Ráda bych se představila...

• Otevřená skupina

Maminky z Blanska a blízkého okolí, spojme se! :) Pokud máte miminko narozené v r. 2013 nebo teprve jeho příchod čekáte, přidejte se ke mně/ nám. Můžeme si vyměňovat zkušenosti, případně se scházet... co bude libo.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

28
19.1.14 15:40

Ráda bych se představila...

Tak jsem si řekla, že bychom se (pokud máme zájem), mohly představit :)

Já jsem Iza (což je moje dlouholetá přezdívka ;) ), je mi 30, jsem vdaná (3. rokem, s manželem jsme spolu celkem 9 let), v Blansku bydlíme od loňského března a v listopadu se nám narodilo první dítě - Marie Anna (rodila jsem císařem v Boskovicích). Původen pocházím z poměrně velké rodiny z Ostravy, v r. 2009 jsem se s manželem přestěhovala do Brna za prací. Než jsem šla na mateřskou, pracovala jsem v čínské firmě (elektroprůmysl) na administrativní pozici. Jsem dost společenská, když jsem ještě chodila do práce (i během těhotenství), měla jsem celou řadu aktivit: sport (původně zumba, posilka, taiji), filmy, ráda čtu, než jsem otěhotněla, chtěla jsem hrát divadlo… Tady v Blansku v podstatě nikoho neznám a s prostředím se pořád teprve seznamuju.

Někdo další by se rád představil? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75
5.2.14 21:12

Já jsem Radka, bude mi letos 31 let. Vdaná budu 3 rokem, jinak jsme spolu již 6 let. Jinak máme dceru Elišku, té budou v dubnu 2 roky. Ted čekám druhou dceru, která se má také narodit v dubnu. Já pocházím od narození z Blanska, rodinu mám malinkatou. Pracovala jsem na české poště na administrativní pozici. Já jsem teda spíš pasivní člověk, mám ráda klid a pohodu. I když teda za manžela neustále něco řeším a plánuju :). Jinak mám ráda filmy, luštění, sem tam čtení. Dokud nebyla dcera, tak mě nic nelákalo. Ale ted bych hned chtěla jet tam nebo tam, někam jít apod. Však jsem si už udělala seznam, co bych za život chtěla podniknout. Ale to tak asi bývá, že když člověk může tak nechce, a až by chtěl tak to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.3.14 12:57

Ahoj, jmenuji se Lucka (26) a pocházím z Novojičínska, do Blanska jsme se přestěhovali v srpnu 2013.. zatím tady krom švagrové a manžela nikoho neznám :) máme holčičku Elenku - 7.měsíců. Každý den chodím na procházky po Blansku, ale stále sama… ráda bych si s nějakou maminkou vyšla na procházku :) kdyby jste měla některá zájem budu moc ráda :) L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.3.14 12:39

A kde po blansku chodíš? Já bydlím u nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
6.3.14 12:53

@radusf tak nejvíce kolem řeky a taky na Pálavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
6.3.14 13:46

A v kolik hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.3.14 19:07

Ahoj, jmenuji se Pavla, je mi 22 let a mám 19ti měsíčního syna Víťu. Bydlím v Blansku dva roky a stále zde nikoho neznám :-D bydlíme u nádraží a chodíme k řece na procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.3.14 12:41

Tak to můžeš chodit s shinou :). Mě v té době co chodí shina spí malá v postýlce, takže to nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
14.3.14 13:04

Super :) dnes to nestihneme. Dopoledne jsem byla na gyndě tak se vše posunulo. Odpoledne ven půjdeme, musím se stejně zastavit na poště pro balík :-D a ten mi dají až v pět hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.3.14 20:13

Když je hezky a syn vstává brzo tak chodíme ven i dopoledne :) jsem ta co má kočárek baby jogger https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…, syn má modrou motorku, většinou ji nosí on nebo já :-D, á mám růžovou bundu či fialovou mikinu a často jezdím na bruslích a mám sluneční brýle :-D tak kdybyste mě zahlédli tak mě pozdravte, jsem trošku slepoň :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny