Od kdy odstrkovadlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
19.10.10 14:07

no ja mam snad klidnejsi verzi dvojek :), ale jeden je kapku vetsi nemehlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
19.10.10 14:12

Mame auticko asi od 10m. Nejdriv to mel jen doma, zkousel cudliky, klakson, tlacil to po byte. Pak si to 2m vubec nevsimal, zacal totiz chodit, takze nezajem. Vcera jsem to zkusila vzit ven na cyklostezku a nadseni obrovske. Tlacil pred sebou, pak si sednul a jel jakoby nic. Takze asi tak nejak po roce az uz je omrzi klasicka chuze bez duvodu :)
Myslim, ze na jare si s tim uz vyhraji dost. Ja ted resim dilema jestli na jaro Enduro nebo Puky Wustch. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
19.10.10 14:18

A kdy jste přešli na větší enduro?jak jste to poznali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
19.10.10 14:24
susacek píše:
Mame auticko asi od 10m. Nejdriv to mel jen doma, zkousel cudliky, klakson, tlacil to po byte. Pak si to 2m vubec nevsimal, zacal totiz chodit, takze nezajem. Vcera jsem to zkusila vzit ven na cyklostezku a nadseni obrovske. Tlacil pred sebou, pak si sednul a jel jakoby nic. Takze asi tak nejak po roce az uz je omrzi klasicka chuze bez duvodu :)
Myslim, ze na jare si s tim uz vyhraji dost. Ja ted resim dilema jestli na jaro Enduro nebo Puky Wustch. :nevim:

Puky Wutsch :palec: Já jsem hrozně ráda, že ho máme, ty klasické Endura mi přijdou hrozně nestabilní, Samík z toho padá - párkrát už letěl hlavou na dlažbu nebo na beton, když si to někde půjčil :roll: Buď když jel rychle nebo když si nadhodil přední kolo, že se otočí. Asi je to tím, že je zvyklý na těžšího Pukyho, ale stejně se mi líbí milionkrát víc. A nedělá při jízdě bordel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
19.10.10 22:21

My máme to enduro menší a malej na něm jezdil dříve, než-li začal sám chodit. Jezdil od cca 13-14měsíce a chodil v 15měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí