). K tomu lze použít jejich speciální prací prostředky. Během dne ho můžete regenerovat jejich prostředkem.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - výhodou je malá velikost vhodná do kabelky, do kapsy bundy… , snadné otevírání (není potřeba něco otevírat, ale princip je jako např. u rtěnky). Nesmrdí po desinfekci, má neutrální vůni.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu - Po nastříkání krásně voní, po rozetření bez vůně.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů - dá se během dne nastříkat na nanoroušky a nanorespirátory, ale dle štítku lze použít i na desinfekci rukou a předmětů. Desinfekci mi šlo špatně stříkat (možná nějaký defekt kusu). Vůně po typické desinfekci, ale opět brzo vymizelo.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT - kvůli dětem chválím příjemnou vůni, konzistenci desinfekce a obrázky na tubě. Díky tomu se děti nebudou bránit používat desinfekci.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - příjemně voní, na praní nanoroušek/respirátorů, ale lze použít i na bavlněné roušky.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - příjemně voní po mentolu, ale při stisknutí tekl všude okolo (vadný kus?, trošku se roztekl i při přepravě poštou)

Dětský antivirový nanošátek - na tento šátek jsem se těšila nejvíce, kvůli svým synkům, kterým jsem chtěla dát pohodlnější formu ochrany než je těšná rouška. Synka ale šátek moc neuchvátil, stěžoval si, že ho při utažení vzadu nepříjemně škrtí. Ale možná se jednalo jenom o nezvyk a časem si na něj zvykne. Přišel bezpečně zabalený. Šátek beru za praktickou věc, neboť ho lze kdykoliv stáhnout na krk a následně natáhnout na nos. Uprostřed má drátek, díky kterému pěkně sedí na nose. Vzadu ho lze utáhnout podle vašich potřeb. Materiál šátku je příjemný, šátek je prodyšný. Výhodou je, že se dá vyprat. K tomu lze použít jejich speciální prací prostředky.

Závěr - byla jsem spokojená s kvalitou poslaných výrobků.

Výhody:

  • respirátory a šátky příjemné na nošení, krásně padnou a chrání požadovanou oblast
  • respirátory a šátky lze opakovaně používat, regenerovat regeneračním prostředkem a prát v jemném pracím gelu
  • desinfekce voní neutrálně, či s vůní, nejedná se o typickou vůni desinfekce
  • desinfekce se vejdou do kabelky
  • dlouhá doba expirace produktů (03 - 09/2023)

Nevýhody:

  • u některých produktů trošku vyšší pořizovací cena, ale je nutné brát v potaz, že respirátory/šátky lze používat opakovaně
  • produkty obsahující stříbro nejsou vhodné pro kojící a těhotné ženy
  • u některých prostředků jsem měla problém se stříkáním (ale možná jen trošku vadné kusy)
20
27.10.21

Jsem ráda, že jsem mohla testovat sadu od Nanolab, vyrobenou v České republice, děkuji.

Nano respirátor FFP2 béžové barvy, pratelný, v balíčku byly 3ks.
Příjemný lehký materiál, dobře sedí, na nose drátek na lepší tvar, gumičky za ušima netáhly.

Antivirový nanošátek s kamínkem Swarovski na straně a dětský nanošátek, obojí mám modré barvy. Šátek se nasazuje stylem nákrčníku, v místě nosu a úst je vpracovaný materiál s funkcí respirátoru. Na nose je drátek pro lepší tvarování, za hlavou je šňůrka na stažení.
Příjemný a lehký materiál, dobře se v něm dýchá. Je to fajn změna nemít gumku za ušima, zvlášť na delší dobu.
Oceňuji hlavně při cestování, při nástupu do MHD či do obchodu, jen vyroluji na obličej, potom jen shrnu na krk. Nemusím nikde lovit respirátor.
Oceňuji pratelnost.
Syn si nošení šátku také pochvaluje, respirátor často neví kam zrovna na chvíli dát, než ho zase nasadí. Ideální když jdou se školou na výlet a nemusí se starat, kde má zrovna respirátor :-)

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji má super velikost, akorát do dlaně. Vleze se do každé kabelky či aktovky.
Vyhovuje mi i systém otvírání, pootočí se jak rtěnka a tím se vysune aplikátor s rozprašovačem.
Vůně je příjemná citronová. Lahvička se dá doplňovat, což je super.

Dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu, 100 ml. Šetrná desinfekce, jemná vůně. Zanechá jemný film, který na delší dobu ochrání ruce.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů, 100 ml.
Bez vůně, dá se použít i na obyčejné respirátory, ale hlavně na vše s nanovlákennou membránou.
Lahvička se protřepe, nastříká z obou stran na respirátor/šátek, nechá chvíli zaschnout a může se hned použít.
Takové „osvěžení“ než se bude vše prát :-)

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT, 100 ml
Veselý obal, který se dětem líbí :-)
Má vysoce dlouhotrvající účinky, přitom šetrná k pokožce.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold, 100ml
Příjemná a svěží vůně, jemný na ruční praní.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol, 180ml
Na nohy je sprej osvěžující. Zápach či pocení nemohu moc posoudit, v zimě s tím problém nemám.

Výhody:

Oceňuji, že se dá vše prát, tím i ekologické, když se po použití nevyhazuje
Lehký materiál
Lépe se pod vším dýchá
Balení vhodná na cesty
Příjemné vůně
Praktické
Vhodné pro alergiky
Pěkný design lahviček
Střih respirátoru je super

Nevýhody:

Vyšší cena šátků, ne každý si je bude moci dovolit.

28
28.10.21

Zaslání balíčku nemohlo být lépe načasováno…obě děti jsou v karanténě…
Tedy:
Antivirový nanošátek Swarovski zabrala hned moje dcera…velmi příjemný a krasný zároveň. Český bezpečný nano respirátor FFP2
je velmi dobře tvarovaný, dýchá se v něm snadno. Neobtěžuje, nešimrá.
FCK COVID kapesní dezinfekce ve spreji
je kapesní, krásně vonící, neobtěžující . Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu
HANDS Sanitizer bez alkoholu…to samé,neobtěžující vůně.
PURE 100% regenerace roušek a respirátorů

  • mé ekosrdce plesá


Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT mne asi nadchla nejvíce. Príjemná, bezpečná.
Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold jsme použili i pro ruční praní. Nevysušuje ruce.
Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE si oblíbil hlavně můj manžel. Velmi účinný.
Dětský antivirový nanošátek si zabral můj syn, pro hezký obrázek. Příjemný na nošení, již nechce nic jiného. 
Jsem ráda, že jsme mohli otestovat…

Výhody:

Krasné pohodlné a praktické balení Účinnost
Tvar
Vzhled
Príjemná vůně

Nevýhody:

Snad jen vyšší cena

139
28.10.21

Sprej na nohy a do bot s mentolem se stříbrem

Výhody:

Vhodná velikost balení
Jednoduché použití
Vydrží dlouho
Příjemná vůně

40
28.10.21

V prni rade moc dekujeme za moznost vyzkouset tento aktualne hodne potrebny a kazdodenne vyuzivany balicek produktu.

Antivirovy nanosatek Swarovski-jemny, krasny, elegantni satek, zensky, prijemne se nosi, dobre se pod nim dycha, dobre drzi, ma silikonovy pasek, nesjizdi z nosu, nemela jsem zadne pupinky,kdyz jsem ho nosila, jako obvykle po respiratorech a rouskach mivam. Vhodny opravdu i pro citlivou plet, alergiky, a je s certifikaci. Moc doporucuji!vyuzitelny i jako nakrcnik na krk,kdyz nemusi byt zrovna na obliceji.

Cesky bezpecny nanorespirator FFP2-dobre drzi, sedi na obliceji, opakovane vyuziti po opakovanem prani, coz je velka vyhoda.

F*CK COVID kapesni desinfekce ve spreji-elegantni provedeni pro damy i muze, kabelkovy nebo batuzkovy typ desinfekce, rychle pouzitelny, clovek se nemusi bat,ze nekde neco vytece, maly,prakticky i do auta. Vyssi porizovaci cena je bohuzel nevyhodou.

Ceska desinfekce s vuni pro celou rodinu HANDS sanitizer bez alkoholu-pouzitelna opravdu u cele rodiny, i u deti, u citlive kuze, bez alkoholoveho zapachu. Akorat prvne jsem mela pocit, ze si desinfekce musim na ruce striknout vic, a jakoby si ruce s ni umyt jako s vodou, ale potom, co jsem si precetla jake ma ucinky, tak me to opravdu hodne prekvapilo. Super ale je, ze prave naopak vubec nevyvolava pocit ulepenych rukou jako po klasicke desinfekci. S produktem i vuni Tea Tree jsme byli moc spokojeni!

PURE 100% regenerace rousek a respiratoru-uzasna myslenka desinfekce a opakovatelne pouziti rousek a respiratoru, kdyz jich bylo nedostatek v prodeji, tak by byl tento produkt vic nez nahraditelny! Umozni setrit prirodu ve smyslu mensiho mnozstvi pouzitych respiratoru a rousek!

Bezpecna detska desinfekce na ruce VIROZROUT- zpocatku jsem si rikala, ze je desinfekce pro deti a detske rucicky dost silna, kdyz jsem si k ni pricichla, ale po vyzkouseni se opak stal pravdou. Alkoholovy zapach vyprchal a pak prisla krasna jemna vune. Ruce byly jemne, i u citlive kuze nebyl s pouzivanim problem. Snadna aplikace, hezky design lahvicky, baleni akorat pro detske rucicky, alespon to deti motivuje si je opravdu pekne a dukladne hezky vycistit, vydesinfikovat.

Jemny praci gel na satky a rousky BAMBOO GOLD-nadherna jemna vune, dobra konzistence, peni tak akorat, dobre opere, postacujici mnozstvi na satky,myslim na mnoho prani.

Osetrujici sprej do bot i na nohy se stribrem DEO FOOT SHOE Mentol-opravdu dobra desinfekce do bot i na nohy,krasna osvezujici vune mentolu, zadny neprijemny pach po desinfekci. Po pouziti opravdu dobre vydesinfikovane boty bez puvodniho neprijemneho pachu,zapachu bot…moc povedeny produkt!

Detsky antivirovy nanosatek-syn byl z nej nadseny! Satek jemny,lehky, se silikonovym paskem na nos, dratkem na na nos, utazenim kolem hlavy dle potreby. Nesjizdi dolu, vypada nadcasove, moc krasny modni doplnek, dite v tom vydrzi dychat i treba hodinu bez sundani a bez problemu. Lze po sundani z nosu miyt jako nakrcnik na krku a pak znovu natahnout na nos… Vyuziti tedy 2v1 ????

Výhody:

Kvalita produktu
Certifikace
Vune desinfekci
Material satku
Vhodne pro citlivou kuzi a alergiky
Opakovatelne pouziti u mnoha zdanlive jednorazovych produktu
Elegantni provedeni
Lakavy design
Snadne a spolehlive pouzivani
Siroky sortiment

Nevýhody:

Porizovaci cena u F*ck covid desinfekce vyssi a taky detkseho nanosatku( u satku vzhledem k opakovanemu pouziti a kvalite lze openout)

50
28.10.21

Velice oceňuji především příjemnou vůni výrobků. Již rok a půl kvůli situaci s covidem kupuji dezinfekce, které jsou ale většinou velmi agresivně cítit po ethanolu, ale výrobky Nanolab opravdu krásně voní a jsou příjemné i po aplikaci na kůži, nevysušují.
Také se mi moc líbí design respirátorů a nanošátků, a to především jak skvěle sedí na obličeji. Nanošátek lze díky šňůrce na stahování vzadu přizpůsobit velikosti hlavy a za to dávám opravdu palec nahoru.
Sprej do bot i prací gel po aplikaci krásně a příjemně voní. Navíc výrobky odstraňují z oblečení a obuvi viry, bakterie a plísně a to běžné výrobky neumí.
Bohužel mě zklamala dětská dezinfekce a to aplikátorem. Více bych ocenila rozprašovač jako je u kapesní dezinfekce a dezinfekce na ruce, kde je dávkování ve skvělém množství, jen se nastříká a je to. U dětské dezinfekce vyteče velké množství a dcera měla problém to vše rozetřít, kapalo to a bylo to všude.
Výrobky Nanolab se mi velice líbí, a mohu je plně doporučit ostatním, navíc je to česká firma a víte co kupujete, vše je otestované.

Výhody:

Pěkná vůně produktů
Hezký design respirátorů
Vhodné balení na cesty
Příjemný materiál a možnost úpravy velikosti u nanošátků Česká firma s otestovanými výrobky

Nevýhody:

U dětské dezinfekce nevyhovující aplikátor

63
29.10.21

Naprosto úžasné produkty,díky kterým se cítím chráněna nejen já,ale i naše malá dcerka.
Dezinfekce nezapachalo,nepálí a pokožku zanechávají nevysusenou a hebkou.
Nanosatek nosím velmi ráda. Konečně mám něco,co mě chrání a mohu v něm volně dýchat. Nemám otlacene uši a cítím se svobodně

Výhody:

Příjemný materiál nanosatku
Dezinfekce nezapacha

653
29.10.21

Respirátory jsou super, jsou takové lehčí chrání a přesto se přes ně dá celkem dýchat není to nic příjemného mít do pořád na obličeji ale jsou lehčí než ty klasické, za ke spokojenost.

Výhody:

Respirátory jsou takové lehké,lépe se přes ně dýchá. Šátek je super, jak desítky tak dospělý ještě objednám pro manžela a druhé dítě ???? desinfekce jsou super jsou malé všude se vejdou do kabelky,do kapsi všude můžete vzít s sebou. Jsem spokojená

Nevýhody:

Nenašla jsem

95
29.10.21

Z balíčku jsem nadšená. Není vhodnější období pro testování než je teď. Dezinfekce voní a podle složení by měla být i účinná. Syna zaujal Virožrout svým obalem. Nano respirátor skvěle sedí na nose a dobře se přes něj dýchá. Nanošátek s krystaly však budu muset předat mamince - bílá barva šátku k make-upu není moc dobrá kombinace. Trošku nás zklamal dětský šátek - synovi přišel růžový, odmítá ho nosit :D

Výhody:

Složení a vůně dezinfekce
Prodyšnost a vzhled respirátoru

4594
29.10.21

Jsem naprosto nadšená z možností testovat tenhle bohatý balíček v dnešní době nepostradatelných výrobku.

Antivirový nanošátek Swarovski - Od začátku nařízení nosit minimálně ochranný respirátor, případně nanoroušku jsem dala naprostou přesnost nanorouškám. Přiznám se, že k nanošátek jsem se nedostala z důvodu vysoké pořizovací ceny, nejvíce jsem tedy nadšená z možnosti vyzkoušet tento krásný designový od Swarovski. Šátek je z velice lehkého a příjemného materiálu, kvalitně ušitý. Bála jsem se pásku na nos z důvodu nepohodlí, ale sedí pěkně díky možnosti upravit stahovací šňůrkou. Za mne jistě top výrobek ze sady, místo modré bych byla nadšenější z černé barvy, která holt lépe ladí :)

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - Jak jsem již uvedla výše, naprosto se snažím respirátorům vyhýbat. Špatně se mi v nich dýchá a jsou mi nepohodlné. Každopádně tento jsem vyzkoušela a musím hodnotit velice kladně. Dobře sedí a největší výhodou je černá barva, kterou jsem v sadě obdržela. Nejsou na něm tedy vidět stopy od máme up. Perfektní vlastnost je i pratelost těchto respirátorů.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - Tento přípravek jsem v balíčku neobdržela. Bohužel jsem si všimla až pro psaní recenze, má chyba.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu - Tento výrok byl pro mne také velikým překvapením. Po aplikaci na ruce a madlo kočárku, kde používám nejčastěji, se rychle vstřebává. Je bez zápachu a nevysušuje. Při použití jsem měla pocit, jako kdybych rozprašovala pouze vodu, budu však účinnosti věřit. Celkově mám výrobky obsahují Tea tree velice ráda.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů - Hlavní výhodou je, že se dá tato regenerace aplikovat na roušky bavlněné i na respirátory. Velice oceňuji, že je bez zápachu. Aplikace je naprosto jednoduchá a rychle zasychá.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT - Nejsem zastánce patlání dezinfekce malé děti. Dvouleté dcerce vždy ruce řádně omyji mýdlem, případně používám vlhčené ubrousky. Líbí se mi zde však design a systém dávkování z lahvičky. Dcerka dva a čtvrt roku je velice zvídavá a opakuje tedy naše již zaběhlé rituály. Sem tam tedy tuto dětskou dezinfekce použije. Určitě je velice praktická pro škol i děti. Důležité je však dítěti odstranit plastové ochranné víčko, které jde pryč velice ztuha.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - Oceňuji, že zbaví nečistot i make-upu. Má příjemnou vůni, ale ta nezůstává silně usazená po vyprání. Nedráždí pokožku.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - Tento sprej jsem otestovala na manželovi, který je vášnivým fotbalistou a ten uznal, že je výrobek naprosto na perfektní. Po aplikaci do bot se nedrží v obuvi tolik zápachu a i aplikace na chodidla je velice příjemná. Určitě tento sprej uvítáme i na osvěžení chodidel za teplého počasí.

Dětský antivirový nanošátek - Opět krásný designový šátek, který se perfektně hodí i do chladného počasí. Na dcerce jsem ho nezkoušela, ještě je naštěstí malá na povinnost nosit ochranu dýchacích cest, já se však příznám, že mi sedla dětská velikost ještě lépe, než dospělá. Budu ho tedy střídat se svým :) Opět je výhodou páska u nosu, která není nepohodlná a stahovací gumička. Dýchá se mi v nanošátku daleko lépe, než v respirátorech a od možnosti je vyzkoušet již na ně nedám dopustit.

Výhody:

Výrobky jsou hezké designové.
Nejspokojenější jsem s nanošátky, které jsou na nošení velice pohodlné. Šikovné a praktické balení na cesty.
Výrobky jsou buď bez zápachu, nebo mají příjemnou vůni.
Jsem velice spojená s aplikací.

Nevýhody:

Jedinou nevýhodou je velice vysoká pořizovací cena nanošátků.

60
29.10.21

Super balíček produktů Anticovid české výroby. Vyzkoušeli jsme dezinfekci sprej, dětský gel. Syn si pochvaluje, krásně voní a nevysušuje ruce. Sprej na cesty F..k Covid je praktický dávkovač, příjemná vůně. Respirátory FFP2 černé, jsou výborné, dobře padnou a sedí na obličeji, netahají uši a dobře se přes ně dýchá. Navíc na opakované použití již j čsem postříkala dezinfekcí na určenou a nechala zachnout. Použila jsem prací gel, který také voní na látkové nanošátky. Synovi se dětská varianta moc líbí, je příjemný na nošení, mě pro dospělé bílý šátek také vyhovuje, jako nákrčník, který se v případě potřeby nasadí a po použití vypera a nechá uschnout. V neposlední řadě jsem použila do bot dezinfekční sprej, tak mě příjemně provoněl botník. Praktické je stahování a tvarovka na nose. Za nás mohu je doporučit, určitě se v případě nutnosti dozásobíme respirátory tohoto výrobce.

Výhody:

český výrobek široký sortiment
respirátory příjemný střih, použití
dezinfekce i pro děti
nanošátky pro děti i dospělé
dezinfekční sprej na regeneraci šátků
prací přípravek na nanošátky různých výrobců

Nevýhody:

Dražší cena respirátorů, ale vzhledem ke kvalitě a že je tuzemský produkt opakovaně použitelný, tak to odpovídá kvalitě.

63
29.10.21

Moc děkuji za testování, zrovna se mi to moc hodilo. Vyzkoušela jsme šátek i nanorousky a jsem moc spokojená

Výhody:

Šetrné k přírodě,
Kdykoliv se mohou vydezinfikovat
Dobře padnou
Hodně vtipná a vkusná dezinfekce rukou do kabelky fuck covid ????
Pro děti mi ten nano šátek přijde asi nejlepší, ze všeho co jde koupit na trhu, dcera ho dobře přijmula

Nevýhody:

Šátek děti trochu lehtá a některé prodavačky s ním mají neustálý problém, takže musíte neustále vysvětlovat.

162
29.10.21

Moc děkuji za možnost testování takto bohatého balíčku od firmy NANOLAB, který je v dnešní době nepostradatelný.

Antivirový nanošátek Swarovski : moc příjemný materiál s roztomilým kamínkem. Doplněk pro každou ženu, super je že je vzadu tkanička takže nemusím řešit jestli mam malý nebo velký obličej, univerzální velikost. Za mě je super i certifikát FFP2.

Nano respirátor FFP2 : tak ten se hodí vždy, u tohoto mám pocit že na tom obličeji ani nic nemám, je strašně tenký a jemný. Má pěkný desing a je hezky tvarovaný. Moc mě baví ho nosit. Je pratelný a opakovaně pouitelný.

FCK COVID : kapesní dezinfekce ve spreji , ideální na cesty, do kapsy, kabelky. Moc příjemná vůně, ruce jsou za chvilku suché. Já osobně nejvíce oceňuji že je obal vysunovací a když dojde tak obsah lahvičky lze pohodlně doplňovat.

Sanitizer : dezinfekce bez alkoholu, jemná vůně Tea Tree olejíčku. Příjemná desinfekce bez alkoholového zápachu.

PURE 100% Regenerace roušek a respirátorů : za mě super když není čas vyprat, jen nastříkáte a je čisto. Za mě skvěla věc v této době. Z roušky či respirátoru není nic cítit navíc je i na ruce a povrch.

Virožrout : Syn ocenil krásnou vůni a hebké ruce po ní. Myslím že každé dítě upoutají a přesvědčí obrázky a budou rádi desinfikovat. Za mě a hlavně mého syna velká spokojenost.

Jemný prací gel na nanošátky a roušky BAMBOO GOLD : nádherná jemná vůně, dobra konzistence, pění tak akorát, dobře vypere, lahvička na mnoho praní.

Ošetřující sprej do bot i nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol : Pěkná mentolová vůně, odstraní i opravdový zápach a pocení nohou. Navíc ničí mikroby a bakterie způsobující plísňové onemocnění.

Dětský antivirový nanošátek : Tento produkt za nás TOP :o). Moc pěkné obrázky se synovi moc líbí, tak nemá problém ho nosit, i přes jeho malý obličej mu sedí moc pěkně díky stahovací šňůrce. Uvnitř šátku je nanovlákenná membrána. Vypadá nadčasově, moc krásný módní doplněk, i malé dítě v tom vydrží dýchat třeba hodinu bez sundávání bez problému. Funkční materiál Coolmax - vhodný do extrémního tepla i zimy. Trefný název CORONASAURUS :o).

Testování jsme si užily a výrobky budeme používat dál. Za nás TOP : Dětský nanošátek, Hustý virožrout, FCK COVID do kabelky a Prací gel BamBoo. Děkujeme moc

Výhody:

Certifikát FFP2
Vše je pratelné a opakovaně použitelné České výrobky
U šátků stahovací šnůrky, hezké dětské motivy
Praktičnost
U fuck rolovací balení bez víčka
Příjemné vůně
Hebké ruce
Znovu použitelné lahvičky, možnost koupit větší eko balení.

Nevýhody:

Vyšší cena

333
30.10.21

Moc dekuji za možnost testování tohoto objemneho balicku od firmy Nanolab. Všechny produkty nás příjemně překvapily, a to jejich zpracováním, kvalitou, funkčnosti, ale i designem. Rozhodne bych vše doporučila.

Antivirové šátky (dětský i pro dospělé Swarovski) s nanovlakennou membránou jsou z prijemne lehké látky, snadno se v nich dýchá a padnou každému díky gumicce vzadu a držící tyčinky na nos vpředu. Ozdobný kamínek děla satek pěkným doplňkem. Super je možnost praní.

Česky bezpečný nano respirator je skvěle padnoucí, nemá moc utazene gumicky za usi a prijde mi, ze je z lehciho materiálu než bezne respiratory. Oceňuji, ze se muže prát.

Pure 100% čistá regenerace rousek je skvělá věc pro rychlou dezinfekci rousek a respiratoru. Hodi se když není čas prát nebo u sebe nemáte náhradní nový respirator. Není parfemovana, takže nedrazdi.

Bamboo gold jemný práci gel má jemnou vůni, která mi na respiratorech a šátku po vyprani nevadi. Nedrazdi kůži.

Hands sanitizer tea tree je příjemná dezinfekce na ruce a předměty, která nezanechava žádnou vůni. Měla by zabezpečit dlouhodobou ochranu před mikroorganismy. Je v praktickém rozprasovaci.

Detska dezinfekce na ruce má příjemnou vůni a pro děti atraktivni obal, syn ji používá rad.

Deo foot shoe - dezinfekce nohou a obuvi se stříbrem má svěží mentolovou vůni a využívá ho u nás nejvíce manžel do pracovních bot a moc si ho chválí.

Výhody:

Kvalita
Funkčnost
Design
Příjemné vůně
Nedrazdi pokožku
Lehké materiály
Možnost opakovaného použití díky praní

61
30.10.21

Antivirový nanošátek Swarovski:
Je vyroben z velice příjemné látky, pogumovaná spona na nose dobře drží. Teď na zimu výhoda, že chrání i krk. Verze pro dospělého, má o něco silnější tu vnitřní ochrannou vložku, než produkt pro děti. Hůř se mi v něm dýchá při delším nasazení. U respirátoru Nanolab jsem tento problém neměla.

Dětský antivirový nanošátek:
Pro dítě určitě lepší volba něž respirátor, atraktivní barevný vzhled, chrání v zimě i krk, pogumovaná spona dobře drží na nose. Díky stahování vzadu, padne každé dětské hlavičce. Prodyšnější a měkčí ochranná vložka, než u dospělé verze šátku.

Nano respirátor FFP2:
Nejlepší produkt v balíčku!!! Perfektně sedí, gumičky neřežou, praktická černá barva, je opravdu lehoučký. Dýchá se přes něj skvěle, jako bych na tom obličeji nic neměla. S možností až 10× vyprat, no prostě parádní věc. Jediná malilinkatá výtka, stříbrné logo se loupe, deset praní určitě nepřežije.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů:
Bez vůně, opravdu rychlá desinfekce. Respirátor člověk přestříkne, nechá zaschnout a je hotovo.

Prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold:
Dobře vypral nečistoty i z bílého nanošátku, příjemně voní

Sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol:
Opravdu eliminuje zápach, příjemná mentolová vůně. Sprej je antibakteriální, tudíž bude ideální volbou pro lidi trpící na mykózu nohou.

Desinfekce Virožrout, F*CK COVID a HANDS Sanitizer
Všechny tři desinfekce velice příjemně voní. Nevysušují, nedráždí pokožku. Nejvíce oceňuji, že nenechávají lepkavý povlak na pokožce, jako například antibakteriální gely.

Výhody:

Praktičnost
Kvalitní provedení
Doba použití
Desinfekce nedráždí a nevysušují ruce Český výrobce

Nevýhody:

Bílá barva nanošátku. Pro ženu velké mínus, když používá make-up.
Hůře se mi v něm dýchá, u respirátoru tento problém nemám.
I dětská dezinfekce by mohla být ve spreji, vršek se snadno obabrá.

39
31.10.21

Nano šátek pro dospělé i dítě je velmi příjemný a lehký, dobře se v něm dýchá. V respirátorech se také dobře dýchá. Dětská dezinfekce má příjemnou vůni, pokožka je po ní jemná. Sprej do bot má příjemnou vůni mentolu. Kapesní dezinfekce ve spreji je opravdu malá a všude se vejde, určitě ocenitelný pomocník a navíc má příjemnou vůni. Se všemi výrobky jsem byla spokojena a ráda jsem je vyzkoušela a budu používat s radostí dále.

Výhody:

lehký a příjemný materiál šátku
příjemná vůně dezinfekcí
velikost balení šetrnost k pokožce

20
01.11.21

Zhodnotit funkčnost proti virům, nemůžu, to přenechám odborníkům. Přeci jenom nevlastním specializované pracoviště. Ale aspoň můžu zhodnotit vizuální dojem a vlastní pohodlí.

Antivirový nanošátek Swarovski - tyhle šátky jsou bezva věc hlavně v chladném počasí. Máte na krku a nemusíte hledat žádné roušky. Jen natáhnete a jdete. Oceňuji, že se dají vzadu utáhnout a přes nos zahnout a hlavně to při nošení ničemu nevadí. Mě osobně se v něm hůře dýchalo. Takže radím, nesmíte ho jako já natáhnout hned (ufuněná s kočárem) ale radši se vydychat. Ve finále jsem si na něj tak zvykla, že s ním chodím všude. Dětský antivirový nanošátek - krásné zpracování, bezva údržba a příjemný na nošení. Obléknu ho také, ale dětem se dá krásně stáhnout díky gumičce.
Celkové oceňuji jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - když je k takovému výrobku přidána i péče, jak se o něj starat. Měla bych strach, že vypráním v běžném přípravku zničím účinnost. Krásně a přehledné u každého výrobku jak se o něj starat aby vydržel co nejdéle.

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - za mne osobně největší topka!!!!!!! Na poprvé jsem si myslela, že mi padá. Ale až po chvilce mi došlo, že je to tím, že ho vlastně ani necítím. Netahá za uši, je lehký a hlavně se v něm bezvadně dýchá. A to jsem na pracovišti vyzkoušela několik typů respiků. K tomu opět návod jak o takový respirátor pečovat, aby se nestal jednorázovou pomůckou. S tím právě souvisí i jejich PURE 100% regenerace roušek a respirátorů - za mě bezva věc. Je dobré, že nemusíte respirátory po prvním použití vyhazovat. Nejenom, že šetříme peníze ale i přírodu.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - Vtipné zpracování, což oceňuji. Úspěch hlavně u pubertální části rodiny Perfektně zasychá, decentně voní a hlavně ruce po jejím použití nelepí. To samé mohu říci o České dezinfekci s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu i o
Bezpečné dětské dezinfekci na ruce VIROŽROUT - jediné co nemohu zhodnotit je jejich účinnost proti virům.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - chlap doma hned šel a vystříkal si snad všechny boty. Prostě muži. Říkal, že je to lepší. Uznávám, že znát to je. ale hlavní výsledek se dostaví až časem. |Je teda potřeba vystříkat všechnu obuv aby se mohl dostavit kýžený výsledek.

Výrobky nanolab se mi opravdu líbí. Je znát, že jejich výrobky jsou nejenom vkusné, ale i funkční. Za mě inspirace i na vánoční dárky

Výhody:

Krásné zpracování
funkčnost

Nevýhody:

V šatku se hůře dýcha, když jste uhnaný, to v respirátoru pohoda

2330
01.11.21

Předem díky za možnost produkty vyzkoušet !

Rozdala jsem v rodině a mám jen pozitivní ohlasy. Respirátory se nosí pohodlně, prala jsem a znovu nasprejovala, covid zatím nemáme, tak snad fungují jak mají. Šátek jsem zkoušela já i dcera. Velmi dobře drží, dá se vytvarovat podle tváře ???????? Mnohem lépe se s ním dýchá, jen mi chvíli trvá nastavení ( aby dobře držel, těsnil a přitom neškrtil). Dezinfekce ok, ocenila jsem kabelkovou variantu F*ck covid. Vejde se pohodlně i do kapsy.

Výhody:

Možnost opakovaného užití bez ztráty nebo omezení funkce.
Virožrout fakt příjemně voní. Šátky jsou mnohem lepší volba pokud potřebujete ochranu delší dobu.

Nevýhody:

Nic

1
01.11.21

nanošátek Swarovski - příjemný materiál, jednoduchý ale elegantní design podtrhnutý kamínkem Swarovski. Příjemné nošení, znatelně lepší a méně namáhavé dýchání než přes respirátor FFP2 (přestože FFP2 vložku šátek obsahuje)

dětský antivirový nanošátek - příjemný materiál, šátek krásně chrání krk v chladném období. Nevýhodou je že i přes drátek sjíždí z malých dětských nosánků

desinfekce FCK Covid a Virožrout - dokonalý a originální název, po dlouhé době konečně desinfekce co by měla zabírat i na viry a nemá nepříjemné „slivovicové aroma“. Nedráždí a nevysušuje pokožku

Pure 100 a Bamboo gold - nemohu posoudit zda - li to skutečně funguje, a jestli je respirátor skutečně funkční, nicméně respirátor poté voní a je velmi příjemné vědět, že pomůcky k ochraně dýchacích cest nemusím po každém použití vyhazovat

DEO FOOT SHOE Mentol - příjemná vůně do obuvi

Výhody:

výrobky nanolab:
mají originální myšlenku
design
provedení
vše příjemně voní
myslí na péči o pomůcky k ochranně dýchacích cest

Nevýhody:

dětský šátek sjíždí z malých dětských nosánků :-)

52
01.11.21

Se všemi výrobky jsem naprosto spokojená a doporučuji

Výhody:

Všechno je potřeba
Nabošátek vypadá nádherně a udělá parádu
Dětská dezinfekce je příjemná pro ty naše prcky Šátky jsou naprosto boží jak pro dospělé tak i pro děti
F*CK covid je výborná do kabelky na cesty
Gel na praní je takový svěží
Respirátory ty jsou klasika
Sprej do bot je krásně voňavý a osvěžující

Nevýhody:

Žádné nejsou

46
01.11.21
Antivirový nanošátek Swarovski
pěkný design s kamínkem Swarovski
lehce se přes něj dýchá, je příjemný na obličej
lze jej využít i jako nákrčník k ochraně krku před větrem / zimou
snadno pratelný, opakovaně použitelný
Dětský antivirový nanošátek
syn (6 let) jej nosí velmi rád, je pro něj jednodušší, když je venku, mít jej na krku a při vstupu do vnitřních prostor si jej nasadit
velmi oceňuji design s dětskými motivy, na které dědi velice dají a jen tak něco si nenasadí, ale tento nákrčník se synovi velice líbí (dokonce se o něj pohádal se svojí mladší sestřičkou, i když je modrý, spíš klučičí, dceři se také moc líbí)
synovi se přes nákrčník dobře dýchá, nemá vůbec problém si jej nasadit a vydrží ho mít na puse i delší dobu

Český bezpečný nano respirátor FFP2
- výborně se přes něj dýchá, zatím nejlépe ze všech respirátorů, co jsem měla, je dobře tvarovaný
- tolik se do něj neotírá make-up - u většiny především bílých respirátorů mám po chvíli utřený make-up v repsirátoru, u toho se trošičku po zpocení otřel nos, jinak i po vícero nošeních vůbec nic
- velmi oceňuji jeho pratelnost a možné opakované nošení

FCK COVID kapesní dezinfekce ve spreji
- příjemná vůně, šetrná k rukám
- malé balení, vejde se do kabelky, do kapsy, do kapsičky od kočárku, …

HANDS Sanitizer Tea Tree
- příjemná jemná vůně, šetrná k rukám

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů
- výborná věc, která prodlouží životnost respirátoru / roušky
- stačí nastříkat na respirátor / roušku a nechat vyvětrat
- pohltí zápachy z repirátoru

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT
- dětem jsem občas dávala desinfekci pro dospělé, ale jsem ráda, že nyní máme tuto desinfekci, u které vím, že je pro ně určená a můžu jim bez obav vyčistit ručičky třeba, když jsme zrovna venku a nemáme možnost si zrovna ruce umýt (občas dávám i nejmladší dceři - 1,5 roku a naprosto bez problémů)
- příjemná vůně, děti ji bez jakýchkoliv problémů používají

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold
- jemný prací gel, jemné příjemné vůně, nedráždí a bez problému vyčistí nanošátek či pratelný respirátor, stačí jen namočit na pár minut

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol
- příjemná vůně, vydrží celý den v běžně používané botě

Výhody:

Se všemi výrobky Nanolab jsem byla maximálně spokojená a mohu všechny vřele doporučit.
Velmi se mi líbí, že jsou téměř všechny opakovaně použitelné, tím i tolik nezatěžujeme přírodu. Přes šátek i respirátor se snadno dýchá a pokud si mohu vybrat, vždy nejraději volím jeden z nich od Nanolab.
Nanošátky jsem pořídila ještě další 2 - pro dceru (4 roky) a manžela - a myslím, že to určitě nebyl poslední nákup.

Nevýhody:

Škoda, že kapesní desinfekce není znovu doplnitelná (alespoň jsem nepřišla na způsob, jak by to šlo udělat).
Také bych uvítala balení desinfekce pouze k naplnění lahviček.

1866
01.11.21

Moc jsem se těšila na testování, ale potěšilo mě jen z poloviny…
Respiratory černé barvy mi vůbec nesedí na obličeji, jsou mi velké a to jsou určené pro ženy.
Nano šátek mě moc též neoslovil,, nedrží mi dobře na nose a spona tlačí do nosu. Dětem naopak sedí šátek dobře. Ostatní desinfekce jsou dobré, takové na které jsme zvyklí.

Výhody:

Mohla jsem vyzkoušet něco jineho

Nevýhody:

Respiratory a šátek jsou na jiný typ obličeje než je můj. Bohužel.
Dětská desinfekce mohla lépe vonět, když je pro děti.

1779
01.11.21

Nanošátek pro dospělé je lehký, dobře prodyšný, určitě se v něm dýchá lépe než v respirátoru. Bohužel s brýlemi se mi nedaří utěsnit na nosu tak dobře jako respirátor a brýle se zamlžují. Dětský nanošátek bohužel starší dcerce není příjemný na dotek (ale ona je obecně hodně citlivá ne vše) a ocenila by více holčičí motiv. Mladší dceři vyhovuje. V zimě budou šátky určitě hojně používané. Nanorespirátory jsou lehké, prodyšnější než běžné respirátory, dobře těsní. Všechny dezinfekce hezky voní, což oceňují hlavně děti a rády dezinfekci používají. Kapesní dezinfekce je opravdu skladná a lze ji brát tedy kamkoli. Prací gel hezky voní, nedráždí pokožku. Regeneraci roušek a respirátorů ocení hlavně manžel, který nerad respirátory mění, takto může respirátor používat déle a po nástřiku se mu v něm dýchá stejně jako před ním. Sprej do bot opět užitečný především pro manžela, místo zápachu je cítit příjemná vůně.

Výhody:

Nanošátkek: prodyšnost, lehkost
Nanorespirátory: prodyšnost, dobře těsní
Dezinfekce: hezká vůně, nedráždí
Prací gel: hezká vůne, nedráždí
Regenerace roušek a respirátorů: rychlost ošetření, bez zápachu
Sprej do bot: příjemná vůně, funkčnost

Nevýhody:

Nanošátek: nedokonalé těsnění, pro dceru nepříjemý materiál, cena
Nanorespirátory: nic
Dezinfekce: nic
Prací gel: nic
Regenerace roušek a respirátorů: nic
Sprej do bot: nic

59
01.11.21

Moc děkuji za možnost testování. Nanošátky jsou z příjemného materiálu,na obličeji pěkně sedí, a to jao mně, tak ten dětský dceři. Libil se jí i motiv a hlavně ta růžová barva ????. Navíc je to i příjemný nákrčník. Nano respirátor má super tvar, sedí i manželovi a lépe se v něm dýchá.
Desinfekce a sprej do bot mají příjemnou vůni, nevtíravou. Navíc nezůstává na rukách žádný nepříjemný pocit a nevysušovaly. Velikosti výrobků jsou akorátní i na cestování. Prášek na praní jsem ještě nezkusila, ale voní hezky.

Výhody:

Vůně
Příjemný materiál a střih nanošátků
Tvar nanorespirátorů
Kvalita výrobků

42
01.11.21

Velmi příjemně voní dětská dezinfekce, Šátky jsou z hezkého materiálu, určitě využijeme. Jen bych uvítala jinou barvu než bílou :-). Sprej do bot funguje.

Výhody:

vůně
výhodná cena

Nevýhody:

bílý šátek - nevhodná barva, rychle se špiní

77
01.11.21

Antivirový nanošátek Swarovski
Na otestování přišel v neutrální černé barvě, materiál je moc příjemný. Mně osobně, vzhledem ke tvaru nosu, mírně tlačí v poloze, která by mi byla nejpříjemnější, ale na kratší nošení nevadí. Rozhodně bude příjemný v zimě.

Český bezpečný nano respirátor FFP2
Zdá se tenčí než klasické respiratory, ale je asi nejpříjemnější, jaký jsem měla. Chválil i manžel, který většinou rozdíly nepocituje :)

FCK COVID kapesní dezinfekce ve spreji
Má velmi příjemnou vůni a vleze se snad do každé kapsičky.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu
HANDS Sanitizer bez alkoholu
Vůně mi přijde totožná s fck covid

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů
Příjemný způsob šetření přírody

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT
Obal s krásným dětským motivem, dcera je z desinfekce nadšená, že má „svou“

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold
Opět příjemný způsob šetření přírody

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol
Vyzkoušel manžel, který momentálně v botech tráví z naší rodiny nejdelší časové úseky. Po jeho vyzuti mi přijde změna k lepšímu :)

Dětský antivirový nanošátek
U nás nejočekávanější produkt k otestování :) přišel v růžové barvě, která se mně nelíbí, ale jde o děti a dcera je nadšená. Pěkně sedí na obličeji, dceři s v něm dýchá lépe než v rousce/respiratoru. Materiál je velmi příjemný.

Výhody:

Vzhled
Praktičnost
Dostupná cena České výrobky

14
01.11.21

Balíček jsem se snažila pořádně otestovat, takže s recenzí jsem trošku otálela. :) Nicméně jsem myslím vyzkoušela vše důkladně a jsem mile překvapena. Poprvé jsem se setkala s pracími respirátory a rouškami, což velice oceňuji. Nemusím neustále kupovat nové respirátory a tím vytvářet odpad. Šátky jsou moc fajn, líbí se i prckovi a dobře drží na obličeji. Dámský je elegantní a člověk s ním i udělá parádu. :) Moc se mi také libila desinfekce s tea tree, která vůbec nepáchne alkoholem jako ostatní desinfekce. To stejné dětský desinfekční gel, nevysušuje a je velmi jemný. Vyžila jsem také vtipnou miniaturku desinfekce f*ck covid :D , kterou nosím pro případ nouze v pracovní tašce. Skvělá byla též desinfekce do obuvi, opravdu účinkuje, otestovali jsme na tatínkovi. ;)

Výhody:

Desinfekce nepáchnou po alkoholu
Pratelný respirátor - netvořím zbytečný odpad navíc a ušetřím Šátky jsou z kvalitního materiálu a úžasně praktické, elegantní
Skvělá desinfekce do obuvi s příjemnou vůní

01.11.21

• Dětská dezinfekce - hustý virožrout - pěkný design, chvíli trvá než se vstřebá, po zaschnutí jsou ruce hebké a jemně provoněné. • Bamboo Gold jemný prací gel - nádherně voní a je opatřen jednoduchým návodem k použití. Navíc uleví životnímu, prostředí protože se roušky nemusí po každém použití vyhodit. • Pure 100% čistá regenerace roušek je bez parfemace, takže je cítit pouze pach dezinfekce a čistoty. Je ve formě rozprašovače a líbí se mi, že se dá použít jednat na ruce ale i na ochranné pomůcky, takže se nemusí ihned vyhodit a chrání tím pádem i životní prostředí. • Bezchlórová nealkoholová šetrná dezinfekce - nezaznamenala jsem žádnou vůni, rozprašovač navíc hezky osvěží. • F*ck covid sprej - skvělá velikost tak akorát do kapsy, jednoduchý uzávěr a celkově lehká manipulace, příjemná vůně. • Dezinfekce nohou a obuvi se stříbrem - příjemně voní po mentolu. Doteď jsme do bot nic nepoužívali. • Nano respirátor FFP2 - šikovně tvarovaný, skvělá prodyšnost - lépe se mi v něm dýchá oproti klasickému respirátoru a je i mnohem lehčí, hezčí a jemnější. • Dětský antivirový nanošátek - chválím obrázek, který děti jistě potěší a určitě sedí lépe než rouška/respirátor. Navíc chrání i před chladem a dobře se přes něj dýchá. • Antivirový nanošátek Swarovski - vzhledově moc hezký jen barva mě moc nenadchla, příjemný lehký materiál, v oblasti nosu je drátek na správné vytvarování (dost mě řezal) a také šňůrka vzadu na stažení. Navíc má na parádu ozdobný kamínek a v chladnějším počasí hezky zahřeje.

Výhody:

  • příjemná vůně
  • prodyšnost
  • vzhled a tvar
  • příjemný materiál
  • nevysušují ruce
  • bez alergické reakce

Nevýhody:

  • cena
  • šátek se dlouho upravuje a barva (růžová) je hodně křiklavá
44
01.11.21

Děkuji za možnost vyzkoušet tento balíček nadití super vychytávkami do dnešní covidové doby. <3

  • Antivirový nanošátek Swarovski


Tenhle kousek mě fakt zaujal! Jedná se o příjemný a lehký „nákrčník“, který hlavně teď v chladnějším období plní dvě funkce - splňuje FFP2 a zároveň zahřívá krk. Navíc je elegantní, bílý, doplněný drobným obrázkem kytičky a kamínkem Swarovski, takže je to takový „šperk“ příznačný pro současnou dobu. Dobře se přes šátek dýchá.

  • Český bezpečný nano respirátor FFP2


Klasický černý respirátor se stříbrným nápisem „nanolab“. Líbí se mi tvarově, přijde mi tenčí a lehčí než konkurenční výrobky, celkově víc elegantní.

  • F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji


Super vychytávka na cesty, líbí se mi systém otevírání/zavírání.

  • PURE 100% regenerace roušek a respirátorů


Praktický produkt, prodlouží funkčnost a životnost roušek a respirátorů a člověk má lepší pocit, že ho to opravdu nějak ochrání.

  • Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold


Jsem ráda, že existuje speciální prací prostředek pro šátky a respirátory.

  • Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol


Ten se hodí i mimo covid, takže doufám, že vydrží ze všech produktů nejdéle, i když už všechny ostatní dávno nebudeme potřebovat :-D

  • Dětský antivirový nanošátek


Zatím mám malé dítko, takže jsme nezkoušeli v praxi, ale brzy se asi bude hodit. Líbí se mi zábavný, přesto decentní motiv. Mám menší hlavu a myslím, že bych ho mohla nosit i já.

Výhody:

elegantní šátek Swarovski
respirátory a šátky jsou z lehčího materiálu než běžně dostupné
komplexní balíček pro současnou dobu - respirátory, desinfekce, prací prostředky apod.
nápis „nanolab“ na respirátoru vypadá elegantněji než výrobní popisky na běžných resp.

Nevýhody:

černá gumička a brzdička na jinak elegantním bílém šátku působí jako pěst na oko

151
01.11.21

Moje zkušenost s testovanými výrobky je jen kladná. Nano šátky mají příjemný materiál, dobře sedí a hlavně se v nich skvěle dýchá. Moc se mně líbí i motiv na dětském. Respirátor mně taky příjde lepší než ten, který používám. Dezinfekce mně překvapily svou vůní, která je příjemná a hlavně zanechá jemné ruce. Přípravek na praní roušek taky pěkně voní a hlavně funguje. Sprej do bot má vůni po mentolu a opět je to příjemná vůně. Otestoval jej manžel a je nad míru spokojený. Za mně velká spokojenost se všemi testovanými výrobky!!!!!!!

Výhody:

příjemná vůně dezinfekce
dezinfekce nevysušuje ruce
nano šátky mají příjemný materiál
všechny výrobky jsou praktické

Nevýhody:

nic jsem nenašla

51
02.11.21

Dostaly jsme možnost vyzkoušet značku Nanolab a jsme za to rádi. Díky vám jsme přišli do styku s fain značkou, která doopravdy funguje. Přes Antivirový nanošátek Swarovski, Český bezpečný nano respirátor FFP2 či Dětský antivirový nanošátek se vážně dobře dýchá a ještě honíte parádu. Což oceníte nejvíce u dětského, kdy děti Maj problém jen tak něco nosit přes ústa. Chladivý materiál je super!
F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji-geniální desinfekce do kabelky(must have každé ženy ????) . Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu ta se doma hodí pořád a kord když přijde i návštěva!
PURE 100% regenerace roušek a respirátorů-parádní na osvěžení respiratoru atd.,když nestíháte pořádně přeprat. Navíc není drastický tak můžete ihned používat!
Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT-pokud máte věčnou šmátralku jako já tak tato desinfekce je fakt super že nesmrdí a neštípe!
Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold-krásně napeni a vyčistí šátky a roušky. Je šetrný což chválím!
Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol ten se šikne snad všude doma na osvěžení bot kord, když jsme vnich celé dny. ????ZA ME PARÁDNÍ Značka CO VI CO DĚLÁ A ROZHODNĚ JSME U Ní NESKONČILY! BA NAOPAK, JINDE UŽ RESPIRATORY ATD. POŘIZOVAT NEBUDEM!

Výhody:

Příjemný materiál, šetrný a ještě stylový

Nevýhody:

Žádné jsem nenašla!

11
02.11.21

Celý balíček Nanolab byl úžasný. Nanošátky - dětský i Swarowski měly pěkný vzhled, byly i příjemné na obličeji. Přes respirátor se kupodivu dobře dýchá. Všechny dezinfekce jsou příjemné, hezké vůně, nevysušují ruce. Kapesní dezinfekce se skvěle vejde do každé kabelky a je vždy při ruce. Prací gel na roušky a šátky je příjemné vůně, stačí ho kapka. Ošetřující sprej do boj je jemně parfémovaný.

Výhody:

Určitě bych doporučila všechny výrobky, které jsem měla možnost vyzkoušet.
Dezinfekce příjemně voní a nevysušují. Šátky jsou hezké i vzhledově.

Nevýhody:

Nenašla jsem žádné

118
02.11.21

Při rozbalování šok - tolik toho?? Paráda!!! Opravdu velice mile jsem byla překvapená kolik toho balíček obsahuje - a hned jsem začala postupně zkoušet ????
Respiratory krásně seděly, antivirový šátek s nanovlákennou membránou a s kamínkem swarovski prostě TOP ???? jedno zklamání ale přeci jen bylo, a to z dětského šátku, a to jen kvůli barvě - došel růžový - já mám dva kluky ???? ale dáme ho kamarádce. Syn si ho nechtěl ani vyzkoušet (puberťák, 10 let, růžovej přeci nebude zkoušet ???????????? tak jsem ho narvala na hlavu já ???? oceňuji vzadu stáhnutí dle velikosti hlavy a „drátek“ na kopírování nosu jako u ostatních - super, až mě fakt mrzí, že jsme vychytali holčičí ???? ohledně dezinfekcí taktéž spokojenost, vše krásné voní, jen dětská dezinfekce by mohla být také ve spreji ???? f*ck covid mi voní asi nejlíp a mám ho furt u sebe ???? jemný práci gel na nanošátky a roušky se přiznám, že jsem zatím nezkoušela, protože používám zatím rychlejší způsob a prostředek, a to Pure 100 % čistá regenerace roušek ????a poslední testovaný produkt byl na nohy a obuv - dezinfekce, kterou si hned zabral manžel do práce a musím zaklepat - zatím bez zápachu a spokojenost ????

Výhody:

Vyrobeno v České republice ????
Vůně
Kvalita
Originalita

Nevýhody:

Dražší

7
02.11.21

Desinfekce a prací gel jsme vyzkoušeli hned první den, kdy jsem si šla pro balíček. Za mě naprostá paráda. Krásně voní, nevysušují, po pracím gelu byly roušky jemné. Šátek do dospělé je z příjemného materiálu, člověk se v tom nedusí a ještě k tomu vypadá super :)

Výhody:

Krásně voní
Super balení (názvy nás i rozesmály :D)
Roušky příjemné

Nevýhody:

Jediná nevýhoda, že balení bylo malé (máme velkou spotřebu :D)

9321
02.11.21
  • Antivirový nanošátek Swarovski


Nanošátek je z příjemného materiálu, dobře se přes něj dýchá. Hezky sedí na obličeji, líbí se mi, že jde stáhnout na krk.

‌- Český bezpečný nano respirátor FFP2
Respirátor hezky sedí na obličeji, nikde netlačí, je z příjemného materiálu, dobře se přes něj dýchá. Manžel navíc ocenil černou barvu, hned mi ho zabavil. ???? Výhodou je, že se dá prát.

‌- F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji
Lehká manipulace, skladný, skvěle se hodí při cestování. Hezky voní po citrusech a ruce po něm nijak nelepí.

‌- Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu
Neobsahuje alkohol, takže nedráždí pokožku a nevysušuje ji. Nezanechává žádný nepříjemný film na ruce. Bohužel je psáno, že voní po tee tree a naše desinfekce vůbec nevoní, možná tak vteřinu při nastříkání. Výhodou je, že se dá použít i na předměty.

‌- PURE 100% regenerace roušek a respirátorů
Není nutné pořád vyměňovat respirátor, což oceňuji. Nedráždí pokožku.

‌- Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT
Dezinfekce velice pěkně voní, nedráždí pokožku. Oceňuji také hezký obal.

‌- Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold
Příjemná vůně, nedráždí pokožku.

‌- Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol
Sprej krásně chladí nohy, voní lehce mentolem. Při použití do bot je cítit mentol, ale bohužel nevoní moc dlouho.

‌- Dětský antivirový nanošátek Šátek je z příjemného materiálu, oceňuji hezký design. Výhodou je i snadnější manipulace a možné shrnutí na krk.

Výhody:

‌- vůně ‌- příjemný materiál ‌- prodyšnost ‌- design ‌- nedráždí pokožku ‌- praktičnost

Nevýhody:

  • vyšší pořizovací cena
02.11.21

Přes roušku se skvěle dýchá a gel voní po květinách. Co více si přát? V téhle době jsou tyto pomůcky nezbytností a proto velmi oceňuji, že někdo konečně vyvinul něco, co se dá snést.

Výhody:

dobře se dýchá
gel voní

02.11.21

Naše malá parádnice od začátku odmítá nosit cokoli na ústech, protože přece nikdo neuvidí její krásnou pusinku. Nanošátek ale vzala na milost. „Mami ten mě nijak neovošklivuje“ Nosí ho ochotně a desinfekce je také fajn, neboť nedráždí pokožku a příjemně voní.

Výhody:

desinfekce voní po květinách šátek jsou ochotné nosit i parádnice

30
02.11.21

Měla jsem možnost testovat níže uvedené vyrobky a musím říct, že mě velice mile překvapily.
*Antivirový nanošátek Swarovski - Krásný, lehký, bude super v zimě
*Nano respirátor - Lehoučký, krásně se přes něj dýchá a super je, že
není jen na 1 použití
*Desinfekce - příjemně voní, krásné balení
*Regenerace roušek
- perfektní pomocník na respirátor, snadné použití
*Dětská desinfekce - dcera s ní byla velmi spokojená
*Prací gel na roušky -jemný prací prostředek
*Sprej do bot - příjemná osvěžující vůně do bot
*Dětský nanošátek -lehký, bude super v zimě
Moc děkuji za možnost testování

Výhody:

Příjemná vůně
Lehké složení
Super pro opakované použití
Bezva pomocníci pro každý den

Nevýhody:

Nevím o žádných

47
03.11.21

Balíček mne příjemně překvapil. Šátek pro dospělé je perfektní, hezká modrá barva, zdobení kamínkem, drátek, aby dobře držel na nose a velmi příjemný materiál, přes který se dobře dýchá. Dětský šátek má super motiv s dinosaurem, škoda, že není větší, nosila bych jej i já. Respirátor patří též k těm příjemnějším, nemá umělou vůni. Dále co se týče desinfekcí, ty mají pro mne vyhovující velikost balení, vlezou se bez problémů do kabelky, tak je můžeme využít i na cestách. Desinfekce na obuv má příjemnou mentolovou vůní.

Výhody:

  • prodyšnost šátku
  • motiv šátků
  • velikost balení
  • respirátor nemá umělý pach
  • příjemná vůně spreje na obuv

Nevýhody:

  • nejsou
03.11.21

Antivirový nanošátek Swarovski
Je krásně lehký a prodyšný. Dobře se v něm dýchá a nemám pocit, že se dusím jako u normálního respirátoru. Také se mi konečně nezamlžují brýle v obchodě při čtení složení potravin. Akorát bych ocenila jinou barvu než růžovou.

Český bezpečný nano respirátor FFP2
Jsou mnohem tenčí než klasický respirátor a manžel je s nimi naprosto spokojený.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji
Kompaktní velikost, která se vleze naprosto všude.

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu
Příjemně voní a dobře se aplikuje na ruce.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů
Dobrý způsob jak vydesinfikovat šátek nebo respirátor při nedostatku času na praní. Není nijak navoněná, takže mi ani nevadí, když si s ní šátek/respirátor nastříkám, čehož se bál hlavně manžel, aby se mu potom nedělalo špatně.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT
Krásný dětský motiv na lahvičce, který syna naprosto dostal. Syn je nadšený, že má svojí dětskou desinfekci. Akorát dávkování by mohlo být vymyšleno mnohem lépe. Syn nemá odhad a pokud by si desinfekci dávkoval na ruce sám, tak by mu toho skončilo na rukou a všude kolem tak půl lahvičky. Nehledě na nepraktičnost uzávěru jako takového, že se člověk bojí lahvičku kamkoliv dát, aby nevytekla a plastový špunt uvnitř lahvičky nejde moc dobře vyndávat, aby se používal pořád.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold
Pěkně voní.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol
Konec smradlavým pracovním botám, kterým nepomůže ani dlouhé větrání na mrazu :D Manžel je spokojený, že mu po celém dni v pracovních botech nesmrdí nohy a já jsem spokojená, že se našlo konečně něco, co funguje a při třídění prádla se nemusím bát zatuchlých ponožek.

Dětský antivirový nanošátek
Syn si ho okamžitě zamiloval. Od té doby co přišel, tak ho nosí všude. Jenom teda nemůžu hodnotit jak sedí na obličeji, protože syn ochranu dýchacích cest nosit nemusí. Jinak je naprosto spokojený a moc se mu líbí dinosauři na něm.

Výhody:

Lépe se dýchá
Praktické balení desinfekce F*CK COVID
Lze použít opakovatelně
Desinfekce na nohy a boty funguje jak má
Ucelená řady výrobků
Desinfekce roušek a respirátorů bez jakékoliv vůně

Nevýhody:

Balení dětské desinfekce
Cena
Poslání v bublinkové obálce Českou poštou (ale to je problém odesílatele a ne výrobku)

03.11.21

v pondělí 25.10 2021 jsme si vyzvedla balíček s testovacími produkty od NANOLABU.
Antivirové šátky - byli první co jsme vyzkoušeli, pro mne šátek v růžové barvě s ozdobným kamínkem a pro vnoučka v modré barvě,.Šátky pěkně sedí, poslouží v chladných dnech i jako nákrčník a už nikdy nezapomeneme mít sebou ochranu dýchacích cest při vstupu do vnitřních prostor, při natažení upravíte šňůrkou a svorkou na nos, super se přes ně dýchá.

Respirátor FFP2 - respirátor který mě velice překvapil svým tvarem i funkčností výborně se přes něj dýchá.
Výhodou šátků i respirátoru že se dají vyprat (Repirátor až 4×). byl k tomu přiložen prací gel
RAMBO GOLD - který jsem vzhledem ke krátké době ještě nevyzkoušela, ale je výhodou jako určený prostředek na praní právě ochranných prostředků, které tím neztratí svou funkčnost.
Na dezinfekci jsem zatím použila PURE 100% je to sprej na regeneraci roušek, nesmrdí dezinfekcí a nezpůsobuje podráždění dechu.
DEO FOOT SHOE - dezinfekční sprej se stříbrem do bot a na nohy, po aplikaci se nožky nepotí a botky krásně voní po mentolu.
Dětská dezinfekce HUSTÝ VIROŽROUT - se líbila našemu 3.ročnímu vnoučkovi, na obalu je obrázek autíčka a rád si nechá ručičky nastříkat a krásně si je namaže.
Malý desinfekční sprej F*CK COVID - je bomba pomocník při návštěvě obchodu, mám ho u sebe v kabelce, jen vytáhnu stříknu namažu ruce i košík, a nemusím se trápit s otvíráním a zavíráním lahvičkou gelu, a ubrousky na košík.
Dalším pomocníčkem je bezchlórová nealkoholová dezinfekce HANDS SANITIZER, používáme v autě po návštěvě obchodů a lékařských zařízení , zase je výhoda aplikace pomocí spreje.

Všechny výrobky krásně voní, nesmrdí jako klasická desinfekce, jsem velice spokojena a všem budu doporučovat dál.

Výhody:

Krásně voní, nedráždí pokožku

Nevýhody:

Nic jsem nezaznamenala

03.11.21

Balíček Nanolab me velice mile překvapil.
Nanošatek nejen že skvele vypada, ale i se v něm dobre dýchá. Ocenuji nastavitelnost šátku podle velikosti hlavy. Chvili trvalo, než člověk nastavil drát podle nosu, ale i to bylo nakonec v pohodě. Vyzkoušeli jsme je u lékaře, synek po chvilce avizoval, ze ho moc tlačí, als stačilo pouze povolit a vydržel v nem do konce prohlidky.

U respiratorů oceňuji zejména možnost opakovaného praní či zničení virů nástřikem regeneracnim sprejem… Příjemně se nosí a cerna barva je také fajn, není na nich videt hned nějaké znečištění.

F*uck COVID desinfekce je prostě super, příjemná jemná vůně a velice prakticke baleni. Děti radi sprej využívají a vejde se krásně do kapsy ci kabelky. Určitě doporučuji.

Hustý virožrout ná s úplně nezaujal, je to gel, připadá mi více navoněný nez f*ck COVID sprej, který si deti oblibili hned. Ale asi porad méně navoneny a lepší než běžné dezinfekční gely z obchodů.

HANDS SANITIZER Tee Tree je super, jemná vůně, použití pro ruce i ruzné předměty. Pouzivame napriklad na dezinfekci hracek pro nasi 4 měsíční princeznu. S tímto přípravkem jsme velice spokojeni.

Deo FOOT SHOE dezinfekce nohou a obuvi s mentolovou vůní na bazi koloidniho stříbra mohu určitě tez doporučit, na boty opravdu funguje a je opět pouze jemně navoněný, což je fajn. ????

Bamboo gold jemný praci gel na ruční nanorespiratory a nanorousky známe již z dřívějška a jsme s nim spokojeni. Určitě bych doporučila dále.

PURE 100% regenerace roušek byla super při opakovaném nošení respiratoru ci roušky bez nutnosti praní. Po příchodu z nakupu jsme nastrikali a poté meli lepsi pocit při dalším použití. Prostě ekologictejsi varianta.

Výhody:

Ekologické
příjemné na nošení
kvalita
design šátků, vtipné názvy ktere zaujmou i děti
jemná vůně přípravků
dezinfekční přípravky ve formě spreje

Nevýhody:

Možná jen u nanošátků zdlouhavější nastavení dratu na nos, jinak je to ale perfektní věc ????
gelová dezinfekce více navoněná

32
03.11.21

Děkujeme za možnost testování tohoto balíčku. Vše se nám velice osvědčilo, pouze růžový dětský nano šátek místo synů otestovala neteř. Byla nadšená, nosí denně do školy, dobře se jí v něm dýchá, navíc po ránu hřeje i na krku. Moc se jí líbí.
Bílý nano šátek je také pecka, krásný. Platí vše, co u dětského.
Respirátor se nosí dobře, sedí, i když mám docela malou hlavu, jen jsem udělala uzlíky na gumičkách. Dýchá sev něm lépe, než v běžných.
Všechny dezinfekce jsem odzkoušela jak já, tak i děti. Nad tou dětskou jsme chvíli dumali, jak ji zprovoznit. Chvíli po nanesení se rozvoní. Bezchlorova dezinfekce je bez vůně, ale zápachu. Příruční dezinfekce má fajn malý flakonek, otvírá se jako rtenka. Ani jedna dezinfekce nedráždí pokožku.
Práci gel na roušky jemně voní i pění.
Sprej do bot a nohy je osvěžující a příjemně chladí.

Výhody:

Nano šátky jsou příjemné na nošení
Dezinfekce nedráždí a nesmrdí

Nevýhody:

Dražší výrobky, ale kvalitní.
Dětská dezinfekce mi přišla řídká, rozprašovač by byl v tomto provedení lepší…nebo gel. Takto se nám rychle vylévala nebo jsme měli nechat v lshvičce vnitřní zátku …nebyl návod.

97
04.11.21

Jedná se o českou firmu z Brna.
Nanošátky krásně sedí na obličeji diky dratku a stahovaci snurce. Při dýchání se nemlží brýle, coz pro me jako majitelku brýlí je obrovska vyhoda.
Veskere desinfekcni pripravky krasne voni.
Mohu všem doporucit. Cena je poměrně vyssi, ale zato vyrobky jsou velmi kvalitni.

Výhody:

Šátek a respiratory na opakovane pouziti Šátek je skladny a diky stahovaci snurce a dratku lze krasne upravit a dobre sedi
Příjemný materiál
Prodyšný
Příjemná vune desinfekčních pripravku
Desinfekce se vejde i do malé kabelky a nezabira moc místa

Nevýhody:

Vyšší cena

123
04.11.21

Antivirový nanošátek Swarovski- Šátek je perfektní, skvěle sedí, má drátek i silikonovou nálepku a tak vůbec nesjíždí z nosu. Skvěle se v něm dýchá a super vypadá. Určitě někteří moji rodinní příslušníci najdou šátek pod stromečkem.

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - Dobře sedí, lépe se v něm dýchá než v klasickém respirátoru a netahá za uši.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - Super balení se super designem patří do každé kabelky. Nevysušuje ruce a má jemnou vůni

Česká dezinfekce s vůní pro celou rodinu HANDS Sanitizer bez alkoholu - Desinfekce vhodná i na povrchy což oceňuji, nelepí. Jen vůně moc cítit není.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů - Tohle je další super záležitost, prodlouží respirátorům život.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT - Používám pro syna po cestování v MHD, krásně voní, lahvička je přizpůsobena dětem.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - Krásně voní a můj nanošátek je poté jako nový.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - Další velká pecka z balíčku, je to první sprej, který opravdu funguje na smradlavé boty, u tohoto výrobku už navždy zůstaneme.

Dětský antivirový nanošátek - Stejně jako dospělý, perfektně sedí a má krásný design.

Výhody:

Design produktů
Funkčnost produktů Česká firma

92
05.11.21

Nanošátky jsou příjemné na nošení plus drátek na nose pro vytvarování a šňůrka na stažení. Respirátory lehké, také příjemné na nošení. Dezinfekce pro děti krásně voní po květinách, dezinfekce pro dospělé bez vůně, ale příjemná na ruce.Velikost balení tak akorát, vejde se do kabelky či batůžku. Sprej do bot má příjemnou vůni mentolu, takže osvěží.

Výhody:

Příjemné materiály
Pěkná vůně dezinfekce
Velikost balení

Nevýhody:

Žádné

1028
05.11.21

Moc děkuji za možnost otestování produktů.
Nejvíce jsme se s dcerou těšily na antivirové šátky a nezklamaly. Jsou z velmi příjemného materiálu, dobře drží na obličeji a dětský je krásně barevný.
Respiratory mě mile překvapily. Mám jej na obličeji cely den v práci a jsou moc fajn,vůbec se to nedá srovnat s “obyčejnými”,které máme v práci k dispozici. Nosila jsem v kombinaci se šátkem a dokonce mi po dlouhé době zmizela i vyrážka.
Prací gel využívám na šátky.
A dezinfekce se v dnešní době hodí vždy a všude. Dcera má dětskou v aktovce do školy a nemůže si ji vynachválit.

Výhody:

Velmi příjemné materiály
Pro děti atraktivní barvy šátku
Příjemná vůně dezinfekcí
Dezinfekce nevysušují ruce

16
05.11.21

Jsem moc spokojená se všemi testovanými věci - ať už to jsou příjemné a dobře sedící roušky a šátky, tak příjemná desinfekce, která nesmrdí, tak desinfekce/osvěžovač bot (ani jsem netušila, že ho tak potřebuji!). Prací prášek na roušky je „nice touch“.

Výhody:

vůně a složení produktů
líbí se mi materiál roušek a šátků
super design

12.11.21

Na roušky a dezinfekce jsme se za poslední dobu stali všichni odborníky. Prývě roušku bych v této recenzi vyzdvyhla asi nejvíce. Skvěle sedí na obličeji, není přiliš těžká a dobře se před ni dýchá. Dezinfekce f**k covid je jedna z nejlepších, kterou jsem vyzkoušela. Má praktické balení, které se do kabelky nevyleje. Taky oproti jiným desinfekcím tak palčivě nesmrdí.

I se zbytkem testovaných produktů jsem byla moc spokojená.

Výhody:

kvalitní produkty
dobře sedí
nesmrdí
nedráždí

12.11.21

S produktami z tohoto testovania som mala iba samé dobré skúsenosti a všetky hotnotím kladne. Nanošatky z veľmi príjemného materiálu, dobre sa nosili a nosenie nebolo nepríjemné. Respirátoru nemám čo vytknúť, dezinkekcia do kabelky super malá a skladná a dobre vymyslené balenie. Všetky príjemne voňali. Hlavne tá pre deti. Po nej mali ruky jemné a vôbec nevysušovala. Krísne vonia aj sprej do topánok. Neviem síce overiť, ako dobre funguje sprej na respirátor, ale mám veľmi dobrý pocit z jeho používania. Nenašla som nič, čo by som mohla produktom vytknúť.

Výhody:

osviežujúca vôňa
príjemné materiály
praktické obaly

11
12.11.21

Testovanie balíčku Nanolab ma veľmi potešilo. V tomto období je ochrana seba samých a okolia najdôležitejšia, a takýto balíček určite nachystám aj rodine ako darček pod stromček. :)
Všetky produkty som využila a najviac som si zaľúbila nanošatku a dezinfekciu na ruky bez alkoholu. Ale na každom kúsku sme si našli mnoho pozitív. :)

Český bezpečný nano respirátor FFP2 - nikdy nie je dosť FFP2 rúšok, netlačia a sadnú každému.

F*CK COVID kapesní dezinfekce ve spreji - vtipný kúsok do kabelky. Praktický a máte istotu, že sa nevyleje.

PURE 100% regenerace roušek a respirátorů - využívam to po každop príchode domov a dezinfikujem rúška aj respirátor. Super uľahčenie, aby som nemusela neustále rúška prať a respirátory vyhadzovať po jednom nosení.

Bezpečná dětská dezinfekce na ruce VIROŽROUT - deti nadšené, dezinfekcia neštípe a nezapácha.

Jemný prací gel na šátky a roušky BAMBOO Gold - príjemný prací gél, ktorý nijak výrazne nevonia a ani pokožku nedráždi.

Ošetřující sprej do bot i na nohy se stříbrem DEO FOOT SHOE Mentol - ocenil ho muž, sprej má príjemnú vôňu a zabraňuje nadmernému poteniu.

Dětský antivirový nanošátek - asi jediné rúško, ktoré malý znesie na sebe. Je z príjemného materiálu a príjemne sa v ňom dýcha.

Výhody:

Kvalita produktov
Výborná dezinfekcia bez alkoholu
Pekný design

16
12.11.21

Som moc spokojná s balíčkom a produktmi, ktoré som v ňom objavila. U syna boduje farebné rúško, my rodičia sme si obľúbili prípravok na regeneráciu rúšok a respirátorov a dezinfekciu bez alkoholu, keďže toto zimné obdobie a hromada dezinfekcie nám už na kožu neprospievali.
Musím spomenúť aj kvalitu nanošatiek, ktoré sú na nosenie veľmi príjemné, jemné a dýcha sa v nich úplne v pohode a konečne sa pod rúškom nepotíme. Oceňujem aj prací gél BAMBOO Gold, doteraz som na rúška nepoužívala prací gél iba horúcu vodu, ale gél nevysušuje pleť a nevonia nijako výrazne, takže sme spokojný. :)

Výhody:

Super kvalita
Výhodná cena Šatka je z kvalitného materiálu