Adventní věnec :)
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tady mám jeden 2 roky starý - taky udělaný za 5 minut
http://emimino.cz/…ek%20107.jpg
letos mám jinou vizi - chybí jen detail, zrealizovat ho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no korpus buď ze slámy.. nebo moje tchýně mačká noviny. .. udělá si jakoby korpus.. a omotá zeleným krepákem! ale ani to být nemusí, když budeš dávat větvičky.. tak noviny vidět nebudou!
ještě jsem dodělávala další výzdobu! letos ještě s pupíkem mám na to čas! tak si to fakt užívám!!!
takže jídelna: 
chodba a taková miska… 
miska v chodbě vstupní na botníku: 
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, mate to mooooc hezke ![]()
moje lonske vytvory:
http://zuziky.rajce.idnes.cz/…pros_002.jpg
letosni zatim tvorim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulý rok mi bylo jednou uživatelkou zde na emimino vytknuto( ona ví o které mluvím ), že mé věnce jsou každý rok tak nějak stejné - tak letos ho mám teda úplně jiný než jiné roky, protože jsem se naprosto zamilovala do černo - bílo - stříbrné kombinace
http://rodina.cz/…07_121_1.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sati , tak ten je úžasný…
Můžu se zeptat, jak jsi ho udělala?? Z čeho je ten korpus?? Mě se to teda moc líbí..
Já měla jít dělat věnce dneska, ale protože je mladší nemocná a ještě jí rostou zuby, tatínek si namohl ruku a tak jsem to vzdala, opráším náš umělý, ale i ten se mi líbí..Ale pokusím se ukázat aspoň náš loňský, můj první pokusný..
Ilíku -ten spodní v té mističce se mi taky moc líbí, spíš ten nápad, chtěla jsem takovou mystičku koupit, mohla bys mi říct, kde jsi ho sehnala??
Dík ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeZa píše:
Sati , tak ten je úžasný…
Můžu se zeptat, jak jsi ho udělala?? Z čeho je ten korpus?? Mě se to teda moc líbí..
A já to víííím
Je z telefonního seznamu (nebo z novin ![]()
Koukni:

L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
všechny jsou krásné, inspiruju se pro zítřek.
Ilík , no nádhera, u toho prvního - na korpusu máš nalepené buráky a to kolem je barvená „tráva“ - nebo sisal, nebo jak tomu říct?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeZa , všechno jsem nakoupila v IKEA a výroba je úžasně rychlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Handah , přesně jak říkáš, na kartoně ve tvaru kruhu jsou nalepeny tavící pistolí ořechy /vlašské, pistáciové, lískové, burské/ a kolem je barevná tráva z Tesca. Výhoda je, že neopadá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PeZa - ano ano, jak již napráskala moje tisková mluvčí Lesina
korpus je upletený z telefonního seznamu a namořený mořidlem na dřevo odstín eben.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sati, jak se plete věnec z telefoního seznamu? Nějak mi to hlava nebere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
juuuva omlouvam se ten je teda mega velky…ale ja to este neumim ![]()
to byl muj prvni pokus vlozit obrazek
jinak teda abych se nechlubila cizim perim…totok je podzimne-zimňo-vanocni ozdubka, kterou mi vytvorila ma sestra, pred kterouzto timto smekam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit